2009 Nisan Anneleri buraya

neyse benimki sezaryen ama doğum sonuçta her şekilde zorr hayırlısıyla şu günleri sağsalim atlatalımdaa bütün acılarımızı unuturuzzz

bu gece herkes rüyasında doğumu görecek.....

ilk başta da ben....eşime söyledim... bana kızdı..ne seyrediyorsun diyee...

merak ediyorum ne yapımmm

bu gece herkes rüyasında doğumu görecek.....

ilk başta da ben....eşime söyledim... bana kızdı..ne seyrediyorsun diyee...

merak ediyorum ne yapımmm

aynı fırçayı bende yedim az önce, izleme böyle şeyleri diye!! ama çok geç! ufff içim şişti gerçekten..normal doğuracam diyodum ama şimdi mümkün değil!!! bide benim bilgisayaryar 1. ve 3. videoyu yükleyemedi ilk önce ortadakini izledim..ulen şirvan boşuna dememişler kedinin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye klava:

iyi geceler sizede.. hııı bunun üstünede süper uyunur artık!!! sabaha kadar cümleten dokuz doğurcaz anlaşılan..bende film izleyeyim bari bilgisayardan..

Çıldırmamak ve adamı yolmamak elde değil ama daha fazla düşünme.Olan olmuş artık.Kısa saç da güzel olmuştur.

İzlesem mi izlemesem mi diye düşünürken yazılanlar çok yardımcı oldu ve kapattım sayfayı:))Sağolun kızlar.

Yatmaya gidenlere iyi geceler, mutlu rüyalar.

şenay alemsin yavrum vallahi....2 arada 1 derede dokundurmuşsun bayıldım doğrusu......neyseki kıt olanlara yazıyorsunda topic kapanmıyor.....:1hug:

şenay alemsin yavrum vallahi....2 arada 1 derede dokundurmuşsun bayıldım doğrusu......neyseki kıt olanlara yazıyorsunda topic kapanmıyor.....:1hug:

nato mermer nato kafa derdi annem anladın sen benii :1hug:en azından hissiyatlarımda yalnız olmadığımı düşünüyorum yoksa fesat olduğuma karar vericem

nato mermer nato kafa derdi annem anladın sen benii :1hug:en azından hissiyatlarımda yalnız olmadığımı düşünüyorum yoksa fesat olduğuma karar vericem

yok canım yalnızda değilsin bu konuda fesatta.....verilmesi gereken cevaplar bazen gecikebiliyor yada herkes aynı cesarette olamayabiliyor.....bu konuda sonuna kadar arkandayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…