aynı benim yazacaklarımı yazmışsın herşey aynı :)
bebişlerin kilosu bile
evet canım ya ben de seni okurken aynı şeyleri yaşamışız diye düşündüm. tesadüfe bak zaten aramızda 1 gün varmış.
ya belki daha önce gelirsin demesi içime kurt düşürdü benim de. yumuşama falanmı vardı acaba bende de. benim dr panik yaptırmayan biri o yüzden sormadım bişey mi gördünüz diye. geçiştiricekti çünkü stres yapmıyım diye. bakalım hayırlısı. yarın temizliğimi de bitiriyim de sonra her an gelebilir sorun değil yani
dozkan , s_ebru maşallah bebeklerinize.
ovtemizkan herşeyin yolunda olmasına sevindim.benim bebek de artık eskiye oranla daha az hareket ediyor.doktora da söyledim.ultrasonda hareketlri gayet iyi görünüyor dedi ben de takmamaya başladım.
demet annelik nasıl gidiyor demeye fırsat kalmadan gitmişsin.kolay gelsin sana canım.darısı başımza artık.
urla alemsin kız.eşinin atletlerini mi giyiyosun :))
bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum
bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
şimdide yatıyorum
giy anacım giy üşürsün.......urla maşallah göbişine. bende valla atlete baktım iyi kapatmış göbeğini diye düşünüyodum.
Zira benim gçbek kapanmıyo artık benim atletlerle 3 hafta kaldı bende mi kocişinkilerden giysem ya.
Elavinya canım valla bende Ankara sevdalı Ankaralılardanım. Yani tamam deniz falanda olsa iyi olurdu ama olsun ben böylede seviyorum şehrimi.
ah ahh ben artık yapamıyorum ne temızlıkbende temizliğimi bitirdim 2 gün önce ama eğer tam gününü beklerse o zamana kadar yine pis olucaz. normal doğum isteyenlerinde bu dertleri zor işte hiç belli değil zaman
gecmiş olsun cnm..............bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
şimdide yatıyorum
ah ah evet bu zamanları arıcaz herhalde.......... bende artık uyuyamıyorummmmmmmmmşimdi düşündümde bööle yazışarak zaman öldüyoruz zaman biran önce geçsin istiyoruz ya doğumlardan sonra değil yazışmak uyucak zamanımız olmıcak hiç bi şeyede zaman yetmicek bi taraftan bugünlerin keyfini çıkar diyorum ama bu vücut ve ağırlıkla yapabileceğimiz çok şey yok. bi de bol bol uyu diyo ya herkes sinir oluyorum acaip sanki uyunabiliyomuş gibi hem uyusak bile depo ediliyo sanki bebek varken çıkarıp kullanalım :bbo:
teşekkrüler canım sayalım bakalım bizde artık..........Doktor bebek hareketlerini iyi takip edin dedi bundan sonra.
Günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış sayın hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?