bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum
şimdi düşündümde bööle yazışarak zaman öldüyoruz zaman biran önce geçsin istiyoruz ya doğumlardan sonra değil yazışmak uyucak zamanımız olmıcak hiç bi şeyede zaman yetmicek bi taraftan bugünlerin keyfini çıkar diyorum ama bu vücut ve ağırlıkla yapabileceğimiz çok şey yok. bi de bol bol uyu diyo ya herkes sinir oluyorum acaip sanki uyunabiliyomuş gibi hem uyusak bile depo ediliyo sanki bebek varken çıkarıp kullanalım :bbo:
bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.
bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.
cnm banada annem örmüş sanırım hstye de götürecem.....bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.
bişi soracaktım sayi ben. Kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.
cnm banada annem örmüş sanırım hstye de götürecem.....
allah allah ne çok hasta olan var bu ara bi de benim dr 20 şubatta grip salgını biter o zamana kadar dayan sonra olmazsın demişti yalancıııı..
bende 1-2 haftadır kocişin atletlerini giyiyorum. napayım yoksa göbeğim açık kalıyor üşüyor. geçen gün seminerden sonra ayrılırken etoprakın paltosunun önü kapanmıyordu o yağmurda soğukta içim gitti. bebiş üşeyecek içeride. zaten tüm seminer boyunca kısa kollu body ile oturdu yanıyordu resmen. ben boğazlı kazak giymiştim :)
canım oyy maşallah göbişe
siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3
kuzu dün üzdün kendini zayıf düştün zaten salgında var dikkat et ıhlamuruda fazla kaçırma kasları gevşetici özelliği var bildiğim kadarıylabende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum
ay çok güldüm. kızlar artık öyle çok kahkaha atmayın bebekler gelmesinler. özlemin mi görümcesi cem yılmaz ı izlerken doğurmuştu aman dikkat.
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:benim görümcem ayol ooo cem yılmazı izledi katıla katıla karnına sancı girdi lavaboya bi gitti nişanı gelmiş peşindende foşşşşş su gece 2 de aradılar hastaneye gidiyoz diyeya gerçekdenmi kahkaha atınca doğum yaptı ayyy inamıyorum kaydirigubbakcemile3
kuzu dün üzdün kendini zayıf düştün zaten salgında var dikkat et ıhlamuruda fazla kaçırma kasları gevşetici özelliği var bildiğim kadarıyla
:roflol::roflol::roflol:benim görümcem ayol ooo cem yılmazı izledi katıla katıla karnına sancı girdi lavaboya bi gitti nişanı gelmiş peşindende foşşşşş su gece 2 de aradılar hastaneye gidiyoz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?