çok güzelmiş güle güle giy cnm, bende daha almadım arama aşamasındayım hala
saol cnm hoşgeldin a.s.herkese günaydın güsel ve geveze nisan annecikleriiii... ama yaaa yine bi sürü sayfa olmuş.. dün giremedim diye... maşallah benim sakarya maceraları kızıma iyi hikaye olcak:):):)
yeni kanun kurbanı olunca.... şimdi hala çözülemeyen bi sorun için eski okuluma gidecem... kahvaltı yapmadım daha önce bişiyler yiyim di mi...... size bi selam vereyim dedim canım arkadaşlarım... inşallah hepiniz iyisinizdir.. dualarım sizinle....
cnm çok tatlı gecelik güle güle kullan
sultan o kız bebek baran ın sevgilisi olacak sanırım:)
sorma hemde nasıl sadece bizimkide diil 2 dr kız dedi bu sıpaya 2 dr da erkek bakalım kim tutturcak
bu arada şekerim seninde 38 bitmiş bu gün yarın doğum olur heralde dimi
şirvaaan süper oda yaaa çok keyfine düşkün sanırım senin koca ama süper vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bayırlım
odanız çok güzel olmuş, amma çok oyuncağı senin oğlanın hı...
ya o gün geda eşine ulaşmaya çalıştı, o da toplantıdaymış..çıkana kadar dolaşalım bari birazcık dedik..otobüs duraklarından bahariyeye dolaşarak çıktık..o aralarda bi kaç dükkan vardı..ben iyice adını ve yerini öğreneyim yazarım sana, yolun düşerse bu taraflara bi göz atarsın artıkk.
şirvan kız oyuncak doldurmuşsun odayı
hadi atı falan anladım kızım o kız bebekte nesi :)))
ayy cnm benim yaa
bende istiyorum valla artık sabrım kalmadı
urla cnm rüyan hayırlı olsun o tür rüyaları görmek çok mutlu ediyo insanı
kızlar benim c.tesi kontrolüm var veeee çatı muayenesi yapacakmış..yaaa ben çok korkuyorum açıkçası, hiç öyle muayene olmadığım için...resmen kabusum oldu.. şirvan bigudi sezeryan mı olacak belli mi? onun ama bizden gerideydi di mi? eğer ileri olsaydı çatı muayenesi olmuş mu dicektim uffff ufff..c.tesi hiç gelmesin istiyorum.
olur mu duvarı filan çok güzel boyamışsın tamamlanınca enfes olacak.
valla eşinin keyif odasıda tam keyif odası valla, oğlan oraları karıştırmaya başlayınca napacak acaba
teşekkürler eeh işte fena değil çok gezecek durumum da yoktu zaten yazlıklar çıkmaya başlamıştı maşallah ince askılı..
bu arada şirvan kurbağaya koptum yaa..bi de odan tam çiğ köfte yapmalık valla((
sıkma canını herseyi oluruna bırak sana diyorum ama beni bi görsen sırf telaşşşkızlar benim c.tesi kontrolüm var veeee çatı muayenesi yapacakmış..yaaa ben çok korkuyorum açıkçası, hiç öyle muayene olmadığım için...resmen kabusum oldu.. şirvan bigudi sezeryan mı olacak belli mi? onun ama bizden gerideydi di mi? eğer ileri olsaydı çatı muayenesi olmuş mu dicektim uffff ufff..c.tesi hiç gelmesin istiyorum.
güle güle giyyyyyyyy
dönence var bizdede bide bebegin büyük beşigi benım oturma odamda alsammı almasammı kararsızım yazın sineklerden korur off bilmiyorumsanırım cibinlik diyorsun cnm, bende çok istiyordum ama vazgeçmeye başladım odası zaten küçük dolu dolu olmasın başı diye vazgeçtim, ama onun yerine dönence alıp asacam, hem dönence hem cibinlik çok kalabalık olur gibi geliyor bana.
