2009 Nisan Anneleri buraya

[

ya çıkarsa

ben artı akşamları yatarken inaşşalh tez zamanda ağrı falan tutarda sezeryana gerek kalmadan zor da olsa çıkarırım veleti die dua ediorum:) normalde hiperaktif olan ben şimdi popomu kaldıramayınca krize giriorum yeter beeeeeeeeeeee

komiksin kız çiçek.

napiim anam görmüomusun hayat komik kaynanalar falan:)

evet onkar haftaya dogurur artık...................

sonra selinay ve deniz sonra ben ......................
şu secimler gecsin nisan gelsin öyle gelsin ogluşum.................

eheheheh alemsin kızzz

kızlar sabır 21 mart gecsin bebekler koc burcu olsu..............

şenay meee toooo yazmışsın zaten sen varken bana b... yemek düşer o ayrı da
abla affet bazen haddimizi bilmioruz bu arada sen 79 lu muydun

ya bende doğurmak istiyorum yaa
kızlar benim oğluşun ayaklar tam göğüslerimin altında kemikleri artık çok sert ya derimden çıkıyor elliyorum seviyorum hemen çekiyor yavrum yaa ayy çok seviiyorum oğluşumu yaa

maşallah maşallah..................

bizde hem pı.......... alıyoruzzzz

kociş zaten pın.......... calışıoooo benim....

ay benim bebiş boğa olmasın ya koç olsun
ben aslan burcuyum aslanla koç çok ii anlaşır
annemde boğa annemle arasıra tartışırız bebeğin normal zamanda gelirse boğa olacağını duydu ya çok sevindi oh diyo canıma deysin allahım yaa

su rumelilinin tarifini verdiği yufka böregi vardı sulu
dipfrize atmak için

nasıl yapılıyodu hatırlayan varmı????

ayrıca buzlu börek yapabilirsin.....kızartma sevmezsen ideaal tariftir...
Kısaca anlatayım,iki yufkanın arasına eritilmiş margarini sürüyorsunuz,ikili yufkayı 8 parçaya bölerek geniş kısmına iç malzemeyi koyarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.Sonra doğru buzluğa.Yapacağınız zaman 1 saat önceden çıkarırsınız,su dolu bir kasenin içine batırıp,suyunu süzdükten sonra üzerine yumurta sarısı sürüp fırınladığınızda harika bir börek sizi bekliyor

urlacım arkadaşım orda epidural sezeryan oldu bebişi 2 saat filan küvezde kalmıştı. inşallah hayırlısı olsun doktorum çok iyii... bide o hastanenin anestesi uzmanları çok iyi imiş hayırlısı

maşallah bebişe...
Doğum şekilleride kararlaştırılmış,,
hadi bakalım hayırlısı olsun... Ikiniz içinde...

amin inşallah hepimiz için inşallah bi avazda kurtuluruz nefes alma egsersizi yap dedi doktorummmm

koptum valla çiçekkkkkkkkk alemsin

kız şenay kıymetini bil kayınvalidenin
ama bende çok şekerim kız onlara karşı kendi ailem gibi davranırım hep

olmasınlar dün koçişede dedim bu gün doğurdum doğurdum yoksa sıpalar koç olacak yaaa ben napim yengeç başıma koçla nasıl başedeyim:çok üzgünüm:

şenay meee toooo yazmışsın zaten sen varken bana b... yemek düşer o ayrı da
abla affet bazen haddimizi bilmioruz bu arada sen 79 lu muydun
79 yaşlandık biz artık o yüzden iki sıpa birden çıkarıyorumki aradaki farkı kapatayım:dance:

su rumelilinin tarifini verdiği yufka böregi vardı sulu
dipfrize atmak için

nasıl yapılıyodu hatırlayan varmı????
iki yufka arasına margarin eritip sürüyosun sonra 8 e bölüyosun geniş yerine hazırladığın içi koyup sarıyosun atıyosun buzluğa sonra pişircen zaman çıkarıp suya batırıyosun pişiriyosun ama üzerine yumurta sürüyomuyduk fırındamı pişiriyoduk orasını u nuttum

canım bende aslan burcuyum norml olursa bizim oğlanda boğa olcak ama bebiş ters sezeryan olcak büyük ihtimal 19 nisan isitiyorum hem koç olsun diye ii anlaşırız hemde babamda aynı gün doğmuş dede torun aynı olur.gerçi babam bizim uzaktan izliyo ama yaşı benzemesin huyu suyu benzesin koç gibi oluyolar.

bugünkü muhabbet belli anlaşılan kaynanalar... valla ben şanslı azınlıktayım sanırım, annem gibi severim o da beni öz kızından ayırmaz zaten... doğum için benden daha heyecanlı valla, dünyaları aldılar halada almaya devam ediyorlar... işin ilginci beni oğullarından daha çok sevmeleri bişey olsa hemen beni tutarlar,eşimde kıskanıyor bu yüzden kaydirigubbakcemile3
bencede haftaya doğumlar başlar, benim zaten 8 günüm var eğer kızım beklerse, cumartesi son kontrole gidiyorum bakalım değişiklik var mı, karşı komşum gördü bugün beni karnım inmiş sözümona... dün akşam karnım taş gibi olduda korktum aha da doğuruyorum dedim... konusuyorum kızımla anneannesi ve babaannesi haftaya gelecekler haftaya kadın gelecek temizliğe, sakın erken gelme 28inde nasıl olsa çıkartacaklar seni ordan diyorum, bakalım ne kadar anlayışlı benim kızım

ana didem bizi duyup gelmiş.kızııııııııııııııııııııım daha ne kadar tutacaksın deimri içerde en fazla 13 gün ondan sonra napcan bakalım .he he he

canım ya hadi hayırlısı.. 8 gün ne ki.ne heyecanlısındır sen şimdi ama.
ben de hep kayınvalidemle iyi geçineceğimi anne kız gibi olacağımı düşünürdüm. ama olamdı işte.en baştan beri beni hiç istemedi.şimdi de ben onu istemiyorum.

galatea doğum fotolarını koyarsın di mi?sen koyamzsan bile eşin koysun bakalım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…