2009 Nisan Anneleri buraya

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, cacaca, cicekcicek, didem1981, Esennn, galatea79+, megul, mirage78, oslem1907, ovtemizkan+, RUMELıLı, Ruveydax, selinay2002, s_ebru, şen_ay

kızlar bizim kocişle evleneli 9.ayımız bitio pazartesi.....................

hemen oldu ya bebiş
geda ve sinehasta sanırım aynı zamanlarda.................

ay rüyamdaki bebek daha aklımda bakalım öylemi dogacak gercekten.................

yapın yapın kızlar bende akşam 10 da başladım 12 de bitirdim........2 kilo yufka sardım .....yarısını peynirli yarısınıda sosisli yaptım .......
didem oylanalım anacım niye istemiyorsun ki......zaten miadında yavrucaklar....ama bende madem durdu dursunda koç olsun diyorum...anasıyla aynı burç olsun......
şenay yengeçsen anlaşırsın koçlarla en yakın arkadaşım yengeç benimde.....

galatea doğum fotolarını koyarsın di mi?sen koyamzsan bile eşin koysun bakalım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

canım fotoğrafları bir hafta sonra vereceklermiş ama kendi çektiklerimizi eşime söylerim koyar inşallah... gerçi ilk bir hafta zor ev epey kalabalık olacak,bizimkiler eşimin ailesi herkes şehir dışından geliyor.. ama söz ilk fırsatta

urlacım bende çınarlıya karar verdim doktorum bikaç yerde yapıyo kentte dahil ama doktor çınarlıdada küvez var diyo bende en ii epidural anestesiciler orda diye duyuorum.
urladan pınarbaşına gidip gelmek zor iştir allah kocana yardım etsin uzun yol.

valla megul bende çok heyecan yok gibi... eşim benden meraklı... ben o kadar alıştım ki artık hamileliğe sanki hep içimde saklayacakmışım gibi hissediyorum tek vücut haline geldik kızımla artık

tamam canım.fotolar için ne zaman müsait olursanız biz bekliyoruz.
galetea ben heyecandan ölüyorum ya.

galatea resimleri bekliyoruz cnm ..
bu arada kızlar yaa acaba terletsem kendimi bi zarar olurmu yaa bilgisi olan varmı hastayımyaa

bizim bi tanıdık dogurdu 7.aylıktı bebek emen cocuk hastanesine gönderıldi bebek.........

hayırlsı olsun cnm.........

ay cok az kalmış 8 gün maşşalahhhhhhhhh

ay banada önümüzdeki hafta gün verse ama öle erkene degıl şöyle 10 gün sonraya falan......

bende işlermi ona göre ayarlayım

korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benyufka işini anneme bıraktım. 2 haftaya geliyor.glince o hazırlar ben sarmaydı börekti hallederim.zaten şu an dondurucu da yer yok.aman gelenler de aç gelmesin canım ya.sezeryanlı falan bi de yemek mi düşüncem.

bende heyecandan çok korku var sağlıkla dünyaya gelecek mi ona bakabilecekmiyim kucağımda tutabilecekmiyim offf daha bi sürü soru işte... iiyice manyadım bu aralar...

ben de koç olsun nisan da doğsun istiyorum.arkadaşımın kızı koç maşallah ya çok hanım zeki.bebekliği de çok rahatmış.gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama .

bakarsın galeteacım ya.bende de kucağıma alamama korkusu var ama bu hep başka insanların bebeklerinde yaşadığım korkuydu.eminim kendi bebeğim de durum farklı olacak.

kız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış

benim de kavınvalidem bana çok güsel bi bilezik yapmış gösterdi bide 5i biyerde takcakmışş... sağolsunn....

ben de koç olsun nisan da doğsun istiyorum.arkadaşımın kızı koç maşallah ya çok hanım zeki.bebekliği de çok rahatmış.gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama .

koç kızları çok idealist oluyormuş ben de kızımın koç olmasını istiyorum ama bizimki boğada olabilir:ecrin_bebek:

kız rumelili
gelsinler tabi de
ya nasıl değim korkumu, endişemi , yapamıyacam gibimi
bundan sonra 2 kişilik dünyamızı tamemen kaplıyacagından mı ne düşününce bi tuhaf oluyorummmmm

ama hep hazırım artık gel oglum diyorummmm

bende aslan burcuyum........
koc burcları uysal olurlar genelde...........

annemde kıyamam kuru fasulye ve nohut haşlamış koydum
dogum zamanında gelen gidene yemek verılır diyeee,

cıkarcaz dolaptan bi soganlıcaz o kadar hazır yani.........
köfte ve sigara böregi koyduk

yok anım ben degıl een yapıcak cınarlıda
ben özel hayat hastanesinde yapacagım haftaya salı yada carsamba gidecegım bakalım

inşallah canım yaaa... ne bileyim işte annelik şimdiden başladı işte, herşeyimi ona göre planlıyorum artık... ayyy bi de kime benzeyecekler acaba??? şu an içimde kıpır kıpır oynuyor, çkıksında o minik ayaklarını öpücem ayyy ne şirin olucaklar kim bilir, allah hepimize gösterir inşallah..

bakarız cnm yaa nie bakamayalım
onlar bizim yavrularımız kucaklarımızdan düşürmeyeceğimize eminim
bu arada april msnde doğurmamış yani:)

korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

anlaşırsın güzelim anlaşırsın......sen onları taşıdın o kadar nasıl anlamıcaklarmış seninle o bıcırklar............ben koç o koç nasıl olcak o dahada zor ama ben inanıyorum anlşacağıma......bu arada benim kız 29 martı beklerse aynı olcak doğmgünümüz

bende heyecandan çok korku var sağlıkla dünyaya gelecek mi ona bakabilecekmiyim kucağımda tutabilecekmiyim offf daha bi sürü soru işte... iiyice manyadım bu aralar...
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oy maşallah....................

ben hazır degilim................
durun daha calışıyorum.......

nisan 2-3den sonra gelsin ogluşum................

haftaya gün verır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…