2009 Nisan Anneleri buraya

cnm sigara böreği istedi ama hastayım terliyim ben nasıl o bayırı çıkıp bakkala gidecem ,
kimsem yok benim (

sende benim dr gibi konuştun heee onu nasıl ayarlıcaz pat diye sancılandık ay benim şansıma yükselende koç olurdelikafadulden

sezeryan olacakların bellidir az çok ama normal doğum düşünenler kendinide yırtsa bilemeyecek..allah ne verdiyse dicez artık..ya zaten biz yetiştirmeyecekmiyiz onları...herşey bizim elimizde...

sezeryan olacakların bellidir az çok ama normal doğum düşünenler kendinide yırtsa bilemeyecek..allah ne verdiyse dicez artık..ya zaten biz yetiştirmeyecekmiyiz onları...herşey bizim elimizde...

yok yok ben inanıyorum anne baba ne yaparsa yapsın karakterin formlarını belirliyo burclar

esenn maşallah kız kaynnana bide beşi birlik hee aferin valla

bende çok şaşırdım hatta duygulandımm gerek yok geri götürün daha uygun bişi alalım gerşekten gerek yok dedim.....
yok olmaz dedi kayınvalidem benim 1tane gelinim var dedi...
sevindim tabi sonradan...hihoyyyt

ya gidin kısım ya bende istiyom sigara böreği napam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaa..............................

kıs bursasu sakın ha terletme kendini ateşin fln çıkar......................................

kızlar bu burun adaptörleri varya bebğin beynine zarar veriyomuş ,sakın almayın burnunu temizlemek için.......................

yaaa li...ens te nevresimlerde indirim var dediniz ya rumelili kız senmi dedin fiyat listesi bulamadım ben kaç paraki acebaaaaaaaaaaa

şenaycım valla bana çekmesinde ne yaparsa yapsın..çünkü insan kendisiyle geçinemezmiş!

aşağıda 18 kişi online diyo, yazan 3-5 kişi var yaaa! muhtaaar nereye kayboldun???

hastanedede onla temizliyolar nasıl zarar veriyomuşki

ben aldım burun aspiratörü..e nasıl temizlicez burnunu???

kız kardeşim kıbrısta yaşıyo benim,onun doktoru söylemişti bebişi yeni doğdupunda beyinlerinin içindeki sıvıyı bile çekebiliyomuş allah korusun serum fizyoloji damlatıyoduk bis eskiden burun aspiretörümü aspiratorumu neyse omu vardı heheh....................:dilcikar:

bende çok şaşırdım hatta duygulandımm gerek yok geri götürün daha uygun bişi alalım gerşekten gerek yok dedim.....
yok olmaz dedi kayınvalidem benim 1tane gelinim var dedi...
sevindim tabi sonradan...hihoyyyt

ehehehehe oh maşallah kaynanayaaa.....

bende patetes tavuk fırında yapıcam yanıda pilav salata allah bereket versin...

bu gün pazar var bizim orda pazara gdicem....

yarında kocişle aylık stok alışverişimizi yapıcaz akşama...........

perdelerimi yıkıcam c.tesi şöyle güzel bi temızlık yapaayım diyorum c.tesi ama bakalım.....

yapamıyorum artık

ŞİRVAN DAHA YOK NEREYE GİTTİ BU HATUN..................

kız şenay ben doğum yaptım bacım kanlı kanlı verdiler elime valla şimdi banyo bile yaptırmıyolar heheh............ama sezeryan olanlarınki ztn tertemiz çıkıyo suyun içinden..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…