tamam cekeriz canımizmirliler benim için de çekin izmirin havasını ciğerlerine ... ah izmirim ah (izmirliyim de ben senağlama)
inşallah cnmmmmmmmmmmkızlar baştan anlaşalım nisan anneleri olarak doğum hikayelerimizi mümkün olduğu kadar detaylı ve uzun yazalım ...çünkü kendimden biliyorum insan özellikle bu aylarda okumak ve o anı paylaşmak istiyor... biliyorum bebişten vakit bulamaycaz ama yine de elimizden geleni yapalım... ne dersiniz.
ay canım bende fotograf makinesi falan ayarladım cantaya koydum. hersey hazır evimide c.tesi biraz temizlicem o kadarSelam herkese...Doğurmadım henüz:) Dün akşam çok zor geçti ve sabahta uyandığımda daha doğrusu hiç uyumadım zaten çok ağrım vardı. Bebek hiç durmadı akşam tepine tepine bi hal oldu. Benide perişan etti tabi:)
Sabah dr.u aradım hemen gel dedi. Nst ye girdim hafif sancım çıktı ama tehlike yok dedi. Bugün yarın olmaz gibi gözüküyo ama sen yinede çok dikkat et dedi. Rahim hazırlanıyo doğuma dedi o nedenleymiş dün akşamki sıkıntım. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Bebişin odasını tamamladım, çantamın eksiklerinide koydum. Bugünde şekerlerimizi yapıcam. Kamerayı, fotoğraf mak. şarj ettim. Korku içinde bekliyorum.
Dua ediyorum lütfen bebeğim bekle 10 güncük dahaaaaaaa
yok be dogurmaz o gebeşdelikafaduldenben derimkiiiiiiiii rumelili pazara kadar doğurur
koptum taktiklere bursasuuuuuuuuuubursasu, asyacenk, aysun4141, dinozzo, dozkan, iyuksel+, köfte:)), lily_of_the_valley, megul, mirage78, rosemaryy, RUMELİLİ, Ruveydax, sev_rey, s_ebru, şen_ay+
saol i yuksel ev de çok tozlu utanıyorum valla bi süpürsem diyorum
öle tozlu görmesin çünkü çok titiz bişey sölerse çok bozulurum
ya rumelili biz bile artık gelsin falan diyoruz
sen iice sabırsızlanmışsındır
bak sana bi tatktik vereyim doğurman için
şidmi gidiyosun bi kovaya su dolduruyosun bir halıyı silmeye başlıyosun b mümkünse hızlı hızlı:roflol:
akşamda kocan gelince aganigi naganigi yooları açtır heheh sabaha doğumhanedesin olmazsa gel yüzüme tükür dermişim heheheh:roflol::roflol:
izmire geldi dinozzoooyolculuk nereye
anam sen gezerken dogurcannnnnn ben çalışırken.............Sen git gel biz böyle yavaş yavaş bişeyler yazarız seni yormayız merak etme.
İyi haberlerle gel umarım herşey istediğin gibi olur.
Bende birazdan çıkıp yine gezmeye gideceğim ee son günler gezebildiğim kadra gezeyim diyorum.delikafadulden
Hayırlı cumalar arkadaslar...kahvaltımı ettim ve size bir selam vereyim dedim... umarım herkes iyidir.... ben bir gecmişi okuyayım bakalım doğuran varmıymıs kaydirigubbakcemile
inşallah benide telaş sarıyor ama doğum videolarından bahsedilmiş seyretmedim ben am tahmin edebiliyorum. iğrenç olan kısmını biz görmeyeceğiz ebeler doktorlar görecek neyseki:ecrin_bebek:
epiduralin ağrımızı dindirir normal doğum için.
epidural sezeryan için de; arkadasm 2ay önce oldu çok memnun ben bu kadar kolay olabileceğini tahmin etmemiştim. 1tane daha bebek düşünebilirim doğumu hep abartırlar ya korkulacak bişi yok demişti... sezeryann epidural için...
normal doğumda da tabi ağrı çekeceğiz ama epidurali taktıktan sonra dayanabilir bir ağrı olacağını düşünüyorum gerektiği kadar da ıkınırsak çabucak kurtuluruz Allahın izniylee..kaydirigubbakcemile3
14:15 randevu nst kan tahlili derken dönebilirimde dönemeyebilirimde foto aklımda kuzuKonuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, chveneburi, dozkan+, Esennn, geda, jeandark, megul, merilanka, sahra_001, sev_rey, s_ebru, şen_ay
şenay ya ben seni ögrenmeden cıkıcam bugun doktordan döndügünde ben gitmiş oluum saat 4 kadar gelmezsin.... sennn
resmide unutma eklemeyi. söz verdin eheheheh gebeşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile
valla yavaş yazın bacım inşallah hadi alıyorum falan derdelikafadulden bu arada selinay durdu sen çoştun sokakta doğuracaksınız sizSen git gel biz böyle yavaş yavaş bişeyler yazarız seni yormayız merak etme.
İyi haberlerle gel umarım herşey istediğin gibi olur.
Bende birazdan çıkıp yine gezmeye gideceğim ee son günler gezebildiğim kadra gezeyim diyorum.delikafadulden
hatta doğurup dönmek istiyorumsenağlamaŞenay iyi haberlerle dön doktordan.Hatta gününe karar verin de öyle gel:)
kızlar merhaba daha geçmişi bitiremedim ama şenay online olduğuna göre daha dra gitmedin,bakalım ne diyecek
ben senden meraklıyım galiba :bbo:
bu arada ben dr dan geliyorum.şu nst denen aletten nefret ediyorum belim kopuyo sandım:çok üzgünüm:
neyse 1 hafta daha kazandık aslında doğurmak istiyom ama maalesef çirkin ördeğim büyümüyo :ecrin_bebek:
1 hafta yerine 10 günde gideyim dedim 200 gr bile almamış tembel çocuk ben fil gibi oldum nasıl iş bu yaa
kafam karıştı valla..
kızlar merhaba daha geçmişi bitiremedim ama şenay online olduğuna göre daha dra gitmedin,bakalım ne diyecek
ben senden meraklıyım galiba :bbo:
bu arada ben dr dan geliyorum.şu nst denen aletten nefret ediyorum belim kopuyo sandım:çok üzgünüm:
neyse 1 hafta daha kazandık aslında doğurmak istiyom ama maalesef çirkin ördeğim büyümüyo :ecrin_bebek:
1 hafta yerine 10 günde gideyim dedim 200 gr bile almamış tembel çocuk ben fil gibi oldum nasıl iş bu yaa
kafam karıştı valla..
canım senin problemin ne ?neden bir hafta daha...kaç kilo bebişin?ben de iyi yiyom ama bebek o kadar almıyo.bu arada ben de almıyorum.:1hug:
sağol hayatım bende meraktayımda umudum yoksenağlama
sen çocuğa yarıcak şeyler yemiyomusun hamur işimi yiyosun habire yumurta peynir vs protein kaynakları almıyomusun ceviz ye fındık ye
yaa yiyiyorum ama bi beceremedim şu çocuğu büyütmesiniklava:
aslında annem alt katta yani kaçış yok habire şu faydalıymış bu faydalıymış diye tıkıyo ağzıma ama nafile faydasını ben görüyom:çok üzgünüm:
kısmeti bu kadar ne yapayım artık biraz daha otursun içerde bakalım ben seni geçicem doğurana kadar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?