ehehehehe yeni yaşı hayırlı olsun eşinin daha bebegin beklesin................
ay evet herseyde bişey var
YA BUARADA BEN SOGUK SÜT İÇİYORUM BİŞEY OLUMU İŞ YERINDE ISITAMIYORUM
eheheh kötü şenay senii bana dersiniz yersiniz naneleri...................delikafaduldendelikafadulden
sen kaç kilo aldın kızım
ben mi 10-11 falan yaa ben takmıyorum zaten kilo falan ama adam kendini zorla taktırıyo sööledikleriyle..
günlük sagılan yerler var burda bende alayım bari............. hep paket süt içiyoruzzzzurlacım soğuk süt bol bol gaz yapar..başka bi zararı yok canım, gazı zarardan saymazsak benneyaptımki bende günlük sağılmış süt satan yer arıyorum valla... amonyaklı sütü tüketeceğime kaynadığı için vitamini kalmamış sütü içeri daha iyi..eskiden hep kaynatıyolarmış, bişeycik olmuyomuş..şimdi allahtan sağlıklı besleniyoruz herkeste kanser!!!:1shok:
gün vermedi yani daha.................kan verdim nst çektirdim kanı açnstyi tok verdiğim için eeve 2 kere gelip gittim.nst hem sıkıcı hem de çok güzel.bebişinin kalp atışlarını duuyyosun.sancu falan çıkmadı.sezeryan için gerekli tahlilleri yaptırdım.ayyyyyyyyyyyy tıkandım haaa
ben mi 10-11 falan yaa ben takmıyorum zaten kilo falan ama adam kendini zorla taktırıyo sööledikleriyle..
harbmi yaaa kız Allah sizin iiliğinizi versin hemi ee böle oluyosa biri diğerinden küçük olur kıııızzkuzuuuuuuuuuuu hiçte cehalet diil bizimki aynennnnnnn öle olduuuuuu
maşallaaaaaaaahhhhhhhhh
din ozzo senin dr ada oha oldum yaniiiiiiiiiii
evet şenay sakin oluyoruzben o dr çoktaaaaaaaaaan boyamıştım kızım deki bence kilom çok iyi benimle hamile kalıp 30 kilo alan varde bebğimde sağlıklı böyle konuşarak moralimi bozuyosunuz de manyak drkaydirigubbakcemile:mymeka:
sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkdelikafadulden
bende insanlık namına nerde bu dicektimmmmmmmmmmmdelikafadulden
kızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
kızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
ben o dr çoktaaaaaaaaaan boyamıştım kızım deki bence kilom çok iyi benimle hamile kalıp 30 kilo alan varde bebğimde sağlıklı böyle konuşarak moralimi bozuyosunuz de manyak drkaydirigubbakcemile:mymeka:
sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkdelikafadulden
bende insanlık namına nerde bu dicektimmmmmmmmmmmdelikafadulden
iyüksel maşallah bebeğine.
betül gözün aydın sancın çıkmamış.bi de ben girseyim şu nst ye amma merak ettim.
şirvan eşinn odası cidden harika.benim eşimin de hayalidir öyle bi oda.
ben üçlü takımımı 100 milyona aldım.1 ay oldu.sabahlık pijama gecelik şeklinde.sezeryan için uygun.emzirmek için bölüm açmışlar işte klasik hamile takımı.
bende 13 kilo aldım..oda bişeymi ben 17-18 kilo aldım
yarın 35 bitiyor 36. haftaya başlıyorum.çok güzel ya.bugünleri de gördüm ya çok şükür.
Şirvan nargilede var dimi o odada süper valla.
Bakalım artık keyif yapacak fırsat bulabilecek mi senin kociş.
Yakında evin hakimi geliyor.
allah onu bikdigi gibi yapsınkızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
burda hersey dogal.............. süt yogurt ekmek,yumurtaalışveriş yaparken üzerinde katkısız koruma maddesi içermez yazanlardan alıroum ama ne kadar sağlıklılar Allah bilir.yediğimiz içitğimiz hiçbişey doğal değil.bazen bi karadeniz sahil köyüne gidip kendim ekip yemek istiyorum ciddi ciddi.tavuk falan da olur ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?