ya ben de doğurmak istiyorum ama sabretmemiz gerek.en azından 37 bitsin.ben haftaya dideim rumelili süpriz yapar diyorum artık.oyum onlardan yana.didem duymasın kızacak ama bu kızların 38 bitti 39 dan gün alıyorlar.biz daha kççüğüz yaaaaaaaaaa.
komiksin kız çiçek.
evet onkar haftaya dogurur artık...................ya ben de doğurmak istiyorum ama sabretmemiz gerek.en azından 37 bitsin.ben haftaya dideim rumelili süpriz yapar diyorum artık.oyum onlardan yana.didem duymasın kızacak ama bu kızların 38 bitti 39 dan gün alıyorlar.biz daha kççüğüz yaaaaaaaaaa.
sabah eşim giderken annenede uğra giderken 10 kutu prozac 8 kutu xanax bi de zayıflama ilacı çıkmış yeni ondan götür sevindirik olsun kuruyemiş kasesine koyar arada atıverir ağzına 1-2 dedim bööle sırıttı ve gitti.
maşallah maşallah..................valla ben haklarını yemeyey*m allah razı olsun kızıma ne babası ne ben tek çöp almadık kıyafetlerını yapıp gönderdıler bornozuna kadar bızımkılerde beşığını,küvetını portbebesını setıyle aldılar,bu hafta yıne üstümde kalsın belkı erken gelır bebek dıye parada göndereceklermış,allah razı olsun ded*m ne dıım,
canım ben gıdacıyım.senlerdir hep var dayanıklı süt nasıl dayanır içinde bşey vardır dye ama yok öle bişey sadece ısı değişimleri çok hızlı yapılıyo ani ısıtma ve soğutma bide borulardan geçiyo hva teması olmuyo yani ondan.kaymaklı yoğurda gelince para yoluna olmıcak yok bende gördüm tüm süt kaymağını alıp içine paket paket margarin koyup yoğrut peynir yapanı ondandır bu işi yapan herkes yapar diyemem ama markasız süt ürünü alınmaz.ben stajımı pı..rda ve s..ağada yaptım tercihim ilkidir.
su rumelilinin tarifini verdiği yufka böregi vardı sulu
dipfrize atmak için
nasıl yapılıyodu hatırlayan varmı????
maşalah kızına...........
özel cınarlı hastanesinde yengem ameliyat olmuştu çikolaya kistindenden dolayı
bize cok uzak bi hastne ta urladayız biz........
bide canım yeni dogan bebek ünitesi yokmuş orda tamam sen 35 haftadasın allah izin verırse zamanında gelır.........
gerek kalmaz küvoze faaln
ama orda bebek ünitei yokmuş haberın olsun gerek kalmaz daaaa
ehehe olurmu olurrrrrrrrrrr
ehehe
ay bizimde ilk kız demişti aman ne sevınmiştik.........
diger ay bambayasına bakın deyince gözler acılmıştı bizim............delikafaduldendelikafadulden
maşallah bebişe...
Doğum şekilleride kararlaştırılmış,,
hadi bakalım hayırlısı olsun... Ikiniz içinde...
koptum valla çiçekkkkkkkkk alemsinsabah eşim giderken annenede uğra giderken 10 kutu prozac 8 kutu xanax bi de zayıflama ilacı çıkmış yeni ondan götür sevindirik olsun kuruyemiş kasesine koyar arada atıverir ağzına 1-2 dedim bööle sırıttı ve gitti.
ama bende çok şekerim kız onlara karşı kendi ailem gibi davranırım hepkız şenay kıymetini bil kayınvalidenin
olmasınlar dün koçişede dedim bu gün doğurdum doğurdum yoksa sıpalar koç olacak yaaa ben napim yengeç başıma koçla nasıl başedeyim:çok üzgünüm:evet onkar haftaya dogurur artık...................
sonra selinay ve deniz sonra ben ......................
şu secimler gecsin nisan gelsin öyle gelsin ogluşum.................
eheheheh alemsin kızzz
kızlar sabır 21 mart gecsin bebekler koc burcu olsu..............
79 yaşlandık biz artık o yüzden iki sıpa birden çıkarıyorumki aradaki farkı kapatayım:dance:şenay meee toooo yazmışsın zaten sen varken bana b... yemek düşer o ayrı da
abla affet bazen haddimizi bilmioruz bu arada sen 79 lu muydun
iki yufka arasına margarin eritip sürüyosun sonra 8 e bölüyosun geniş yerine hazırladığın içi koyup sarıyosun atıyosun buzluğa sonra pişircen zaman çıkarıp suya batırıyosun pişiriyosun ama üzerine yumurta sürüyomuyduk fırındamı pişiriyoduk orasını u nuttumsu rumelilinin tarifini verdiği yufka böregi vardı sulu
dipfrize atmak için
nasıl yapılıyodu hatırlayan varmı????
ay benim bebiş boğa olmasın ya koç olsun
ben aslan burcuyum aslanla koç çok ii anlaşır
annemde boğa annemle arasıra tartışırız bebeğin normal zamanda gelirse boğa olacağını duydu ya çok sevindi oh diyo canıma deysin allahım yaa
yemek tarifleri gördükçe kaydediyorum,ama bide yapsam iyi olacak
bugünkü muhabbet belli anlaşılan kaynanalar... valla ben şanslı azınlıktayım sanırım, annem gibi severim o da beni öz kızından ayırmaz zaten... doğum için benden daha heyecanlı valla, dünyaları aldılar halada almaya devam ediyorlar... işin ilginci beni oğullarından daha çok sevmeleri bişey olsa hemen beni tutarlar,eşimde kıskanıyor bu yüzden kaydirigubbakcemile3
bencede haftaya doğumlar başlar, benim zaten 8 günüm var eğer kızım beklerse, cumartesi son kontrole gidiyorum bakalım değişiklik var mı, karşı komşum gördü bugün beni karnım inmiş sözümona... dün akşam karnım taş gibi olduda korktum aha da doğuruyorum dedim... konusuyorum kızımla anneannesi ve babaannesi haftaya gelecekler haftaya kadın gelecek temizliğe, sakın erken gelme 28inde nasıl olsa çıkartacaklar seni ordan diyorum, bakalım ne kadar anlayışlı benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?