2009 Nisan Anneleri buraya

çok güzelmiş güle güle giy cnm, bende daha almadım arama aşamasındayım hala

teşekkürler eeh işte fena değil çok gezecek durumum da yoktu zaten yazlıklar çıkmaya başlamıştı maşallah ince askılı..
bu arada şirvan kurbağaya koptum yaa..bi de odan tam çiğ köfte yapmalık valla ((

saol cnm hoşgeldin a.s.

oo süper ya tavlalar falan meşhur okey odası burası galiba süper şirvan
kız sıra gecesi falan yapıyonuzmu burda
bak şimdi gözümün önüne geldi biz bu koca göbüşlerle oraya gelmişiz sedirlere dizilmişis bağdaş kurmuşuz ortada tepsi varya sen orda çiğ köfte yoğuruyon hepşmizde puşiler
saza niye gelmediiiiiin
söze niye gelmediiiin ... die eller şak şka oh keyfe bak heheh hayale bak bee

cnm çok tatlı gecelik güle güle kullan

şirvaaan süper oda yaaa çok keyfine düşkün sanırım senin koca ama süper vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bayırlım

hiç sorma canım .. bir keyif var herifte -- o da da 15 kişi olduğu düşünün birde..
nargile cafe işletiyorum sankii... eskiden dolup taşardı.. şimdik hamileyim diye..
fazla gelen giden yok..
...

tamam canım haber verirrsin...

canım anakucağındaki benden kalma,, fotoş bebek..
pusetin içindeki hediye gelmişti...

yok canım henüz belli değil,, sen artık ona bilgi aktarırsın..

olur mu duvarı filan çok güzel boyamışsın tamamlanınca enfes olacak.
valla eşinin keyif odasıda tam keyif odası valla, oğlan oraları karıştırmaya başlayınca napacak acaba

ne yapim o düşünsün onu ...

doğumdan sonra sizlere bir ziyafet çekebilirm...

kocişşleirnizi de alın gelin şekerler

sıkma canını herseyi oluruna bırak sana diyorum ama beni bi görsen sırf telaşşş
güle güle giyyyyyyyy
dönence var bizdede bide bebegin büyük beşigi benım oturma odamda alsammı almasammı kararsızım yazın sineklerden korur off bilmiyorum

hey maşallah

ay bi doğuralımda,boşver kıs yorgunluk uykusuzluk hepsi düzene giriyo....................

Şenay,şekerim kaç kez nst ye girdik hayatımızda,hani herkes diyordu ya,düğmeye basacaksın falan,ben de dedim bizimki daha akıllı makina herhalde,düğmeye basmadan kendi anlıyor:1hug:

ay havan batsın heheh.....................................

ehehe ne güzel.............

ya kızlar hani tül oluyor ya beşiklere annem onlardan alalım diyo bende istemıyorum gerekli bişeymi..............

ben ilk bebişte aldım valla hiç kullanamadım...............................
güle güle kullanaın canım................

ay çok güzel ya güle güle kullan..........................................

şirvan sizin odada çok güzel canım benim de vardı böle bi oda eskiden bebiş olunca iptal oldu...........................................................

çiçek geçmiş olsun kayganana kıs heheh..........................................

dinozzo kullanıcısından alıntı
ImageShack - Image Hosting :: resim262f.jpg

bu da benimkilerden biri..

canım - dün baktığım gecelik bunun mavisiydi,, girl yerine boy
yazıyordu işte...

sen kaça aldın... ????

bana gecelik 49
sabahlık 85
pijama taımıda 69 dediler,,
nakit inidrimle 115 tl olurmuş,,,

ekim 29 dogurdumu listeyye eklemişsiniz ama haber yok dahaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, benanber, bursasu+, cacaca, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, etoprak, geda, iyuksel, nisan2009, selinay2002, sev_rey, s_ebru, şen_ay, ŞİRVAN+

canım olmayacak şey değil valla..
ama ben köfte yoğuramam.. kocalar yoğurur artık...

ayyy valla.. bu odayı hep eşimin arkadaşlaı işgal ediyor..
bu seferde benim arkadaşlarım keyfini sürsün dimi ama ...

keşke gelseniz................. ne süper olur...

Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...

Dr. artık her hafta geleceksin nst çekecez...37. haftada çatı muayenesi yapacaz :1shok: dedi muayene göre sezeryan ya da normal doğum olur ama senin %60 sezeryan görünüyo dedi Nisanın ilk haftası doğum şekli ve gününe karar veririz dedi ...mirmirmirmir

Benden haberler böyle teyzeleri ....Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuşmasyı nasip etsin...

doğurmuştur diye düşünüyoruz...
çünkü sabah 8:30 da sezeryan olacağı kesinleşmişti..
o günden beride girmediğine göre doğurmuştur.

maşallah kızınaa....
hadi bakalım hayırlısıyla doguralım.............

günaydın. april canım Allah yardımcın olsun. En hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin. benimde bugün eşimin doğum günü bebişi bu güne yetiştirmeye çalışıyordu ama olmayacak herhalde :)

aaa tesadüfe bak bu takıma mı dediler..ben sadece gecelik aldım o da % 50 indirimdeydi 25 e aldım.aynı demekki ama seninkinde indirim yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…