kızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
günlük sagılan yerler var burda bende alayım bari............. hep paket süt içiyoruzzzz
gün vermedi yani daha.................
ay bi dk siz çocuk yaparken onamı sorucakmışınız niyeki onla ne alakası var kayınpederde olay yani yapı oğlum napayım ne demek madem öyle bende gider savcılığa veririm de sende salak karı yaaa bak sinirlendim şimdikızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
bi hafta var aralarında zatenharbmi yaaa kız Allah sizin iiliğinizi versin hemi ee böle oluyosa biri diğerinden küçük olur kıııızz
evet şenay sakin oluyoruz
aynı taktiğe devam
derin derin nefeal ver hih hoh hih hoh :)))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım umudumuz o yönde:) dur kız sinirlerine hakim ol:) bazı doktorlarda cidden kilo takıntısı var umursamamak lazım ben umursamıyorum pek kendi konuşuo kendi dinlio. kızımmmmm sen doğurunca 10 kilosu kafadan gidecek zaten ohhhhhhhhhhhhh diiceksin sonrada ödemler gider 1 ayda zaten kiloların çoğu gider
canım biz bööle kadınlara oro... dioruz kayınpederin gibilerede ...msalak diyoruz. o beddualar Allah yukarda ondan çıkarır başına döndürür sen Allaha havale ediyorum o benim canımı sıkamaz die düşün emin ol Allah halledio bööleleri kan kusarak ölüo yaşlılıklarında.
günüm bellii.31 mart kaydirigubbakcemile3 geçsin zaman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv::ecrin_bebek:
senin çocuğundan ona neki.anlamdım valla nasıl insanlar var dünyada.takma canım ya biraz ağır olacak ama köpeklerin duası kabul olsadı gökten kemik yağardı derler büyüklerimiz.doğmamış çocuğa beddua edecek kadar taş kalpli bi insan inanamıyorum.valla ben bile burda sinir oldum.kusura bakma
ne kusuru, ben dün sinirden ne yapacağımı bilemedim..kadın kayınpederin hiç bir çocuğu mutlu olsun istemiyo..ben babalarıyla mutlu değilim onlarda olmasın demişti!! asıl amacı adamı çocuklarından tamamiyle koparmak, böylece adamın herşeyi kadına ve kadının kendi oğluna kalacak.. eşimin babasıyla görüşmesini engelliyemedi, böyle yaparak ben kayınpederle falan kavga edeyim, eşimde babasıyla görüşmesin diye uğraşıyo.. salak işte..ya ne olacak ki üvey kızını bu benim görümcem üvey oğlunuda kaynım diye tanıtan bi kadından ne bekliyosunuz ki!! bu güne kadar yaptığı hiç bir şeyi umursamadım ama bebeğime dil uzatması çok zoruma gitti..evin içinde bi taraftan bağıra çağıra küfür ettim kadına bi taraftan ağladım..hırsımıda hala alamadım!!!
ne kusuru, ben dün sinirden ne yapacağımı bilemedim..kadın kayınpederin hiç bir çocuğu mutlu olsun istemiyo..ben babalarıyla mutlu değilim onlarda olmasın demişti!! asıl amacı adamı çocuklarından tamamiyle koparmak, böylece adamın herşeyi kadına ve kadının kendi oğluna kalacak.. eşimin babasıyla görüşmesini engelliyemedi, böyle yaparak ben kayınpederle falan kavga edeyim, eşimde babasıyla görüşmesin diye uğraşıyo.. salak işte..ya ne olacak ki üvey kızını bu benim görümcem üvey oğlunuda kaynım diye tanıtan bi kadından ne bekliyosunuz ki!! bu güne kadar yaptığı hiç bir şeyi umursamadım ama bebeğime dil uzatması çok zoruma gitti..evin içinde bi taraftan bağıra çağıra küfür ettim kadına bi taraftan ağladım..hırsımıda hala alamadım!!!
bu arada sağolun kızlar yeterince gaz verildi :)) yarın hiç takmıycam valla eşim bile alıştı hee dr dan çıkınca hadi ağlada rahatla diyo adam bana( neyse doğumuma kalmış şurda az bi zaman artık tadını çıkarıcam son zamanların..
manyak mı senin doktorun.11 kilo çok çok ideal.benimki beni tebrik ediyor.11 kilo aldım.
sadece kilo konusunda mı anlaşamıyorsunuz?sık dişini doğuma ne kaldı ki...!! erkek mi bayan mı?:teselli:
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Armonia, bursasu+, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, megul, mirage78, nisan2009, RUMELİLİ, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
eheheh topik olarak üzerine yüüyelim ver numarayı herkes arasın kapatsın.............
ehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?