2009 Nisan Anneleri buraya

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ovtemizkan, bursasu, dinozzo, dozkan, elavinya, galatea79, iyuksel, köfte:)), mirage78, selinay2002, sev_rey, s_ebru, şen_ay

kızlarrrr nerdesiniz yawww

şenay geçmişi yeni okuyorumda senin doğumda kalmış 38. haftaya
ama canını niye o kadar sıktın anlamadım. Şaka anladımda anlamamazlıktan geliyomm tabi çok ağırlaştın di mi ben bile isyanlardayım valla.Kızım akşam halime baktı anne yarın doğuralım artık diyo.
Çocuk nasıl içselleştirmişse ailecek doğuracaz sanki hehehe.
Bu arada sende o zaman bizimle aynı gün doğuracaksın haftamız aynı yani 6 nisan falan olacak senin bıcırların doğum tarihi de.

Glnm kvrck teşekkür ederim canım. Ya senin muhabbetlerini de özledik . Umarım doğumdan sonra yazın yüz yüze ytanışma fırsatımız olur ankaralı hamişler olarak.

kızlar merak eden herkeze çok teşekkür ederima.s. bu arada benim bebiş bugün hareketsiz gibi anlamadım sürekli oturuyorum ondanmı acaba biraz yürüyüşemi çıksam :uhm:

bebeği hareketlendirmek için yürüyüşte iyi gelir canım duşta.kaydirigubbakcemile5

İnşallah canım ya..
İstanbullu hamişler görüştüler biz kaldık öylece..
Ben geçmişi okumadım Şenayın doğumu 38. haftaya kalmış..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...:Saruboceq::Saruboceq:

merhabalar bende geçmişteydim ciciler ovtemizkan merak ettik seni gercekten ya ade merke ye noldu muhtar sende teli yokmu kız fotolarında pek tatlı sen daha ne geziyon iş yerlerinde anacım bak biz hemen ev hanımı moduna girdik bile dinlen biraz biliomıusunuz bizim kızın tekmelerini daha babası 1 kere bile hissdemedi ona denk gelmio elini koyunca yapmıyo oda küstü artık doğunca görüşürüz deddi

İnşallah sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına.
ben Ankaralı bir hamiş olarak Etlik Lokman Hekimde epidural sezeryanla doğum yapacağım canımcım. sen nerde yapacaksın??:uhm:

herkese ii günler .bütün kış bahar gelcek oğlumda gelcek diye hayal kurudm şimdi güneşi gördükçe heycanlanıyorum.oğlumu beklemek çokk güzelkaydirigubbakcemile3

sarımsaklı yoğurt kötü yapıyor benim midemi de canım istiyor yiyorum ama sonra çok rahatsız oluyorum dikkat etmek lazım.

Slm kızlar bende bır gırıp bakayım dedım varmı doĞuran dıye :) vakıt bulamıyorum
bebeĞımden dolayı
herkesı Çok ÖptÜm allah herkesın yardımcısı olsun

valla koca tabak yedim bende şimdi sarımsak oydum yoğurda hemde 3 tane kociş varken yiyemiyo neyin üstünde olduğunu sölemem canları istemesin kimsenin çok güzeldi ama miğdem öldürcek gene napıyım önce ye sonra rennie en iyi arkadasım

dozkan,
ben medicanaya basladim gecen ay, simdilik hersey normal gorunuyor, bir aksilik olmazsa ben normal dusunuyorum, bakalim ne olacak.

bugün nst de baştan sırt üstü yattım kıpırdanıyordu bebiş, belimde rahatsız oldu sola döndük öyle yattık. bebiş uyumaya başlamış dedi doktor beni tekrar sırtüstü çevirdi. sola yatmayı seninki çok seviyor hemen uyuyor dedi. :) normalde çok hareketlenince beni rahatsız etmeye başlayınca ben hemen sola doğru yatıyorum çoğunlukla da öyle uyuyakalıyorum o da alışmış herhalde sola yatınca hemen uyumaya. yerim ben onu.

İnşallah sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına.
ben Ankaralı bir hamiş olarak Etlik Lokman Hekimde epidural sezeryanla doğum yapacağım canımcım. sen nerde yapacaksın??:uhm:

aah ah bi etlikli olarak bende hep lokman hekimi kestirmiştim doğum için burda yaparım diyodum ama kısmette van da divan hayat hastanesi varmış neyse sağlıklı kucağımıza alalımda gerisi boş yazın kızımla geliriz biz ankara ya

ayyy canım ya insan uzakta olunca herşey bi ayrı güzel geliyo memeleketiyle ilgili di mi?

bende evi toparlayayım biraz. zaten çok yedim yine off. günler yaklaştıkça stresten ben daha çok yiyorum sanırım.

valla 15 kişi var ama ben 1,5 saattir ütü yapıyorum hiç ilerlememiş sayfalar herkes mi yorgun bugün..bu arada belimde koptu yorulduuumm

isyanlardayım dilek gram uyku yok ne halt edicem bilmiyorum 38+ 2 miş planlı sezeyan oda 6 nisan yapıyo

ankaralı anneler anca günlerde geziyo bende ev hapsinde
dozkan,
ben medicanaya basladim gecen ay, simdilik hersey normal gorunuyor, bir aksilik olmazsa ben normal dusunuyorum, bakalim ne olacak.
ben 100. yılda yapıcam medicananın şartları nasıl merak ettim

siz hep vandamı kalacaksınız kız tayin istemicekmisiniz hiç

maşallah maşallah cnm bak sendeki de hamile kotu di mi o??

maşalllahh göbişe-- allah nazarlardan saklasın....

kızlar göbüşlerinize toptan maşallah.
dinozzo canım ya senin ki küçükmüş baya.ben de kendiminkini küçük sanıyordum.
urla bana da senin göbüş aşağı inmiş gibi geldi.

dinazzo maşallah kıs 50 kilolardasın daha sanırım..................................

urla göbüş inmiş senin bacım doğum yakın heheh.....................................

oyy çok tatlısınızz sizzz

herkese teşekkür ediyoruzzzzzz
ogluşumlaaaaaaa

ay evet herkes göbek inmiş aşagı diyorrrrrrrrrr
susun be korkutmayın beni...............

benim ogluşum nisanı beklicek................

banada ne hikmettse bugunlerde doguracakmışım gibi gelıyorrrrrrr
hayır ola

ama bekleyelim şu nisan bi gelsinnnnnnn

24 mart salı günü doktor randevumuz var ama gün vercekmiş gibi geliyorrrrrrrrr

maşallah bebegineeeeeeeeeeeeeeee

ayyy canım ya insan uzakta olunca herşey bi ayrı güzel geliyo memeleketiyle ilgili di mi?

sen ne diyon bacım ya o pis kokulu sıkışık 263 mavi otobüsü bile özledim hele yazın ne kokardı ama olsun aaah ah dünde şen ay a dedim zaten memeleketlilerim iyice koklayın ankarama iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…