esende krsıyaka oturuyordu ve o cınarlıda dogum yapacaktı sanırımurlacım ben karşıyakada yaşıyorum..
35+6 dayım, haftaya son kez işe gelip izne çıkacağım umarım :)) esennn bana da işe gelmek çok zor geliyoor
17 nisan beklenen doğum tarihim, bu arada izmirliler için geçen hafta çınarlıyı ziyaret ettim hemşireleri çok tatlı ve ilgiliydi, sizden çınarlıda doğum yapmayı düşünen var mı?
şenay sen yarın doktora deeee sancılarım var aaaaaaaaaaa aaa aaaaaaaaaaaa doguruyorum galişbaaaaaaakendimi sancılandı planlımı oldu
bencede günah banaaaaaaaa:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bende karşıyakda da oturuyorum ve çınarlıda epidural normal yapacağım :ecrin_bebek:
Selam herkese...Doğurmadım henüz:) Dün akşam çok zor geçti ve sabahta uyandığımda daha doğrusu hiç uyumadım zaten çok ağrım vardı. Bebek hiç durmadı akşam tepine tepine bi hal oldu. Benide perişan etti tabi:)
Sabah dr.u aradım hemen gel dedi. Nst ye girdim hafif sancım çıktı ama tehlike yok dedi. Bugün yarın olmaz gibi gözüküyo ama sen yinede çok dikkat et dedi. Rahim hazırlanıyo doğuma dedi o nedenleymiş dün akşamki sıkıntım. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Bebişin odasını tamamladım, çantamın eksiklerinide koydum. Bugünde şekerlerimizi yapıcam. Kamerayı, fotoğraf mak. şarj ettim. Korku içinde bekliyorum.
Dua ediyorum lütfen bebeğim bekle 10 güncük dahaaaaaaa
tam anlamadım kaçıncı haftayı bitiricem yaniii bana bunlarlaa gellllllllllll
ay bu arada benim sıpalar yeşil gözlü olmıcak demekki babamızın ailesinde hiç yok renkli göz(((((((((((( ay bunlar bana benzemezse çok kızıcam heee
Selam herkese...Doğurmadım henüz:) Dün akşam çok zor geçti ve sabahta uyandığımda daha doğrusu hiç uyumadım zaten çok ağrım vardı. Bebek hiç durmadı akşam tepine tepine bi hal oldu. Benide perişan etti tabi:)
Sabah dr.u aradım hemen gel dedi. Nst ye girdim hafif sancım çıktı ama tehlike yok dedi. Bugün yarın olmaz gibi gözüküyo ama sen yinede çok dikkat et dedi. Rahim hazırlanıyo doğuma dedi o nedenleymiş dün akşamki sıkıntım. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Bebişin odasını tamamladım, çantamın eksiklerinide koydum. Bugünde şekerlerimizi yapıcam. Kamerayı, fotoğraf mak. şarj ettim. Korku içinde bekliyorum.
saol cnm ya2 gündür üzüyon beni bursasucum ver adresini kargoyla yollayım sigara böreğini bak kardeşim yanımda ben yaparım diyo a.s.
kızım sen bıkmadınmı bçrek çörek yiye yiye Allah gözünü doyursun emi:)))ya gidin kısım ya bende istiyom sigara böreği napam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaa..............................
kıs bursasu sakın ha terletme kendini ateşin fln çıkar......................................
kızlar bu burun adaptörleri varya bebğin beynine zarar veriyomuş ,sakın almayın burnunu temizlemek için.......................
herkese merhabaaa
forumunuzda koca göbekli bi hamişe ve oğluşuna yer var mı acaba :)
a.s.
canım senin bebişte erkenci çıktı gelmek istiyor söyle ufaklığa birazcık daha sabretsin,nst de benim sancım 8-9 en fazla 16 çıkıyo şimdilik maşallah,herşeyini hazırlaman da iyi olmuş tek eksik bebiş kalmış oda sağlıkla gelir inşallah.
canlarım yeniden merabalar... geçmişi okuyayım dedim en azından bu sabahk,leri... ama sizle muhabbet edemicem diye erteledimherkes iyi mi.... yeni bebeklerimiz var mı....
kızlar baştan anlaşalım nisan anneleri olarak doğum hikayelerimizi mümkün olduğu kadar detaylı ve uzun yazalım ...çünkü kendimden biliyorum insan özellikle bu aylarda okumak ve o anı paylaşmak istiyor... biliyorum bebişten vakit bulamaycaz ama yine de elimizden geleni yapalım... ne dersiniz.
nst de sayılar nerde.... sadece çiziler var 8 9 olduunu nasıl gördün canım ysaaa.... benim gözümden mi kaçtı ki.....
aprilcım Allah hayırlısını versin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?