bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
üzmez annesini üzmez akıllı oğlandır ooo
sende neeeeeeeeeeeeeeeeee anlamadım
çiçek sıkıldım dedi yaaa ona cevap vermiştimmm..
bu gece herkes ayrı bir telden çalıyor....
kızlar selam tecrübeli olduğunuz için sizinle bi kaygımı paylaşıp fikir almak istiyorum.21+0 günlük hamileyim.bebeğimi üç dört gün çok yoğun kıpır kıpır hissettim ama 2 gündür kıpırtı yok.bi sorunmu var yoksa bu haftalarda normalmi.çok endişelendim.daha 5 gün önce doktordayım gayet iyi dedi doktorum bebek için
kızlar selam tecrübeli olduğunuz için sizinle bi kaygımı paylaşıp fikir almak istiyorum.21+0 günlük hamileyim.bebeğimi üç dört gün çok yoğun kıpır kıpır hissettim ama 2 gündür kıpırtı yok.bi sorunmu var yoksa bu haftalarda normalmi.çok endişelendim.daha 5 gün önce doktordayım gayet iyi dedi doktorum bebek için
senay - çiçek yarın doktor randevunuz saat kaçta ...
benimki saat 9 da ...
birbirimizden haberimiz olsunda merak etmeyelim sonra.....
benimki 14:15 öğlene kadar burdayım ozamana kadar gelmiş olurmusunuzsenay - çiçek yarın doktor randevunuz saat kaçta ...
benimki saat 9 da ...
birbirimizden haberimiz olsunda merak etmeyelim sonra.....
sattı bu gece bizisultan nerede bu gece....maç mı seyrediyor yoksa....
sultan nerede bu gece....maç mı seyrediyor yoksa....
şirvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!! allah seni bildiği gibi yapsın.. buda ne diye bi bakim dedim..2. videoyu açtım, o da neee!! ben doğuramam ki böyle..ufffff, mahvettin beni akşam akşam..klava:
canım o haftalarda gayet normal bişey ama uzun süreerse bu durum doktoruna aç tel sööle
benimki 15:30 canım
benimki 14:15 öğlene kadar burdayım ozamana kadar gelmiş olurmusunuz
sattı bu gece bizi
o hastaydı sümüklü yazık oturuodur kocişiyle:)
neyle karşılaşacağını bil hayatımmm
bebeğin kafası orda sıkışmıyormu yaaa
ayyyyyyyy yüreğim sıkıldı vallaa şirvann :1shok:izlerken kendimi sıkmaktann dişlerim ağrıdıı allahımm yaaa allahım hepimizin yardımcısı olsunnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?