2009 Nisan Anneleri buraya

esende krsıyaka oturuyordu ve o cınarlıda dogum yapacaktı sanırım

ben özel hayat hastanesinde yapacagım canım

biz hep burdayız hep gel olurmu...........
ama ben şimdi cıkıyorum... yarın görüşürüz..................
eve gidecegım pazara gidecegım akşama pasta yapıcam dün kociş istedi kıyamam ne zamandır istıoo yapmadım yazın ne cok yapardım gün aşırı..........
kekinide yapıyoum maşallah tuturuom kekini........
eve gıdınce bide olmaz heeeeeedelikafaduldendelikafadulden

kendimi sancılandı planlımı oldu

bencede günah banaaaaaaaa:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
şenay sen yarın doktora deeee sancılarım var aaaaaaaaaaa aaa aaaaaaaaaaaa doguruyorum galişbaaaaaaa
amanın cıkıolar galiba deee

sabamı randevun bizi merakta bırakma gelır gelmezde haberdar et............

çiçek sende yarın gidiodun doktora sanırım sende hemen haber ver.....
gezıp gezıp gelme eve geceee haber ver nereye gidiosan gitt ehehehehehehe

hepinizi öptüm gebeşler........................

yok anacım olmuyor böyle hem geçmışı okıım ded*m ama ıııhhh,ıkısınede faydam yok ben*m yazmam gereken datalar var,azıcık çalışayım en azından akşam sohbete katılır bıtırırım öptüm sızı çooookkk

sanada yazık tabi şenaycım en iyi sen bilirsin çektiğini ama içerde kaldıklar hergün kardır sözü varya belki çıkınca çok rahat edeceksin

Selam herkese...Doğurmadım henüz:) Dün akşam çok zor geçti ve sabahta uyandığımda daha doğrusu hiç uyumadım zaten çok ağrım vardı. Bebek hiç durmadı akşam tepine tepine bi hal oldu. Benide perişan etti tabi:)
Sabah dr.u aradım hemen gel dedi. Nst ye girdim hafif sancım çıktı ama tehlike yok dedi. Bugün yarın olmaz gibi gözüküyo ama sen yinede çok dikkat et dedi. Rahim hazırlanıyo doğuma dedi o nedenleymiş dün akşamki sıkıntım. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Bebişin odasını tamamladım, çantamın eksiklerinide koydum. Bugünde şekerlerimizi yapıcam. Kamerayı, fotoğraf mak. şarj ettim. Korku içinde bekliyorum.
Dua ediyorum lütfen bebeğim bekle 10 güncük dahaaaaaaa

ay april Allah yardımcın olsun ...sabred canım ...Allahın izniyle en hayırlı zamanda al yavrunu kucağına

hoşgeldin canım yaaa merak ettik....bize derken semi doğurucan yoksa ama bekler kuzun daha bence....benim 2-3 gün önce çok sancım vardı şidi tık yokkk

yavrum 37 bitince yani hehe...............................
benim arkadaşında öle almışlardı dedimya...............................

kıs korkma bişe olmaz hayırlısıyla.............................................

ya kızlar benim antika dr. yine super bir yorumda bulundu sizinle paylaşayım dedim...
Dr. : "nisanın ilk haftası (2 Nisanda) çatı muayeneni yapacam muayene sırasında çatına ve "TAVRINA" göre normal doğuma ne kadar müsair ve yatkın olduğunu belirleyecez ona göre sana tarih verecem" dedi

biz tabi öyle baka kaldık...zaten soru sormamaya yeminliyim...eşim dayanamadı "hocam eşimin kilo ve tansiyon sorununu düşünürsek nasıl bir şey bekliyorsunuz" dedi

Dr. " normal doğum DENENEBıLıR ama olmazsa sezeryana geçilir " dedi

yahu mübarek adam gibi nedir söylesene ...

canım senin bebişte erkenci çıktı gelmek istiyor söyle ufaklığa birazcık daha sabretsin,nst de benim sancım 8-9 en fazla 16 çıkıyo şimdilik maşallah,herşeyini hazırlaman da iyi olmuş tek eksik bebiş kalmış oda sağlıkla gelir inşallah.

izmirliler benim için de çekin izmirin havasını ciğerlerine ... ah izmirim ah (izmirliyim de ben senağlama)

canlarım yeniden merabalar... geçmişi okuyayım dedim en azından bu sabahk,leri... ama sizle muhabbet edemicem diye erteledim herkes iyi mi.... yeni bebeklerimiz var mı....

2 gündür üzüyon beni bursasucum ver adresini kargoyla yollayım sigara böreğini bak kardeşim yanımda ben yaparım diyo a.s.
saol cnm ya
valla sıkıı sıkı giyindim tere tepe bayırları aştım markete ulaştım bol bol çikolata ve yufka lor aldım yaptım yedim ooooh aklımda durcağına midemde dursun yedim rahatladım

kızım sen bıkmadınmı bçrek çörek yiye yiye Allah gözünü doyursun emi:)))

herkese merhabaaa
forumunuzda koca göbekli bi hamişe ve oğluşuna yer var mı acaba :)
a.s.

gel tabi cnm hoşgeldin
neden bu kadar geç geldin :)

kızlar baştan anlaşalım nisan anneleri olarak doğum hikayelerimizi mümkün olduğu kadar detaylı ve uzun yazalım ...çünkü kendimden biliyorum insan özellikle bu aylarda okumak ve o anı paylaşmak istiyor... biliyorum bebişten vakit bulamaycaz ama yine de elimizden geleni yapalım... ne dersiniz.

nst de sayılar nerde.... sadece çiziler var 8 9 olduunu nasıl gördün canım ysaaa.... benim gözümden mi kaçtı ki.....

aprilcım Allah hayırlısını versin .....

canlarım yeniden merabalar... geçmişi okuyayım dedim en azından bu sabahk,leri... ama sizle muhabbet edemicem diye erteledim herkes iyi mi.... yeni bebeklerimiz var mı....

ben kendi adıma iyiyim gedacığım umarım sende iyisindir,bu günlerde bir halsizlik bir uyku halim var sorma gitsin ayrıcadab yürüyemiyorum sol ayağımı öne atıyorum ama sağı kaldıramıyorum bile,yeni bebek yok eski bebeklerden ve ekim 29 dan hala haber yuok iydir inşallah

inşallah cnm

nst de kaç çıkınca hehhh tamamdır doğum sancısı diyorlar kızlar...şuraya bak haftası en ilerde olup nst acemisi bir ben varımkaydirigubbakcemile3

nst de sayılar nerde.... sadece çiziler var 8 9 olduunu nasıl gördün canım ysaaa.... benim gözümden mi kaçtı ki.....

aprilcım Allah hayırlısını versin .....

canım benim girdiğim yerdeki nst aletinde 2 gösterge var biri bebişlerin kalp atışını diğeri annelerin sancı durumunu gösteriyor sayılar sürekli değişerek orda gözüküyor hastaneye yattığımda sancım 50lerdeydi şimdi azalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…