megul kafana çok takma canım şu şekeri....zaten güzel besleniyorsun sen strestende çıkar...ayrıca 134 olur niye olmasın bana dahliye doktorum 140 bile aşabilirsin bunlar arada olacaktır demişti onun için hiçççççç üzülme......bu arada ben nst ye bağlanmadan doğurucam galiba.....cumartesi çatı muaynem var benimde keşke bana gidince gitme doğurtalım dese ne güsel olur....bugün hiç sancım yok :a015:.....artık kafayı yedim sancı olmayınca üzülüyorum:roflol:
kıs benimkide oğluna küsünce banada küsüyo heheh......................................
ben hiç takmıyom artık valla gülüyorum hatta.......................................
kaynana konusu açılmış da,ben de sabahtan Mayıs annelerinde bir topik açmışlar, doğumda erkek tarafı neler yapar? belli bir adet varmı? die,orada da ne kaynanalar varmış,onları okurken sanki ben yaşamışım gibi gerildim yani,etoprak seninki en azında üveymiş,eşinin annesi değil.çok takmaya değmez bence.
kız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış
oy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh allah artırsınkız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış
günaydın kızlar bişi soracağım ya bebin minik meleğim dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor çok az nadir haraket edio önceden uyutmazdı beni ne oluyo anlamadım normalmi sizce:bbo:
bu hafta doktoruma sezeryandan sonra korse takmama izin varmı dedim tabiyki takıcaksın dedi hastaneden çıkarken takabilirsin sadece 2 korse al istersen dedi ilk başlarda sadece belini saran olsun sonra normal korselere geçersin faydasını çok görürsün dedi aklınızda bulunsun kızlar
ya bu caddıııı ne böle allahım ne kadar akıllı tam zilli vaallllaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saol benanber
şirvan bi de bunu dene bakalım
Asya ve Burak - Kanal D Gizli Kamera - Ne istiyorsunuz bea! - Video Picture Mp3 | VidPic3.com
ya işde benimde mecburiyetten sezeryan olduğu için 37. haftada hastaneye yatırıyorlarr bacımmmtam olarak bilmiyorum öyle acil bişey olursa ne olur diye herhalde epidural için zaman olmaz ama genel anestezi yaparlar yinede.
zaten artık 6 günde bir gidiyoruz doktora bide 38+2 de alıyolar sezeryana yani öyle riskli tarihlere bırakmıyolar.Suyumu kontrol ediyo doktor ve sancılarıda nst den bakıyolarya ona göre daha erken tarihe alırlar herhalde riske sokmamak için.delikafaduldendelikafadulden
sezeryandan çıkanın dikiş kısmı çok ağrı yapıyormuş ama 1 saat içinde geçiyormuş kızlarrrevet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................
Kızlar hemen konuya girim:) Bugün dr.a gittik, şok içindeyim!! Hiçbişey planladığım gibi olmadı, gülim mi ağlıyim mi bilmiyorum.
1.si ilk kez NST ye girdim
2.si kan değerlerin olabileceğin en üstünde çok iyi çıktı
3.sü bebiş 2850 olmuş, çoook şekerdiiii
4.sü Dr. çaktırmadan bi bakiim diyerek çatı muayenemi de yaptı. Fazla acımadı ama yinede acıdı:)
5.si DOĞUM OLAYI BAŞLAMIŞ, HER AN BEN DOĞURDUM YAZABİLİRİM haberiniz olsun..
Şaka değil, şaşkınım hala, nst de sancı ve kasılmalarım çıktı hem de olması gerekenden fazla. Dr. odasının kapısını kapatıp, gözlerime dikti gözlerini sakın panik olma ama doğum her an olabilir hazır ol dedi.Kalakaldım o an, ağla ağla adamcağızda korktu sakin ol diyo, dedim ben onun kalp atışını tekmesini duyamicak mıyım? Demesin mi üzülme 2.yi yaparsın o an kendime geldimdelikafadulden
Neyse işte kısaca takip et kasılmanı dedi, bebeğin hareketlerini değişiklik olursa hemen arayın beni dedi. Kısaca durum budur. Kocişe söyledim, annemlere sölemedim panik olmasınlar diye ama korkuyorum beeennn:1shok:
Bu arada dün akşam bebişin odasını hazırladık, çantamı hazırladık. Bu akşamda bebeğin şekerlerini yapıcam nolur ne olmaz.
oy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh allah artırsın
bizimkide arnavutta ne oldu ya günahlarını almayım ama beklemıyorum bilezık falan sanmıyorum yani..............
belki küçük altın gelir........delikafaduldendelikafadulden
Küçük altın bile çok değerli şu sıralar valla,gerçi torun ne kadar değerli göreceğiz!
ovtemizkan bende aynen çok az hissetmeye başladım ebbişin hareketlerini
oy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh allah artırsın
bizimkide arnavutta ne oldu ya günahlarını almayım ama beklemıyorum bilezık falan sanmıyorum yani..............
belki küçük altın gelir........delikafaduldendelikafadulden
günaydın günaydın ben ögle yemegimi yedim kızzzzzzzzzz
artık az az hareketleri olacak yerleri daralıyor be anacım
ay mayıs annelerinde ii vardı du bakayım cok güzel yaazmıştı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?