36+5 37. haftamı oluyor kızlar
eheheh evet insan utanır ama olsun yapsın ee son zamanlarımız artık bende yarın kendim yapıcam hemde bir sürü iş
kafamda planlar yapıyorummmm
cekmeleri tekrar düzenlicem........
herseyi yıkıcam yastık yorgan kılıflarını artık bi daha yapmam........
silcem süpürcem camlarıda silerim........
tuvaletin banyoyu temızlıcem fayanslarınını.....
kafamda kuruyorum........
a<llah güç kuvvet versınde yapayım....... yavaş yavaş dinlene dinleneeee
senin doktor ne dedi anlatsanaaa be delikafaduldendelikafadulden
şenayım sen kaç kilo aldın toplamda? bak ben bi tane oğluş doğuracam diye 25 kilo aldım şimdiye kadar...sen iki taneye kaç kilo aldın şeker?
allahım bugün okuduğum en güzel cümle. demek yalnız değilim bende 25 kilo aldım. allah razı olsun iyi ki yazdın vallahi hafifledim.hihoyyyt
kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
cnm demekki olmaması senin iiçin daha hayırlıymış
üzülme boşver yapma iş falan zaten ben hastayım diye yapıyor
kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
galatea benim de canım sıkılıyor.dışarda mis gibi hava var.canım dışarı çıkmak istiyo ama eşim yasakladı.tüm aile iyce paranoyak olduk.millet nerdeyse nefesimi bile sayacak ya.herkes benden daha stresli o da bana yansıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?