29 u beklermi kız daha 10 gün var şekerim 39+3 falan yapar
ya gördünmü hiç yenidoğan tırnağı bilmiyorum ama ben gördüm kopuveriyo hemen yanlardan ayrılıp görümcemin bebişinin çok uzundu tırnakları ama yanlardan ayrılıverdi elimizle aldıkşu kaynana konusunu ben açtım, kapanışını da ben yapayım..allahından bulsun, allah onun cezasını layıkiyle verecektir inşallah..
börek tarifleri verilmiş..ya bende mi yapsam akşama..pazardan ıspanak aldım ama yıkamayı hiç gözüm yemiyo valla.. bu arada kızlar peynirli dere otlu küçük poğaçalar yapıyorum bende hem çok kolay yapması hemde çok leziz oluyo..akşama onlardan yapsam mı acaba..
bu arada kızlar chicco nun bebek tırnak makasından alan var mı? seminerdeki hemşire en iyisi o demişti ama ben bulamadım...doğduklarında uzun oluyomuş tırnakları, kesmek lazımmış.. nasıl kesicez ya tül gibi ince oluyo onların tırnakları...
urlacım bende çınarlıya karar verdim doktorum bikaç yerde yapıyo kentte dahil ama doktor çınarlıdada küvez var diyo bende en ii epidural anestesiciler orda diye duyuorum.
urladan pınarbaşına gidip gelmek zor iştir allah kocana yardım etsin uzun yol.
bakma sen sancılara baksana april hiç bişey hissetmiyomuş ama sancısı çok yüksek çıkmış hiç belli olmuyo demekkibeklemesin valla şenay banada kalsa ama sancılarda yok oldu 2 gündür......:uhm:
ya gördünmü hiç yenidoğan tırnağı bilmiyorum ama ben gördüm kopuveriyo hemen yanlardan ayrılıp görümcemin bebişinin çok uzundu tırnakları ama yanlardan ayrılıverdi elimizle aldık
galatea resimleri bekliyoruz cnm ..
bu arada kızlar yaa acaba terletsem kendimi bi zarar olurmu yaa bilgisi olan varmı hastayımyaa
korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bak çiçek yine bişi demeden kayboldu
kız sultan nerede bu çiçek insallık namınadelikafadulden
şirvanda dünyayı yedi heee gelemedi
korkuyorum ben koçtan şimdiye kadar hiç bi koçla anlaşamadım ben sıpalarımla anlaşmak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen bende koç olmasın boğa olsun istiyorum koçlar sanki herşeyi daha bi problem ediyolar ve çok tez canlı sabırsızlar benim tanıdıklartım yani ama boğa çocuklarını okumuştum da acaip düzen delisilermiş hep aynı saatte uyumak ister yataklarını isterlermiş bi de acaip anne babaya düşkün olur beni bırakcaklar diye korkarlarmış...ama koçlar gerçekten zeki oluyolar :))
seviyorummmmmmmm kuzum seniiiiiiiiiiiiiiiiiii sıpalarımıda sevicem ama ya beni çok yorarlarsa inatcı olmuyomu bu koçlar
ya bu burçlar konusunda yükseleni falanda çok etkili oluyomuş.. o yüzden takmayın kafayaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?