2009 Nisan Anneleri buraya

aynı benim yazacaklarımı yazmışsın herşey aynı :)
bebişlerin kilosu bile

evet canım ya ben de seni okurken aynı şeyleri yaşamışız diye düşündüm. tesadüfe bak zaten aramızda 1 gün varmış.
ya belki daha önce gelirsin demesi içime kurt düşürdü benim de. yumuşama falanmı vardı acaba bende de. benim dr panik yaptırmayan biri o yüzden sormadım bişey mi gördünüz diye. geçiştiricekti çünkü stres yapmıyım diye. bakalım hayırlısı. yarın temizliğimi de bitiriyim de sonra her an gelebilir sorun değil yani

çiçek kız sen nerdesin herkes burdaada olmuyo caım böle yokaaaaa doğuruyonmu amanıınn

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, aliye83, chveneburi, dinozzo, dozkan+, elavinya, galatea79+, megul, ovtemizkan+, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

dozkan , s_ebru maşallah bebeklerinize.

ovtemizkan herşeyin yolunda olmasına sevindim.benim bebek de artık eskiye oranla daha az hareket ediyor.doktora da söyledim.ultrasonda hareketlri gayet iyi görünüyor dedi ben de takmamaya başladım.

demet annelik nasıl gidiyor demeye fırsat kalmadan gitmişsin.kolay gelsin sana canım.darısı başımza artık.

urla alemsin kız.eşinin atletlerini mi giyiyosun :))

bende temizliğimi bitirdim 2 gün önce ama eğer tam gününü beklerse o zamana kadar yine pis olucaz. normal doğum isteyenlerinde bu dertleri zor işte hiç belli değil zaman

urla maşallah göbişine. bende valla atlete baktım iyi kapatmış göbeğini diye düşünüyodum.
Zira benim gçbek kapanmıyo artık benim atletlerle 3 hafta kaldı bende mi kocişinkilerden giysem ya.

Elavinya canım valla bende Ankara sevdalı Ankaralılardanım. Yani tamam deniz falanda olsa iyi olurdu ama olsun ben böylede seviyorum şehrimi.

evet anacım kendi atletlerım olmuoooo
cıtcıtlı badiler hiç olmuoooooooo
akşamlarıda kocişin eşortmanlarıylaaaaaaaaaaaaa

bende 1-2 haftadır kocişin atletlerini giyiyorum. napayım yoksa göbeğim açık kalıyor üşüyor. geçen gün seminerden sonra ayrılırken etoprakın paltosunun önü kapanmıyordu o yağmurda soğukta içim gitti. bebiş üşeyecek içeride. zaten tüm seminer boyunca kısa kollu body ile oturdu yanıyordu resmen. ben boğazlı kazak giymiştim :)

Doktor bebek hareketlerini iyi takip edin dedi bundan sonra.
Günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış sayın hanımlar.

bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum

şimdi düşündümde bööle yazışarak zaman öldüyoruz zaman biran önce geçsin istiyoruz ya doğumlardan sonra değil yazışmak uyucak zamanımız olmıcak hiç bi şeyede zaman yetmicek bi taraftan bugünlerin keyfini çıkar diyorum ama bu vücut ve ağırlıkla yapabileceğimiz çok şey yok. bi de bol bol uyu diyo ya herkes sinir oluyorum acaip sanki uyunabiliyomuş gibi hem uyusak bile depo ediliyo sanki bebek varken çıkarıp kullanalım :bbo:

şimdide yatıyorum

geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin umarım. nazarlara geldin kesin.
bende ballı sütümü içtim biraz önce ama içine biraz da türk kahvesi koyuyorum . o kadardan zarar olmaz sanırım.
yürüyüşe çıkmam lazım benim de hava çok güzel. keşke yakın oturduğumuz nisan anneleri olsa da beraber çıksak tek başına çok zevkli olmuyor. en azından kızım var karnımda bana eşlik ediyor.:CüvCüv:

şimdide yatıyorum

yat dinlen canım zaten dün gecede kendini üzüp heba etmişsin. erkenden önlemini alda ilerlemesin hastalık.
yemene dikkat et. bol su unutma.cokacimcoook

giy anacım giy üşürsün.......
bende temizliğimi bitirdim 2 gün önce ama eğer tam gününü beklerse o zamana kadar yine pis olucaz. normal doğum isteyenlerinde bu dertleri zor işte hiç belli değil zaman
ah ahh ben artık yapamıyorum ne temızlık
ne kocişle bişi şirvan lafım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eheheheheheh

tamam artık pil bitti benım diyorum kocişeeeeeee dün akşam....

valla benımde haftaya doktor randevum gün verırse yaptırız temızlık ne yapayım sıkmıcam canımı artık nasıl olursa olsun...

devamlı yap temızlık yap temızlık evi temız tut aman pislenmesin aman kirlenmesinnnn

eltimde diyor ya salı günü gitiginde hemen alırsa yok dedim be heyecan yaptırma

HALIMI yıkama verdim. 1 tane oda acık renk diyeee

perdelerım yıkancak inceler oturdugum odanın sadece yeni gelinim ben daha
kalınlar yıkandı

koltuklar cekilcek.........

mutfak dolaplarımın içleri falan büfelerim temız allahtan 33-32 haftalardayken yapmıştım
ahhh aggghh ozaman ne iyiydi pek sounumuz yoktu şimdi ayagımızı atarken başlıoz bagırmayaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kimse yazmıo çıkıom bendeeeeeee

şimdide yatıyorum
gecmiş olsun cnm..............
ah ah evet bu zamanları arıcaz herhalde.......... bende artık uyuyamıyorummmmmmmmm
Doktor bebek hareketlerini iyi takip edin dedi bundan sonra.
Günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış sayın hanımlar.
teşekkrüler canım sayalım bakalım bizde artık..........

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, aliye83, cacaca, dinozzo, dozkan+, elavinya, galatea79+, megul, sev_rey, s_ebru, ŞıRVAN+

bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…