ya ben doğum yapacağımı düşününce değil de şu mart annelerinden doğum yapanları okuyunca strese giriyorum herkes aynı şeyi söylüyo hepsinin hormonları tavan yapmış canları sıkkın bi de yorgunluk uykusuzluk çocuğun çözemedikleri problemleri...okumucam bi daha ya insanın hevesi kırılıyo valla
Şenay,şekerim kaç kez nst ye girdik hayatımızda,hani herkes diyordu ya,düğmeye basacaksın falan,ben de dedim bizimki daha akıllı makina herhalde,düğmeye basmadan kendi anlıyor:1hug:
ehehe ne güzel.............
ya kızlar hani tül oluyor ya beşiklere annem onlardan alalım diyo bende istemıyorum gerekli bişeymi..............
güle güle kullanaın canım................cnm benim çok güzel olmuş, güle güle büyüsün, ata bayıldım bende istiyorum onlardan çok hoşuma gidiyor valla.....
ben eylül gibi taşınacağım için boya filanla hiç uğraşmayacam araba ve anakucağını aldık, hftya bir aksilik olmazsa odası gelecek,
biz de bunu aldık ana kucağı ve araba bizimki de kırmızı.....
PratikEv - Kraft Deluxe Jogger Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı (10) - Bebek Arabaları - Kraft - Travel System Bebek Arabaları
güle güle giyyyyyyy
ilk deneyimlerini ondamı gerçekleştircek diyosun :)))hehehheh
yok sultan be sarılıp yatar en fazla barancık kız bebeğe
oy maşallah cnm sende jimere gdiyodun dimi bende ordayım orda nstye girmiştim
beline bir kemer 2 ayrı yerinede alıcı gibibişeyler yerleştiriyolar
biri sancı diğer kalp atışları için..
evet,ben de dün ilk defa girdim.Senin dr un Jale Hanım mıydı,ben onu ilk defa gördüm orada,ama çok sıcakkanlı birine benziyordu,maşallah,hastaları kapıda karşılıyor,kapıya kadar da geçiriyordu.bide fazla enerjik herhalde.
saol cnm hoşgeldin a.s.
oo süper ya tavlalar falan meşhur okey odası burası galiba süper şirvan
kız sıra gecesi falan yapıyonuzmu burda
bak şimdi gözümün önüne geldi biz bu koca göbüşlerle oraya gelmişiz sedirlere dizilmişis bağdaş kurmuşuz ortada tepsi varya sen orda çiğ köfte yoğuruyon hepşmizde puşiler
saza niye gelmediiiiiin
söze niye gelmediiiin ... die eller şak şka oh keyfe bak heheh hayale bak bee
geçin dalganızı ...
sanki sizlerin evinde bebek yok....
ekim 29 dogurdumu listeyye eklemişsiniz ama haber yok dahaaaaaaaaaaaa
Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, benanber, bursasu+, cacaca, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, etoprak, geda, iyuksel, nisan2009, selinay2002, sev_rey, s_ebru, şen_ay, ŞİRVAN+
Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
Dr. artık her hafta geleceksin nst çekecez...37. haftada çatı muayenesi yapacaz :1shok: dedi muayene göre sezeryan ya da normal doğum olur ama senin %60 sezeryan görünüyo dedi Nisanın ilk haftası doğum şekli ve gününe karar veririz dedi ...mirmirmirmir
Benden haberler böyle teyzeleri ....Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuşmasyı nasip etsin...
dinozzo kullanıcısından alıntı
ImageShack - Image Hosting :: resim262f.jpg
bu da benimkilerden biri..
canım - dün baktığım gecelik bunun mavisiydi,, girl yerine boy
yazıyordu işte...
sen kaça aldın... ????
bana gecelik 49
sabahlık 85
pijama taımıda 69 dediler,,
nakit inidrimle 115 tl olurmuş,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?