2009 Nisan Anneleri buraya

kusura bakmada normal değil bence o kadınn sen ööle birini neden takıyosun ki hadi kayınvaliden olsa eşin var arada dicem eşinde sallamıyo demekki sen sakın takma sen takınca amacına ulaşıyo çünkü..

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, ANG€L, Armonia, cicekcicek, dozkan+, Esennn, etoprak, kota, megul, mirage78, nisan2009, resolve31, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

karnım acıktı benim ya............................

ay bi dk siz çocuk yaparken onamı sorucakmışınız niyeki onla ne alakası var kayınpederde olay yani yapı oğlum napayım ne demek madem öyle bende gider savcılığa veririm de sende salak karı yaaa bak sinirlendim şimdi

bi hafta var aralarında zaten
hih hoh hih hoh hih hohayyyyyyy gevşedimmmmm

hadi bakalım umudumuz o yönde

bu arada sağolun kızlar yeterince gaz verildi :)) yarın hiç takmıycam valla eşim bile alıştı hee dr dan çıkınca hadi ağlada rahatla diyo adam bana ( neyse doğumuma kalmış şurda az bi zaman artık tadını çıkarıcam son zamanların..

ne kusuru, ben dün sinirden ne yapacağımı bilemedim..kadın kayınpederin hiç bir çocuğu mutlu olsun istemiyo..ben babalarıyla mutlu değilim onlarda olmasın demişti!! asıl amacı adamı çocuklarından tamamiyle koparmak, böylece adamın herşeyi kadına ve kadının kendi oğluna kalacak.. eşimin babasıyla görüşmesini engelliyemedi, böyle yaparak ben kayınpederle falan kavga edeyim, eşimde babasıyla görüşmesin diye uğraşıyo.. salak işte..ya ne olacak ki üvey kızını bu benim görümcem üvey oğlunuda kaynım diye tanıtan bi kadından ne bekliyosunuz ki!! bu güne kadar yaptığı hiç bir şeyi umursamadım ama bebeğime dil uzatması çok zoruma gitti..evin içinde bi taraftan bağıra çağıra küfür ettim kadına bi taraftan ağladım..hırsımıda hala alamadım!!!

kudurmuş vallahi ama az zamanın kaldı normalde olsa aç teli bi güzel benzet derdim ama şimdi kendine zarar verebilrisin Allah korusun bizim durumumuzda çok stres olmaz şuan doğumdan sonra benzet karıyı

kimki o ya kaynanan degil ne takıyorsun elin pacavralarınıııııııııııııııııııııı

onu cocuguna hiç bişey kalamaz kanunen neyi varya evlatlarıyla o karı bölüşür.. pislik allahından bulsun bir an evvel............

numaranı degıştır eşinde degıştır sende onu ara küfür ett cok sinirlendim allahın cezası

bagır çagır kapa teli numaralarınıa degışştır...........
tamam belki onun seviyesine düşmem dersin ama sinirim cok bozuldu.............

manyak mı senin doktorun.11 kilo çok çok ideal.benimki beni tebrik ediyor.11 kilo aldım.
sadece kilo konusunda mı anlaşamıyorsunuz?sık dişini doğuma ne kaldı ki...!! erkek mi bayan mı?:teselli:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Armonia, bursasu+, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, megul, mirage78, nisan2009, RUMELıLı, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

eheheh topik olarak üzerine yüüyelim ver numarayı herkes arasın kapatsın.............
ehehehehehe

manyak mı senin doktorun.11 kilo çok çok ideal.benimki beni tebrik ediyor.11 kilo aldım.
sadece kilo konusunda mı anlaşamıyorsunuz?sık dişini doğuma ne kaldı ki...!! erkek mi bayan mı?:teselli:

erkek cnm bayan olsa bi ihtimal anlardı belki..anlaşamadığımız hiç bi konu yok aksine çok güveniyorum çook tanıdığım insanı o doğurttu millet dünyanın en kolay şeyi doğum yapmak falan diyo o yüzden çekiyorum hala ya kilo takıntısını

ben yemeğe çıkıyorum..

siz salak karıyı parçalama ya devam edin...

benim karnım açıktı, güç kuvvet toplayıp bende gelim...

olmaz ben küfür ederim:)

canım yapma böyle.şu an onun ruhu duymuyor ama sen kendine ve bebeğine zarar veriyorsun.içine atma bence de aç telefonu dök içini haketmiş fazlasıyla.

urla ne güzel kız herşey doğal valla pek özendim.

sağolasın şirvancım davet etmen yeter.bu arada sen bi hafat geriden takip ediyorsun hep.yarın biz 35 i bitirip 36. haftaya başlıyoruz.ne güzel di mi?

bence numarayı şöyleeeeeeeeeee güzel bi yerde yayınlayalım hatta kk ya reklam verelim arayın boyayın diyee:roflol::roflol::roflol:

saolun kızlar valla moral vermede üzerinize yok a.s. ya aslında dün bu krizi atlatmıştım ama kayınpeder böyle yapınca yine cinlerim tepeme toplandı..adam tam pısırık ya, adamla kavga edince adamı dövüyomuş kadın...ya kafanızda canlandırın bu çiçek satan çingeneler varya esmer çoook kilolu..kadın onlara benziyo..yüzünde nur yok yani! allahın yarattığına böyle demek istemem ama bu kadın herşeyi hak ediyo..biz 11 nisanda evlendik, düğün 1 ağustosta olacaktı bana gelmiş diyoki düğüne kadar bişey yapmayın sakın.. annemde kızımın tecavüz edecek hali yok demişti .. zaten nikahta kadın yüzünü gösterdi..sahipsiz sandı beni ama annemle babam haddini bildirmişti. şimdide kız azgındı zaten diyomuş heryerde..hııı ben atladım adamın üstüne!! evlenince herşey anneye babaya anlatılmıyo, babam bi duysa bu söylediklerini üşenmeyip uşağa gider kadını ayaklarından vurup döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…