üzme kendini beni geçemezsin deniz filiyim ben
buarada ben acayip oldum kızlar yaa gözlerim kapanıyo midem bulanıyo karnım acayip sert gebeliğin başından beri yangın ayşaydim üşüyorum yahuuu acayip hissediyorum kendimi yaaa koçişi aradım geliyo ama ne diye böyle oldum
ayyy buda izlemiş deliii
izledim valla :1shok:
daha önce izlediklerimde karılar pırt diye doğuruyolardı ne güzeldi zavallımı niye yardılar yaw..
üzüldüm valla şimdi
saahtan beri bi tarafımızı yırttık izlemeyin diye..eferim yani!!
kivi bebeği çok besliyomuş bu arada..ebru şallıya kivican doğuracan diyolardı, o çok yemiş kivi hamileyken, erken doğum yapmasına rağmen bi tosun doğurmuştu...kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım beklıyoruzkızlar doktordan şimdi geldim sabahın 6sından beri aç açına dolaşıyodum
gelişmeleri yazacam
ilk önce buharlı bi ilaç var onu yapmam gerek öptüm szi
kız biliyorum gebeşlerden biri ama sen oldugunu bilmıyordum sen yeni evlenmişin demi.......urlacım evet faceteki benim ama bunca zamandır ben olduğumu bilmiyomuydun :çok üzgünüm:
oy canım maşallah...........
sende fena diilmişin kuzu bende koçişe diyorum göbekten 2 velet çıkacakta popodan ne çıkacak diyee sen yine giyecek gebe kıyafeti bulmuşun maşallah bende oda yokhatta ilk resimde gıdığımda görünüyor nasıl bişeye benzediğimi siz düşünün artık...
neyse sorun değildide bu velet niye almıyo kilo onu anlamadım babası kılıklı:dilcikar:
ayyyy bu mevzuya hiç girmesemiydiksenağlama senden fazla aldım desem olarmıııışenayım sen kaç kilo aldın toplamda? bak ben bi tane oğluş doğuracam diye 25 kilo aldım şimdiye kadar...sen iki taneye kaç kilo aldın şeker?
hadi bakalım beklıyoruz
umarım hava işe yarar
kız biliyorum gebeşlerden biri ama sen oldugunu bilmıyordum sen yeni evlenmişin demi.......
kac dogumlusun sen
oy canım maşallah...........
hemşire gecen gün sey dedi moralin bozulmasın
karnı geniş olan insnlar var dedi.... bebek ufak doguyoooo ama karnı kocaman
benimde karnım cok yokkk demiştimde ondan söyledi...........
ama maşallah karnınaa
proteinli gıdalar ye canımmmmmmmmmmmm
sende fena diilmişin kuzu bende koçişe diyorum göbekten 2 velet çıkacakta popodan ne çıkacak diyee sen yine giyecek gebe kıyafeti bulmuşun maşallah bende oda yok
ayyyy bu mevzuya hiç girmesemiydiksenağlama senden fazla aldım desem olarmıııı
sinehas sen kaç kilo aldın?bebiş kaç kilo?üstündeki ebru giyim mi ben de de var.benim göbüş bence çok yok ama.hastaneye falan gidince bakıp kalıyorum millete...
geçen yengem telefon etti bana.. nasıl gidiyor hamilelik diye..geçen sene ikizleri oldu onunda, toplam 9 kilo almış doğumda hepsi gitmiş...acayip asabım bozuldu.. eşime söyledim yalandır o sen inanma diye teselliye kalktı..ama sonra annemden duydum o doğumdan sonra alırmış kiloyu,hemde nasıl kilo, bu daha kötü dedi..evet şimdi alalım bebeğe yarasın, doğumdan sonrada verelim..
sende fena diilmişin kuzu bende koçişe diyorum göbekten 2 velet çıkacakta popodan ne çıkacak diyee sen yine giyecek gebe kıyafeti bulmuşun maşallah bende oda yok
ayyyy bu mevzuya hiç girmesemiydiksenağlama senden fazla aldım desem olarmıııı
sıkma canını inşallah dogunca alır bebegin... sütün yarasın...........84 lüyüm canım evet yeni evlendim daha senem gelmedi
yok canım kimse moralimi bozamaz zaten ben önümde kocaman pilates topuyla yaşıyorum daha kim bozabilir moralimi :çok üzgünüm:senağlama
tiroit çalışmadığı için ben alıyorum bebek alamıyo daha 16. haftada 2buçuk kiloyu geçmez demişlerdi,alıştırdım kendimi.
daha önce dedimya nisanın çirkin ördek yavrusu benimki..
yalandır o be 9 kilo hemde ikiz hamileyken pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgeçen yengem telefon etti bana.. nasıl gidiyor hamilelik diye..geçen sene ikizleri oldu onunda, toplam 9 kilo almış doğumda hepsi gitmiş...acayip asabım bozuldu.. eşime söyledim yalandır o sen inanma diye teselliye kalktı..ama sonra annemden duydum o doğumdan sonra alırmış kiloyu,hemde nasıl kilo, bu daha kötü dedi..evet şimdi alalım bebeğe yarasın, doğumdan sonrada verelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?