2009 Nisan Anneleri buraya

bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum

canım dikkat et dinlenmeye bak.ıhlamur falan iç.çiçek kaç gündür çekiyo.gerçi bugün bende de bi kırgınlık var.boğazım kaşınıyo.hep birden üşüttük son haftalarda heralde.

aynen katılıyorum.sanki şimdiki yatmanın o zamana faydası var.

bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.

ben şal koydum.

allah allah ne çok hasta olan var bu ara bi de benim dr 20 şubatta grip salgını biter o zamana kadar dayan sonra olmazsın demişti yalancıııı..

bişi soracaktım sayi ben. kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.

valla canım bana sorarsan hiç öyle şeyler almayı düşünmüyorum. normal olursa zaten 1 gün kalıcam hastanelerde çok sıcak oluyo. boşuna yük gibi geliyo yelek hırka lizöz falan. ama her ihtimale karşı inca bir şal alınabilir. ben arkadaşımın yanında kalmıştım da ordan da biliyorum hiç gerek olmadı

bişi soracaktım sayi ben. Kayınvalidem lizöz örmüş de bana hastaneye götürülür mü lizöz yoksa bir şal mı alayım yanıma.

cnm banada annem örmüş sanırım hstye de götürecem.....

sebrucum öncelikle maşallah bebişe...

Ben de lizöz götürecem...

Annem önceden yapmıştıı kardeşimle ikimize...

Bir pempe--bir beyaz...

Geçen sene kardeşim doğum yapınca erkek bebek olduğu için beyazı almıştı..

Pembe bana kalmıştı..

Ama benimkide erkek olunca kardeşimden beyazı aldım..

Zaten bizim ki sadece hastanede giymişti,, sıra bende...

kayınvaliden heveslenmiş örmüş götürülmezmi hiç götür canım. bende götürcem annem ördürmüş.gamyoncuiremsu

Mobılyacı aradı,, bu c.tesı kesın getırıyorlarmıŞ...

AnlaŞmamız gÖre 10 gÜn geÇıktırdı.
GÜnlÜk 10 ytl kesecem....

C.tesı gelırse ... Hemen ıÇıne eŞya konmaz mı -- Şımdı...

Bende pazar gÜnÜ ıÇını yerleŞtırırım dıyordum...
Ananesı de oĞlumun ceyızlerını getırır...

Babanesı de bakmaya gelır artık..

allah allah ne çok hasta olan var bu ara bi de benim dr 20 şubatta grip salgını biter o zamana kadar dayan sonra olmazsın demişti yalancıııı..

bu sene virüs geç gelmiş canım haberlerde diyodu martta başladı mayısta bitecekmiş. ozamana kadar dikkat edin.:1no2:

kocişin atleti ehehe işyerınde 2 arada cekildim ehehehehe

canım oyy maşallah göbişe

siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3

canım oyy maşallah göbişe

siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm. kızlar artık öyle çok kahkaha atmayın bebekler gelmesinler. özlemin mi görümcesi cem yılmaz ı izlerken doğurmuştu aman dikkat.
:roflol:

kızlar ben doktora bide yenidoğan sünnetini sordum ne düşünüyosunuz diye.
Oda bebekte sorun yoksa bence yaptırma 6 yaşından sonra yaptır dedi.
Ürologlar kendi çocuklarını yenidoğduğunda sünnet ettirmiyolar bence sende yaptırma dedi.
Bende o kadar hazırlamıştım kendimi hemen yaptırırız göbeğiyle oda iyileşir diye. Fiyat bile konuşmuştum hastaneyle. Oğlan anneleri siz ne düşünüyosunuz bu konuda.

bizim dolabımızın bir kapağında cam var (daha doğrusu plastik gibi bişi). oraya tül perde falan mı diktirsem acaba süs olsun diye. ortadan bi kuşakla da bağlarız hoş görünür. normal perdeciler yapar sanırım öyle şeyler. o da kapısının camına da aynı tülden perde yaparız. hoş olur dimi

selam senay,
simdi yemekten geldim, mesajını gordum. medicana da emekli sandigina normal dogum 1200, sezeryan 1600 gibi bir fiyat vermislerdi. muayenelere de 75TL oduyoruz.
bize fiyatlari uygun geldi, hastane yeni, odalar cok guzel, doktorlarinin da iyi oldugunu soylediler, yen,dogan unitesini de begenmisler (ben pek anlamiyorum).
kadin hast ve dogum servisi 4 aydir acikmis ama gittigimde oldukca yogundu.
fiyatlar saniyorum ankarada yeni olduklari icin daha uygun, yoksa guven, bayindir, mesa filan 2000TL-3000TL gibi fiyat veriyorlar.

kıslar ne yapıosunuz ben geld*m ama geçm*ş*m çok bırde düzelmedı blg böyle ıdare edecem * yer*ne ı yazacam bılgınıze

bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum
kuzu dün üzdün kendini zayıf düştün zaten salgında var dikkat et ıhlamuruda fazla kaçırma kasları gevşetici özelliği var bildiğim kadarıyla

ay çok güldüm. kızlar artık öyle çok kahkaha atmayın bebekler gelmesinler. özlemin mi görümcesi cem yılmaz ı izlerken doğurmuştu aman dikkat.
:roflol:

ya gerçekdenmi kahkaha atınca doğum yaptı ayyy inamıyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:benim görümcem ayol ooo cem yılmazı izledi katıla katıla karnına sancı girdi lavaboya bi gitti nişanı gelmiş peşindende foşşşşş su gece 2 de aradılar hastaneye gidiyoz diye

dozkan bende sünnet hemen yaptırmayı düşünmüyorum zavallı bebişin hem göbişi hem pipisi kesilmesin yaa yazık
vakti gelince yaptırırrız
şirvan valla bak ben bile hala eşyaları yerleştirmedim 1 ay ooldu nerdeyse hurçlarda herşey
kokusu zor çıkıyor
didemin dediği gbi sirkeli suyla sil

valla ıhlamur bile yapçak halim yok
yaa kimsede gelip bakmıyor bu hasta hamişi
yatıyorum yatakta yan yan yazmaya çalışıyorum
bide belimden aşağı doğru inen ara ara sancım oluyor
dünde oturduğum yerden kalkarken belim ağrıdı doğrulamadım
hayırlısı hasta olmak ne kötüymüş

yaaa walla ianamadım yaa ayyy bi gülmeyn bi ağlamayın ne yapacağımızı şaşırdık yahuu ama ilginç ilk defa gülmekden doğuranını görrdümmm hiç gülesim yoktu :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…