dr umda deli etti beni az önce konuştuk anla artık seni kandırıyorum 1 hafta 1 hafta diye oyalıyorum dedi yaaa sancılanmamı bekliyomuş 38 e kadarda beklicekmiş çok moralim bozuldu çünkü o bi hafta diyince ben psikolojimi ona göre hazırlıyorum herkesin kendi yapısı var ben belirsizlik olunca kafayı yiyorum en başta 38 deseydi ohh şimdi ne rahattım baştan beri 35 dedi kendimi ona göre hazırladım yaaa yani biliyorum şimdi diceksiniz ki aman bebeklerin sağlığı önemli tabiki benim içinde onlrın sağlığı önemli ama başta söyleseydi psikolojim böyle bozulmazdı kesin böyle kalıcam doğuramıcam ben yaa
teşekkür ederim :CüvCüv:maşallah göbişine................
dinozzo kız senin göbekte baya kucuk ... bana hiç 8 aylık gorunmuyorsun diyorlardı...sen de benim gibisin
kız yoksa hamile olmayasınnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:
kız sen bizimi kandırıyosun 8 aylık diye.... bu resim ne zaman çekildi.
hiç göbek yok sende ..
bir de kot giymiş,, ben aylardır.kot giyemiyorum..
üstümde bir kadife pantolan beli lastikli hergün ooo..
şurda 1 ay kaldı. bişey alamam valla.
bu arada ben resmi yapıştırmayı anlatana kadar sen halletmişşsin . afferim sana...
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg
alın size şişmiş bir surat ve göbek..............
selinay ne zayıfı bacımmmm varil gibi oldum..
ImageShack - Image Hosting :: 26432697.jpg
boyandım geldimm.. ama yanımdaki malzemelerle anca bu kadar oldu..
ben bir fark göremedim anacım...
bu hamilelik çirkinleştirdi beniii..
saaçlarımı boyatmadan moralim düzelmeyecek galiba....
aynen cnm yadudaklar gözler eller ayaklar şişmiş durumdaydım tabi bunuyazarken gardolabaın aynasına bakara k yazıyorum hehe burnum bile şiş :))ayyy canım bakalım hayırlısı ne zamnsa o zaman gelsin kuzucuğun da sen de rahatla canım benim
kızlar benimde yüzüm falan değilde dudaklarım botoks mağdurları gibi olduzaten dudaklarım büyüktü şimdi normal görünmüolar ya
valla ben neydi onun adı bi krem vardıkızlar göğüs uçlarının çatlamaması için krem başladınız mı? gerek warmı acaba yoksa badem yağı veya zeytinyağı falanmı sürsek ???
ayy cnm aynı ben vallaha :))günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg
alın size şişmiş bir surat ve göbek..............
saol cnm işte insan bazen ağlayıp rahatlamaya yer arıyorbursasu üzüldüm yaşadıklarına ama sıkma kendini erkek milleti hep böyle.ben dün akşam bizimkinin meyvesini bile soyup dilimleyip önüne koydum anla artıkın.takma boşveeeeeeeeeer.
urla 37 nin içindesin di mi?normal artık sanırım.dün benim de ağrım vardı.doktorum ağrılar daha da artacak korkmana gerek yok.doğuma hazırlanıyor vücut dedi.
ovtemizkanı ve ekimi merak ediyorum ben de.ekim ne güzel şimdi anneliğin tadını çıkarıyordur.
şenay sen de rahat ol canım ya.ne kadar erken gelirlerse senin için o kadar zahmetli olacak.durdukları kar aslında senin için.şimdi yatabiliyorsun.doğdukalrında buna fırsatın olmayacak.hiç değilse 38. haftada daha ele avuca gelirler.
iii güzel güzel beğendimselinay ne zayıfı bacımmmm varil gibi oldum..
ImageShack - Image Hosting :: 26432697.jpg
boyandım geldimm.. ama yanımdaki malzemelerle anca bu kadar oldu..
ben bir fark göremedim anacım...
bu hamilelik çirkinleştirdi beniii..
saaçlarımı boyatmadan moralim düzelmeyecek galiba....
saol cnm haklısınbenım karnım acıktı aslında güzel kahvaltı yapmıştım.................
gecmişi okurken yıne net kesildiiiiiiiiii
bu aralar hep böyle kesiliyor nedense
bursasu sıkma canını her erkek aynı....................
of unuttum kimlere cevap verecegimi................
rumelili bitirdinmi bütün hazırlıklarını ........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?