saolun kızlar valla moral vermede üzerinize yok a.s. ya aslında dün bu krizi atlatmıştım ama kayınpeder böyle yapınca yine cinlerim tepeme toplandı..adam tam pısırık ya, adamla kavga edince adamı dövüyomuş kadın...ya kafanızda canlandırın bu çiçek satan çingeneler varya esmer çoook kilolu..kadın onlara benziyo..yüzünde nur yok yani! allahın yarattığına böyle demek istemem ama bu kadın herşeyi hak ediyo..biz 11 nisanda evlendik, düğün 1 ağustosta olacaktı bana gelmiş diyoki düğüne kadar bişey yapmayın sakın.. annemde kızımın tecavüz edecek hali yok demişti .. zaten nikahta kadın yüzünü gösterdi..sahipsiz sandı beni ama annemle babam haddini bildirmişti. şimdide kız azgındı zaten diyomuş heryerde..hııı ben atladım adamın üstüne!! evlenince herşey anneye babaya anlatılmıyo, babam bi duysa bu söylediklerini üşenmeyip uşağa gider kadını ayaklarından vurup döner..
saolun kızlar valla moral vermede üzerinize yok a.s. ya aslında dün bu krizi atlatmıştım ama kayınpeder böyle yapınca yine cinlerim tepeme toplandı..adam tam pısırık ya, adamla kavga edince adamı dövüyomuş kadın...ya kafanızda canlandırın bu çiçek satan çingeneler varya esmer çoook kilolu..kadın onlara benziyo..yüzünde nur yok yani! allahın yarattığına böyle demek istemem ama bu kadın herşeyi hak ediyo..biz 11 nisanda evlendik, düğün 1 ağustosta olacaktı bana gelmiş diyoki düğüne kadar bişey yapmayın sakın.. annemde kızımın tecavüz edecek hali yok demişti .. zaten nikahta kadın yüzünü gösterdi..sahipsiz sandı beni ama annemle babam haddini bildirmişti. şimdide kız azgındı zaten diyomuş heryerde..hııı ben atladım adamın üstüne!! evlenince herşey anneye babaya anlatılmıyo, babam bi duysa bu söylediklerini üşenmeyip uşağa gider kadını ayaklarından vurup döner..
şenaycım sen ikizlere hamilesin hiç kıyamam sana...kadın senin iki katın zatii!! kadının ağzı çok bozuk, o yüzden kadınla konuşulmaz.. ben mesajlarını savcılığa verecektim, kadın çünkü hep böyle şeyler yazıyo..küfürlü beddualı..kayınpeder uşağa rezil olurum nede olsa benim eşim dedi..benim babaöm polis emeklisi, asabi adam.. o yüzden babamdan çok korkuyolar..şeytan diyo doldur adamı, sal kadının üstüne ama ahhh babama kıyamam..düğünde zor sakinleştirdiler zaten..
ya kızlar aslında söylediklerinizi düşündümde, şu malum siteler varya bi sarışın hatun resmiyle birlikte kadının numaraları internete yaysam benim yaptığımı anlarlar mı acaba??? ben ciddi söylüyorum ya!! alış veriş merkezlerinde wireles var nasılsa, ıp noyu bulamazlar...madem telefonda konuşmayı seviyo, akşama kadar arasınlar konuşsun !!
megul kafana çok takma canım şu şekeri....zaten güzel besleniyorsun sen strestende çıkar...ayrıca 134 olur niye olmasın bana dahliye doktorum 140 bile aşabilirsin bunlar arada olacaktır demişti onun için hiçççççç üzülme......bu arada ben nst ye bağlanmadan doğurucam galiba.....cumartesi çatı muaynem var benimde keşke bana gidince gitme doğurtalım dese ne güsel olur....bugün hiç sancım yok :a015:.....artık kafayı yedim sancı olmayınca üzülüyorum:roflol:
çiçeğinkiyle topağınkini aynı odaya kapatıcan sağ çıkanı zehirlicendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?