2009 Nisan Anneleri buraya

ya didem sanırım elimize almadan,yaşamadan o korkular bitmeyecek bizlerde....çok merak etmeye başladım ama kızımı....beni tekmeleyen o ayakları o minicik sırtı çok merak ediyorumyerimseniben

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, Armonia, asyacenk, bursasu+, ceyo16, cicekcicek, didem1981, dinozzo, Esennn, etoprak, megul, mirage78, oslem1907, Queen B, RUMELıLı, Ruveydax, şen_ay

şu kaynana konusunu ben açtım, kapanışını da ben yapayım..allahından bulsun, allah onun cezasını layıkiyle verecektir inşallah..

börek tarifleri verilmiş..ya bende mi yapsam akşama..pazardan ıspanak aldım ama yıkamayı hiç gözüm yemiyo valla.. bu arada kızlar peynirli dere otlu küçük poğaçalar yapıyorum bende hem çok kolay yapması hemde çok leziz oluyo..akşama onlardan yapsam mı acaba..

bu arada kızlar chicco nun bebek tırnak makasından alan var mı? seminerdeki hemşire en iyisi o demişti ama ben bulamadım...doğduklarında uzun oluyomuş tırnakları, kesmek lazımmış.. nasıl kesicez ya tül gibi ince oluyo onların tırnakları...

bak çiçek yine bişi demeden kayboldu
kız sultan nerede bu çiçek insallık namınadelikafadulden
şirvanda dünyayı yedi heee gelemedi

ya gördünmü hiç yenidoğan tırnağı bilmiyorum ama ben gördüm kopuveriyo hemen yanlardan ayrılıp görümcemin bebişinin çok uzundu tırnakları ama yanlardan ayrılıverdi elimizle aldık

20 gün önce arkadaşım kentte doğum yaptı sabaha kadar bebeğin altını bile almış hemşireler hiç bişey elletmemişler ve resmen kulak,göz nasıl temizlenir vs.. eğitim vermişler kıza doğum boyunca hemşire elimi tuttu muhabbet ettik diyo çok iimiş yani ama ben de orda yapamıcam :))

ya gördünmü hiç yenidoğan tırnağı bilmiyorum ama ben gördüm kopuveriyo hemen yanlardan ayrılıp görümcemin bebişinin çok uzundu tırnakları ama yanlardan ayrılıverdi elimizle aldık

napcezz ya..ben kesemem etini falan keserim diye korkarım..ağzı makas gibi düz olan makaslardan kullanın dedi kadın ama bulamadım işte öyle..çıt çıtlı makaslardan var her yerde..bide aklınızda bulunsun kızlar bebek doğunca 6. gün 2. bi topuk kanı daha alınması gerekiyormuş..bazı hastaneler yaparken bazıları yapmıyomuş..sağlık ocaklarından yaptırabilirmişiz...

galatea resimleri bekliyoruz cnm ..
bu arada kızlar yaa acaba terletsem kendimi bi zarar olurmu yaa bilgisi olan varmı hastayımyaa

canım terletme kendini fenalaşırsın falan gerek yok.

korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben koçum bee sevmiomusun beni ühühühü

bak çiçek yine bişi demeden kayboldu
kız sultan nerede bu çiçek insallık namınadelikafadulden
şirvanda dünyayı yedi heee gelemedi

burdayım hihihihi tv izliorum çok salak bi film varda

korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen bende koç olmasın boğa olsun istiyorum koçlar sanki herşeyi daha bi problem ediyolar ve çok tez canlı sabırsızlar benim tanıdıklartım yani ama boğa çocuklarını okumuştum da acaip düzen delisilermiş hep aynı saatte uyumak ister yataklarını isterlermiş bi de acaip anne babaya düşkün olur beni bırakcaklar diye korkarlarmış...ama koçlar gerçekten zeki oluyolar :))

analarına çekerlerse zeki lurlar koç olmaya gerenk yoklülülülülülü

ay bu gün doğdu doğdu bunlar yoksa kaçarı yok koç olacaklar bizim boğa şansımızda yok en iyisi alıştırayım kendimi
Koç burcu özellikleri
Koç, Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. BEN, onların aynası olmuştur adeta. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç'lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden zaman zaman güç durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar. Konuşmaları abartılıdır, bazen gerçekleri değiştirerek anlatırlar. Kavrama yetenekleri fazla olan Koç'lar yaşam sahnesinin başrolünde olmayı tercih ederler. Aşırı kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar
ama bunada nasıl alışayım beee bencil diyoosenağlamasenağlamasenağlama

seviyorummmmmmmm kuzum seniiiiiiiiiiiiiiiiiii sıpalarımıda sevicem ama ya beni çok yorarlarsa inatcı olmuyomu bu koçlar

benim bebekliğim ve çocukluğum kuzu gibiydi ergenlikte biraz inat başladı e o da herkeste var onun dışında ailemle çok iyidir aram. onun dışında çok evhamlı bi insanım sabırsızım. başka kötü huyum yok iyiyimdir ben sevin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…