günaydin nisan annişleri geçmiş okadar çok ki oku oku bitmiyo dün bebişimi gördük 2500gr olmuş kızım epidural normal doğuracağım kısmetse özel çınarlı kadın doğum hastanesinde. Sonunda karar verebildik... çok heyecanlıyım. Doktorla sancım tuttuğunda nasıl davranacağımızı neyapacağımızı konustuk çok heyecanlandımm..
dün oğlumun dönencesine takmak için ses çıkaran oyuncaklardan almaya gittim.. orada bi kadın bebeğiyle dolaşıyodu, bebek 8 aylık doğmuş, henüz 35 günlük dedi annesi..kızlar iki elinizi yanyana koyun bebek içine rahatlıkla sığar..ama bu çok küçücük zor olmuyor mu bakması dedim bende..ilk bebeğim ama çok kolay, alışıyosun zaten dedi..uyuyodu bebek birden uyandı annesine bakıp güldü, anneside alıştık dimi oğlum biz birbimize dedi anlamış gibi bi daha güldü..çok tatlıydı yaaa! offf doğsun artık şu sıpa da bizde sevelim tombik parmaklarını, kollarını..
cnm benim çok güzel olmuş, güle güle büyüsün, ata bayıldım bende istiyorum onlardan çok hoşuma gidiyor valla.....ÜZÜLME BENDE DE HİÇ BİR ŞEY HAZIR DEĞİL....
ImageShack - Image Hosting :: 1001793o.jpg
BAK ODAMIZIN SON HALİİ.
kız şirvannn maşallah diyelim ama o kurbağa neeeeeeeeeeeeeeee
nerde baktınız o yağmurda...
Kadıköyün neresi ,, artık izine çıkınca bakarım ...
oy maşallah cnm sende jimere gdiyodun dimi bende ordayım orda nstye girmiştimGünaydın herkese!Bursa da da yağmurlu,kasvetli bir hava var,bütün gece yağmur yağdı,2 gün önce de camlar silinmişti,şansa bakın,acaba temizlikçiyi arayıp desem mi ki,camları silmeyi unutmuşsunuzsırnaşık şey
Çiçek geçmiş olsun,kayınvalidenin hastalığı sana gribini unutturmuş yani ,o kadar mı çok seviyordun:roflol:
Dün dr a gittim ben de,nst ye girdim sonunda,bugünleri de gördüm ya,artık doğurabilirimkaydirigubbakcemile3 Bizim nst de karnına kemer takıyorlar,kendin bir düğmeye basmıyorsun,o kendisi ölçüm yapıyor.Dr a dedim kasılmalar,bıçak saplanmaları gibi sancılar oluyor die,onlar normal,hatta olsunlar ,vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.
Kuzum 3000 gr olmuş anca.
zeynep solda belirsiz yavrucak sağda ordan biliyorum keseleri ayrı ya kuzum
ya cnm terlemekten uyuyamıyorumkibenim randevumda da bir değişiklik olmazsa - yarın gideceğim...
çiçek bende -bugün 34+6 - yarın tam 35 haftalık oluyorum...
kız süsülü gacı ben seni daha geç girer diye bekliyordum.. şaşırtın benii..
Bu arası bağışıklık yaptı,, sabah kalkan hemen buraya giriyor..
Sizleri doğumdan sonra göreceğim..
Bir girmeyin... Hepinizi tek tek çaldırım sapıklık yapmazsammm
ÜZÜLME BENDE DE HİÇ BİR ŞEY HAZIR DEĞİL....
ImageShack - Image Hosting :: 1001793o.jpg
BAK ODAMIZIN SON HALİİ.
ayy cnm benim yaadün oğlumun dönencesine takmak için ses çıkaran oyuncaklardan almaya gittim.. orada bi kadın bebeğiyle dolaşıyodu, bebek 8 aylık doğmuş, henüz 35 günlük dedi annesi..kızlar iki elinizi yanyana koyun bebek içine rahatlıkla sığar..ama bu çok küçücük zor olmuyor mu bakması dedim bende..ilk bebeğim ama çok kolay, alışıyosun zaten dedi..uyuyodu bebek birden uyandı annesine bakıp güldü, anneside alıştık dimi oğlum biz birbimize dedi anlamış gibi bi daha güldü..çok tatlıydı yaaa! offf doğsun artık şu sıpa da bizde sevelim tombik parmaklarını, kollarını..
sanırım cibinlik diyorsun cnm, bende çok istiyordum ama vazgeçmeye başladım odası zaten küçük dolu dolu olmasın başı diye vazgeçtim, ama onun yerine dönence alıp asacam, hem dönence hem cibinlik çok kalabalık olur gibi geliyor bana.ehehe ne güzel.............
ya kızlar hani tül oluyor ya beşiklere annem onlardan alalım diyo bende istemıyorum gerekli bişeymi..............
kız kurbağa işte,,
bana benziyor diye geldi,, benim gözlerde yeşil patlak patlak yaaa .:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cnm benim çok güzel olmuş, güle güle büyüsün, ata bayıldım bende istiyorum onlardan çok hoşuma gidiyor valla.....
ben eylül gibi taşınacağım için boya filanla hiç uğraşmayacam araba ve anakucağını aldık, hftya bir aksilik olmazsa odası gelecek,
biz de bunu aldık ana kucağı ve araba bizimki de kırmızı.....
PratikEv - Kraft Deluxe Jogger Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı (10) - Bebek Arabaları - Kraft - Travel System Bebek Arabaları
çok güzelmiş güle güle giy cnm, bende daha almadım arama aşamasındayım hala
inşallah bebişte yeşil gözlü olur:) b arada bende o attan istiorum nerden aldınız onu
olur mu duvarı filan çok güzel boyamışsın tamamlanınca enfes olacak.canım güzel olacak bişey yokki,,
boş odaya dizdik işte öyle...
güzelimm arabalarımız aynı ,, tek farkı tekerlerk sayısı delikafadulden
bunlar kardeşimden gelenler,, birde portbebe beşiğimiz var işte,, ama onu daha kurmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?