herkese merhabaaa
forumunuzda koca göbekli bi hamişe ve oğluşuna yer var mı acaba :)
a.s.
fiyat iyimiş yaaa ama bana yakın li... yok offfff koçişte götürmez şimdi ankamaal a yoruluyorum diye kaçincı katındadır acebaaa
urla yarın konuşcam dr la bakalım ne dicek iyice sıkıştırcam
7 nisana kadar bekler inşallah dr bana risk alıyosun 4 ü bile geç 1 inde alalım dedi.ben dedim canım % 50 imiş ama normalde kaçpara oluyor :uhm: sanırım 29-30 arası olcakmış ind.fiyatı
aaa bi izmirli daha geldi....
bende izmirdeyim canım
sen nerede yaşıyorsun izmirin....
esenn...... bak izmirli arkadaş daha geldi.........
kaç haftalıksın..............
tutabildiği kadar tutacak urla sanırım ikizleri.... doğru olanda bu bence....hazır duruyorken dursun kuzular.....
herkese merhabaaa
forumunuzda koca göbekli bi hamişe ve oğluşuna yer var mı acaba :)
a.s.
sus kızzzzzzzzzzz deli etme beniiiiiiiiii ne biçim oldum ben beeeeeeee kaç gündür hatmediyorum heryeri kurcalıyorum 36 37 bitince tamam diyo heryerde 38i nasıl bitireyim ben beeeeeeeee
şenay seni 1 hafta daha bekletip alacak bebişleri bence.......................................
sus kızzzzzzzzzzz deli etme beniiiiiiiiii ne biçim oldum ben beeeeeeee kaç gündür hatmediyorum heryeri kurcalıyorum 36 37 bitince tamam diyo heryerde 38i nasıl bitireyim ben beeeeeeeee
tamam anlaştıkurla kuzum şimdi anne anne geceliğimle çekemem yarın dr giderken koçişe sölerim o çeker koyarım olurmu
benımde yeşil gözlü bende yeşil gözlü istıyorum ama evet saglıklı olsundaaasaol şenayCım benim eşim masmavi gözlü inş eşime benzer göz rengi diye dua ediyorum ama olsun sağlıklı olsunda benim göz rengimi alsın...
cok uygun ben 50 tl aldım...aradım li... si bebek grubunda uykusetleri indirimli diilmiş sadece nevresim takımları indirimliymiş normal fiyat 52 lira yüzde elli indirim olunca 25 e gelir işte
tamam dogrusu buda yzık 36 oldu zaten... günah kadınaaaaatutabildiği kadar tutacak urla sanırım ikizleri.... doğru olanda bu bence....hazır duruyorken dursun kuzular.....
hoş geldi sefa getirdi ohh negüselll....
yaaa işe gelmek zor gelmeye başladıııı..senağlama
evet kızlar bir izmirli daha geldi....hoşgeldin hemşerim:CüvCüv:
kendimi sancılandı planlımı oldubizim işyerinde arkadasinda gecen yil ikizleri oldu 38. haftada aldilar sezercikle..... ama küveze girmedi sağlıklı bebişleri oldu... az kaldı seninde negüselll
bencede günah banaaaaaaaa:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:tamam anlaştık
benımde yeşil gözlü bende yeşil gözlü istıyorum ama evet saglıklı olsundaaa
cok uygun ben 50 tl aldım...
tamam dogrusu buda yzık 36 oldu zaten... günah kadınaaaaa
evet kızlar bir izmirli daha geldi....
ama cevap vermedi... daha yaaaadelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin hemşerim:CüvCüv:
urlacım ben karşıyakada yaşıyorum..
35+6 dayım, haftaya son kez işe gelip izne çıkacağım umarım :)) esennn bana da işe gelmek çok zor geliyoor
17 nisan beklenen doğum tarihim, bu arada izmirliler için geçen hafta çınarlıyı ziyaret ettim hemşireleri çok tatlı ve ilgiliydi, sizden çınarlıda doğum yapmayı düşünen var mı?
kendimi sancılandı planlımı oldu
bencede günah banaaaaaaaa:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?