2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar göbüşlerinize toptan maşallah.
dinozzo canım ya senin ki küçükmüş baya.ben de kendiminkini küçük sanıyordum.
urla bana da senin göbüş aşağı inmiş gibi geldi.

azıcık uyuyayım dedim ne mümkün daha yatay pozisyona geçmeyi beceremiyorum offfffffffffooooofffffffffffffff
Allahım Sen Büyüksün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şenay seninkiler 38 kadar beklemez herhalde yaaaaaaaaaaaaa
onlar varya o eşşek sıpaları 38 de bekler 48 de ne diyim
maşşallaaaaaaaahhhhhhkızım bu göbeklerle bu popolarla karşıma çıkıp hamileyim demeyin beeee moralim bozuluyooo

heee yaa geldiler okula yazdırcam onları bu günsenağlamasenağlamasenağlama

dinozzo deniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yıkıl karşımdannnnnnnnnnnnnnn nereye soktun kızım bebeği

dinazzo maşallah kıs 50 kilolardasın daha sanırım..................................

urla göbüş inmiş senin bacım doğum yakın heheh.....................................

kızlaar boğazlarım felaket acıyor dünden beri öksürüğümde var burnumda akmaya başladı
öksürüken ciğerlerim acıyor yaa

ya yine karnım acıktı ne yicem ben şimdi
ya ne olurdu evde sürekli yemek yapan biri olsaydı
vallaha çalışmak bu yönden süper kızlar hani belki kahvaltıyı geçiştirip yaparsın ama öğle yemeğin hazır geliyor ne güzel
gidi ploakantada yicem valla ama yataktan kalkmayada çook üşeniyoruuuumm

dinozzo deniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yıkıl karşımdannnnnnnnnnnnnnn nereye soktun kızım bebeği

dinazzo maşallah kıs 50 kilolardasın daha sanırım..................................

ee ben bebğimi görmeyeli çook oldu kilosunu bilmiyorum benim göbeğim küçük diye bebeğimde mi küçük yani :1shok: bu cuma öğrenicem inşallah
selinay ne 50 lisii o sigarayı bırakmadan ve kocamda beni hamile bırakmadan önceydi :))))

ne alakası var kız sanmıyorum yapıdan bacım senin yapın ince demekki

80 leri geçen ben 60lara nasıl inecem bakem.........................................................

bakın bu da benim ama 2 sene olmuş bu fotoyu çektireli.dikkat ettim de hiç değişmemişim hee inşan bi saç modelini ya da rengini değiştirir di mi..ben kendime bi baştan yarat yapayım bari doğumdan sonra tabi bebiş beni baştan yaratmazsa -tatlicadiarzu-

kızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım

inşallah dinazzo bi doğuram hemen kaç kilo verdim yazacam size heheh............ilk bebişte hemen 11 kilo gitmişti..............................

dinozzo ve şirvanada maşallah dinozzo nun göbüş saklanmış ama doğumdan sonra direk kaybolcak göbüşün ne cici :CüvCüv:

saol cnm valla kimse küfretmesin ama benim korkumda doğumdan sonra göbeğimin tamamen gitmesi çünkü kalçam zaten ona göre büyük şimdi daha da aldı bi de göbek tamamen giderse ııııyyy tam armut olurum biliyo musunuz ben 5. ayı bitirdiğimde kalçamla belim anca orantılı olmuştu kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bizde kontrolden geldik. normal herşey bir problem yok nst ye de girdim sancı yok dedi. Açılmada olmamış daha ama yumuşamış dedi. normal doğum yapabilecek gibiyim hala bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. ışte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?

sebru bebiş kaç kilo olmuş canım...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…