galatea doğum fotolarını koyarsın di mi?sen koyamzsan bile eşin koysun bakalım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen
urlacım arkadaşım orda epidural sezeryan oldu bebişi 2 saat filan küvezde kalmıştı. inşallah hayırlısı olsun doktorum çok iyii... bide o hastanenin anestesi uzmanları çok iyi imiş hayırlısı
amin inşallah hepimiz için inşallah bi avazda kurtuluruz nefes alma egsersizi yap dedi doktorummmm
bizim bi tanıdık dogurdu 7.aylıktı bebek emen cocuk hastanesine gönderıldi bebek.........urlacım arkadaşım orda epidural sezeryan oldu bebişi 2 saat filan küvezde kalmıştı. inşallah hayırlısı olsun doktorum çok iyii... bide o hastanenin anestesi uzmanları çok iyi imiş hayırlısı
amin inşallah hepimiz için inşallah bi avazda kurtuluruz nefes alma egsersizi yap dedi doktorummmm
bugünkü muhabbet belli anlaşılan kaynanalar... valla ben şanslı azınlıktayım sanırım, annem gibi severim o da beni öz kızından ayırmaz zaten... doğum için benden daha heyecanlı valla, dünyaları aldılar halada almaya devam ediyorlar... işin ilginci beni oğullarından daha çok sevmeleri bişey olsa hemen beni tutarlar,eşimde kıskanıyor bu yüzden kaydirigubbakcemile3
bencede haftaya doğumlar başlar, benim zaten 8 günüm var eğer kızım beklerse, cumartesi son kontrole gidiyorum bakalım değişiklik var mı, karşı komşum gördü bugün beni karnım inmiş sözümona... dün akşam karnım taş gibi olduda korktum aha da doğuruyorum dedim... konusuyorum kızımla anneannesi ve babaannesi haftaya gelecekler haftaya kadın gelecek temizliğe, sakın erken gelme 28inde nasıl olsa çıkartacaklar seni ordan diyorum, bakalım ne kadar anlayışlı benim kızım
yapın yapın kızlar bende akşam 10 da başladım 12 de bitirdim........2 kilo yufka sardım .....yarısını peynirli yarısınıda sosisli yaptım .......
didem oylanalım anacım niye istemiyorsun ki......zaten miadında yavrucaklar....ama bende madem durdu dursunda koç olsun diyorum...anasıyla aynı burç olsun......
şenay yengeçsen anlaşırsın koçlarla en yakın arkadaşım yengeç benimde.....
kız benim kaynanamda bana bilezik oğluşumda bileklik yapmış
ben de koç olsun nisan da doğsun istiyorum.arkadaşımın kızı koç maşallah ya çok hanım zeki.bebekliği de çok rahatmış.gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama .
bende aslan burcuyum........yapın yapın kızlar bende akşam 10 da başladım 12 de bitirdim........2 kilo yufka sardım .....yarısını peynirli yarısınıda sosisli yaptım .......
didem oylanalım anacım niye istemiyorsun ki......zaten miadında yavrucaklar....ama bende madem durdu dursunda koç olsun diyorum...anasıyla aynı burç olsun......
şenay yengeçsen anlaşırsın koçlarla en yakın arkadaşım yengeç benimde.....
urlacım bende çınarlıya karar verdim doktorum bikaç yerde yapıyo kentte dahil ama doktor çınarlıdada küvez var diyo bende en ii epidural anestesiciler orda diye duyuorum.
urladan pınarbaşına gidip gelmek zor iştir allah kocana yardım etsin uzun yol.
korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende heyecandan çok korku var sağlıkla dünyaya gelecek mi ona bakabilecekmiyim kucağımda tutabilecekmiyim offf daha bi sürü soru işte... iiyice manyadım bu aralar...
oy maşallah....................benim de kavınvalidem bana çok güsel bi bilezik yapmış gösterdi bide 5i biyerde takcakmışş... sağolsunn....
koç kızları çok idealist oluyormuş ben de kızımın koç olmasını istiyorum ama bizimki boğada olabilir:ecrin_bebek:
ben hazır degilim................kız rumelili
gelsinler tabi de
ya nasıl değim korkumu, endişemi , yapamıyacam gibimi
bundan sonra 2 kişilik dünyamızı tamemen kaplıyacagından mı ne düşününce bi tuhaf oluyorummmmm
ama hep hazırım artık gel oglum diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?