2009 Nisan Anneleri buraya

glnm kvrck kilonu kilo takip çizelgesine eklesene ayrı konu açtık canım..

kızlar hepiniz ekleyin lütfen takip edelim....

arkadaslar hamişleri üzmek istemem ama bu sabahtan beri actığım her haberde aynı konu var bende polis eşiyim gurur duyuyorum ama sehitlerimizizn esleri yerinde olmayı asla istemezdim içimi korkular sardı onların acılarını azda olsa yasıyorum ağlamaktan basıma ağrılar girdi
RABBİM DUY SESİMİ HAMİLENİN DUASI DAHA MAKBULMÜŞ KATINDA
BU YAVRULARI DAHA DOĞMADAN BABASIZ BIRAKANLARA SEN BİLİRSİN EN AĞIR CEZAYI
AMİN
AMİN
AMİN

günaydın güzel nisan hamişleri.....................

8.8 cm bebegım iyi mi? büyümesi

ya kızlar
dün gece eşimle bir fena kavga ettik ki sormayın
nazar deydi galiba

sabaha kadar uyuyamadım aglamaktan
bebbişde kasıldı simdi belki psikolojik bilmiyorum ama kasılmalar var

biz hiç böle kavga etmezdik ne oldu anlamadım
ama cok üzülüyorum

oda üzülüyor herhalde ama sabah ben uyanmadan gitmiş
daha cok üzüldüm tabiii

aman cok fena yaaa ben alıskın değilim ki böle seylere
içim bi tuhaf

size yazayım dedim

ay ne tuhaf yaaa

ama kime ne anlatayım ......

ooooo çok iyi urlacım valla bende yarın gidicem doktora bakalım bizim bıcırık kaç olmuş,benim 11 haftalıkken 43 mm di yani küçüktü biraz bakalım arayı kapattımı...

olabilir canım bu haftalarda normal didemcim bende müthiş sinirliyim,kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum valla napcaz böle bilmiyorum,kesin sen çıkarmışsındır kavgayı demi hehe bisde genelde bu ara öle oluyoda...

olur böyle şeyler canım . üzme kendini. sen doğal olarak alıngansın, erkekler ne kadardda bizi anlamaya çalıştıklarını söyleselerde anlayamıyorlar. geri üzülür yaptığına pişman olur mrak etme. allah nazardan korusun.:1hug:

eysancım haklısın canım ben tv yi açamıyorum bile,çok etkileniyorum iyice duygusallaştım ztn allah sabır versin ne diyelim canım,allah hepsini korusun...

ay evet ben cok duygusallaştım veee bulaşak yer arıyorum sanki sıkma canını

bizde gecen pazar etmştik kavgaaaaa

Merhaba arkadaslar
malesef benim melegim dayanamadi
bizi birakip gitti
artik aranizda olamiycam umarim sizin melekleriniz cok saglikli olur
ve kucaniza alirsiniz.
Hoscakalin nisan anneleri
hoscakal melegim ...............

canım çok üzüldüm, fakat yakınmak olmaz şimdi,
takdiri ilahi, sağlıklı değilmiş, ilerde bişey olacağına erkenden oldu diye düşün ;
üzme kendini, allah sabır versin.....

yüce rabbim en kısa zamanda yeniden o mutluluğu takdırması dileğiyle

kızlar benim yazdığım seyler pek ilginizi cekmedi sanırım NEYSE size
didem ben genelde yaparım tavsiyede ederim kavganın üstünden zaman gacti ve esim aramadıysa ona askımızın güzelliğini ve benim için ne ifede ettiğini yazan güzel bi mesaj cekerim felsefem su ortada cok büyük bi haksızlık olmadıkca su üç günlük dünyada hiç bir sey esimden ve onun üzülmesinden önemli olamaz sadece bi tavsiye hem bence askı tazede tutuyor GECMİŞ OLSUN ne kadar oldu evleneli

allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın yarrabbım

canım sinirlenmene gerek yok görmeden sayfalar atlanabılıyorr

Merhaba arkadaslar
malesef benim melegim dayanamadi
bizi birakip gitti
artik aranizda olamiycam umarim sizin melekleriniz cok saglikli olur
ve kucaniza alirsiniz.
Hoscakalin nisan anneleri
hoscakal melegim ...............

doğrusu cok üzüldüm acil sifalar dilerim ama bu durumda ne söylesek boş ben bunu tam 3yıl once yasamıştım tekrar hamile kalmak oldu ilacı umarım hayırlısıyla hamile kalır ve onu sağlıcakla kucaklarsın allaha emanetol KARDESİM

ekledim kıslar kiloları sağolun....
eysancım sana cvp yazdım canım okumadınmı...

ne cok alıngan olmuşsunuz nisan annleri ya

ellrimizen geldigi kadar cevap verıyoruz birbirimize

sayfalar atlandıgı için görmemişde olabılıyoruz

biz hiç diyormuyuzz cevap vermedınız diye mesela ben tekrar yazıyorum aynı şeyi görenler cevap yazsın diyeeee

canım 2li test sonuçların geldi, doktora mail attım, bakalım neler diyecek.

bu arada beta hcg değerim :77 çıkmış, ,,,
kız mı geliyor şimdi , ,,,,

sağlıklı olsunda - kız -erkek farketmez. (ama gönlüm kızdan yana)
sonuçları merakla bekliyorum...
sonuç değerlendirmesini bilen varmı aranızda ;

URLACIM CEKMEYENLERİNDE İLGİSİNİ CEKSİN DİYE TEKRARLADIM
simdiye kadar bu forumlarda en fazla 4 5cevap almısımdır sesim cıkmaz ama konu hasssas olunca ben de hassaslastım hepsi bu

ozaman alıntı yap sitemkar konuşma canım

konu ne kadar hasas olursa olsun kabuldür ama bizlerde hamileler olarak daha hasasız

sen 4-5 cevap almışsın alamayanlarda olabılır yinede herkes senın gibi hamile ve hasaassss

eysan orda teşekkür et butonu var oraya basıp sana teşekkür ediyoruz yazdığın yazının altında görebilirsin yani bu sana katılıyoruz demek kimin teşekkür ettiğide aynen dediğim gibi yazdığın yaznın altında yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…