sahracım bende düğünden önce dünya para verip çok hoş bi gölge yaptırdım..aradan 3 ay geçti iri dalga yapılırmı diye sordum yapılır dediler..yaptırdım ve saçlarımı cayır cayır yaktılar..gölgemde mahvoldu..bide üstünede hamile olduğumu öğrenince hiç bişey yapamadım uzun süre..kısacık kestirebildim sadece..daha yeni uzadılar ve son aydayım diye boyayabildim..üstelik hala uçları yanık!!! yani kaş yapayım derken göz çıkardık ama artık yapacak bişi yok..kestirecen kısacık, hem lohusayken de çok dökülüyomuş..sonrada daha güzelleri çıkar üzülme kaydirigubbakcemile5
nasipse 31 marta doğuruyorum.tam olarak mart annesi sayılmam çünkü mart bitmiş oluyo marttaki annelere çok uzak kaldım onlar fırtlattılar nisan olabilir.yani ikisine de yazarım.
bebişim küçücük ikisine de sığar ablası...:lepi:
ya keşkee uçları yansa yada ortadan falan yansa dipden yanınca çok ötü oldu yanii kısacık kestirsem bile kurtulamıyom artık kaynakla falan haledecem doğumdan sonraa
malesefff hepsi yandıı bende yandımm kafamçokkarıştı
oyyyyyyyyyy sen o dağdaki en güzel çiçeksin tomurcuğunda varr:1hug:ben dağdaki bir osuruk çiçeğiyim
yaaa varyaaa akıllı kadının halii başka oluyor vesselam a.s.şenay uzaktan ben*m anladığımı sahıplerı nasıl anlamazlar acebe he,ben bır ara çok takmıştım ama sonra bıraktım bence sende bırak,kıs bebışler gelsın dıyemı sınır yapıyosun yoksam hı,serapcım ben*m yazacağım cevabı çıçek ve şenay açık vede seçık olmasa bıle sansürleyerek yazamışlar ellerıne sağlık,sende hıç canını sıkma ıt ürür kervan yürürrrrrr,saçına üzüldüm arkadaşım ama yapacak b*ş* yok dert etme nasıl olsa kökü sende nasıl bır duygudur bılırım bende yandım çünkü,ay daha vardı ama gerısını unuttum gelır az sonra geçmışı bıtırdım ya ohhhh
aman kuzum ben seni çoooooook iyi anlıyorum hak veriyorumda sen dikkatli konuş orasını burasını yırtarken salak olduğunu düşünmeyenler senin bu serzenişlerini anlamayıp salak damgası vurabilirlerya şenay her sabah kalkınca oğluma yalvarıyorum oğlum ne olur içerde fazla bekleme 36 olur olmaz doğ diye..ellerim ayaklarım davul gibi oldu çok canım yanıyooo..bide seni düşünüyorum, benden ilerde haftan, üstelik ikiz bekliyosun..ya cidden peygamber sabrı var bu kızda diyorum, ben çoktaaan salya sümük doktora yalvarmaya başlamıştım kurtar beni diyeeee!!! neyse sabrın sonu selamet...didem hemen doğurmak istemiyo sen doğsunlar diye gözlerinin içine bakıyosun.. allah gönlünüze göre versin...
yaaaa bebiş sana sanırım anne dogal halin daha güzel demek istemişşşşşşş
eee marta yazılmazsan ayıp olur tabi baştan beri o listedesin doğuranlardan geri kalanlar listeside var tabii yedi kocalı hürmüz misali yedi listeli bebek oldu:roflol::roflol::roflol:
özlemcim biz onu çoktaaaaannnn ..... ettik! akşam görümcem aradı..onunda küçük bi kızı var şimdi yeni yeni emekliyo...2 ay önce bronşit oldu acile götürmüşler bi hafta hastanede yatmış diye yazmıştım buraya..kadın duymuş neredn duyduysa, oh geberecek deyip beddua etmiş el kadar bebeğe.. kızlar ne olursa olsun annenin kıymetini bilmek lazım, üvey böyle oluyo işte..
kız çiçek niye öyle hakaret ediyon kendine, biz kır çiçeği diyoz sen ne yaptın kendini..
oyyyyyyyyyy sen o dağdaki en güzel çiçeksin tomurcuğunda varr:1hug:
yaaa varyaaa akıllı kadının halii başka oluyor vesselam a.s.
aman kuzum ben seni çoooooook iyi anlıyorum hak veriyorumda sen dikkatli konuş orasını burasını yırtarken salak olduğunu düşünmeyenler senin bu serzenişlerini anlamayıp salak damgası vurabilirler
valla kim ne anlarsa anlasın umrumda değil Çok üzgünüm çoook, dayanamıyorum yapacak bişey yok..hoş dayanamıyorum diye gidipte sezeryan olmadım ya keyfi.. bekliyoz işte beyimizin keyfini kuzu kuzu..benimki sadece bi rica, annesini kırmasın bizim veletde dimi ama ya eşşek değil ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?