2009 Nisan Anneleri buraya

dinozzo kız senin göbekte baya kucuk ... bana hiç 8 aylık gorunmuyorsun diyorlardı...sen de benim gibisin

haklısın hayatım ... bencede baştan söyleseymiş iyiymiş...
kendini ona göre hazırlardın . strese gerek kalmazdı...

kız sen bizimi kandırıyosun 8 aylık diye.... bu resim ne zaman çekildi.
hiç göbek yok sende ..
bir de kot giymiş,, ben aylardır.kot giyemiyorum..

üstümde bir kadife pantolan beli lastikli hergün ooo..
şurda 1 ay kaldı. bişey alamam valla.

bu arada ben resmi yapıştırmayı anlatana kadar sen halletmişşsin . afferim sana...

maşallah göbişine................
teşekkür ederim :CüvCüv:
dinozzo kız senin göbekte baya kucuk ... bana hiç 8 aylık gorunmuyorsun diyorlardı...sen de benim gibisin

ama benim belim hamilelikten öncede çoook inceydi ondan cnm ben kalçasına kilo alanlardanım (( hamilelikten popom 4 cm büyümüş..zaten pek ufak sayılmazdı sırnaşık şey

mrb kızlar hepiniz iyisiniz sanırım geçmişe çok bakamadım doğan bebişlerimiz varmış hayırlı olsun herkese
1 haftadır bilgisayarımda sorun vardı giremedim sıkıntıdan patladım evde mirmirmirmir
bi yandanda çok merak ettim doğuran varmıdır diye ençokda ikizler gelmişlerdir dedim ama sanırım yerlerini seviyolar

valla bende resmi yaptım diye taktir ettim kendimi :roflol: ama o hamile kot pantolonu kendi kotuma nasıl gireyim ayol.bir hafta önce çektim resmi..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, ayem2007, benanber, bursasu+, dinozzo, iyuksel, köfte:)), merilanka, ŞıRVAN+

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg

ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg

alın size şişmiş bir surat ve göbek..............

Şirvan göbeğin çok tatlı canım maşallah.

Boyalıyı tercih ederim:)

Kız sen ne kadar incesin.Hiçbir yerinde birşey yok.Önde bir göbek sadece.Maşallah.

MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN................

Canım senin göbişin de çok güzel maşallah.

ben geldiiiim
ya iice manyak oldum kızlar bilg.açtım yatağın üstüne koydum
öyle uyumaaya çalıştım e aklımda sizde uyu uyuyabilirsen :))
bölük börçük uyudum kalktım falan dayanamadım artık bide odama acayip güneş ışığı giriyor gaza geldim bahar geldi ohh ne güzelll
aynen cnm yadudaklar gözler eller ayaklar şişmiş durumdaydım tabi bunuyazarken gardolabaın aynasına bakara k yazıyorum hehe burnum bile şiş :))

kızlar göğüs uçlarının çatlamaması için krem başladınız mı? gerek warmı acaba yoksa badem yağı veya zeytinyağı falanmı sürsek ???
valla ben neydi onun adı bi krem vardı
mor bi tüpte ondan aldım aklıma gelince sürüyorum
zeyetinyağıda ii gelir besler

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg

ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg

alın size şişmiş bir surat ve göbek..............
ayy cnm aynı ben vallaha :))
gözler şişmiş altlar kahve tonlarında :roflol:
göbişe maşallah cnm
yine bile güzelsin maşallah

saol cnm işte insan bazen ağlayıp rahatlamaya yer arıyor

iii güzel güzel beğendim

saol cnm haklısın

MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN................

maşallah tatlım göbişe sen,inkide fazla şişmemeiş yanlız aşağı inmiş gibi geldi bana

bide dinozzo seninde göbek ne güzel küçük maşallah cnm bu arada dinozzo kontun dikkatimi çekti:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…