selam kızlar, dün doktorla geçti yarım günümüz öğleden sonrada temizlik yaptık annem geldi yazamadım. 2 gündür yazılanları ancak okuyabildim.
Aklımda kalan bikaç konuyla ilgili bende yazim fikrimi:)
Öncelikle kesinlikle mecburiyetiniz yoksa yada körelicek bi mesleğiniz en azından 3 yaşına kadar bebeğinizin yanında kalın bence. Ben 8 yıllık iş hayatımı kapadım onun uğruna ve hiç de umrumda olmadı. Kocama dedim yiycek ekmeğimiz varsa, büyük borçlarımız yoksa, Allah büyük kimse ortada kalmıyo bi şekilde o da büyür. Para kazanılır ama anne kokusu, sevgisi trilyonlarda verseniz imkansız sahip olunamicak bişey, bu benim fikrim tabi mecbur olanlara diyeceğim yok.
Baştan beri aldığım vitaminler aynen devam folic asit demir ve benim kendime özel kan ilaçlarım artı elevit yazdı dr. bizede. 3-4 gündür süren bi tuvalet sorunum vardı dr.a sordum bu çok önemli dedi kesinlikle çözmemiz lazım dedi öyle yiyeceklerle olmaz dedi, ilaç verdi birazdan almaya gidicem.Gerçi bugün sorunum çözüldü ama nolur ne olmaz. Varsa bu tarz sorununuz bence sizde ihmal etmeyin!
Cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun. Benim bhcg sonucum 40 ama herhangi bi cinsiyet tahminim yok ve sanırım cinsiyetini merak etmeyen tek anne de benim kaydirigubbakcemile3 Eşim ısrarla oğlan olduğunu hissediyo ama umrumda değil neyse ne doğunca anlicaz nasılsa:) Bu hcg 11. haftada yapıldıysa cinsiyet tahmini %70 tutuyomuş. 12-13-14. haftalardaysa yanılma payı varmış mış mış diyede bi yazı okudum başka bi sitede bu arada.
Bebeğim baya büyümüş, sağ elini emiyodu baktığımızda sağlak yani:) Sol el fiks aynı başının yanında duruyo niyeyse. Ve kendileri baş aşağı uyuyo yahu nasıl uyunur başaşağı
Sonra kafasını ısrarla rahmin aşağılarına sokup duruyo ve ben 2 gündür o bölgelerde sancı hissediyodum hatta tuvalete gidemeyişime bağlamıştım fakat canlı canlı ultrasonda gördümki o sancılar bebeğin başı.İnanılmaz bi canavar resmen yok oluyo ekranda bi ayakları gözüküyo baş aşağı iteliyo rahim duvarını:)
Yani bu tip sancısı olanlar o sancı bebekkaydirigubbakcemile3
Bebişin boyu 8cm olmuş benim tatildeki hastalığım ve endişemden etkilenmemiş çok şükürki:Saruboceq: A bu arada bebeğin dişleri için yeni bi ialç verdi dr. ziymaflour sanırım. Bundan sonraki randevumuz 4 hafta sonra. arada Allah korusun bişey olmazsa tabiki.