onlar varya o eşşek sıpaları 38 de bekler 48 de ne diyimşenay seninkiler 38 kadar beklemez herhalde yaaaaaaaaaaaaa
maşşallaaaaaaaahhhhhh
heee yaa geldiler okula yazdırcam onları bu günsenağlamasenağlamasenağlamamrb kızlar hepiniz iyisiniz sanırım geçmişe çok bakamadım doğan bebişlerimiz varmış hayırlı olsun herkese
1 haftadır bilgisayarımda sorun vardı giremedim sıkıntıdan patladım evde mirmirmirmir
bi yandanda çok merak ettim doğuran varmıdır diye ençokda ikizler gelmişlerdir dedim ama sanırım yerlerini seviyolar
dinozzo deniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yıkıl karşımdannnnnnnnnnnnnnn nereye soktun kızım bebeği
dinazzo maşallah kıs 50 kilolardasın daha sanırım..................................
ee ben bebğimi görmeyeli çook oldu kilosunu bilmiyorum benim göbeğim küçük diye bebeğimde mi küçük yani :1shok: bu cuma öğrenicem inşallah
selinay ne 50 lisii o sigarayı bırakmadan ve kocamda beni hamile bırakmadan önceydi :))))
80 leri geçen ben 60lara nasıl inecem bakem.........................................................
dinozzo ve şirvanada maşallah dinozzo nun göbüş saklanmış ama doğumdan sonra direk kaybolcak göbüşün ne cici :CüvCüv:
kızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?