kızlar ya akıntım cogaldı benim biraz önce lavaboya girdim........
günlük ped vardııı nasıl diyeyim
bir tatlı kaşıgı kadar akıntım gelmiş normalmi............
bu nişan falan degıldir demi...................
içimi ferahlattın canım sagol.................yok benim 1 haziran en hızlımız geda evlenir evlenmez 10 gün sonra hamile kalmıştı sanırım.ben birazcıkta olsa folic asit içebilmiştim kaydirigubbakcemile2
o akıntı bendede var nişan değil canım ama doğuma hazırlık çalışmalarıymış sordum
renksiz ve kokusuz olduktan sonra korkulacak bişey yok..
yavrular ben gideyim biraz yatayım sabah erken gittim hastaneye gözlerim kapanıyo
göbeğimide kınamayın başınıza gelir vallaklava:
size moral olsun diye koydum zaten hehhe
öpüyorum herkesi şenay ne yap ne et dr u parçala zamanıdır diyosa alsın bebişleri
ama biraz daha durmaya ihtiyaçları var derse hiç düşünme bekle biraz daha
hadi bakalım hayırlısı olsun
bugün dr günü galiba
saol cnma.s.Günaydın herkes uykuda anlaşılan
benimde 1" haftam kaldı sonra bende uyuycam. ne kadar değişik olacak işe gelmemek :)
bursa su bilmiyorum canım. int te arattırdım ilaç firmalarının sitelerinde genelde kullanımları yazar diye ama o ilacı bile bulamadım nette
istersen bir eczaneyi ara. netten telefon numarası bulabilirsin.
saol çiçek içiyorum cnm hepsini midem çöp tenekesi giibi oldu:)kızlar günaydın Sultancık geçmiş olsun yaaa ballı süt iç bugün ıhlamur falan kaynat ay ne bilim ne illet şey şu hastalık son zamanlarımızda azap gibi
ay ay sakın izleme kadın doğuruyor kesik atıyolar foşur foşur kan akıyorgünaydın herkese!
ya doğum videoları daha önce de seyretmiştim ama buradakiler çok mu kötü ki?herkes kötü yorum yapmış,izlemeye de cesaret edemedim yorumlardan sonraCADIARZU Sanki bana da bir yerde tıkanıp kalacam ve ondan sonra bebek orada kalacak gibi geliyor!offofofff
herkese günaydın kızlar... yarın son doktor kontrolüne gidiyorum.. anestezi uzmanı ile görüşüp karar vericez anestezi şekline..haftaya cumartesi de kızımı kucağıma alıcam inşallah... çok ama çok az kaldı... gerçi günümüz belli ama babası tutturdu sen bu salı doğurursun diyip duruyor..
Senle aynıyız cnm benim de 1 haziran günlerimiz de bayağı yakın kaydirigubbakcemileyok benim 1 haziran en hızlımız geda evlenir evlenmez 10 gün sonra hamile kalmıştı sanırım.ben birazcıkta olsa folic asit içebilmiştim kaydirigubbakcemile2
o akıntı bendede var nişan değil canım ama doğuma hazırlık çalışmalarıymış sordum
renksiz ve kokusuz olduktan sonra korkulacak bişey yok..
kızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor
saol cnm inşallahbursasu geçmiş olsun.inşallah ilaç iyi gelir.
kız herkes yazdı izlemeyin diye izledinmi akıllımbiraz önce kalp krizi geçirecektim :1shok:
demek dikişli doğumda buymuş oyyyy şiştim valla..
üzülme ya 1 hafta geriden geliyor en fazla çünkü benim bebiş geçen hafta o kadardı üzülme bak 1 kilo doğan bebekler biile hayattta çok ta sağlıklı üzme kendini ve olumlu düşün84 lüyüm canım evet yeni evlendim daha senem gelmedi
yok canım kimse moralimi bozamaz zaten ben önümde kocaman pilates topuyla yaşıyorum daha kim bozabilir moralimi :çok üzgünüm:senağlama
tiroit çalışmadığı için ben alıyorum bebek alamıyo daha 16. haftada 2buçuk kiloyu geçmez demişlerdi,alıştırdım kendimi.
daha önce dedimya nisanın çirkin ördek yavrusu benimki..
eheheh evet insan utanır ama olsun yapsın ee son zamanlarımız artık bende yarın kendim yapıcam hemde bir sürü işkızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor
şenay çıktınmı kız rüyamda seni gördüm
oğlun olacak senin ona göre eğer doğru çıkarsa demiştin dersinn
iyi akşamlar kızlar ..
2 gündür hastayım grip zannetiim fakat mide bulantısı kusma ateş boğaz ağrısı bugün dok gittim BEBEĞİM İYİ 3300 GR OLMUŞ KAN TESTİ İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NST YE GİRDİK DR GIDA ZEHİRLEMESİNE BENZİYOR DEDİ ŞİMDİDE BOĞAZIM ÇOK AĞRIYOR AZ BİR ZAMAN KALA HASTALIK ÇEKİLMİYOR ..
iyi akşamlarr kızlarrrr nasılsınızzz bennn çok kötüyümmm ya saçıma 1 buçuk yıldan belli saçımı botamıyordum ana saçım çıksın güzel bi rofle yaptırım dedim dün gittim kuaföre alçakk kuaför saçımı yaktıı bütün emeklerim ve hayalerimmm kül oldu yaaaa:1no2:2 günden belli uykumda bile kuaförü görüyorum saçım ve kuaförüm kabusum olduu :çok üzgünüm: offfffffffffffffffffffffffff koca lafı dinlemedim boyatma dedii bana saçlarım çok güzeldi ya ama ne yapim oğlum doğuduğunda annesini bakımlı ve güzel görsün sitedimmm:çok üzgünüm:
kızlar ya akıntım cogaldı benim biraz önce lavaboya girdim........
günlük ped vardııı nasıl diyeyim
bir tatlı kaşıgı kadar akıntım gelmiş normalmi............
bu nişan falan degıldir demi...................
keşke benimde kayınvalidem olsa :çok üzgünüm: ama benimki rahmetli olmuş.bitane var ama çakma kayınpederimin 2. eşi a.s torun hevesi falan olmadıından umurunda değiliz tabi.her iş bana bakıo huff :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?