- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Bence patates püresi hmmm mis gibi valla...akşama tavuk baget çıkaedım yanına ne yapsam ki...pirinç pilavı demeyin dün yedik.
ehehehehe oh maşallah kaynanayaaa.....
bende patetes tavuk fırında yapıcam yanıda pilav salata allah bereket versin...
bu gün pazar var bizim orda pazara gdicem....
yarında kocişle aylık stok alışverişimizi yapıcaz akşama...........
perdelerimi yıkıcam c.tesi şöyle güzel bi temızlık yapaayım diyorum c.tesi ama bakalım.....
yapamıyorum artık
maşallah urlacım sen iisin gene ben baya iş yapamıyorum yada ailem yakıdna olduğu için rahataı verdim bilmem ama yürümek bile zor yatakta dönmek zor hele yatrken kalkmak daha zor.perde yıkmak imkansız
kız şenay ben doğum yaptım bacım kanlı kanlı verdiler elime valla şimdi banyo bile yaptırmıyolar heheh............ama sezeryan olanlarınki ztn tertemiz çıkıyo suyun içinden..............................
ay bilmiyorumki ben sezeryan videolarını izliyorum bebeği çıkarıyolar burun zımbırtısıyla hemen burnundan bişi çekiyolargamyoncuiremsu
ay bilmiyorumki ben sezeryan videolarını izliyorum bebeği çıkarıyolar burun zımbırtısıyla hemen burnundan bişi çekiyolargamyoncuiremsu
o başka bişedir canım ya,hem sen niye izliyon kız onları ben bi kere izledim çok etkilendim............................etkilenmiyomusun izleyince........................
şenaycım valla bana çekmesinde ne yaparsa yapsın..çünkü insan kendisiyle geçinemezmiş!
aşağıda 18 kişi online diyo, yazan 3-5 kişi var yaaa! muhtaaar nereye kayboldun???
CANIM AYNEN YA AYNEN ANLATTIKLARIN heryerım agrıyor yatakta dönmek ölüm oldu......tam o bölgemde hani bacakları ayırdıgımızı düşün ksıklarının altı oralarım agrı bacaklarımın kıvrım yerleri ahh ahhh aynıyız ama evi pis bırakmak istemıom artık her an olur dogumlarımızehehehehe oh maşallah kaynanayaaa.....
bende patetes tavuk fırında yapıcam yanıda pilav salata allah bereket versin...
bu gün pazar var bizim orda pazara gdicem....
yarında kocişle aylık stok alışverişimizi yapıcaz akşama...........
perdelerimi yıkıcam c.tesi şöyle güzel bi temızlık yapaayım diyorum c.tesi ama bakalım.....
yapamıyorum artık
maşallah urlacım sen iisin gene ben baya iş yapamıyorum yada ailem yakıdna olduğu için rahataı verdim bilmem ama yürümek bile zor yatakta dönmek zor hele yatrken kalkmak daha zor.perde yıkmak imkansız
eşimde alıştı hersey yerli yerıne koyuoo aniden dogum olursa temız tertipli olsun diyee
senin işleri kim yapıoooo
bide bende cinslik var sey düzenli olucak kitap gibi
dogumdan sonra öle olamaz artık bebeklede bakalım..........
ama perdeleri kociş cıkarır yarın akşam yıkar makine o asar yine yavaş yavaş yapıcam yok çareeeeeeeeee
canım senın sezeryan olucak doktor 38. beklıyor anlmadımmm
konuş doktorla ya iyilerse alsın............
valla eşimle beraber yapıyoruz o taşıyor ben alıyorum ne güzel dimi .....
eheheh bende yarın öle yapıcam..........
ben dedim canım % 50 imiş ama normalde kaçpara oluyor :uhm: sanırım 29-30 arası olcakmış ind.fiyatıyaaa li...ens te nevresimlerde indirim var dediniz ya rumelili kız senmi dedin fiyat listesi bulamadım ben kaç paraki acebaaaaaaaaaaa
tabikide yer olmazmı............herkese merhabaaa
forumunuzda koca göbekli bi hamişe ve oğluşuna yer var mı acaba :)
a.s.
bende 36+4 üm bakalım haftaya doktorumuz bizede gün verır ozaman.......selam kızlar ne kadar çok şey yazıyosun oku oku bitiremiyorum her zaman yazamıyorum ama sadık okuyucunuzum. 36+4 olduk bugün. dr 1 nisana tarih verdi sezaryen için ama ben 4.4.09 olsun istedim o zamana kadar duracak mı bakalım bizim kız. bu arada şu kayınvalide olayı nedir ya! bende neler çektim 3 senedir ama hamileliğimde nurlandılar bi anda. bi ilgi bi ilgi sormayın gitsin. beş kuruş yardımlarını görmedik bugüne kadar ama nasıl olduysa oda takımının parasını onlar verdi. şok oldum.
ben dedim canım % 50 imiş ama normalde kaçpara oluyor :uhm: sanırım 29-30 arası olcakmış ind.fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?