2009 Nisan Anneleri buraya

heheh sen daha dogurmadınmı kısssssssssssss
didem sen varsın ha dogurdu ha doguracak
deniz selinay var arkadan ben gelicem...................delikafaduldendelikafadulden

kaynana konusu açılmış da,ben de sabahtan Mayıs annelerinde bir topik açmışlar, doğumda erkek tarafı neler yapar? belli bir adet varmı? die,orada da ne kaynanalar varmış,onları okurken sanki ben yaşamışım gibi gerildim yani,etoprak seninki en azında üveymiş,eşinin annesi değil.çok takmaya değmez bence.

kıs benimkide oğluna küsünce banada küsüyo heheh......................................

ben hiç takmıyom artık valla gülüyorum hatta.......................................

seninki yarı kırık ozaman ehehehehehe

ben herzaman derım eşimle annesi konuşmasın ben konuşurumda giderımde

he istemezse onu bilemem ama
sonra onlar barışır ana ogul ben ortada kalırım..........delikafaduldendelikafadulden
herzaman iki tarafıda idare etmek lazım

he bende okudum onu mayıs annelerindeeeee

birine bilezik takılcakmış neymiş

bizeee bişey yok ehehehehehehehe
ama ne fenalarıda var................... mayıscılardaaaa

kıslar hemen doğuran varmı d*ye baktım yokmuş çok şükür zamanı gelen doğursun tab*de(şenaydan ve rumelılıden azar yemıyım dıye yazdım kıh kıh)aferım bıze mart anaları gıbı erkenden başlamadık ama ıçımden bır ses önümüzdekı hafta temponun fazla olacağını söylüyor,haaa bu arada merhaba herkese

kız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış

Seninki arnavut muydu,onlar bu adetlere hep uyarlar ,takdir etmek lazım.benim kayınvalidem de eltime 2. çocukta yapmış bilezik,benim de 2 tane yapmam lazım o zaman,altta kalınır mı şimdi?Ama 1. ye ne yapmış ona ,bilmiyorum?

ben kendimden geçtim de kızıma bişeyler yaparlar heralde diye bekliyorum.yapmazlarsa çok bozulurum ben ya.

günaydın kızlar bişi soracağım ya bebin minik meleğim dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor çok az nadir haraket edio önceden uyutmazdı beni ne oluyo anlamadım normalmi sizce:bbo:

kız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış
oy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh allah artırsın
bizimkide arnavutta ne oldu ya günahlarını almayım ama beklemıyorum bilezık falan sanmıyorum yani..............

belki küçük altın gelir........delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar bişi soracağım ya bebin minik meleğim dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor çok az nadir haraket edio önceden uyutmazdı beni ne oluyo anlamadım normalmi sizce:bbo:

günaydın günaydın ben ögle yemegimi yedim kızzzzzzzzzz

artık az az hareketleri olacak yerleri daralıyor be anacım

ay mayıs annelerinde ii vardı du bakayım cok güzel yaazmıştı.......

ovtemizkan bende aynen çok az hissetmeye başladım ebbişin hareketlerini

dikişler olacağı için zararlı değil dimi o zaman bende alıyım bari 2 tane bunu duyduğum iyi oldu kaydirigubbakcemile3

ya bu caddıııı ne böle allahım ne kadar akıllı tam zilli vaallllaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya işde benimde mecburiyetten sezeryan olduğu için 37. haftada hastaneye yatırıyorlarr bacımmm

evet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................
sezeryandan çıkanın dikiş kısmı çok ağrı yapıyormuş ama 1 saat içinde geçiyormuş kızlarrr

canım hayılırlısı olsun darısı başımıza artık ne diyim zaten seni gününü doldurmuşsun bekleme daha kaydirigubbakcemile3

Bizdede durum aynı,birde ben onlarla görüşmüyorum ya ,yarın öbürgün kocamı kafalayıp bebeği getir diyecekler ben biliyorum, yok onlara bebeği göndermek falan,avuçlarını yalasınlar,

Bunları daha nişanda eşime ve bana takılan çeyreklerden "gelirken harcadıkları benzin parasını" alırken düşüneceklerdi,

Daha nişanda babaannesi "biz böyle hastalıklı gibi zayıf gelin istemeyiz" derken düşüneceklerdi,

1 haftalık gelinken halası "ee sana kim bakacak şimdi??hele sen bi çocuk doğurda önce bakılmayı haket"diye laf sokarken düşüneceklerdi,

daha ilk bayram kahvaltımızda anası "olmayan damatlarına" onları hacca götürmesine izin vermezse ağzına biiiiiiiiiiiiiiip yaparım derken düşüneceklerdi,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden..

Düğün videomuzu izlerken görümce bozuntusu kocama başka bir kız yakıştırırken düşüneceklerdi,Ah pek isterlermişte,pek severlermiş,çok istemişler olsunda,olmamış,ben olmuşum bak bak bak

Düğünde takılan altınlarımı çıkarması için teyzemden yardım isteyince "bize hırsız demeye çalışıyor" derken düşüneceklerdi

Ve bunlara rağmen evime gelince,hemde benim sayemde yedikleri önünde yemedikleri arkalarındayken,görümce bozuntusu yanımdan geçerken "offfff" diye söylenirken düşüneceklerdi

Yaprak dökümünde ferhundeyi izlerken " aaa aynı bizim durum" derken düşüneceklerdi
Hemde benim evimde

ALINTI.... MAYIS ANNELERıNDEN

maryobbbilmez kullanıcısından alıntı
GÖLGE ETMESıNLER
BAŞKA
ıHSAN ıSTEMEZ

önemli olan hareketlerin kesilmemesi ovtemizkan.....yinede çok sıkıntı hissedersen doktoruna danış ama yeride daraldığı için az olabilir hareketi....evet arnavutlarda vardır geline hediye almak.......
bu arada sizi haberdar edeyim bana gelen bir mailden...
.
Mağazlarımızdaki müşteri hareketi ve ciroyu arttırmak bununla birlikte tüketiciye kendimizi tekrar hatırlatmak amacıyla 20-21 Mart tarihlerinde “%50 Lin....s Nevresim Takımı indirimi” kampanyamızı tekrarlayacağız.Kampanya tüm Türkiyedeki mağazalarımızda geçerlidir.Size en yakın mağazayı

www.lin......s.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Kampanyaya Lin......s markalı saten , rnf , modal ...vb. tüm nevresim takımları (yeni sezon ürünleri hariç) dahildir.

Perakende uygulaması;

-Kampanyamız 20 Mart Cuma günü ile 21 Mart Cumartesi günleri geçerli olacaktır.

-ılgili nevresim takımlarını kasada okuttuğunuzda %50 indirimli fiyatlar çıkacaktır.

-

-Kampanya boyunca ilgili ürünlere sadece 2 taksit yapılacaktır.

ovtemizkan bende aynen çok az hissetmeye başladım ebbişin hareketlerini

ama canım seninki 36 hafta benim daha 4 erken değilmi haraketlerinin azalması için dün gece bu yüzden hiç uyuyamadım ya korktum ama ara ara haraket edince ohhh be dedim bugünde çok az haraket ediyo ama bugün yürüyüşe çıkıcam amannnn istanbukda pek soğuk bugün ama kızım haraket etsin yoksa bi garip oluyorm yaaaa

kız dün 1 de uyumuşum elim göbişde sonra araara uyanıyordum zaten lavaboya kalkmaya saat 4:30 da bi kalktım daha uyku muyku bişey yok bide bebişde de haraket yok kendimi hamile gibi hissetmedim dün sonra zaten saat 8 gibi tekrar yatmışım anca kalktım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…