2009 Nisan Anneleri buraya

Hayırlı cumalar arkadaslar...kahvaltımı ettim ve size bir selam vereyim dedim... umarım herkes iyidir.... ben bir gecmişi okuyayım bakalım doğuran varmıymıs kaydirigubbakcemile

izmirliler benim için de çekin izmirin havasını ciğerlerine ... ah izmirim ah (izmirliyim de ben senağlama)
tamam cekeriz canım

inşallah cnmmmmmmmmmm

ay canım bende fotograf makinesi falan ayarladım cantaya koydum. hersey hazır evimide c.tesi biraz temizlicem o kadar
carsamba gidicez doktora ben ozaman 38. haftada olucam kesin gün vercekkkkkkkkkkkkkkk

bide dermi yarın gel bayılırım ordaaaaaaaaaaa

ben derimkiiiiiiiii rumelili pazara kadar doğurur
yok be dogurmaz o gebeşdelikafadulden
daha varrrrrrrr

koptum taktiklere bursasuuuuuuuuuu

izmire geldi dinozzooo

ben yine iş başına dönüyorum böyle arada bakıp cevap yazarım

anam sen gezerken dogurcannnnnn ben çalışırken.............

ne gezenti karısın be otur oturdugun yerdeeee eheheheh
haklısın valllaa ben gezemedim gezemiyecegim burdan doguma anca giderım............

ah bende gezseydim sefan olsun ben artık yazda baharda bebekle gezerim eheheheh
Hayırlı cumalar arkadaslar...kahvaltımı ettim ve size bir selam vereyim dedim... umarım herkes iyidir.... ben bir gecmişi okuyayım bakalım doğuran varmıymıs kaydirigubbakcemile

oh valla kahvaltılar yeni edılıyor biz ögle yemegini yiyecegız az sonra ehehehe

hayırlı cumalar................

Aminnnn,inşallahhhh

14:15 randevu nst kan tahlili derken dönebilirimde dönemeyebilirimde foto aklımda kuzu

valla yavaş yazın bacım inşallah hadi alıyorum falan derdelikafadulden bu arada selinay durdu sen çoştun sokakta doğuracaksınız siz
Şenay iyi haberlerle dön doktordan.Hatta gününe karar verin de öyle gel:)
hatta doğurup dönmek istiyorumsenağlama

kızlar doktordan şimdi geldim sabahın 6sından beri aç açına dolaşıyodum
gelişmeleri yazacam
ilk önce buharlı bi ilaç var onu yapmam gerek öptüm szi

kzılar geçmişi çok okuyamadım ama doğum videosu iğrençti.
etoprak kan değerlerin inşallah yükselir.
galetea ha di az kaldı hayırlısı bakalım.ben de gün sayıyorum.son 24 güne girdik biz de.

kızlar merhaba daha geçmişi bitiremedim ama şenay online olduğuna göre daha dra gitmedin,bakalım ne diyecek
ben senden meraklıyım galiba :bbo:
bu arada ben dr dan geliyorum.şu nst denen aletten nefret ediyorum belim kopuyo sandım:çok üzgünüm:
neyse 1 hafta daha kazandık aslında doğurmak istiyom ama maalesef çirkin ördeğim büyümüyo :ecrin_bebek:
1 hafta yerine 10 günde gideyim dedim 200 gr bile almamış tembel çocuk ben fil gibi oldum nasıl iş bu yaa
kafam karıştı valla..

canım senin problemin ne ?neden bir hafta daha...kaç kilo bebişin?ben de iyi yiyom ama bebek o kadar almıyo.bu arada ben de almıyorum.:1hug:

sağol hayatım bende meraktayımda umudum yoksenağlama
sen çocuğa yarıcak şeyler yemiyomusun hamur işimi yiyosun habire yumurta peynir vs protein kaynakları almıyomusun ceviz ye fındık ye

canım senin problemin ne ?neden bir hafta daha...kaç kilo bebişin?ben de iyi yiyom ama bebek o kadar almıyo.bu arada ben de almıyorum.:1hug:

en azından sende almıyormuşsun ama ben şişiyorum
neyse benim rahatsızlığım var (tiroit,tansiyon,nabız) o yüzden kazandık dedim 1 hafta daha.hayırlısı bakalım..

sağol hayatım bende meraktayımda umudum yoksenağlama
sen çocuğa yarıcak şeyler yemiyomusun hamur işimi yiyosun habire yumurta peynir vs protein kaynakları almıyomusun ceviz ye fındık ye

yaa yiyiyorum ama bi beceremedim şu çocuğu büyütmesini klava:
aslında annem alt katta yani kaçış yok habire şu faydalıymış bu faydalıymış diye tıkıyo ağzıma ama nafile faydasını ben görüyom:çok üzgünüm:
kısmeti bu kadar ne yapayım artık biraz daha otursun içerde bakalım ben seni geçicem doğurana kadar ..

ya şu kilo almayan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz yaaa.... ben aldım başımı yürüdüm gittim valla... bende kızımda tosun olduk iyice... doğuma sanırım 20 kilo ile giricem, doktorum 7 kilosu doğumda gider kesin diyor offf sonrası da artık veririz inşallah.. çok takmıyorum gerçi yorgunluk uykusuzluk verdirir bence, zaten burada yalnızımda ailem yanımda kalamayacak en çok 15 gün... sonra gitsin kilolar...sağlıklı olalım ve kuzularımızda sağlıklı doğsunda takmayın bu kadar kafayı kilolara... hem herkesin bünyesine göre de değişir, birbirinizi kıyaslamayın boşuna stres yapıyorsunuz bence..

üzme kendini beni geçemezsin deniz filiyim ben
buarada ben acayip oldum kızlar yaa gözlerim kapanıyo midem bulanıyo karnım acayip sert gebeliğin başından beri yangın ayşaydim üşüyorum yahuuu acayip hissediyorum kendimi yaaa koçişi aradım geliyo ama ne diye böyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…