kızlar merak eden herkeze çok teşekkür ederima.s. bu arada benim bebiş bugün hareketsiz gibi anlamadım sürekli oturuyorum ondanmı acaba biraz yürüyüşemi çıksam :uhm:
İnşallah canım ya..şenay geçmişi yeni okuyorumda senin doğumda kalmış 38. haftaya
ama canını niye o kadar sıktın anlamadım. Şaka anladımda anlamamazlıktan geliyomm tabi çok ağırlaştın di mi ben bile isyanlardayım valla.Kızım akşam halime baktı anne yarın doğuralım artık diyo.
Çocuk nasıl içselleştirmişse ailecek doğuracaz sanki hehehe.
Bu arada sende o zaman bizimle aynı gün doğuracaksın haftamız aynı yani 6 nisan falan olacak senin bıcırların doğum tarihi de.
Glnm kvrck teşekkür ederim canım. Ya senin muhabbetlerini de özledik . Umarım doğumdan sonra yazın yüz yüze ytanışma fırsatımız olur ankaralı hamişler olarak.
a.s.selam nisan anneleri,
ben 2009 mayis annesi olacagim, ne durumdasiniz, neler konusuyorsunuz bu aralar bakmak istedim, ankarali anneler hangi hastanelerde dogum yapacaksiniz? veya yaptiniz? gordugum kadariyla erken baslamissiniz dogumlara...
neyse sizler iyice sona yaklastiniz, darisi biz mayis annelerine, umarim hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde aliriz kucaklarimiza...
sarımsaklı yoğurt kötü yapıyor benim midemi de canım istiyor yiyorum ama sonra çok rahatsız oluyorum dikkat etmek lazım.urla geçmiş olsun canım ... .
bursasu --- sana da iyi uykular diliyoum..
kapa bilgisayarı da yat biraz.. bebek te uyumuşken ..
bende dün gece yemeği fazla abarttım ..
söylemesi ayıp 2 tabak mantı yedim... bol sarımsaklı yoğurtla birlikte...
ama ne yapim çok güzel olmuştu dayanadım...
sonrasında da yerinden kalkamadım....
İnşallah sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına.
ben Ankaralı bir hamiş olarak Etlik Lokman Hekimde epidural sezeryanla doğum yapacağım canımcım. sen nerde yapacaksın??:uhm:
aah ah bi etlikli olarak bende hep lokman hekimi kestirmiştim doğum için burda yaparım diyodum ama kısmette van da divan hayat hastanesi varmış neyse sağlıklı kucağımıza alalımda gerisi boş yazın kızımla geliriz biz ankara ya
isyanlardayım dilek gram uyku yok ne halt edicem bilmiyorum 38+ 2 miş planlı sezeyan oda 6 nisan yapıyoşenay geçmişi yeni okuyorumda senin doğumda kalmış 38. haftaya
ama canını niye o kadar sıktın anlamadım. Şaka anladımda anlamamazlıktan geliyomm tabi çok ağırlaştın di mi ben bile isyanlardayım valla.Kızım akşam halime baktı anne yarın doğuralım artık diyo.
Çocuk nasıl içselleştirmişse ailecek doğuracaz sanki hehehe.
Bu arada sende o zaman bizimle aynı gün doğuracaksın haftamız aynı yani 6 nisan falan olacak senin bıcırların doğum tarihi de.
Glnm kvrck teşekkür ederim canım. Ya senin muhabbetlerini de özledik . Umarım doğumdan sonra yazın yüz yüze ytanışma fırsatımız olur ankaralı hamişler olarak.
ankaralı anneler anca günlerde geziyo bende ev hapsindeİnşallah canım ya..
İstanbullu hamişler görüştüler biz kaldık öylece..
Ben geçmişi okumadım Şenayın doğumu 38. haftaya kalmış..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...:Saruboceq::Saruboceq:
ben 100. yılda yapıcam medicananın şartları nasıl merak ettimdozkan,
ben medicanaya basladim gecen ay, simdilik hersey normal gorunuyor, bir aksilik olmazsa ben normal dusunuyorum, bakalim ne olacak.
aah ah bi etlikli olarak bende hep lokman hekimi kestirmiştim doğum için burda yaparım diyodum ama kısmette van da divan hayat hastanesi varmış neyse sağlıklı kucağımıza alalımda gerisi boş yazın kızımla geliriz biz ankara ya
maşallah maşallah cnmbak sendeki de hamile kotu di mi o??
maşalllahh göbişe-- allah nazarlardan saklasın....
Şirvan göbeğin çok tatlı canım maşallah.
Boyalıyı tercih ederim:)
Kız sen ne kadar incesin.Hiçbir yerinde birşey yok.Önde bir göbek sadece.Maşallah.
Canım senin göbişin de çok güzel maşallah.
ben geldiiiim
ya iice manyak oldum kızlar bilg.açtım yatağın üstüne koydum
öyle uyumaaya çalıştım e aklımda sizde uyu uyuyabilirsen :))
bölük börçük uyudum kalktım falan dayanamadım artık bide odama acayip güneş ışığı giriyor gaza geldim bahar geldi ohh ne güzelll
aynen cnm yadudaklar gözler eller ayaklar şişmiş durumdaydım tabi bunuyazarken gardolabaın aynasına bakara k yazıyorum hehe burnum bile şiş :))
valla ben neydi onun adı bi krem vardı
mor bi tüpte ondan aldım aklıma gelince sürüyorum
zeyetinyağıda ii gelir besler
ayy cnm aynı ben vallaha :))
gözler şişmiş altlar kahve tonlarında :roflol:
göbişe maşallah cnm
yine bile güzelsin maşallah
saol cnm işte insan bazen ağlayıp rahatlamaya yer arıyor
iii güzel güzel beğendim
saol cnm haklısın
maşallah tatlım göbişe sen,inkide fazla şişmemeiş yanlız aşağı inmiş gibi geldi bana
bide dinozzo seninde göbek ne güzel küçük maşallah cnm bu arada dinozzo kontun dikkatimi çekti:jeyyar::jeyyar:
kızlar göbüşlerinize toptan maşallah.
dinozzo canım ya senin ki küçükmüş baya.ben de kendiminkini küçük sanıyordum.
urla bana da senin göbüş aşağı inmiş gibi geldi.
azıcık uyuyayım dedim ne mümkün daha yatay pozisyona geçmeyi beceremiyorum offfffffffffooooofffffffffffffff
Allahım Sen Büyüksün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
onlar varya o eşşek sıpaları 38 de bekler 48 de ne diyim
maşşallaaaaaaaahhhhhhkızım bu göbeklerle bu popolarla karşıma çıkıp hamileyim demeyin beeee moralim bozuluyooo
heee yaa geldiler okula yazdırcam onları bu günsenağlamasenağlamasenağlama
dinozzo deniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yıkıl karşımdannnnnnnnnnnnnnn nereye soktun kızım bebeği
dinazzo maşallah kıs 50 kilolardasın daha sanırım..................................
urla göbüş inmiş senin bacım doğum yakın heheh.....................................
oyy çok tatlısınızz sizzz
Kızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. İşte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?
ayyy canım ya insan uzakta olunca herşey bi ayrı güzel geliyo memeleketiyle ilgili di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?