2009 Nisan Anneleri buraya

ay öyle demeyin ya tamam sağlıklı olmak tabii ki güzel ama 25 de alınır mı yahu her hafta 1 kg aldım ben kasımdan beri şaka gibi. yesemde yemesemde aldım. ve de hergün 30-40 dak.spor yapıyorum biliyomusun. dün gece ağladım hatta nooldu bana fil gibi oldum diye kocamda yazık moral olsun diye ben seni böylede seviyorum diyo. kabul etti yani fil olduğumudelikafadulden

hayırdır kızlar bugün herkes pek bialıngan ağlamaklı son günler geldikçe depresyon mu bqaş göstermeye başladı acaba.

evet urla 37. haftanın içindeisn.

urla sen nasıl yapcan bunları... eşin yardın etsin barii.....
koçiş ütüleri bile sen yapma diyo bide 37 sin yanii amanin dikkat et

anam 12 katmı nasıl yaşıyorsun kız............. bizim burda 3. kattan fazla ev yok...
izmir merkezde varda ay yaşayamam hehaldee 12.kattaa

urla dikkat cnm bunca iş çok zor yavaş yavaş yap ama cam silme bak çok tehlikeli Allah korusun
evet yavaş yavaş yapcam artık

sagolun kızlaR YANİ 37. HAFTADAYIM OY MAŞALLAH BANA BEEEEE

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...........

yok kuzum sıkılmadım ama kim yapcak..
annem geleyım diyo ben istemıom zaten 65 yaşında kendi evıne zor yetiyorr

canım sıkma canını ara ablanı sakin bi şekilde annem hastaymış işinmi var neden gıtmıyorsun ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dee...
ben yakın olsam gidicem halimi biliyorsun deeeee

ehehehehe öpme kız bi yeri kalkar sonraaaa

tamam mecbur egıl ama yapsınnn

ahh ahh duy kaynananaaa delikafaduldendelikafadulden

ay kızlar slm ya pcde sorun var zor bağlanıyom geçmiş okumaya çalışacam bakem.........................................

eheheheheheheeeeeeeeeeeeee
bugün nedende belim çok ağrıyo.ben 37 bitmeden doğurmak istemiyoruuuuuuuuuuuum
olur canım bel agrısıııı
devamlı yatmaaa ve oturma dolaş biraz gez evin içinde bari....

aynı cekilde ama kim yapcak pekii işleri söylüyorlar sadeceeee

urla, Armonia, asyacenk, bursasu+, ebruli80, Esennn, etoprak, galatea79+, megul, selinay2002, sev_rey, tuğçe8

şirvan daha yokk...................

urla cnm sen nasıl başardın yahu 13 kg almayı biz senle aynıyız ya ondan sordum. sen normal mi istiyosun sezaryen mi bu arada

bugün nedende belim çok ağrıyo.ben 37 bitmeden doğurmak istemiyoruuuuuuuuuuuum

canım Allah sende bebeğinde hanki vakit sağlıklıkla kurtulacaksanız o vakit doğurmayı nasip etsin korkma benim belim baştan beri ağrıyor hayırlısı hakkımızda

ne demek 25 te alınırmı?? ben aldım işte! ben sana moral veriyom sen benimkini bozuyon iyi valla! hem yesemde yemesemde alıyom diye bişey yok, yiyoz alıyoz! bende çok hareketliyim, hergün mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum, her işimi kendim yapıyorum ki çok sık temizlik yapıyorum..başta üzülüyodum bende ama napayım keyfimden olmadım heralde, eşim beğenmezse de keyfi bilir ayrıca! benimkide durmadan dalga geçiyo, kim arayıp nasılsınız dese serap yuvarlanıp gidiyo bu çapla başka bişey yapamıyo diyo kaydirigubbakcemile bunada ağlayıp üzülürsek ohhhoooo derdin mi yok senin güzelim...bak yoksa söyle benim kaynanayı vereyim sana delikafadulden

ayy cnm üzülme ya ağlama bak bebişide kavuşmana az kaldı
annen için bende üzüldüm ara abanı izah et canım yaa

canım üzülme şuan en fazla dua edebilirsin elinden başka birşey gelmez en güzelide dua etmek zaten,bide ablanla konuş diyeceğim ama olurya bişey der moralin bozulur,şimdi bebeğine daha çok konsantre ol az kaldı yüzdün kuyruğuna geldin Allah yardımcın olsun ve ağlama sen ne hissediyorsan oda karnında o duyguları hissediyor ve senin sesini çok rahat duyuyor bebiş üzülmesin biraz daha sabret

urla cnm sen nasıl başardın yahu 13 kg almayı biz senle aynıyız ya ondan sordum. sen normal mi istiyosun sezaryen mi bu arada

aa evet aynıyızzz

canım 59la hamile kaldım en son 71 kiloydum 12 oluyor toplam

sezeryan olucak allah nasip ederse...........

sen ne istıyorsun......

tarıh verdimi doktorun peki...

ayy cnm üzülme ya ağlama bak bebişide kavuşmana az kaldı
annen için bende üzüldüm ara abanı izah et canım yaa

ne yapıyor kız kaynanan

kaynana deme bana 3.5 senedirklava: yeterince uğraştım 2. sine katlanamam

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Armonia, benanber, bursasu+, ebruli80, Esennn, etoprak, galatea79+, iyuksel, megul, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, takvim, tuğçe8

kız maşallah deyin kayananama nazar dğmesin
süpürge yapıyor çekmiyormuş diye çıkarmış sapını eğile ğile süpürüyor valla ya yerlerde şu an bende bu rda size çene yarıştırıyorum
valla e toprak öpücem anacımda ben de çekiniyom kız
az öncede atletimi değiştirdi valla saolsun
ıhamur yaptı ballı içtim
bu arada bana sancılar giriyor çok tırsmaya başladım

hiçte çekinme valla, kadir kıymet bilindiğini görünce daha da severek yapar her yaptığını...insanlara yaptıklarına karşılık küçük bi teşekkür etmek gerçekten onları mutlu eder..sonuçta kadıncağız senden bi karşılık beklediğinden değil seni sevdiğinden yapıyo bak.. sende ona sevgini göstermelisin bence...:teselli:

epidural sezaryen. çok oldu gün vereli o 1 nisan dedi ama ben 4 ü diye direttim tamam dedi 4.4.09 sabah 8-30 kısmetse kızımız geliyor teyzesi:ecrin_bebek:bende 59.7 yle hamile kaldım şu an 85 im. allahtan boyum 1.75 de birazcık ondan yırtıyorum. yinede 34-36 bedenden bu hale gelmek üzüyor beni. farkındaysan şu andaki bedenimi yazamıyorum çünkü yok öyle bi bedendelikafadulden[/QUOTE]

eee daha ne istiyosun 1.75 boy varmış...hatuna bak yaaa! kızım kaşınma bak gelir seni bulur bu koca göbekle bi güzel döverim...ben 58 le hamile kaldım, boy anca 1.70... senden daha tosbağayım!!klava: oldu anacım hem çocuk doğuracan hemde 34 bedende kalacan nerde bu bolluk...sabret 6 ay sonra olursun tekrar 34 beden kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…