2009 Nisan Anneleri buraya

dalga geçimioruuz hihihi ben oğlumun oyuncak ayılarına bebek bezi taktım hem öğrenmiş oldum bez takmayı hihihihih

valla ben de şimdiye kadar hiç bebek altı açmadım,hastanede falan hemşireler yapar herhalde,yoksa ben rewzil olurum.Ama seninki de iyi fikir,ben de bir evde prova yapayım bari.kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna kocaman olmuş valla, herşeyin yolunda olmasına sevindim.

kızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..

ayyy maşallah ..
inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz kontrollerden..

valla maşallah bebişine sanada maşallah ne güzel hiç kilo almamışsın ben yarın gidicem şimdi kilo aldım diye konuşurda konuşur benim dr.valla ağlamaklı oluyom he dr dan çıkınca sinirden gerçi ben 6 haftada bir gidiyorum kontrole kilo almamam imkansız da adam bende acaip bi kilo takıntısı yarattı valla doğum için bu kadar güvenmesem sırf bu yüzden değiştirirdim dr u

aaa tesadüfe bak bu takıma mı dediler..ben sadece gecelik aldım o da % 50 indirimdeydi 25 e aldım.aynı demekki ama seninkinde indirim yokmuş..

işte akılları sıra toplam tutarda nakitte indirim yaptılar...

valla ben de şimdiye kadar hiç bebek altı açmadım,hastanede falan hemşireler yapar herhalde,yoksa ben rewzil olurum.Ama seninki de iyi fikir,ben de bir evde prova yapayım bari.kaydirigubbakcemile3

ben allahtan yiğenimdn antramanlıyım...
tecrube sahibi olduk

canım valla hiç bir fikrim yok..

sende de kilo varsa ... bizleri hiç muayene etmesin....

Kahvaltımı yaptım, geçmişi okudum geldim.

Hadi bakalım doğum yakın yani ne güzel.Hayırlısı olsun.

He he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html

Ne kadar soğukkanlı davranmışsın, maşallah.Kızın da çok tatlı.Allah mutlu bir hayat nasip etsin ona.Darısı başımıza.

salak karı kalpğ krizi geçirdi sandık panik atak nöbetiymiş ödümüz patladı doğurmuş kadar oldum zaten kızlar sizi habersiz bıraktım ama tel evde kalmış kusura bakmayın aniden çıktık

Dün gece öldürmüşsün kızları meraktan.Geçmiş olsun canım.Kaynana değil sana.

Ne güzel bir rüya.İnşallah rüyandakine benzer oğlun.

Maşallah bebeğine.

kuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuu

maşallaaaaaaaahhhhhhhhh

din ozzo senin dr ada oha oldum yaniiiiiiiiiii

valla ya öğrendim ben oyuncak ayılar sayesinde gaaayet kolaymış valla

ay bilmiorum korkunç artık yaa hiçbişeye güveneiicez demkki bende onları izliorum şaşırdım.

ewet şimdi bi karar aldım ama biraz gaza ihtiyacım var kızlaarr..yarın dr a hiç kilo düşünmeden gidicem ve adam ne derse desin takmıycaamm(çok zor ama ).sonra bebek sağlıklı şööle bööle diyo ona bile sevinemiyorum bana sööledikleri yüzünden ööle bi laf sokuyo ki gıcııkk

merhabalr ben geldiiiiiimmmmmm ya sabah karnım ağrıdı ödüm koptu dinlendim geçti saate baktım tekrar edecekmi diye olmadı allahtan korktum ama daha erken kızım az daha dur gelme şimdi

günaydın. april canım Allah yardımcın olsun. En hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin. benimde bugün eşimin doğum günü bebişi bu güne yetiştirmeye çalışıyordu ama olmayacak herhalde :)
ehehehehe yeni yaşı hayırlı olsun eşinin daha bebegin beklesin................
ay evet herseyde bişey var

YA BUARADA BEN SOGUK SÜT İÇİYORUM BİŞEY OLUMU İŞ YERINDE ISITAMIYORUM

kuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuu

maşallaaaaaaaahhhhhhhhh

din ozzo senin dr ada oha oldum yaniiiiiiiiiii
eheheh kötü şenay senii bana dersiniz yersiniz naneleri...................delikafaduldendelikafadulden

topiğe maşşallah ne kalabalık kızlar bide takvimim yarı 36 hafta olcak ayy neçok

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, benanber, betül19, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, elavinya, Esennn, kota, megul, merilanka, nisan2009, resolve31, selinay2002, sev_rey, s_ebru, şen_ay, ŞıRVAN+

ay bende şaka falan degıl 37. haftada olucam................c.tesi.....

deniz ne yapıyor acaba.................................

kan verdim nst çektirdim kanı açnstyi tok verdiğim için eeve 2 kere gelip gittim.nst hem sıkıcı hem de çok güzel.bebişinin kalp atışlarını duuyyosun.sancu falan çıkmadı.sezeryan için gerekli tahlilleri yaptırdım.ayyyyyyyyyyyy tıkandım haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…