çok teşekkür ederim cnm a.s.özellikle belli bi hafta yok bildiğim kadarıyla dr un ne derse o.benim ki çok erken başlıyo nst ye mesela ama 37 den sonrada giren var..
şenay siz 2.nin cinsiyetini bilmiyorsunuz,eşyalarını kıyafetlerini nasıl aldınız?
evet öyle yapıo daha iyi oluo hafta bitince yani ben bugün 35+6 yım yarın 36 olcam daha büyükmüş gibi gelio:)
inşallah girebilirisn canım sende terketme bzi
günaydın güzel hamişler ve bebişleri.....
çiçeği sonunda bulmuşsunuz sevindim, doğum sancıları başlayanlara da allah kolaylıklar versin...
Birşey soracam nst muhabbeti yapmışsınız kaçıncı hftda girmek gerek ben 32 hftlıkta çalışabilir aldım drum bana bir ay sonra gel dedi, bende çalışamaz raporu almaya giderim dedim arada doğurma durumum olabilir mi, erken sancıları gelenlerden tırsmaya başladım da, ama dr da hiçbirşey demedi bana.
özellikle sorum sana şirvan tarihlerimiz yakın sayılır sen ne zaman gideceksin muayeneye acaba ?
günaydın kızlar
ben geldim geçmişe bi bakayım
zeynep solda belirsiz yavrucak sağda ordan biliyorum keseleri ayrı ya kuzum
odaları lila kızada olur oğlanada dedik belirsizin uykuseti sarı kıyafetlerinde mavide var pembede sarıda ortaya karışık anlayacağın bi keresinde dr erkek dedi koşa koşa mavi hastane çıkışı aldık ertesi hafta kızda olabilir diyince ben dr saldırmaktan zor aldım kendimi her ihtimale karşı bide pembe zıbın takımı koydum ne biliim şansına artık
odaları lila kızada olur oğlanada dedik belirsizin uykuseti sarı kıyafetlerinde mavide var pembede sarıda ortaya karışık anlayacağın bi keresinde dr erkek dedi koşa koşa mavi hastane çıkışı aldık ertesi hafta kızda olabilir diyince ben dr saldırmaktan zor aldım kendimi her ihtimale karşı bide pembe zıbın takımı koydum ne biliim şansına artık
çiçek senin kaynana oğlak mı? benim kardeşim oğlak ve inadı bi tuttumu feriştahı gelse vazgeçiremez inadından..bişeyi yapma dersin insanın gözünün içine baka baka yapar!! ıyyyhhhh...
benim randevumda da bir değişiklik olmazsa - yarın gideceğim...
çiçek bende -bugün 34+6 - yarın tam 35 haftalık oluyorum...
kız süsülü gacı ben seni daha geç girer diye bekliyordum.. şaşırtın benii..
Bu arası bağışıklık yaptı,, sabah kalkan hemen buraya giriyor..
Sizleri doğumdan sonra göreceğim..
Bir girmeyin... Hepinizi tek tek çaldırım sapıklık yapmazsammm
günaydın kızlar
ben geldim geçmişe bi bakayım
günaydınlaaaaar....
sizin dr da pek dönekmiş yani!:bbo:
çok teşekkür ederim cnm a.s.
ne bileyim erken doğumlar başlayınca daha dr a gidemeden doğuracam sanmaya başladım, daha çantam odam hiçbirşeyim hazır değil:çok üzgünüm:
ay kız konuşmazmıyım onuuu dedim dr bunun adı belli diye oda kilosu önde onun öyle ayırırız merak etme dediee şimdi ikiside kız olursa hangisi zeynep nerden bileceksin cinsiyeti şimdi belli olan yani :) dr söölede bebekler çıkarken ii baksın bari hangisi ne tarafta duruyordu :))
valla fena olmaz bi kız bi oğlan ideal:içelim:sorma başa gelen çekilir neyse ben uzağımda artık biraz kurtarıorum paçayı
ayyy içime doğuyo belirsiz yavrucak bana erkekmiş gibi gelio
aaa çoğumuzun sat ı cumaymış yani ihihiw
şirvan gecelik falan sormuşsun, biz seminerden sonra gedayla bu tarafllara bi bakmıştık..güzel lohusa gecelikleri falan vardı..hatta bi tanesi çok hoşuna gitti gedanın..fiyatlarıda çok uygundu..bi dükkan ağırlıklı olarak gebe ve lohusa geceliği satıyodu ama böle anane işi değil, hoş gecelikler..25-35 arası falandı fiyatlarıda..
maşalah kızına...........günaydin nisan annişleri geçmiş okadar çok ki oku oku bitmiyo dün bebişimi gördük 2500gr olmuş kızım epidural normal doğuracağım kısmetse özel çınarlı kadın doğum hastanesinde. sonunda karar verebildik... çok heyecanlıyım. doktorla sancım tuttuğunda nasıl davranacağımızı neyapacağımızı konustuk çok heyecanlandımm..
ehehe olurmu olurrrrrrrrrrrben varya bizimkilere falan hep geyiğini yaptım seçim günü doğurursam ne yapacaz diyee seçimede 1 hafta kaldı ayyy bide gerçek oluyomuş
sizin dr da pek dönekmiş yani!:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?