2009 Nisan Anneleri buraya

ben de öğle yemeğimi hazırlasam iyi olacak.ne yapsam ki?en zoru bu.bi karar versem arkası gelecek.
rumelili canım ya ben kafayı yicem dün bakla yapmıştım.5-6 kaşık koydum bi kase çorba yoğurt 2 dilim ekme salata.şekerim 134.hemen baktım bakla b grubu sebzeymiş.dikkatli yenilecekmiş.ne yicewmi şaşırım ya.

amanın ya nerden bulmuş senin kayınpeder bu kadını.hem oana ne ya ister azgın olursun ister firijit olursun.derdi ona mı kalmış tövbe tövbe ya.

ayyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gebertirim ben onu yaaaaaaaaaaaaa çok kızdım offff

ay ne diyim ben yaaaaaaaaaaaa azar azarım kocam diilmi manyakkkkkkkk senin kayınpederde iş yok niye kapıya koymuyo onu

şenaycım sen ikizlere hamilesin hiç kıyamam sana...kadın senin iki katın zatii!! kadının ağzı çok bozuk, o yüzden kadınla konuşulmaz.. ben mesajlarını savcılığa verecektim, kadın çünkü hep böyle şeyler yazıyo..küfürlü beddualı..kayınpeder uşağa rezil olurum nede olsa benim eşim dedi..benim babaöm polis emeklisi, asabi adam.. o yüzden babamdan çok korkuyolar..şeytan diyo doldur adamı, sal kadının üstüne ama ahhh babama kıyamam..düğünde zor sakinleştirdiler zaten..

aman o çirkef yüzünden bu yaşında adamın başını belaya sokmaya değmez ama işte biz efendi olalım diyince bu o...pular kendilerini bi b..k sanıyo

ya kızlar aslında söylediklerinizi düşündümde, şu malum siteler varya bi sarışın hatun resmiyle birlikte kadının numaraları internete yaysam benim yaptığımı anlarlar mı acaba??? ben ciddi söylüyorum ya!! alış veriş merkezlerinde wireles var nasılsa, ıp noyu bulamazlar...madem telefonda konuşmayı seviyo, akşama kadar arasınlar konuşsun !!

megul kafana çok takma canım şu şekeri....zaten güzel besleniyorsun sen strestende çıkar...ayrıca 134 olur niye olmasın bana dahliye doktorum 140 bile aşabilirsin bunlar arada olacaktır demişti onun için hiçççççç üzülme......bu arada ben nst ye bağlanmadan doğurucam galiba.....cumartesi çatı muaynem var benimde keşke bana gidince gitme doğurtalım dese ne güsel olur....bugün hiç sancım yok :a015:.....artık kafayı yedim sancı olmayınca üzülüyorum:roflol:

ay kaynana muhabbetleri özüde ,üveyide bir heheh..............................................................................

acayip etik buldum bu düşünceyii:içelim:

ne bileiym canım ya.aklım hep şekerde.ne yicemi şaşırdım.benim diyetisyen 103 geçme dedi.o da beni iyce stres eti.
canım hayırlısı ne zamansa o zaman sağlıcakla laırsın inşalllah bebeğini kucağına.ama hazırlıksız da olmasın doğumun.rahat ol ne kaldı ki zaten şunu şurasında

ya çiçekle benim çektiğimiz nedir anlamadım..benimkiyle aynı odaya koyarsanız çiçeğin kaynanayı, benim ki üstüne oturur, çiçeğin kaynana ölüüüüürrr! çiçek kurtulurda benimki yine bana kalır valla!

ay sanane kardeşimmmm demeli ona zar azarım

madem bursada senden uzak tel noları degıştır aramasın ama sen bi ara küfgür et kapa. bi dahada o numaranı kullanma.......
ara deki babam gelıyor oraya sen hiç merak etmeeeeeeee

kıs benimkide oğluna küsünce banada küsüyo heheh......................................

ben hiç takmıyom artık valla gülüyorum hatta.......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…