canım yok ya harbidende dalga geçilecek bi konu kaydirigubbakcemile3 dün ansıl panik yapmıştım ama allaha şükür umduğum şey değilmiş ohh be dedim yaneayyy ovtemizkan yeni okuduum canım afedersin ne olduunu anlamadıım için dalga geçiodum bende salak salak. durdu mu kanama?
canım göbişe ve sana maşallah gözlerin yeter:lepi:selinay ne zayıfı bacımmmm varil gibi oldum..
ImageShack - Image Hosting :: 26432697.jpg
boyandım geldimm.. ama yanımdaki malzemelerle anca bu kadar oldu..
ben bir fark göremedim anacım...
bu hamilelik çirkinleştirdi beniii..
saaçlarımı boyatmadan moralim düzelmeyecek galiba....
sevindim cnm gözün aydın..olsun en azından dr a gittin için rahatlamıştır :)
80 leri geçen ben 60lara nasıl inecem bakem.........................................................
sevindim dozkancım maşallah bebişine canım..................................
ovtemizkan geçmiş olsun canım sevindim valla daha erkendi............................
iyi aman başka bişi olmasındakızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım
çatı muayenesimi oldunmerhaba arkadaşlar bizde kontrolden geldik. normal herşey bir problem yok nst ye de girdim sancı yok dedi. Açılmada olmamış daha ama yumuşamış dedi. normal doğum yapabilecek gibiyim hala bakalım hayırlısı olsun.
sebru bebiş kaç kilo olmuş canım...........................
2800 falan olmuş. 3000-3500 arası doğacak gibi dedi. çok büyük bir bebek olmayacak sanırım. ama 10 günde 500 gr almış onun için iyi dedi. yürüyüşe devam dedi. haftaya tekrar görüşürüz bebek bu arada gelmezse dedi.
aman iyi maşallah güzel geçmiş kontrol çatı tantanasındanda kurtulmuşsunKızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. İşte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?
2800 falan olmuş. 3000-3500 arası doğacak gibi dedi. çok büyük bir bebek olmayacak sanırım. ama 10 günde 500 gr almış onun için iyi dedi. yürüyüşe devam dedi. haftaya tekrar görüşürüz bebek bu arada gelmezse dedi.
yok canım ne karı güneş bile var walla hatta ben de birazdan dışarı çıkacağı ama biraz soğuk havateşekkür ederim canımcım. sizin orda kar yağıyo mu?delikafadulden
ovtemizkan canım çok sevindim bişey çıkmamasına, geçmiş olsun tekrar
iyi aman başka bişi olmasında
ya çok sağolun kızlar yaaa dün valla iyi moral veridniz
oo maşşallah bebişine cnm bizde bu cuma tekrar doktora gidicez o zaman sölyicek killosunu filan
selam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.
oh i cnm bizde seni merak etmiştik gelmeyince..kızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım
s ebru hayırlısı olsun sende 7.haftandasın maşallahhmerhaba arkadaşlar bizde kontrolden geldik. normal herşey bir problem yok nst ye de girdim sancı yok dedi. Açılmada olmamış daha ama yumuşamış dedi. normal doğum yapabilecek gibiyim hala bakalım hayırlısı olsun.
bu kızda artık ateş alır gibi girip kaçıyo ayol sohbetini özledik hanımefendiiiiiiiiiiii
ay maşallah göbüş çok tatlı sultan...........................................................
ay canım geçmiş olsun ama ben bişe olduğunu sanmıyom,hayırlısıyla git gel inşallah.....................
ay bi geliyon bi kayboluyon kıs...................................................................................
Kızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. İşte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?
Seninde bebişine maşallah2800 falan olmuş. 3000-3500 arası doğacak gibi dedi. çok büyük bir bebek olmayacak sanırım. ama 10 günde 500 gr almış onun için iyi dedi. yürüyüşe devam dedi. haftaya tekrar görüşürüz bebek bu arada gelmezse dedi.
iyi aman başka bişi olmasında
çatı muayenesimi oldun
Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.
teşekkür ederim canımcım. sizin orda kar yağıyo mu?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?