sende benim dr gibi konuştun heee onu nasıl ayarlıcaz pat diye sancılandık ay benim şansıma yükselende koç olurdelikafadulden
cnm sigara böreği istedi ama hastayım terliyim ben nasıl o bayırı çıkıp bakkala gidecem ,
kimsem yok benim(
sezeryan olacakların bellidir az çok ama normal doğum düşünenler kendinide yırtsa bilemeyecek..allah ne verdiyse dicez artık..ya zaten biz yetiştirmeyecekmiyiz onları...herşey bizim elimizde...
esenn maşallah kız kaynnana bide beşi birlik hee aferin valla
cnm sigara böreği istedi ama hastayım terliyim ben nasıl o bayırı çıkıp bakkala gidecem ,
kimsem yok benim(
ya gidin kısım ya bende istiyom sigara böreği napam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaa..............................
kıs bursasu sakın ha terletme kendini ateşin fln çıkar......................................
kızlar bu burun adaptörleri varya bebğin beynine zarar veriyomuş ,sakın almayın burnunu temizlemek için.......................
ya gidin kısım ya bende istiyom sigara böreği napam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaa..............................
kıs bursasu sakın ha terletme kendini ateşin fln çıkar......................................
kızlar bu burun adaptörleri varya bebğin beynine zarar veriyomuş ,sakın almayın burnunu temizlemek için.......................
akşama tavuk baget çıkaedım yanına ne yapsam ki...pirinç pilavı demeyin dün yedik.
bende çok şaşırdım hatta duygulandımm gerek yok geri götürün daha uygun bişi alalım gerşekten gerek yok dedim.....
yok olmaz dedi kayınvalidem benim 1tane gelinim var dedi...
sevindim tabi sonradan...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?