2009 Nisan Anneleri buraya

anca ne demek maşallah bebişine bence gayet iyi kilosu,şu nst de butona neden baılıyo bende anlamadım zaten sen basmasanda kendi anlıyo bebeğin hareket ettiğini.benim bağlandığımda da basılıyo ama ben basmadan bi ses geliyo zaten hareket edince basmasanda anlıyo yani

Şenay,şekerim kaç kez nst ye girdik hayatımızda,hani herkes diyordu ya,düğmeye basacaksın falan,ben de dedim bizimki daha akıllı makina herhalde,düğmeye basmadan kendi anlıyor:1hug:

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gidiyorum urlam meleğimmmmmmmmmmm
gideyimde az yolayım şu dr u
git bakalımda ögrennnnnn

oy maşallah kuzunaaaaaaaa
evet bende basmadan bi ses cıkıoo zatennnnnnnnn

Şenay,şekerim kaç kez nst ye girdik hayatımızda,hani herkes diyordu ya,düğmeye basacaksın falan,ben de dedim bizimki daha akıllı makina herhalde,düğmeye basmadan kendi anlıyor:1hug:

normlde hepsinde var bak dinnozzo senayda dedi var diye normal var hareketi hissetıgın basıon ama senınki akıllı hehehehehe

YAGMUR BURDADA VAR DOLUDA YAGIYOR ARADAAA

evet öyle yapıo daha iyi oluo hafta bitince yani ben bugün 35+6 yım yarın 36 olcam daha büyükmüş gibi gelio:)

inşallah girebilirisn canım sende terketme bzi

günaydın güzel hamişler ve bebişleri.....

çiçeği sonunda bulmuşsunuz sevindim, doğum sancıları başlayanlara da allah kolaylıklar versin...

birşey soracam nst muhabbeti yapmışsınız kaçıncı hftda girmek gerek ben 32 hftlıkta çalışabilir aldım drum bana bir ay sonra gel dedi, bende çalışamaz raporu almaya giderim dedim arada doğurma durumum olabilir mi, erken sancıları gelenlerden tırsmaya başladım da, ama dr da hiçbirşey demedi bana.
özellikle sorum sana şirvan tarihlerimiz yakın sayılır sen ne zaman gideceksin muayeneye acaba ?

april okuyunca şok oldum.listeye 8. sıradan giriş yapacaksın.hayırlısı olsun korkma canım ya.36 haftan bitmiş artık.gelsin bebeciğin sağlıcakla inşallah.

çook güzel bir rüya gerçekten de.ben de geçen gün yüzünü gördüm bebeğimin.çok güzel bi bebekti.az kaldıkça merak da 2 ye katlandı.

maşallah canım .sein de azkalmış artık iyce.

benim zeynep cadısı ağzımdan çıkacak şimdi heee
nerden biliyorsun o zeynep o digeri diyee

ay evet cok güzel rüyalar görüyouz artık bide heyacan sters oluoo artık
ben heyecandanda uyamıyorum artık......
o öle olsun bu böle olsun...........

ka kızlar annem diyorki lokumda alalım....

şekerlerden ayrıı eski insanlar lokum dagıtırlarmış yaaaaaaaaaa

zeynep solda belirsiz yavrucak sağda ordan biliyorum keseleri ayrı ya kuzum

evet kayıp bulundu

çiçek kız kaynanaın burcunu sordummmmmm aloooooooo

oğlak canım mihihihi ama yükseleni öküz burcu sanırım

özellikle belli bi hafta yok bildiğim kadarıyla dr un ne derse o.benim ki çok erken başlıyo nst ye mesela ama 37 den sonrada giren var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…