2009 Nisan Anneleri buraya

urla sen nasıl yapcan bunları... eşin yardın etsin barii.....
koçiş ütüleri bile sen yapma diyo bide 37 sin yanii amanin dikkat et

selam kızlar,

biz geldik biraz sonra tahlillerimin sonuçlarını almaya gidicem dün muayenemiz vardı kan idrar ve gaita testi istedi doktorum idrar ve kan tahlillerimin sonuçlarını aldım kansızlık süper her değer çok düşük ama çok şükür tosunum maşallah kilo alıyor bakalım doktor sonuçlar için ne yapacak 10 nisan sezeryan günümüz hava bugün çok güzel 12,katta oturuyorum karnımı açtım oğlumu güneşlendirdim çok hoşuna gitti oğlumun sinehas canım canını sıkma sen kilolarından kurtulursun bebeğinde dünyaya gelince sütün onu besler inşallah önemli olan sağlıklı olsun bizim cep herkülleri benim doktorda 4000 kilodan fazla olsun istemiyorum dedi biz dana gibi olduk doğal olarak onlarında kilo almasını istiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

şenayım sen kaç kilo aldın toplamda? bak ben bi tane oğluş doğuracam diye 25 kilo aldım şimdiye kadar...sen iki taneye kaç kilo aldın şeker?

allahım bugün okuduğum en güzel cümle. demek yalnız değilim bende 25 kilo aldım. allah razı olsun iyi ki yazdın vallahi hafifledim.hihoyyyt

urla sen hamilelikten iyce sıkıldın herlade.erken doğurayım diye kendini işe veriyosun.
güzelim boşver ya.ne cam silmesi .yazdıklarını okuyunca ben yoruldum.
ben sadece yemek ve ütü yapıyorum.gerisi umrumda değil.nisanın ilk haftası kadın gelecek annemle evi mis gibi yaparlar inşallah.

kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...

galatea benim de canım sıkılıyor.dışarda mis gibi hava var.canım dışarı çıkmak istiyo ama eşim yasakladı.tüm aile iyce paranoyak olduk.millet nerdeyse nefesimi bile sayacak ya.herkes benden daha stresli o da bana yansıyo.

allahım bugün okuduğum en güzel cümle. demek yalnız değilim bende 25 kilo aldım. allah razı olsun iyi ki yazdın vallahi hafifledim.hihoyyyt

rica ederim ne demek :))) amaaaan hiç takmıyorum valla, veririz kızım biz bu kiloları..ben bu kadar çok kilo aldım ama allaha şükür bugüne kadar şu son çıkan kan sorunu dışında hiç bi sorun yaşamadım..ne şeker ne tansiyon ne de başka bişey..turp gibiyiz, napalım bu kadarda olacak..herşey dört dörtlük olmazki caaaanım!

canım ya sen üzme hiçbişey için kendini.ablana telefon aç konuşuver.

selinay ya msn adresin var ya bizde mail falan gönderiyorum pop master dite bi mail geliyor bana senin adres yazıyo kabul etmiyomusun mailleri yada bu adresi kulanmıyomusun hiç açıkta görmedim

evet armonia canım ya etoprğa katılıyorum sağlıklı olduğun sürece kiloyu takma verirsiniz.
bak ben 7 kilo aldım ama şeker çıktı onunla boğuşuyorum.ben stres yaptıkça o yükseliyo.keşke kilo alsydım ama şeker çıkmasaydı.

cnm demekki olmaması senin iiçin daha hayırlıymış
üzülme boşver yapma iş falan zaten ben hastayım diye yapıyor

kız sultan sitecek hayran olduk kaynanana valla allah bozmasın, ama cidden kıymetini bil..her insanın kusuru olur illaki, bence el üstünde tut kadını...hatta şimdi gidip şöyle sıkıca sarılıp bi öp :1hug:

aman canım üzme kendini bukadar bebişine yansır sonra zaten senin az günün kalmış.. şuan bebeğini düşün bence minicik sana çok ihtiyacı var .. evet olmaması gereken şeyler ama oluyo işte... herkes aynı duyarlılıkta olmuyor malesef...:1no2:

offf evet ya bi de o durum var, herkes beni benden daha çok düşünüyor, yok tek başına çıkma yok temizlik yapma yok kendini yorma sanki onlar böyle demese ben yapıcamda... ayyy artık herşey herkes batmaya başladı iyice

ayyyy ablan ne gıcııık ne sorumsuz böyle...tatlım yabancın değil ki o ablan senin, ara ve durumu anlat..neden böyle yapıyoki! bende kardeşlerin en büyüğüyüm ve onları ben toparlarım..söyle ablana ya yazık annene, hiç mi hakkı yok ablan üzerinde...hem ilerde kendi evlatlarıda ona böyle davranır o zaman anlar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…