herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
kızlar izlemeyin o videoyu..boşverin..inanın ben kadınlığımdan iğrendim..gerek yok böyle bişeye, biz yaptık o salaklığı izledik..izlemeyiiiiin..
yok ben de karar verdim izlemeyeceğim,zaten çok az kaldı,doğurana kadar kabus görmek istemiyorum.Ama normal doğum yapan birkaç arkadaşım çok güzel bir duygu olduğunu,sancıların da hiç öyle katlanılmayacak derecede olmadığını söylüyorlar,ben de diğerlerine kulaklarımı tıkadım,kendime cesaret veriyorum.
allah bi avazda kurtarsın cnm.... şimdiden sana allah kolaylık versin günü belli olması güzel birşey darısı başımıza.....herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
esen sen daha dur 36. haftan dolsun sonra gelsin inşallah bu kadar erken gelmesin.delikafadulden
bende senin gibi çalışıyorum cnm, çok zor oluyor mu şimdilik gidip geliyorum ama 37.hftya kadar çalışabilirmiyim bilmiyorum valla.[
daha çalışıyorum ben 37.hafta bitsin bari ondan SONRA Gelsin işyerinde doğurmayayımmm...
bende senin gibi çalışıyorum cnm, çok zor oluyor mu şimdilik gidip geliyorum ama 37.hftya kadar çalışabilirmiyim bilmiyorum valla.
ay ne güzel allahım bir avazda kurtarsın............herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
oy canım cok düşük.......................5,5 dikkat et arkadaşın 7 cıkmıştı dogumu hazıranda olucak onun doktoru amelıyatta kan gerekebilir demiş...bugün bende iş yapıcam valla..hafta başında temizledim ama ortalık biraz dağıldı, işler yığılmadan yapayım sonra zor oluyo..
ya benim 5.5 çıktı..zaten düşüktü..ferplex fol kan şurubu kullanıyorum ben, hergün bi tane alıyodum geçen ay dr. çok düşmüş 2 ye çıkar demişti ama sabahları öğüre öğüre içiyodum zaten akşamları daha fazla mide bulantısı yaptı..içemedim..o da iyice düşmüş işte!!
evet canım dr istiyo benim tahlillerimi..beni ayda bir çağırıyodu ve her defasında kan ve idrar tahlili istiyor.. ayrıca sağlık ocağı gebelik takibi yapıyor..oradaki dr. daha sık çağırıyor...o da tahlil yapıyor..aslında seninde özellikle kan yaptırman lazım..doğumda çok kan kaybediliyomuş, bi eksiklik varsa takviyeye başlarsın..
ay ben daha ilk aylarda izlemiştim psikolojim bozuldu... izlemem şimdi............kızlar izlemeyin o videoyu..boşverin..inanın ben kadınlığımdan iğrendim..gerek yok böyle bişeye, biz yaptık o salaklığı izledik..izlemeyiiiiin..
hoşgeldin evet nisan bebekleri akkılllı bizim bebekler 27-28-29 martlarda başlayacak gelmeye hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaagünaydın arkadaşlar
martın 20 si de geldi hala yok mu bebişler...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar,güne erken başlamışşınız walla,bugun ben de evdeyim,işte olunca yogunluktan giremiyordum,bugun sızı takip edebilecem daha rahat:)
aaa bigudi burda..naber kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?