2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaslarım guzel anneler hepınıze tek tek tesekkur ederım
evet ınsan uzuluyor ama hayırlısı olsun demekten baska bıseyımız yok
yarın sabah operesyon ve genel anestezıyle bebegımı alacaklar
bana yıne dua edın
hepınızın yuregıne saglık

selinaycım
kıyamam sana bak yine aglamak geldi içimden

bazen insan kalabalıkta bile kendini cok yalnız hissediyor değilmi
ama en kötüsü aynı yatakta uyudugun eşinin sana yabancı olması

benimde simdi en cok üzüldüğüm o
sanki dünya bizim önümüze cıksa o benimle olmalı ama simdi uyduruk bi nedenle yabancı gibi olduk
neyse sanırım aşarız bunuda

ama sana cok sevindim yani evlilik oturmus tabi
simdi daha ii olur

gençlik iste insana neler yaptırıyoooo:))))

normal dogum yapmıstın değilmi dogum nasıldı
anlatırmısın
ay cok heyecanlı
tesekkür ederim desteğin için ayrıca

:CüvCüv:mehtapçım hoşgeldin aramıza
:CüvCüv:dididemcim sende sıkma canını geçer bebeğinizi üzdüğünüzle kalırsınız olur arada boyle seyler biz su sıralar biraz sinirli ve alınganız belkide biraz bizden kaynaklanıyordur gecen gun eşim bana sen çok sinirlisin susuyorum am gozümüze goruncek var dedi ozaman farkettim.
:CüvCüv:arkadaşlar birbirimize darılmayalım sayfalar cok cabuk ilerliyor vede site çok yavaş arada kalabiliyor bazen alıngan hamişler üzmeyelim birbirimizi ve küçük meleklerimizi.
:CüvCüv:bursa su bebişini yerim senin maşallah.
:CüvCüv:aramızdan ayrılan arkadaşlarımız sizi tekrar görmrk istıyorum cok geçmiş olsun
:CüvCüv:urlacım benimde sat 25 hazıran ve oğlum 8.5cm seninki maşallah daha uzun

evet yatakları ayırmayın kızlar
cünkü dediğiniz gibi sabah kalkınca aynı sinir hala devam ediyor oluyoo
ama sarılıp yatsaydık gecerdi eminin

iyi de ben keci o benden keçi bakalım aksam ne yapsam ki

seksi iç camasırlarımı cıkarsam meydana:)))))

süper göbegimleeeeeee:))))

aaaa kızcam ama sizlere
bende alıngan olacağım şimdi ,,,,,

neden yazdıklarıma cevap vermiyosunuz.....
teşekkürde etmiyosun......

bende mi ağlıimm ,,,,,,
zaten moralim bozuldu...
bu ne böyle tam 3 ayımızı doldurduk herşey yolunda gidiyor derken ,,,
aramızdan ayrılanlar oluyor......
kimsede neden - nasıl olduğunu - bir belirtileri varmıydı bize anlatmıyor....
bende korkmaya başladım şimdi,,,,
zaten paranoyak oldum bu hamilelikte....
doktorda 4 hafta sonra geldedi ,,, ben dayanamam ,,,, yeniden gidecem herhalde.....

didemcim bende arkadaslara katılıyorum tabii sen bilirsin ama bencede cocuk doğurmanın en harıka tarafı onunla gecireeğin saatler bak o büyüyünce gene calışırsın 2yası bitince falan ama onun ilk anne deyişini ilk emeklemesini ilklerini yani tekrar yasayamazsın iyi düşün hem emzirirsen bebegin ilk aylar hatta 2 3 yasına kadar öle yük olacak bi masrafı yok en fazla 100 ytl ayırsan bezine falan o bile artar inan
zaten o küçükken dısarı fazla cıkılamıyor böylace luzumsuz alıs veriştende bi süre uzak durursun ada artı sağlar
calısan ve bebeğini baskasına götürdüğünde günlerce ağlayan bunalıma giren öle cok arkadasım varki şunu unutma hiç kimse senin yerini tutamaz 2yasına kadar sabret lütfen öle geciyorki bak benim olum 2 yasında simdi 2.ye hamileyim iyi düşün tatlım şimdi kolay gözüküyor ama sen ve bebeğin calısırsan cok yorulacak ve yıpranacaksınız ONUN İÇİN TABİ SENİN KENDİN İÇİNDE BUNA DEĞER

didemcim normal doğum yaptım, ama suni sancıyla önce suyum geldi çünkü,18 saat sancıdan sonra doğdu bebişim benim doğumum normal sayılmaz yani çok zor oldu ama sonradan hiç bişe kalmıyo halsizlik ve hafif sancı dışında,bu bebeğim inşallah sancıyla gelir o zaman kolay oluyo doğum işte 2 saatte fln doğuyo inşallah hepimiz normal ve az sancıyla doğururuz canım benim...

