hayrola neden gelıyor kaynannanyarın kaynanam girecek ya giremem ben şimdi ayıp olur kadına
valla aklım hep burda olacak çok konuşmayın bari okuması zor oluyor:))
sana öyle denk geliyor heralde sinehas :))
evet çözdüm ben anlamadım ama erkek olduğunu nerden bildi bende senden gördümde çözdüm :)
kumral ela gözlü bi oğluşum olcakmış
bu arada facedeki resimlerine baktım çok tatlısın maşallah
ama hamiş fotosu göremedim yaw
soyadın üçermi canım bendede var ama sen omusun ehehehehesorma yaa face le pek alakam yoktu ne zamandır ama artık gireyim bari düzenli
aslında soyadımı değiştiği için başkamı açsam dedim ama artık tanıyan böyle tanıdı değişiyosa adımı değiştireyim yaf..
bende pasta yaptım ne zamandır tatlı yemıyodum burda konuştular baklavacılar bende yaptım dün akşam kocişle afıyetle yedik................ay datamı bıtırdım,üstüne revanı yaptım hemde sızın dünku baklava sohbetınızı okuduktan sonra canım ıstedı dıye kalkım ınanın,hemen arkasınada küçük sımıtlerden bakalım nasıl oldu görünüşü çok güzel oldu valla bu *lk denemem bu tarıfı ama emınım ıyı olacak,ben geçmışı okumaya başlıım anca yetışırım anacım
gecmiş olsun cnmiyi akşamlar kızlar ..
2 gündür hastayım grip zannetiim fakat mide bulantısı kusma ateş boğaz ağrısı bugün dok gittim BEBEĞİM İYİ 3300 GR OLMUŞ KAN TESTİ İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NST YE GİRDİK DR GIDA ZEHİRLEMESİNE BENZİYOR DEDİ ŞİMDİDE BOĞAZIM ÇOK AĞRIYOR AZ BİR ZAMAN KALA HASTALIK ÇEKİLMİYOR ..
bu arada saç diplerine sürdürmedim 1 santim aşağıdan başladı röfleye amaaa gitti elimde kaldı güzelim saçlarımm kala kala elimde 1 santim saçım kaldııayy stresimi attim derken daha kötü oldum ben ne yapacam şimdii yaaa :çok üzgünüm:
yaaa öyle deme ama ben uyuycam
uyumak istiyoruuum:1no2:
ben sabahları 7.30da iş başıyapıyorum ve uykusuz sabahlardan sıkıldım. uyumak istiyorum
çiçek ya al benden de o kadar bu hafta hepten bunaldım. artık 36 da doldu banada dese gel ciğerler tamam hemen gidecem almaya.Çok zorlaştı hakkaten.
sabaha karşı 4.30 t kasık ağrısı ile uyandım........20 dakikada birde belime vuruyordu.....ama öğlene doğru geçti.......
canım bende çınarlıda yapıcam dok kim ?yakın oturuyoruz bu arada .hayırlısı olsun kızmı erkek mi bebiş
dün akşam benimde kasıklarında bir baskı aşağıya doğru bide bel ağrısı doğuruyormuyum acaba dedim yaaa:CüvCüv:
gamyoncuiremsu
günaydın herkese!
ya doğum videoları daha önce de seyretmiştim ama buradakiler çok mu kötü ki?herkes kötü yorum yapmış,izlemeye de cesaret edemedim yorumlardan sonraCADIARZU Sanki bana da bir yerde tıkanıp kalacam ve ondan sonra bebek orada kalacak gibi geliyor!offofofff
sağol canım, bebişim erkek..
doktorum Bülent Turgut Ay, aynı mı acaba doktorlarımız da :)
oh valla ben evde zor oturuom sen sinemaya gez gezzzzzzzzzznoluo ayoll kimse kalkmamış ama şirvan falan doktorda şimdi inşallah iyi haberlerle gelir. beni bugün merak etmeyin eşimle işe gidicem sonra 15:30 da dr da randvumuz var akşam da doğurmadan bi sinemaya gideriz belki hihahoooo
kızlar hareket edınnnnnnnnnçiçek Can bence 2900 falan olmuştur enaz çünkü sen hareketlisin hareketlilerin bebek daha iyi gelişiyo
ben 3 hafta pek hareket edemedim besleyici şeyler yemedim sadece kendi keyfime yedim yani ona rağman 500 gr almıştı.
ehehehe evet bugun iş yapıcam beni tutmayın...........................bugün pek kimse olmayacak buralarda şirvan doktorda şenay doktorda urla çalışıyo bursasu kayınvalideyle çiçek doktora gidiyo geri kalanda uyuyo herhalde.
günaydın kızlar,
doktora gidenler ve gidecekler güzel haberlerle dönerler inşallah..
2 gün önce sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım, dün eşimle sonuçları almaya gittik. kan değerleriim çok düşmüş..hemşireler biraz abarttınca benim kociş çok fena panik olmuş..dün bütün akşam ve bu sabah durmadan başımın etini yiyo ya..neden kendine dikkat etmedin diye...ufff uf yarında benim dr. kontrolüm var,bi araba fırçada dr.dan yicez şimdi!! ya yeter ya!!
üzülmemeye çalış cnm senin elinde olan birşey değil ki, ilaç ve gıda takviyesi ile inş.çözersin bu durumu.günaydın kızlar,
2 gün önce sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım, dün eşimle sonuçları almaya gittik. kan değerleriim çok düşmüş..hemşireler biraz abarttınca benim kociş çok fena panik olmuş..dün bütün akşam ve bu sabah durmadan başımın etini yiyo ya..neden kendine dikkat etmedin diye...ufff uf yarında benim dr. kontrolüm var,bi araba fırçada dr.dan yicez şimdi!! ya yeter ya!!
çiçek Can bence 2900 falan olmuştur enaz çünkü sen hareketlisin hareketlilerin bebek daha iyi gelişiyo
ben 3 hafta pek hareket edemedim besleyici şeyler yemedim sadece kendi keyfime yedim yani ona rağman 500 gr almıştı.
günaydın kızlar,
herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
günaydın kızlar,
herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
oh valla ben evde zor oturuom sen sinemaya gez gezzzzzzzzzz
kızlar hareket edınnnnnnnnn
bi tanıdıgn bebegi harelketsizlikten anne karnında bacakları nasılsa öle cıkmış biraz sorunlu yani..........
hareketsiz durmayın devamlı yatmak oturmak iyi degıl...............
ehehehe evet bugun iş yapıcam beni tutmayın...........................
canım kan degeri 10 ve altı düşük olurmuş hemşire arkadaş söylemişti senın kaç cıktı
gyno sanol içmiyormusun...........
haplarını ihmal etmeee....
sonra görüşürüzzzzzzzz
üzülmemeye çalış cnm senin elinde olan birşey değil ki, ilaç ve gıda takviyesi ile inş.çözersin bu durumu.
birşey soracaktım benim dr 2 gidişim de de tahlil filan yaptırmadı sen kendinmi yaptırdın yoksa dr mu istedi neden benim dr tahlil yaptırmıyor ki acaba:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?