şenay bende şoka girdim alien filmi gibi
bu gece herkes rüyasında doğumu görecek.....
ilk başta da ben....eşime söyledim... bana kızdı..ne seyrediyorsun diyee...
merak ediyorum ne yapımmm
kızlar bende yatıyorummmm
kalın salıcakla....
tatlı uykular....
kıslar ben yatoorum mucuk hepinize
hepinize iyi gecelerr tatlı rüyalarr :1hug:
iyi akşamlarr kızlarrrr nasılsınızzz bennn çok kötüyümmm ya saçıma 1 buçuk yıldan belli saçımı botamıyordum ana saçım çıksın güzel bi rofle yaptırım dedim dün gittim kuaföre alçakk kuaför saçımı yaktıı bütün emeklerim ve hayalerimmm kül oldu yaaaa:1no2:2 günden belli uykumda bile kuaförü görüyorum saçım ve kuaförüm kabusum olduu :çok üzgünüm: offfffffffffffffffffffffffff koca lafı dinlemedim boyatma dedii bana saçlarım çok güzeldi ya ama ne yapim oğlum doğuduğunda annesini bakımlı ve güzel görsün sitedimmm:çok üzgünüm:
şenay alemsin yavrum vallahi....2 arada 1 derede dokundurmuşsun bayıldım doğrusu......neyseki kıt olanlara yazıyorsunda topic kapanmıyor.....:1hug:
nato mermer nato kafa derdi annem anladın sen benii :1hug:en azından hissiyatlarımda yalnız olmadığımı düşünüyorum yoksa fesat olduğuma karar vericem
yok canım yalnızda değilsin bu konuda fesatta.....verilmesi gereken cevaplar bazen gecikebiliyor yada herkes aynı cesarette olamayabiliyor.....bu konuda sonuna kadar arkandayım
muccccccccccckkkkkkkkksss a.s.
dur dua ediyimde pazara kadar doğurrrkaydirigubbakcemile3
sen etde arada salak damgası yemiyim.:roflol:...neysem ben doğuma giderde salak olursam bir zahmet sen o yaftayı alırsında yapıştırırsın zekalı olanlara olar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?