2009 Nisan Anneleri buraya

yok benim 1 haziran en hızlımız geda evlenir evlenmez 10 gün sonra hamile kalmıştı sanırım.ben birazcıkta olsa folic asit içebilmiştim kaydirigubbakcemile2

o akıntı bendede var nişan değil canım ama doğuma hazırlık çalışmalarıymış sordum
renksiz ve kokusuz olduktan sonra korkulacak bişey yok..

içimi ferahlattın canım sagol.................

eheheheh evet doktor günü
bursasu,sen,senay,çiçek,şirvan
varmı başka doktora giden

durdukça konuşacam en iyisi gideyim yatayım haftaya nst ye giderken yanıma 2-3 tane yastık mı alsam ne yapsam evde 5-6 yastıkla yatıyom..
belim koptu off hadi öptüm ben kaçar..

sinehas abartıyorsun bebek2250 ise inşallah 2500kg doğar ve bu yeterli.doktorum 25 olunca yeter diyo.dua edelim de sütümüz olsun onları (minik fareleri) büyütürüz.
ben gezmeye gidiyorum.4 haftalık bebiş var.benim doktorum çıkardı onuda.2880demiş 3440 doğdu.

saol cnma.s.
kızlar günaydın Sultancık geçmiş olsun yaaa ballı süt iç bugün ıhlamur falan kaynat ay ne bilim ne illet şey şu hastalık son zamanlarımızda azap gibi
saol çiçek içiyorum cnm hepsini midem çöp tenekesi giibi oldu:)

ay ay sakın izleme kadın doğuruyor kesik atıyolar foşur foşur kan akıyor
ama kadın ne bağırıyor na ağlıyor haytından çok memnundu

ayy cnm süper ya çok az kalmış

Senle aynıyız cnm benim de 1 haziran günlerimiz de bayağı yakın kaydirigubbakcemile

kızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor

sinehas bence bebeğin öyle çok ufak değil, benim ki de 35 haftada daha 2300 grdı. küçük de demedi doktor normal demişti. gerçi kızlar daha ufak doğuyorlarmış bide öyle bir söylenti var doğruysa

Allah razı olsun yaa

keşke benimde kayınvalidem olsa :çok üzgünüm: ama benimki rahmetli olmuş.bitane var ama çakma kayınpederimin 2. eşi a.s torun hevesi falan olmadıından umurunda değiliz tabi.her iş bana bakıo huff :çok üzgünüm:

bursasu geçmiş olsun.inşallah ilaç iyi gelir.
saol cnm inşallah
biraz önce kalp krizi geçirecektim :1shok:
demek dikişli doğumda buymuş oyyyy şiştim valla..
kız herkes yazdı izlemeyin diye izledinmi akıllım
üzülme ya 1 hafta geriden geliyor en fazla çünkü benim bebiş geçen hafta o kadardı üzülme bak 1 kilo doğan bebekler biile hayattta çok ta sağlıklı üzme kendini ve olumlu düşün

şenay çıktınmı kız rüyamda seni gördüm
oğlun olacak senin ona göre eğer doğru çıkarsa demiştin dersinn

sinehas benim yeğenim 2600 doğdu ama gayet sağlıklı ve melekler kadar güzeldi onu görünce bebek sahibi olmalıyım demiştim şimdi 1 yaşında yürümeye başladı tosun gibi maşallah.sakın takma kafana

Allah razı olsun yaa
eheheh evet insan utanır ama olsun yapsın ee son zamanlarımız artık bende yarın kendim yapıcam hemde bir sürü iş
kafamda planlar yapıyorummmm

cekmeleri tekrar düzenlicem........
herseyi yıkıcam yastık yorgan kılıflarını artık bi daha yapmam........
silcem süpürcem camlarıda silerim........

tuvaletin banyoyu temızlıcem fayanslarınını.....
kafamda kuruyorum........
a<llah güç kuvvet versınde yapayım....... yavaş yavaş dinlene dinleneeee

şenay çıktınmı kız rüyamda seni gördüm
oğlun olacak senin ona göre eğer doğru çıkarsa demiştin dersinn

senin doktor ne dedi anlatsanaaa be delikafaduldendelikafadulden

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Armonia, bursasu+, chveneburi, cicoşş, dozkan+, Esennn, köfte:)), megul, mirage78, roseberry, sekiznisanikibindokuz, sev_rey, s_ebru

şenay kandırdı beni resmini eklemedi ühühühühühühhühühü

şirvanda daha gelmedi demek yok...................

çok geçmiş olsun.bebeğina maşallah ya.artık doğum kilolarına ulaştılar bıcırıklar.

valla söyleyecek söz bulamıyorum.klasik oalarak diyebilirim ki neyse ki kökü sen de canım.

nasıl şenay yarış yaparmıyız sence
ilk resimde özellikle arka tarafa bak bi göbekte orada oldu sanki delikafadulden

maşallah canım cidden çok şişmişsin.aman boşver hamile olduğun belli oluyor.bana hala hamilemisinz diye soranlar var.siniz oluyorum.önümdeki koca şişlik göbek olamaz heralde.

canım iki gündür benim de akıntım da artış var.normaldir diye düşünüyorum.salı doktora da soracam ama normaldir diye düşünüyorum.

benim kuzenim erken doğmuştu 1000gr şimdi görseniz o bebiş bu mu dersiniz maşalahı var....
kafanıza takmayın yani 2500gr civarı doğarsa doktor ii demişti merak etmeyin...

benim bebeğim de 34+1 de 2250 gr. dı.2500 olsun diye bekliyoırum.ondan sonra biraz daha rahatlıcam galiba.
yeni annnelrimiz neler yapıyo acaba merak ettim.

cnm demekki olmaması senin iiçin daha hayırlıymış
üzülme boşver yapma iş falan zaten ben hastayım diye yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…