2009 Nisan Anneleri buraya

saol şenayCım benim eşim masmavi gözlü inş eşime benzer göz rengi diye dua ediyorum ama olsun sağlıklı olsunda benim göz rengimi alsın...

fiyat iyimiş yaaa ama bana yakın li... yok offfff koçişte götürmez şimdi ankamaal a yoruluyorum diye kaçincı katındadır acebaaa
urla yarın konuşcam dr la bakalım ne dicek iyice sıkıştırcam

sıkıştır canım sen 36.haftadasın delimi bu adam maşşalah sanadaaaaaaaa....ama saglıklılarsa gelsinler bi an önceeeeeeeeee

aradım li... si bebek grubunda uykusetleri indirimli diilmiş sadece nevresim takımları indirimliymiş normal fiyat 52 lira yüzde elli indirim olunca 25 e gelir işte

aaa bi izmirli daha geldi....

bende izmirdeyim canım

sen nerede yaşıyorsun izmirin....

esenn...... bak izmirli arkadaş daha geldi.........

kaç haftalıksın..............

hoş geldi sefa getirdi ohh negüselll....

yaaa işe gelmek zor gelmeye başladıııı..senağlama

tutabildiği kadar tutacak urla sanırım ikizleri.... doğru olanda bu bence....hazır duruyorken dursun kuzular.....

sus kızzzzzzzzzzz deli etme beniiiiiiiiii ne biçim oldum ben beeeeeeee kaç gündür hatmediyorum heryeri kurcalıyorum 36 37 bitince tamam diyo heryerde 38i nasıl bitireyim ben beeeeeeeee

sus kızzzzzzzzzzz deli etme beniiiiiiiiii ne biçim oldum ben beeeeeeee kaç gündür hatmediyorum heryeri kurcalıyorum 36 37 bitince tamam diyo heryerde 38i nasıl bitireyim ben beeeeeeeee

şenay seni 1 hafta daha bekletip alacak bebişleri bence.......................................

şenay seni 1 hafta daha bekletip alacak bebişleri bence.......................................

tam anlamadım kaçıncı haftayı bitiricem yaniii bana bunlarlaa gellllllllllll
ay bu arada benim sıpalar yeşil gözlü olmıcak demekki babamızın ailesinde hiç yok renkli göz(((((((((((( ay bunlar bana benzemezse çok kızıcam heee

bizim işyerinde arkadasinda gecen yil ikizleri oldu 38. haftada aldilar sezercikle..... ama küveze girmedi sağlıklı bebişleri oldu... az kaldı seninde negüselll

urla kuzum şimdi anne anne geceliğimle çekemem yarın dr giderken koçişe sölerim o çeker koyarım olurmu
tamam anlaştık

saol şenayCım benim eşim masmavi gözlü inş eşime benzer göz rengi diye dua ediyorum ama olsun sağlıklı olsunda benim göz rengimi alsın...
benımde yeşil gözlü bende yeşil gözlü istıyorum ama evet saglıklı olsundaaa

aradım li... si bebek grubunda uykusetleri indirimli diilmiş sadece nevresim takımları indirimliymiş normal fiyat 52 lira yüzde elli indirim olunca 25 e gelir işte
cok uygun ben 50 tl aldım...

tutabildiği kadar tutacak urla sanırım ikizleri.... doğru olanda bu bence....hazır duruyorken dursun kuzular.....
tamam dogrusu buda yzık 36 oldu zaten... günah kadınaaaaa

hoş geldi sefa getirdi ohh negüselll....

yaaa işe gelmek zor gelmeye başladıııı..senağlama

hoşgeldin hemşerim:CüvCüv:
evet kızlar bir izmirli daha geldi....

ama cevap vermedi... daha yaaaadelikafaduldendelikafadulden

urlacım ben karşıyakada yaşıyorum..

35+6 dayım, haftaya son kez işe gelip izne çıkacağım umarım :)) esennn bana da işe gelmek çok zor geliyoor

17 nisan beklenen doğum tarihim, bu arada izmirliler için geçen hafta çınarlıyı ziyaret ettim hemşireleri çok tatlı ve ilgiliydi, sizden çınarlıda doğum yapmayı düşünen var mı?

bizim işyerinde arkadasinda gecen yil ikizleri oldu 38. haftada aldilar sezercikle..... ama küveze girmedi sağlıklı bebişleri oldu... az kaldı seninde negüselll
kendimi sancılandı planlımı oldu

bencede günah banaaaaaaaa:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

merhaba tekrar ... kızlar.. bu arada hatırlatayım sabahki kontrolumde benim dr. otomatiğe bağlamış gibi en az 10 kez...bebek hareketlerine dikkat et dikkat et iyi say, gündüz en az 10 hareket diye tekrarladı...vardır bir hikmet diyip sizinle paylaşayım dedim..

bende karşıyakda da oturuyorum ve çınarlıda epidural normal yapacağım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…