2009 Nisan Anneleri buraya

özellikle belli bi hafta yok bildiğim kadarıyla dr un ne derse o.benim ki çok erken başlıyo nst ye mesela ama 37 den sonrada giren var..
çok teşekkür ederim cnm a.s.
ne bileyim erken doğumlar başlayınca daha dr a gidemeden doğuracam sanmaya başladım, daha çantam odam hiçbirşeyim hazır değil:çok üzgünüm:

çiçek senin kaynana oğlak mı? benim kardeşim oğlak ve inadı bi tuttumu feriştahı gelse vazgeçiremez inadından..bişeyi yapma dersin insanın gözünün içine baka baka yapar!! ıyyyhhhh...

şenay siz 2.nin cinsiyetini bilmiyorsunuz,eşyalarını kıyafetlerini nasıl aldınız?

odaları lila kızada olur oğlanada dedik belirsizin uykuseti sarı kıyafetlerinde mavide var pembede sarıda ortaya karışık anlayacağın bi keresinde dr erkek dedi koşa koşa mavi hastane çıkışı aldık ertesi hafta kızda olabilir diyince ben dr saldırmaktan zor aldım kendimi her ihtimale karşı bide pembe zıbın takımı koydum ne biliim şansına artık

evet öyle yapıo daha iyi oluo hafta bitince yani ben bugün 35+6 yım yarın 36 olcam daha büyükmüş gibi gelio:)

inşallah girebilirisn canım sende terketme bzi

benim randevumda da bir değişiklik olmazsa - yarın gideceğim...

çiçek bende -bugün 34+6 - yarın tam 35 haftalık oluyorum...

günaydın kızlar
ben geldim geçmişe bi bakayım

kız süsülü gacı ben seni daha geç girer diye bekliyordum.. şaşırtın benii..

Bu arası bağışıklık yaptı,, sabah kalkan hemen buraya giriyor..
Sizleri doğumdan sonra göreceğim..
Bir girmeyin... Hepinizi tek tek çaldırım sapıklık yapmazsammm

sizin dr da pek dönekmiş yani!:bbo:

günaydin nisan annişleri geçmiş okadar çok ki oku oku bitmiyo dün bebişimi gördük 2500gr olmuş kızım epidural normal doğuracağım kısmetse özel çınarlı kadın doğum hastanesinde. sonunda karar verebildik... çok heyecanlıyım. doktorla sancım tuttuğunda nasıl davranacağımızı neyapacağımızı konustuk çok heyecanlandımm..

ee şimdi ikiside kız olursa hangisi zeynep nerden bileceksin cinsiyeti şimdi belli olan yani :) dr söölede bebekler çıkarken ii baksın bari hangisi ne tarafta duruyordu :))

şirvan gecelik falan sormuşsun, biz seminerden sonra gedayla bu tarafllara bi bakmıştık..güzel lohusa gecelikleri falan vardı..hatta bi tanesi çok hoşuna gitti gedanın..fiyatlarıda çok uygundu..bi dükkan ağırlıklı olarak gebe ve lohusa geceliği satıyodu ama böle anane işi değil, hoş gecelikler..25-35 arası falandı fiyatlarıda..

ben varya bizimkilere falan hep geyiğini yaptım seçim günü doğurursam ne yapacaz diyee seçimede 1 hafta kaldı ayyy bide gerçek oluyomuş

çiçek senin kaynana oğlak mı? benim kardeşim oğlak ve inadı bi tuttumu feriştahı gelse vazgeçiremez inadından..bişeyi yapma dersin insanın gözünün içine baka baka yapar!! ıyyyhhhh...

sorma başa gelen çekilir neyse ben uzağımda artık biraz kurtarıorum paçayı

ayyy içime doğuyo belirsiz yavrucak bana erkekmiş gibi gelio

aaa çoğumuzun sat ı cumaymış yani ihihiw

ee şimdi ikiside kız olursa hangisi zeynep nerden bileceksin cinsiyeti şimdi belli olan yani :) dr söölede bebekler çıkarken ii baksın bari hangisi ne tarafta duruyordu :))
ay kız konuşmazmıyım onuuu dedim dr bunun adı belli diye oda kilosu önde onun öyle ayırırız merak etme dedi
sorma başa gelen çekilir neyse ben uzağımda artık biraz kurtarıorum paçayı

ayyy içime doğuyo belirsiz yavrucak bana erkekmiş gibi gelio

aaa çoğumuzun sat ı cumaymış yani ihihiw
valla fena olmaz bi kız bi oğlan ideal:içelim:

dün oğlumun dönencesine takmak için ses çıkaran oyuncaklardan almaya gittim.. orada bi kadın bebeğiyle dolaşıyodu, bebek 8 aylık doğmuş, henüz 35 günlük dedi annesi..kızlar iki elinizi yanyana koyun bebek içine rahatlıkla sığar..ama bu çok küçücük zor olmuyor mu bakması dedim bende..ilk bebeğim ama çok kolay, alışıyosun zaten dedi..uyuyodu bebek birden uyandı annesine bakıp güldü, anneside alıştık dimi oğlum biz birbimize dedi anlamış gibi bi daha güldü..çok tatlıydı yaaa! offf doğsun artık şu sıpa da bizde sevelim tombik parmaklarını, kollarını..

nerde baktınız o yağmurda...

Kadıköyün neresi ,, artık izine çıkınca bakarım ...

maşalah kızına...........
özel cınarlı hastanesinde yengem ameliyat olmuştu çikolaya kistindenden dolayı
bize cok uzak bi hastne ta urladayız biz........

bide canım yeni dogan bebek ünitesi yokmuş orda tamam sen 35 haftadasın allah izin verırse zamanında gelır.........
gerek kalmaz küvoze faaln
ama orda bebek ünitei yokmuş haberın olsun gerek kalmaz daaaa

ben varya bizimkilere falan hep geyiğini yaptım seçim günü doğurursam ne yapacaz diyee seçimede 1 hafta kaldı ayyy bide gerçek oluyomuş
ehehe olurmu olurrrrrrrrrrr
sizin dr da pek dönekmiş yani!:bbo:

ehehe

ay bizimde ilk kız demişti aman ne sevınmiştik.........

diger ay bambayasına bakın deyince gözler acılmıştı bizim............delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…