2009 Nisan Anneleri buraya

Şenay sana yarın da mı gün vermeyecek doktorun?Yoksa nst sonucuna göre falan mı karar verecek?Bu arada kimeydi hatrlamıyorum ama söz verdin gitmeden önce fotoğraf çektirecektin.Unutma sakın:))

hadi kızlar bende kaçtım....zerre uykum yok ama evimin direği koltukta uyudu yazık gidimmde yatıriim.....yarın kayınvalidede olucam büyük ihtimal şimdiden yoklamamı vereyim.....yarın doktora giden herkese bol şanslar ,kalplerindeki herşeyi doktorlarından duymayı nasip etsin allahım.......öptüm hepinizi:1rolleyes:

Şenay sana yarın da mı gün vermeyecek doktorun?Yoksa nst sonucuna göre falan mı karar verecek?Bu arada kimeydi hatrlamıyorum ama söz verdin gitmeden önce fotoğraf çektirecektin.Unutma sakın:))
yarın dr umla büyük bi konuşma yapıcaz bende tam olarak ne konuşacagımızı bilmiyorum ben 37 bitince almasını isticem o ne diyecek bilemiyorum urlaya söz verdim unutmam merak etme:)))))))))))))

yazık ayol adama iyi geceler

ayy cnm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm vallaha salak kuaför

sultanımmmmmmmmm kaçırdın aksiyonu

gördüm cnm hepsini
ayrıca şirvanı şiddetle kınıyorum o ne biçim şeydi ya aman Allahım normal doğumu bir kez daha düşnsem ii olacak şu an bebiş kasılıyo karnımda çok etkilendim yaa nerden izledim hele 2.video berbat bişeydi ayyyyyy

kızlar misafiler geldi ondan giremedim
çok ykum var çıkıyorum öpüldünüz
yarın doktordan ii haberlerle gelin hatta sen şenay doğurmadan geleyim deme ::::::::)))

ahhhhhhh ahhhhhhhh nerde
sen niye izledin kızım onca ay nerden izledim ne biçimdi gibi yorumlar vardı meraklı dayanamadınmı

herkes uyudu mu? ben yine uyuyamıyorum ellerim sızlıyor çok fena parmakalrım
aynennnnnnnnnnnn benimde senin ellerini kapatmaya çalışınca orta parmağın tık diye kapanıp kalıyomu
Ben de yatayım bari.Herkese iyi geceler.
iyi geceler

aynennnnnnnnnnnn benimde senin ellerini kapatmaya çalışınca orta parmağın tık diye kapanıp kalıyomu

iyi geceler[/QUOTE]

kalıyo kalmaz mı. doğsunlar atık dimi ya hoş o zmnda başka dertlerimiz olacak ama yeter gayri. yüce mevlam bilmişde 9 ay 10 gün yapmış hamileliği vallahi sonrası zor.

günaydın kızlar bugün açılışı ben yapayım
kimseler yok bende boğaz ağrısı ve öksürükten uyuyamadım
öksürük için atisttoz şurup kullanan varmı dr. verdi bana
eşim almış ama nasıl kullanılcağını unutmuşş

Günaydın herkes uykuda anlaşılan
benimde 1" haftam kaldı sonra bende uyuycam. ne kadar değişik olacak işe gelmemek :)
bursa su bilmiyorum canım. int te arattırdım ilaç firmalarının sitelerinde genelde kullanımları yazar diye ama o ilacı bile bulamadım nette
istersen bir eczaneyi ara. netten telefon numarası bulabilirsin.

kızlar günaydın Sultancık geçmiş olsun yaaa ballı süt iç bugün ıhlamur falan kaynat ay ne bilim ne illet şey şu hastalık son zamanlarımızda azap gibi

noluo ayoll kimse kalkmamış ama şirvan falan doktorda şimdi inşallah iyi haberlerle gelir. beni bugün merak etmeyin eşimle işe gidicem sonra 15:30 da dr da randvumuz var akşam da doğurmadan bi sinemaya gideriz belki hihahoooo

ayem işe gitmememk deişik olabilir ama uyuyacağından o kdr da emin olma

güle güle git çiçek inş.iyi haberlerle dönersin, yorma kendini....

çiçek ya al benden de o kadar bu hafta hepten bunaldım. artık 36 da doldu banada dese gel ciğerler tamam hemen gidecem almaya.Çok zorlaştı hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…