arkadaşlarımın çoğu sezeryanla doğurdu sonrası çok zor bebeğini kucağına alıp emziremiyorlar bile benim bebeğimi hemen kucağıma verdiler doğumdan sonra sıcacıktı ve hemen odama çıkardılar odada hemen emzirdim bebişimi 1.5 yaşına kadarda anne sütü aldı ve çok faydasını gördük sık hastalanmaz mesela...

yani kızlar zorunlu kalmadıkça sezeryan ve mamaya çok karşıyım,kaşık mamalarınada ek gıdaya geçtiğimizde sebze ,tarhana çorbası verdim yoğurdunu bardakta kendim yaptım mükafatını şimdi alıyorum ...:ecrin_bebek:

urlacım pardon rumelili yazıcaktım herkesin yazdıklarını okuyunca kafam karıştı ama olsun senin bebişinide yerım

kızlar buarada yazdıklarımın hepsını bıryere yazdım hepsine yazdıımda sayfa tekrar gerı donunceye kadar krız geçiriyorum çok yavaş çunku ama hepinizin başın ahamiş civciv koydu atlamayın okuyun

[/QUOTE]
hoşbuldum ade_merke.çok teşekkürler.sağlıkçakla kal inşallah

mamayla buyuyen bebekler (hazır mama) tombik oluyor ama saglıksızzz
kuzenım calıştıgı için ogluna kayınvalidesi baktı...

hep hazır mama meyveli hazır sütler cocuk şuan 4 yaşında tombıkkk ama saglıklı tombık degıll

saglıklı olsa 2 yaşına 1,5 yaşına kadar emmmesi gerek

mercimek,ıspanak, böyle vitamini bol gıdalar yemedi
corba içmedi hep hazırrrr

dua edelimde hepimizin sütü olsunda emsinler
bazıları gögüslerim bozulmasın deforme olmasın diye cocuk emzirmıyorlar ya 4 ay ancaaa delircem böyle insanlaraaaaaa

aaaa kızcam ama sizlere
bende alıngan olacağım şimdi ,,,,,

neden yazdıklarıma cevap vermiyosunuz.....
teşekkürde etmiyosun......

bende mi ağlıimm ,,,,,,
zaten moralim bozuldu...
bu ne böyle tam 3 ayımızı doldurduk herşey yolunda gidiyor derken ,,,
aramızdan ayrılanlar oluyor......
kimsede neden - nasıl olduğunu - bir belirtileri varmıydı bize anlatmıyor....
bende korkmaya başladım şimdi,,,,
zaten paranoyak oldum bu hamilelikte....
doktorda 4 hafta sonra geldedi ,,, ben dayanamam ,,,, yeniden gidecem herhalde....

ögle yemegınde ne yedınız kızlar

ay canım hiç bişey istemıyor

hele yaglı yemek falan hiççççç

salatalık gevrek v.s yemekten artık öhh geldi
bide ayran

eve şirvan bende tedırgın oluyorum hatta eşime bıle söyledim acem kızı düşük yaptıgında siteden bi arkadaş düşük yaptı dedim ve arkadan 3 kişi daha sanırım

benimde sag kasıgımda agrı vardı sabahtan şimdi iyiyim ama

bende sana katılıyom şirvan. sabahtan beri yazıyom kimse adımı anmıyo yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

şirvan arkadasımmmm
ne oldu sana neden öle dellendin
bak sabahtan beri sana kac kez yazdım
okumadın mı yoksa
yoksa seninde canım kavgamı etmek istedi
eşinin numarasını verde arayım zavallıyıııı aksama hazırlıklı olsun:::)))))

aman ALLAH korusun herkes evinde mutlu olsun
sekerim endişelenmeyin lütfen öle
düşükler olabilir ALLAH korusunda ilerleyen aylarda o düşükler buralarda hiç yazılmasın
ama 3-4 ayı geçirmeyenler lütfen üzülmesin

simdi olmasaydı belki ilerde olabilirdi belki de dogumdan sonra ciddi seyler olabilirdi

ALLAH a emanet olun

sirvancım öpüyorum

ögle yemegınde ne yedınız kızlar

ay canım hiç bişey istemıyor

hele yaglı yemek falan hiççççç

salatalık gevrek v.s yemekten artık öhh geldi
bide ayran

söylemesi ayıp , ben frında tuvuk yedim,
bu arada benim iştahım açıldı, ,,, pazar gününden beride kusmuyorum.
düzeliyorum diyorum....

bir taraftan da paronayaklığım tutuyor, bebeğime bişeymi oldu acaba diyorum .
üff ya delircem doğurana kadar,

adeee

yazdıgını anlamadım

ben bugün aten ii değilimde

bi daha anlatırmısın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…