2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah bebişe...
Doğum şekilleride kararlaştırılmış,,
hadi bakalım hayırlısı olsun... Ikiniz içinde...

ehehe ne güzel.............

ya kızlar hani tül oluyor ya beşiklere annem onlardan alalım diyo bende istemıyorum gerekli bişeymi..............

ÜZÜLME BENDE DE HİÇ BİR ŞEY HAZIR DEĞİL....

ImageShack - Image Hosting :: 1001793o.jpg

BAK ODAMIZIN SON HALİİ.
cnm benim çok güzel olmuş, güle güle büyüsün, ata bayıldım bende istiyorum onlardan çok hoşuma gidiyor valla.....

ben eylül gibi taşınacağım için boya filanla hiç uğraşmayacam araba ve anakucağını aldık, hftya bir aksilik olmazsa odası gelecek,
biz de bunu aldık ana kucağı ve araba bizimki de kırmızı.....
http://www.pratikev.com/fractalv33/...goryId=3422&pBrandId=97171&pInstanceId=664048

herkese günaydın güsel ve geveze nisan annecikleriiii... ama yaaa yine bi sürü sayfa olmuş.. dün giremedim diye... maşallah benim sakarya maceraları kızıma iyi hikaye olcak:):):)

yeni kanun kurbanı olunca.... şimdi hala çözülemeyen bi sorun için eski okuluma gidecem... kahvaltı yapmadım daha önce bişiyler yiyim di mi...... size bi selam vereyim dedim canım arkadaşlarım... inşallah hepiniz iyisinizdir.. dualarım sizinle....

nerde baktınız o yağmurda...

Kadıköyün neresi ,, artık izine çıkınca bakarım ...

odanız çok güzel olmuş, amma çok oyuncağı senin oğlanın hı...

ya o gün geda eşine ulaşmaya çalıştı, o da toplantıdaymış..çıkana kadar dolaşalım bari birazcık dedik..otobüs duraklarından bahariyeye dolaşarak çıktık..o aralarda bi kaç dükkan vardı..ben iyice adını ve yerini öğreneyim yazarım sana, yolun düşerse bu taraflara bi göz atarsın artıkk.

oy maşallah cnm sende jimere gdiyodun dimi bende ordayım orda nstye girmiştim
beline bir kemer 2 ayrı yerinede alıcı gibibişeyler yerleştiriyolar
biri sancı diğer kalp atışları için..

zeynep solda belirsiz yavrucak sağda ordan biliyorum keseleri ayrı ya kuzum

ya şenay size bişey anlatayımda gülün bari:))
ben bi kaç sene önce bu ikizler nasıl oluyo diye çok merak ederdim
heralde diyodum kadın hamile kaldıktan sonra yine bir nane yiyolar karı koca kadın 2. ye hamşle kalıyo ikiz oluyo hehehe cahilliğin gözü kör olsun beee:roflol::roflol:

ya cnm terlemekten uyuyamıyorumki
gece 3 atlet değiştim baktım olmuyo kalktım valla

ÜZÜLME BENDE DE HİÇ BİR ŞEY HAZIR DEĞİL....

ImageShack - Image Hosting :: 1001793o.jpg

BAK ODAMIZIN SON HALİİ.

şirvan kız oyuncak doldurmuşsun odayı
hadi atı falan anladım kızım o kız bebekte nesi :)))

ayy cnm benim yaa
bende istiyorum valla artık sabrım kalmadı

urla cnm rüyan hayırlı olsun o tür rüyaları görmek çok mutlu ediyo insanı

ehehe ne güzel.............

ya kızlar hani tül oluyor ya beşiklere annem onlardan alalım diyo bende istemıyorum gerekli bişeymi..............
sanırım cibinlik diyorsun cnm, bende çok istiyordum ama vazgeçmeye başladım odası zaten küçük dolu dolu olmasın başı diye vazgeçtim, ama onun yerine dönence alıp asacam, hem dönence hem cibinlik çok kalabalık olur gibi geliyor bana.

canım güzel olacak bişey yokki,,
boş odaya dizdik işte öyle...

güzelimm arabalarımız aynı ,, tek farkı tekerlerk sayısı delikafadulden

bunlar kardeşimden gelenler,, birde portbebe beşiğimiz var işte,, ama onu daha kurmadım...

kızlar benim c.tesi kontrolüm var veeee çatı muayenesi yapacakmış..yaaa ben çok korkuyorum açıkçası, hiç öyle muayene olmadığım için...resmen kabusum oldu.. şirvan bigudi sezeryan mı olacak belli mi? onun ama bizden gerideydi di mi? eğer ileri olsaydı çatı muayenesi olmuş mu dicektim uffff ufff..c.tesi hiç gelmesin istiyorum.

olur mu duvarı filan çok güzel boyamışsın tamamlanınca enfes olacak.
valla eşinin keyif odasıda tam keyif odası valla, oğlan oraları karıştırmaya başlayınca napacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…