günaydın kızlar bişi soracağım ya bebin minik meleğim dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor çok az nadir haraket edio önceden uyutmazdı beni ne oluyo anlamadım normalmi sizce:bbo:
Bizdede durum aynı,birde ben onlarla görüşmüyorum ya ,yarın öbürgün kocamı kafalayıp bebeği getir diyecekler ben biliyorum, yok onlara bebeği göndermek falan,avuçlarını yalasınlar,
Bunları daha nişanda eşime ve bana takılan çeyreklerden "gelirken harcadıkları benzin parasını" alırken düşüneceklerdi,
Daha nişanda babaannesi "biz böyle hastalıklı gibi zayıf gelin istemeyiz" derken düşüneceklerdi,
1 haftalık gelinken halası "ee sana kim bakacak şimdi??hele sen bi çocuk doğurda önce bakılmayı haket"diye laf sokarken düşüneceklerdi,
daha ilk bayram kahvaltımızda anası "olmayan damatlarına" onları hacca götürmesine izin vermezse ağzına biiiiiiiiiiiiiiip yaparım derken düşüneceklerdi,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden..
Düğün videomuzu izlerken görümce bozuntusu kocama başka bir kız yakıştırırken düşüneceklerdi,Ah pek isterlermişte,pek severlermiş,çok istemişler olsunda,olmamış,ben olmuşum bak bak bak
Düğünde takılan altınlarımı çıkarması için teyzemden yardım isteyince "bize hırsız demeye çalışıyor" derken düşüneceklerdi
Ve bunlara rağmen evime gelince,hemde benim sayemde yedikleri önünde yemedikleri arkalarındayken,görümce bozuntusu yanımdan geçerken "offfff" diye söylenirken düşüneceklerdi
Yaprak dökümünde ferhundeyi izlerken " aaa aynı bizim durum" derken düşüneceklerdi
Hemde benim evimde
ALINTI.... MAYIS ANNELERİNDEN
maryobbbilmez kullanıcısından alıntı
GÖLGE ETMESİNLER
BAŞKA
İHSAN İSTEMEZ
canım benimki de aynen öyle.doktorum ultrasonda baktığında sen hissetmiyorsun ama bebğin hareketleri normal düzeyde dedi.hatta çok garip ama dedi ki günde 2 hareket bebeğin sağlıklı oluğunu gösterir.hiç hareket olmadıysa akşama kadar o zaman beni arıyorsun dedi.
bunu söyleye çapanın profösörü.ben de artık daha rahat davranıyorum.
KIZLAR MART ANNELERİ ŞUBATTA COK DOGURMUŞTU MAŞALLAH BİZDE TIK YOK AMAN OLMASIN DAHA ZAMANLARI VAR...........
ama önümüzdeki hafta dökülmeyelim bizde................
KIZLAR MART ANNELERİ ŞUBATTA COK DOGURMUŞTU MAŞALLAH BİZDE TIK YOK AMAN OLMASIN DAHA ZAMANLARI VAR...........
ama önümüzdeki hafta dökülmeyelim bizde................
1 hafta sonra herkes patır patır dökülecek bak görürsünüz
bebişler geliyorrrrrrrr:teytey:
kızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..
Bizdede durum aynı,birde ben onlarla görüşmüyorum ya ,yarın öbürgün kocamı kafalayıp bebeği getir diyecekler ben biliyorum, yok onlara bebeği göndermek falan,avuçlarını yalasınlar,
Bunları daha nişanda eşime ve bana takılan çeyreklerden "gelirken harcadıkları benzin parasını" alırken düşüneceklerdi,
Daha nişanda babaannesi "biz böyle hastalıklı gibi zayıf gelin istemeyiz" derken düşüneceklerdi,
1 haftalık gelinken halası "ee sana kim bakacak şimdi??hele sen bi çocuk doğurda önce bakılmayı haket"diye laf sokarken düşüneceklerdi,
daha ilk bayram kahvaltımızda anası "olmayan damatlarına" onları hacca götürmesine izin vermezse ağzına biiiiiiiiiiiiiiip yaparım derken düşüneceklerdi,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden..
Düğün videomuzu izlerken görümce bozuntusu kocama başka bir kız yakıştırırken düşüneceklerdi,Ah pek isterlermişte,pek severlermiş,çok istemişler olsunda,olmamış,ben olmuşum bak bak bak
Düğünde takılan altınlarımı çıkarması için teyzemden yardım isteyince "bize hırsız demeye çalışıyor" derken düşüneceklerdi
Ve bunlara rağmen evime gelince,hemde benim sayemde yedikleri önünde yemedikleri arkalarındayken,görümce bozuntusu yanımdan geçerken "offfff" diye söylenirken düşüneceklerdi
Yaprak dökümünde ferhundeyi izlerken " aaa aynı bizim durum" derken düşüneceklerdi
Hemde benim evimde
ALINTI.... MAYIS ANNELERİNDEN
maryobbbilmez kullanıcısından alıntı
GÖLGE ETMESİNLER
BAŞKA
İHSAN İSTEMEZ
slm herkese konuyu bulan ii bulmuş valla ama bitmrz ki bu konu çoçuklar yaına girer anlat anlat bitmez kaynana vukaatları.3 haftam fln var doğuma herşeyi hazır oğlumun annem sağolsun buarada.kayınvalide geldi hımm ii olmuş ama kıyafetler pek küçük az giyilcek dedi 1 dedi 2 dedi duramadım ii anne bbek büyücekte o arada çıplakmı kalcak dedim artık.bir iğne görmedim ama almışlar dedikleri kadarıyla demeleri o ki torun gelsin yüzünü görelim ondan sonra.benim ufak bikarnım var 7 kilo aldım arkadaşlarım kaynanan inanmıyo kilo alın yada gaz var sanıyo diyolardelikafadulden.ele karıştın mı zor ben 10 snedir eşimle beraberim çekiyom işte.düğünümüze bile gelmeyen kaynanadan ne beklersem bende................
1 hafta sonra herkes patır patır dökülecek bak görürsünüz
bebişler geliyorrrrrrrr:teytey:
evet yaaaa bende doğurmak istiyorummmmmmmmmkız olsun olsun ben doğuruyum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa.............................
evet gelsinler fazla bekletmesinler................................................
benim bi arkadaşım fabrikaları denetleyim şu iso ve haccep mii ne gıda garanti belgeleri yokmu onları veriyodu bana salam sosis sucuk yemeyin ama illa yiyeycekseniz p..ar yiyin demişti ben öncedende o markayı tercih ederdim bunu duyunca iyice tercih sebebi olsu damacana suyumu bile o marka alıyorum alışkanlık iştecanım ben gıdacıyım.senlerdir hep var dayanıklı süt nasıl dayanır içinde bşey vardır dye ama yok öle bişey sadece ısı değişimleri çok hızlı yapılıyo ani ısıtma ve soğutma bide borulardan geçiyo hva teması olmuyo yani ondan.kaymaklı yoğurda gelince para yoluna olmıcak yok bende gördüm tüm süt kaymağını alıp içine paket paket margarin koyup yoğrut peynir yapanı ondandır bu işi yapan herkes yapar diyemem ama markasız süt ürünü alınmaz.ben stajımı pı..rda ve s..ağada yaptım tercihim ilkidir.
meeee toooooooooooooooooben doğurmak istiorummmmmmmm lütfennn çok bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?