dalga geçimioruuz hihihi ben oğlumun oyuncak ayılarına bebek bezi taktım hem öğrenmiş oldum bez takmayı hihihihih
maşallah kuzuna kocaman olmuş valla, herşeyin yolunda olmasına sevindim.Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
Dr. artık her hafta geleceksin nst çekecez...37. haftada çatı muayenesi yapacaz :1shok: dedi muayene göre sezeryan ya da normal doğum olur ama senin %60 sezeryan görünüyo dedi Nisanın ilk haftası doğum şekli ve gününe karar veririz dedi ...mirmirmirmir
Benden haberler böyle teyzeleri ....Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuşmasyı nasip etsin...
evet cnm çok şeker biri hiperaktif bir kadınoy maşallah cnm sende jimere gdiyodun dimi bende ordayım orda nstye girmiştim
beline bir kemer 2 ayrı yerinede alıcı gibibişeyler yerleştiriyolar
biri sancı diğer kalp atışları için..
evet,ben de dün ilk defa girdim.Senin dr un Jale Hanım mıydı,ben onu ilk defa gördüm orada,ama çok sıcakkanlı birine benziyordu,maşallah,hastaları kapıda karşılıyor,kapıya kadar da geçiriyordu.bide fazla enerjik herhalde.
cnm maşallah bebişine yaaMerhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
Dr. artık her hafta geleceksin nst çekecez...37. haftada çatı muayenesi yapacaz :1shok: dedi muayene göre sezeryan ya da normal doğum olur ama senin %60 sezeryan görünüyo dedi Nisanın ilk haftası doğum şekli ve gününe karar veririz dedi ...mirmirmirmir
Benden haberler böyle teyzeleri ....Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuşmasyı nasip etsin...
aaa buda bi çatlak yawhehedalga geçimioruuz hihihi ben oğlumun oyuncak ayılarına bebek bezi taktım hem öğrenmiş oldum bez takmayı hihihihih
Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
aaa tesadüfe bak bu takıma mı dediler..ben sadece gecelik aldım o da % 50 indirimdeydi 25 e aldım.aynı demekki ama seninkinde indirim yokmuş..
valla ben de şimdiye kadar hiç bebek altı açmadım,hastanede falan hemşireler yapar herhalde,yoksa ben rewzil olurum.Ama seninki de iyi fikir,ben de bir evde prova yapayım bari.kaydirigubbakcemile3
kızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..
valla maşallah bebişine sanada maşallah ne güzel hiç kilo almamışsın ben yarın gidicem şimdi kilo aldım diye konuşurda konuşur benim dr.valla ağlamaklı oluyom he dr dan çıkınca sinirden gerçi ben 6 haftada bir gidiyorum kontrole kilo almamam imkansız da adam bende acaip bi kilo takıntısı yarattı valla doğum için bu kadar güvenmesem sırf bu yüzden değiştirirdim dr u
Kızlar hemen konuya girim:) Bugün dr.a gittik, şok içindeyim!! Hiçbişey planladığım gibi olmadı, gülim mi ağlıyim mi bilmiyorum.
1.si ilk kez NST ye girdim
2.si kan değerlerin olabileceğin en üstünde çok iyi çıktı
3.sü bebiş 2850 olmuş, çoook şekerdiiii
4.sü Dr. çaktırmadan bi bakiim diyerek çatı muayenemi de yaptı. Fazla acımadı ama yinede acıdı:)
5.si DOĞUM OLAYI BAŞLAMIŞ, HER AN BEN DOĞURDUM YAZABİLİRİM haberiniz olsun..
Şaka değil, şaşkınım hala, nst de sancı ve kasılmalarım çıktı hem de olması gerekenden fazla. Dr. odasının kapısını kapatıp, gözlerime dikti gözlerini sakın panik olma ama doğum her an olabilir hazır ol dedi.Kalakaldım o an, ağla ağla adamcağızda korktu sakin ol diyo, dedim ben onun kalp atışını tekmesini duyamicak mıyım? Demesin mi üzülme 2.yi yaparsın o an kendime geldimdelikafadulden
Neyse işte kısaca takip et kasılmanı dedi, bebeğin hareketlerini değişiklik olursa hemen arayın beni dedi. Kısaca durum budur. Kocişe söyledim, annemlere sölemedim panik olmasınlar diye ama korkuyorum beeennn:1shok:
Bu arada dün akşam bebişin odasını hazırladık, çantamı hazırladık. Bu akşamda bebeğin şekerlerini yapıcam nolur ne olmaz.
He he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
salak karı kalpğ krizi geçirdi sandık panik atak nöbetiymiş ödümüz patladı doğurmuş kadar oldum zaten kızlar sizi habersiz bıraktım ama tel evde kalmış kusura bakmayın aniden çıktık
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben daha doktora gitmeden strese girdim........................
rüyamda ogluşumu gördüm aynı babası gözleri yeşil..........
ay tombişti...............
sezeryan olmuştum hemşire gösterıyordu nasıl emzırmem gerktıgını................
ay cok güzel rüyaydı ama stersler beni sardı onu yapayım bunu yapayım................
salı yada carsamba gidicez doktora doktor salı demişti ama ben diyorum carsamba gidelim gün verırse diye heyecan yapıom offffffffffffff
gün verırse benım hemen temızlık yaptırmam gerek..............
kendim agdıcıya gitmem gerek cok işim var cok....................................
ayyyyyyyyyyyyyyy
gecmişi okuyorumdum yıne net kesildi ben tekrar gecmişe bakıp geleyim...
kuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuuoy maşallah cnm sende jimere gdiyodun dimi bende ordayım orda nstye girmiştim
beline bir kemer 2 ayrı yerinede alıcı gibibişeyler yerleştiriyolar
biri sancı diğer kalp atışları için..
ya şenay size bişey anlatayımda gülün bari:))
ben bi kaç sene önce bu ikizler nasıl oluyo diye çok merak ederdim
heralde diyodum kadın hamile kaldıktan sonra yine bir nane yiyolar karı koca kadın 2. ye hamşle kalıyo ikiz oluyo hehehe cahilliğin gözü kör olsun beee:roflol::roflol:
ya cnm terlemekten uyuyamıyorumki
gece 3 atlet değiştim baktım olmuyo kalktım valla
şirvan kız oyuncak doldurmuşsun odayı
hadi atı falan anladım kızım o kız bebekte nesi :)))
ayy cnm benim yaa
bende istiyorum valla artık sabrım kalmadı
urla cnm rüyan hayırlı olsun o tür rüyaları görmek çok mutlu ediyo insanı
maşallaaaaaaaahhhhhhhhhMerhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
valla ben de şimdiye kadar hiç bebek altı açmadım,hastanede falan hemşireler yapar herhalde,yoksa ben rewzil olurum.Ama seninki de iyi fikir,ben de bir evde prova yapayım bari.kaydirigubbakcemile3
kızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..
ehehehehe yeni yaşı hayırlı olsun eşinin daha bebegin beklesin................günaydın. april canım Allah yardımcın olsun. En hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin. benimde bugün eşimin doğum günü bebişi bu güne yetiştirmeye çalışıyordu ama olmayacak herhalde :)
ay evet herseyde bişey varkızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..
eheheh kötü şenay senii bana dersiniz yersiniz naneleri...................delikafaduldendelikafaduldenkuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuu
maşallaaaaaaaahhhhhhhhh
din ozzo senin dr ada oha oldum yaniiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?