2009 Nisan Anneleri buraya

urlacım soğuk süt bol bol gaz yapar.. başka bi zararı yok canım, gazı zarardan saymazsak benneyaptımki bende günlük sağılmış süt satan yer arıyorum valla... amonyaklı sütü tüketeceğime kaynadığı için vitamini kalmamış sütü içeri daha iyi..eskiden hep kaynatıyolarmış, bişeycik olmuyomuş..şimdi allahtan sağlıklı besleniyoruz herkeste kanser!!!:1shok:

iyüksel maşallah bebeğine.

betül gözün aydın sancın çıkmamış.bi de ben girseyim şu nst ye amma merak ettim.

şirvan eşinn odası cidden harika.benim eşimin de hayalidir öyle bi oda.

ben üçlü takımımı 100 milyona aldım.1 ay oldu.sabahlık pijama gecelik şeklinde.sezeryan için uygun.emzirmek için bölüm açmışlar işte klasik hamile takımı.

merhaba kızlar maşallah kalabalığız bugün yine.
son haftalarda olmanın reytingi bu herhalde.

dinozzo güzelim senin nerende o 10-11 kilo anlamadım ben.resmen incecik bişeysin.azıcık karnın şişmiş işte.

Şirvan nargilede var dimi o odada süper valla.
Bakalım artık keyif yapacak fırsat bulabilecek mi senin kociş.
Yakında evin hakimi geliyor.

günlük sagılan yerler var burda bende alayım bari............. hep paket süt içiyoruzzzz

gün vermedi yani daha.................

ben toplamda 7 kilo aldım.8 di aslında ama bu hafta bi kilo eksik çıkıyorum.iştahım çok az.hiç bişey yiyesim yok.bulantılar da akşamları yokluyor.

ben mi 10-11 falan yaa ben takmıyorum zaten kilo falan ama adam kendini zorla taktırıyo sööledikleriyle..

ben o dr çoktaaaaaaaaaan boyamıştım kızım deki bence kilom çok iyi benimle hamile kalıp 30 kilo alan varde bebğimde sağlıklı böyle konuşarak moralimi bozuyosunuz de manyak drkaydirigubbakcemile:mymeka:
sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkdelikafadulden
bende insanlık namına nerde bu dicektimmmmmmmmmmmdelikafadulden

kızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!

ben mi 10-11 falan yaa ben takmıyorum zaten kilo falan ama adam kendini zorla taktırıyo sööledikleriyle..

iyice kafayı yemiş bu doktorlar ya. nerdeyse diyet yaptıracaklar.
tabi biz kilo alınca onların işi zorlaşıyo normal doğumlarda kendilerini düşünüyolar.
Yani almasak iyi olur ama 10-11 kiloda laf edilecek kilo değil yani.kötükedihüso

alışveriş yaparken üzerinde katkısız koruma maddesi içermez yazanlardan alıroum ama ne kadar sağlıklılar Allah bilir.yediğimiz içitğimiz hiçbişey doğal değil.bazen bi karadeniz sahil köyüne gidip kendim ekip yemek istiyorum ciddi ciddi.tavuk falan da olur ne güzel.

kuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuu

maşallaaaaaaaahhhhhhhhh

din ozzo senin dr ada oha oldum yaniiiiiiiiiii
harbmi yaaa kız Allah sizin iiliğinizi versin hemi ee böle oluyosa biri diğerinden küçük olur kıııızz
evet şenay sakin oluyoruz
aynı taktiğe devam
derin derin nefeal ver hih hoh hih hoh :)))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:

senin çocuğundan ona neki.anlamdım valla nasıl insanlar var dünyada.takma canım ya biraz ağır olacak ama köpeklerin duası kabul olsadı gökten kemik yağardı derler büyüklerimiz.doğmamış çocuğa beddua edecek kadar taş kalpli bi insan inanamıyorum.valla ben bile burda sinir oldum.kusura bakma

yapma ya daha doğmamış bebekle ne işi var psikolojik sorunları var heralde
sinir oldum hee seninle ne alıp veremediği var

:) dur kız sinirlerine hakim ol:) bazı doktorlarda cidden kilo takıntısı var umursamamak lazım ben umursamıyorum pek kendi konuşuo kendi dinlio. kızımmmmm sen doğurunca 10 kilosu kafadan gidecek zaten ohhhhhhhhhhhhh diiceksin sonrada ödemler gider 1 ayda zaten kiloların çoğu gider

canım biz bööle kadınlara oro... dioruz kayınpederin gibilerede ...msalak diyoruz. o beddualar Allah yukarda ondan çıkarır başına döndürür sen Allaha havale ediyorum o benim canımı sıkamaz die düşün emin ol Allah halledio bööleleri kan kusarak ölüo yaşlılıklarında.

Son düzenleme:

doğumdan sonra alll kocişşi gel sekerim..

oda bişeymi ben 17-18 kilo aldım
bende 13 kilo aldım..

yarın 35 bitiyor 36. haftaya başlıyorum.çok güzel ya.bugünleri de gördüm ya çok şükür.

36 mı ?????????

Şirvan nargilede var dimi o odada süper valla.
Bakalım artık keyif yapacak fırsat bulabilecek mi senin kociş.
Yakında evin hakimi geliyor.

olmazmı şeker,, hemde neli istersen....

canım allaha havale et,, boşver takma...
huzurunuzzu bozmaya çalışıyor...
ona fırsat verme...

allah onu bikdigi gibi yapsın

burda hersey dogal.............. süt yogurt ekmek,yumurta

sahil kasabı gibi biyer urlaaaaa

kızlar 8,30 kahvaltı yaptım yarım ekmek yedim hemen acıktım yaaaaaaaaa

mayıs annelerini gezdim ikiz annesi daha hastanedeymiş.... sancıları olmuş yine...

diger annelerde telaşlıı............

33. haftalık mayıs annesi var

bizdede 34 hftalık nisan annesi eheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…