2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy ovtemizkan yeni okuduum canım afedersin ne olduunu anlamadıım için dalga geçiodum bende salak salak. durdu mu kanama?
canım yok ya harbidende dalga geçilecek bi konu kaydirigubbakcemile3 dün ansıl panik yapmıştım ama allaha şükür umduğum şey değilmiş ohh be dedim yane

canım göbişe ve sana maşallah gözlerin yeter:lepi:

sevindim cnm gözün aydın..olsun en azından dr a gittin için rahatlamıştır :)

saol cnm ya doktora gittim içim rahatladı hemde şuu nts denilen şeyede girdim kız bişeyciği yok göbişime kemer gibi bişey takdılar bebiş hareket ettikçe işde onu ölçüyorlar sancı filanda yokmuş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sevindim dozkancım maşallah bebişine canım..................................

ovtemizkan geçmiş olsun canım sevindim valla daha erkendi............................

80 leri geçen ben 60lara nasıl inecem bakem.........................................................

selianycım al benden de o kadardelikafadulden ama benim bi arkadaşım doğum yaptıkdan 6 ay sonra eski kilosuna geri dönmüşdü yaaa hamilelikde 20 kilo almışdı bence o kadar dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum

kızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım
iyi aman başka bişi olmasında

çatı muayenesimi oldun

sebru bebiş kaç kilo olmuş canım...........................

2800 falan olmuş. 3000-3500 arası doğacak gibi dedi. çok büyük bir bebek olmayacak sanırım. ama 10 günde 500 gr almış onun için iyi dedi. yürüyüşe devam dedi. haftaya tekrar görüşürüz bebek bu arada gelmezse dedi.

maşallah canım bebeğin ne güzel büyümüş. 3000-3500 bence gayet ideal doğum kilosu olarak.

aman iyi maşallah güzel geçmiş kontrol çatı tantanasındanda kurtulmuşsun

maşallah bebişe

teşekkür ederim canımcım. sizin orda kar yağıyo mu?delikafadulden
yok canım ne karı güneş bile var walla hatta ben de birazdan dışarı çıkacağı ama biraz soğuk hava

ovtemizkan canım çok sevindim bişey çıkmamasına, geçmiş olsun tekrar

aynı benim yazacaklarımı yazmışsın herşey aynı :)
bebişlerin kilosu bile

kızlar hepinize günaydın allaha şükür bbeişle ilgili olan bişey değilmiş kanama içim rahatladı dün evde değildim kayınvalidemde kaldık ondan dolayı size yazamadım
oh i cnm bizde seni merak etmiştik gelmeyince..
s ebru hayırlısı olsun sende 7.haftandasın maşallahh

Merhaba kızlar..
Bende Bugün kontrole gittim..
Nstye gireceğim diye bekliyodum
Doktorum ultrasonda baktı..
Genel durumu çok iyi maşallah..
Yanakları tombişleşmiş benim oğluşun..
Bir hamile bayanda doğum için gelmişti..
Onu görünce dahada çok heyecanlandım..
Allah bir avazda kurtarır inşallah..
Darısıda bizim başımıza..:Saruboceq:

bu kızda artık ateş alır gibi girip kaçıyo ayol sohbetini özledik hanımefendiiiiiiiiiiii

Evet canım ya
Bir size selam verip çıkıyorum netten..
Bende sizlerin sohbetini çok özledim..

Fazla kalamıyorum nette canım
Evdeyim ya artık..
Bazen çok sıkılıyorum yaaa..

Maşallah canım bebişine..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:Saruboceq::Saruboceq:

Seninde bebişine maşallah:Saruboceq:

a.s.selam nisan anneleri,
ben 2009 mayis annesi olacagim, ne durumdasiniz, neler konusuyorsunuz bu aralar bakmak istedim, ankarali anneler hangi hastanelerde dogum yapacaksiniz? veya yaptiniz? gordugum kadariyla erken baslamissiniz dogumlara...
neyse sizler iyice sona yaklastiniz, darisi biz mayis annelerine, umarim hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde aliriz kucaklarimiza...

teşekkür ederim canımcım. sizin orda kar yağıyo mu?delikafadulden

evet canım atıyodu biraz önce..............................

maşallah bebişine canım..............................

kızlar merak eden herkeze çok teşekkür ederima.s. bu arada benim bebiş bugün hareketsiz gibi anlamadım sürekli oturuyorum ondanmı acaba biraz yürüyüşemi çıksam :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…