2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar bişi soracağım ya bebin minik meleğim dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor çok az nadir haraket edio önceden uyutmazdı beni ne oluyo anlamadım normalmi sizce:bbo:

canım benimki de aynen öyle.doktorum ultrasonda baktığında sen hissetmiyorsun ama bebğin hareketleri normal düzeyde dedi.hatta çok garip ama dedi ki günde 2 hareket bebeğin sağlıklı oluğunu gösterir.hiç hareket olmadıysa akşama kadar o zaman beni arıyorsun dedi.
bunu söyleye çapanın profösörü.ben de artık daha rahat davranıyorum.

aay urla sen yazdın sandım hee alıntıymış aman allah korusun,bu arada bursasu sende şanslısın cnm nazar değmesin allah bozmasın,bende halime şükredip hiç nankörlük etmeyeyim :))

valla altıda pahalılandı ama bizimki önceden yapmış hamileliğimin başlarında
Allaha şükür ya bazen ağzından çıkanı kulağı duymasada yinede ii kadın ya
bende nişanlıyken çok laflar duymuştum hiç istenmemiştm gelin olarak
ama beni tanıyınca onlarda yaptıklarına ve sölediklerine çok pişman oldular

ayy o zaman telaş yapmama gerek yok arada bi haraket ediyo bide hıçkırıyo onuda hissediyorum neyse zaten yarın kontrolüm var o zaman daha ne t bişey çıkar heralde aman yaaa haraket eder ayy rahat edemiyorum deriz hareket etmez neden haraket etmiyo deriz of of

KIZLAR MART ANNELERı ŞUBATTA COK DOGURMUŞTU MAŞALLAH BıZDE TIK YOK AMAN OLMASIN DAHA ZAMANLARI VAR...........

ama önümüzdeki hafta dökülmeyelim bizde................

KIZLAR MART ANNELERİ ŞUBATTA COK DOGURMUŞTU MAŞALLAH BİZDE TIK YOK AMAN OLMASIN DAHA ZAMANLARI VAR...........

dökülelim yahu niye dökülmeyelim...ben önümüzdeki hafta dökülmezsem 40 haftada doğurucamkaydirigubbakcemile3

slm herkese konuyu bulan ii bulmuş valla ama bitmrz ki bu konu çoçuklar yaına girer anlat anlat bitmez kaynana vukaatları.3 haftam fln var doğuma herşeyi hazır oğlumun annem sağolsun buarada.kayınvalide geldi hımm ii olmuş ama kıyafetler pek küçük az giyilcek dedi 1 dedi 2 dedi duramadım ii anne bbek büyücekte o arada çıplakmı kalcak dedim artık.bir iğne görmedim ama almışlar dedikleri kadarıyla demeleri o ki torun gelsin yüzünü görelim ondan sonra.benim ufak bikarnım var 7 kilo aldım arkadaşlarım kaynanan inanmıyo kilo alın yada gaz var sanıyo diyolardelikafadulden.ele karıştın mı zor ben 10 snedir eşimle beraberim çekiyom işte.düğünümüze bile gelmeyen kaynanadan ne beklersem bende................

KIZLAR MART ANNELERİ ŞUBATTA COK DOGURMUŞTU MAŞALLAH BİZDE TIK YOK AMAN OLMASIN DAHA ZAMANLARI VAR...........

kız olsun olsun ben doğuruyum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa.............................

1 hafta sonra herkes patır patır dökülecek bak görürsünüz
bebişler geliyorrrrrrrr:teytey:

evet gelsinler fazla bekletmesinler................................................

valla ben haklarını yemeyey*m allah razı olsun kızıma ne babası ne ben tek çöp almadık kıyafetlerını yapıp gönderdıler bornozuna kadar bızımkılerde beşığını,küvetını portbebesını setıyle aldılar,bu hafta yıne üstümde kalsın belkı erken gelır bebek dıye parada göndereceklermış,allah razı olsun ded*m ne dıım,

canım ben gıdacıyım.senlerdir hep var dayanıklı süt nasıl dayanır içinde bşey vardır dye ama yok öle bişey sadece ısı değişimleri çok hızlı yapılıyo ani ısıtma ve soğutma bide borulardan geçiyo hva teması olmuyo yani ondan.kaymaklı yoğurda gelince para yoluna olmıcak yok bende gördüm tüm süt kaymağını alıp içine paket paket margarin koyup yoğrut peynir yapanı ondandır bu işi yapan herkes yapar diyemem ama markasız süt ürünü alınmaz.ben stajımı pı..rda ve s..ağada yaptım tercihim ilkidir.

abıoooooooooooooo neler var valla bunları duyunca az önce aradın gönülcümüüüü oda gel seni gezmeye götüreyim dedi gelemem dedim ama ay benim kayınvalidem kayınvalide diil anne gibidir en baştan konuşmuştuk ben demiştim ben çok içi dışı birimdir öyle takıp koluma gezmek isterim diye oda aynen katılmıştı bana çok şükür bi problem çıkmadı şimdiye kadar inşallah hep böyle devam eder

sabah eşim giderken annenede uğra giderken 10 kutu prozac 8 kutu xanax bi de zayıflama ilacı çıkmış yeni ondan götür sevindirik olsun kuruyemiş kasesine koyar arada atıverir ağzına 1-2 dedim bööle sırıttı ve gitti.

ya ben de doğurmak istiyorum ama sabretmemiz gerek.en azından 37 bitsin.ben haftaya dideim rumelili süpriz yapar diyorum artık.oyum onlardan yana.didem duymasın kızacak ama bu kızların 38 bitti 39 dan gün alıyorlar.biz daha kççüğüz yaaaaaaaaaa.

1 hafta sonra herkes patır patır dökülecek bak görürsünüz
bebişler geliyorrrrrrrr:teytey:

kız olsun olsun ben doğuruyum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa.............................

evet gelsinler fazla bekletmesinler................................................
evet yaaaa bende doğurmak istiyorummmmmmmmm

benim bi arkadaşım fabrikaları denetleyim şu iso ve haccep mii ne gıda garanti belgeleri yokmu onları veriyodu bana salam sosis sucuk yemeyin ama illa yiyeycekseniz p..ar yiyin demişti ben öncedende o markayı tercih ederdim bunu duyunca iyice tercih sebebi olsu damacana suyumu bile o marka alıyorum alışkanlık işte

ben doğurmak istiorummmmmmmm lütfennn çok bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meeee tooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…