2009 Nisan Anneleri buraya

bakayım resim varsa ekleyeyim..
ne oldu yavrumm sana son anda balık burcu mu yapacan yoksa bebeleri:bbo:

hatta ilk resimde gıdığımda görünüyor nasıl bişeye benzediğimi siz düşünün artık...
neyse sorun değildide bu velet niye almıyo kilo onu anlamadım babası kılıklı:dilcikar:

izledim valla :1shok:
daha önce izlediklerimde karılar pırt diye doğuruyolardı ne güzeldi zavallımı niye yardılar yaw..
üzüldüm valla şimdi

saahtan beri bi tarafımızı yırttık izlemeyin diye..eferim yani!!

kivi bebeği çok besliyomuş bu arada..ebru şallıya kivican doğuracan diyolardı, o çok yemiş kivi hamileyken, erken doğum yapmasına rağmen bi tosun doğurmuştu...kaydirigubbakcemile3

sağol canım deneyeyim bakayım ne bulursam yicem artık nasıl olsa şişiyom hakkını vereyim bari

şenayım sen kaç kilo aldın toplamda? bak ben bi tane oğluş doğuracam diye 25 kilo aldım şimdiye kadar...sen iki taneye kaç kilo aldın şeker?

kızlar doktordan şimdi geldim sabahın 6sından beri aç açına dolaşıyodum
gelişmeleri yazacam
ilk önce buharlı bi ilaç var onu yapmam gerek öptüm szi
hadi bakalım beklıyoruz
umarım hava işe yarar

urlacım evet faceteki benim ama bunca zamandır ben olduğumu bilmiyomuydun :çok üzgünüm:
kız biliyorum gebeşlerden biri ama sen oldugunu bilmıyordum sen yeni evlenmişin demi.......
kac dogumlusun sen

nasıl şenay yarış yaparmıyız sence
ilk resimde özellikle arka tarafa bak bi göbekte orada oldu sanki delikafadulden
oy canım maşallah...........

hemşire gecen gün sey dedi moralin bozulmasın
karnı geniş olan insnlar var dedi.... bebek ufak doguyoooo ama karnı kocaman
benimde karnım cok yokkk demiştimde ondan söyledi...........

ama maşallah karnınaa
proteinli gıdalar ye canımmmmmmmmmmmm

hatta ilk resimde gıdığımda görünüyor nasıl bişeye benzediğimi siz düşünün artık...
neyse sorun değildide bu velet niye almıyo kilo onu anlamadım babası kılıklı:dilcikar:
sende fena diilmişin kuzu bende koçişe diyorum göbekten 2 velet çıkacakta popodan ne çıkacak diyee sen yine giyecek gebe kıyafeti bulmuşun maşallah bende oda yok

şenayım sen kaç kilo aldın toplamda? bak ben bi tane oğluş doğuracam diye 25 kilo aldım şimdiye kadar...sen iki taneye kaç kilo aldın şeker?
ayyyy bu mevzuya hiç girmesemiydiksenağlama senden fazla aldım desem olarmıııı

sinehas, canım bende senin gibi görünüyorum..eller falan şiş..küçük çocukların boğum boğum olurya parmakları, benimkiler öyle oldu işte...göbek aynı seninkisi kadar, sadece daha sivri..

84 lüyüm canım evet yeni evlendim daha senem gelmedi
yok canım kimse moralimi bozamaz zaten ben önümde kocaman pilates topuyla yaşıyorum daha kim bozabilir moralimi :çok üzgünüm:senağlama
tiroit çalışmadığı için ben alıyorum bebek alamıyo daha 16. haftada 2buçuk kiloyu geçmez demişlerdi,alıştırdım kendimi.
daha önce dedimya nisanın çirkin ördek yavrusu benimki..

sinehas sen kaç kilo aldın?bebiş kaç kilo?üstündeki ebru giyim mi ben de de var.benim göbüş bence çok yok ama.hastaneye falan gidince bakıp kalıyorum millete...

geçen yengem telefon etti bana.. nasıl gidiyor hamilelik diye..geçen sene ikizleri oldu onunda, toplam 9 kilo almış doğumda hepsi gitmiş...acayip asabım bozuldu.. eşime söyledim yalandır o sen inanma diye teselliye kalktı..ama sonra annemden duydum o doğumdan sonra alırmış kiloyu,hemde nasıl kilo, bu daha kötü dedi..evet şimdi alalım bebeğe yarasın, doğumdan sonrada verelim..

hehhe yarışa varım yani delikafadulden
bide dr soruyo kaç kilo aldın diye diyom her geldiğimde dayıyosunuz hapları bide soruyonuz kaç kilo aldın diye senağlama
keyfimden şiştim sanki dedim :çok üzgünüm:

sinehas sen kaç kilo aldın?bebiş kaç kilo?üstündeki ebru giyim mi ben de de var.benim göbüş bence çok yok ama.hastaneye falan gidince bakıp kalıyorum millete...

ben 20 den sonrasını sayamadım :çok üzgünüm:
bebek sadece 2250 sen düşün artık nasıl bi bünye..
evet ebru giyim canım.şanslısın o zaman bende istemezdim ama oldu işte..

teşekkür ederim canım buda teselli işte doğumdan sonra patlamış balon oluruz inşallah

ehehe kıyamam sana 30-35 arası aldı kilo şenay hanım ama duymamazlıktan gelin allah yarımcısı olsun.............
ama sen yine iyisin bende 13-14 kilo aldım bir bebege sende 2 tane var aynı hesap..............

sıkma canını inşallah dogunca alır bebegin... sütün yarasın...........

sen benden sonra evlenmiştin sanırım ben 23 hazıran senle geda sanırım temmuz

yalandır o be 9 kilo hemde ikiz hamileyken pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ya akıntım cogaldı benim biraz önce lavaboya girdim........
günlük ped vardııı nasıl diyeyim
bir tatlı kaşıgı kadar akıntım gelmiş normalmi............

bu nişan falan degıldir demi...................

yavrular ben gideyim biraz yatayım sabah erken gittim hastaneye gözlerim kapanıyo
göbeğimide kınamayın başınıza gelir valla klava:
size moral olsun diye koydum zaten hehhe
öpüyorum herkesi şenay ne yap ne et dr u parçala zamanıdır diyosa alsın bebişleri
ama biraz daha durmaya ihtiyaçları var derse hiç düşünme bekle biraz daha
hadi bakalım hayırlısı olsun
bugün dr günü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…