2009 Nisan Anneleri buraya

semsamer
arkadasım sende mi dellendinnn
ne oldu size böle yaa bak sabahtan beri kacıncı yazıstıkkk

sirvana sölediklerim aynen senin içinde gecerli
yapmayın böle yaaa
bak sizin sayenizde artık aglamıyorummm

tesekkür ederim

ben dün akşam evde karnıyarık yaptım yanında pilav yanında cacık

ama ben sadece cacık yedim

eşim yedi ben baktım eşim yedi ben baktım ve başladım aglamaya ben açım hep açççççç

oda sacmalama aşkım allahın gücüne gidecek dedı çubuk kraker yedim gece yineeeeeeeeee

öle dışarıya cıkalım istersen ye dedi dışardanda bişey istemıyorumkiiiiiiiiii

uyusammmmm uyusammmmmmmmmmmm

dogururken uyansam

beni güldürdün , akşamda kocan seni güldürsün emi......
dellenme nedenim,,,,,

bebeğini kaybeden arkadaşlara üzüldüm....

birde belirtileri neydi acaba, yoksa doktora gidincemi anladılar onu merak ediyorum.

çünkü ben her doktora gittiğimde bir gün öncesinden stres oluyorum.
doktor kötü bişeymi söyleyecek diye

urla ve selinay

bence de kesinlik haklısınız

mama konusunda
insallah ben ilk 6 ay sadece mama diyorum
ama sütüm daha cok gelirse ilk bi sene bile sadece mama verebilirim
çünkü anne sütü kadar mucize besin yokk
unutmayalım hiçbir mama ne kadar vitaminli mineralli olursa olsun bizim sütümüzden ii olamaz::)))

Amanında AManın Nisan anneleri trans geçtiiiiiiiiiiiiiiii

sabahtan beri burada herkes bi yorum yapıooo herkeste konuşuoooooooooooooooooooooo

bana yorum yapmadınız banada banadaaa

eeeeeeeeeeeeee banaaa

hehehehe evet artık translar iniş yapsın
konuşuyoruz paylaşıyoruz işte güzel güzelll

ahhh canımm. geçecek bu günler merak etme. bak tecrübe konuşuyor. sonra istedğin herşeyi doya doya yiyeceksin. yalnız az daha sabır emi canım .:teselli:

kızlllaaarrrrrrrrr

bebişler iiii inanın

ALLAHA TEVEKKÜL VE SABIR

EN İYİSİNİ "O" BİLİYORRRRRRR

BİZ SADECE ONUN YARATTIGI OYUNCULARIZ
UNUTMAYIN SAHNELER ÖNCEDEN YAZILMIS REPLİKLERİMİZ BİLE EZBERLETİLMİŞŞŞŞŞ

aynı sende benim gibisin ya bizde ilk başlarda kavga ettiğimiz zaman sırtımız dönüp yatardık ben sessizce ağlardım (yine gözlerim doldu:a015:)
sonra dayanamzdım sessiz ağlamaya birden bi patlardım ağlayarak bağısa bağırsa ağlardım eşimde uyumazmış meğer hemen bana döner arkamdan sarılır öperdi koklardı sarardı aaaaah ahh bazı kavgalar ilişkide kişiler birbirlerinin değerini anlıyor bence:asigim:

EYSANCIM

senin yazdıklarını da unutmus değilim
sadece alıngan arkadaslara öncelik verdim sekerimm
bu aralar büyülü bahceler biraz sulu gözde:)))))

sana da cok tesekkür ederim

yaaa kızlar ben sizleri çok merak ediyorum.

dikkat ediyomusunuz hep canımlı cicimli konuşuyoruz.

ben normalde sert mizaçlı biriyimdir, hele ilk görenler beni hiç sevmez, ama sonradan içindeki yumuşaklığı görürler. sen ilk başta söyleydin faaln demeye başlarlar.

ama burda hep yumuşağım, sizleri görmediğim için mi nedir.
yakın olsak da gerçek hayattada görüşsek ,,,,,
bu arada benim gerçek ismin şirvan usta

facebook tan bakabilirsiniz,,
malesef ben sizlere bakamıcağım. çünkü şirkette facebook yasak -girilmiyor.

şemşamer sen kac haftalıksın

ya kızlar benım her gün bu saatlerde bir uykum geliyorrrrrr

işyerınde masada uyucam offff

bende senin gibiyimdir canım. sonradan samimi olduğum insanlar ilk görüşte benden kortuklarını itiraf ederler. çok sert dururmuşum. ama dedğin gibi burda hep tatlı dilli oluyoz. bende şaşıyom zaman zaman buna . ama biliyomusn bu site sayesinde etrafımdaki insanlara canım demeyi öğrendim. kullana kullana. bi de daha güleç olmaya başladım.en azından ben öyle düşünüyom:))), maalesef facebooka bende giremiyom bizdede engelli.

didem valla bende özledim kocamı baştan çıkarmayı ama sanki göbeğim yağlandı sanki çok çirkin oldum gibi geliyor ya yazlız göğüsler büyüdü ya onlar bile yeter gerçi :roflol::roflol:

ade merke cnm çok teşekkür ederim taa eski sayfalara bakıp yazdığın için çok sağol cnm beni çok mutlu ettin

selam kızlar... dün geceden beri perişandım bugun düzeldim çok şükür ...dün gece malesef acilde kusmalar yüzünden serumu yedik...24 saate yakın süreyle kusma ve bulantıyla dayanamadım en sonunda dr. serumu taktı ve devam ederse seni hastaneye yatıracğız dedi baya tedirgin oldum..aslında tam düzeliyorum derken oldu..bu arada dr. soğuk birşeyler mi yedin hamilelikte mide duvarı daha hassas oluyor hemen üşütürsün dedi ben dolaptan meyva yemiştim aman dikkat sizinde başınıza gelmesin sağlığımıza dikkat edelim kızlar....:CüvCüv:

geçmiş olsun canım. şimdi iyisindir inşallaha.s.

bende cok sıcak kanlıyım 23 yaşındayım bu benım ilk kuzucugum

23 hazıranda evlenıp hemen hamiş kaldım allahım böyle nasip etmiş
izmir dogumluyum

izmir urlada oturuyorum (çeşmeye yakın)

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

:):):):):):):):)

nisan analarının bugün nazlanma günü,,,, kocalarına nazlaanıyoruz , burda size nazlanıyoruz.

sen niye parlıyon , sen de nazlan bakim biraz :)))))

bu arada yemekleri kendin yaptığın için , yiyemiyor olabilirsin,,,
ben kaç aydır yemek yapmıyorum... kociş sağolsun valla,,,,
bu konuda hakkını yiyecem valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…