evet armonia canım ya etoprğa katılıyorum sağlıklı olduğun sürece kiloyu takma verirsiniz.
bak ben 7 kilo aldım ama şeker çıktı onunla boğuşuyorum.ben stres yaptıkça o yükseliyo.keşke kilo alsydım ama şeker çıkmasaydı.
evet urla 37. haftanın içindeisn.
urla sen nasıl yapcan bunları... eşin yardın etsin barii.....
koçiş ütüleri bile sen yapma diyo bide 37 sin yanii amanin dikkat et
anam 12 katmı nasıl yaşıyorsun kız............. bizim burda 3. kattan fazla ev yok...selam kızlar,
biz geldik biraz sonra tahlillerimin sonuçlarını almaya gidicem dün muayenemiz vardı kan idrar ve gaita testi istedi doktorum idrar ve kan tahlillerimin sonuçlarını aldım kansızlık süper her değer çok düşük ama çok şükür tosunum maşallah kilo alıyor bakalım doktor sonuçlar için ne yapacak 10 nisan sezeryan günümüz hava bugün çok güzel 12,katta oturuyorum karnımı açtım oğlumu güneşlendirdim çok hoşuna gitti oğlumun sinehas canım canını sıkma sen kilolarından kurtulursun bebeğinde dünyaya gelince sütün onu besler inşallah önemli olan sağlıklı olsun bizim cep herkülleri benim doktorda 4000 kilodan fazla olsun istemiyorum dedi biz dana gibi olduk doğal olarak onlarında kilo almasını istiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
evet yavaş yavaş yapcam artıkurla dikkat cnm bunca iş çok zor yavaş yavaş yap ama cam silme bak çok tehlikeli Allah korusun
evet urlacımm
yok kuzum sıkılmadım ama kim yapcak..urla sen hamilelikten iyce sıkıldın herlade.erken doğurayım diye kendini işe veriyosun.
güzelim boşver ya.ne cam silmesi .yazdıklarını okuyunca ben yoruldum.
ben sadece yemek ve ütü yapıyorum.gerisi umrumda değil.nisanın ilk haftası kadın gelecek annemle evi mis gibi yaparlar inşallah.
canım sıkma canını ara ablanı sakin bi şekilde annem hastaymış işinmi var neden gıtmıyorsun ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
ehehehehe öpme kız bi yeri kalkar sonraaaakız sultan sitecek hayran olduk kaynananavalla allah bozmasın, ama cidden kıymetini bil..her insanın kusuru olur illaki, bence el üstünde tut kadını...hatta şimdi gidip şöyle sıkıca sarılıp bi öp :1hug:
eheheheheheheeeeeeeeeeeeeeay öyle demeyin ya tamam sağlıklı olmak tabii ki güzel ama 25 de alınır mı yahu her hafta 1 kg aldım ben kasımdan beri şaka gibi. yesemde yemesemde aldım. ve de hergün 30-40 dak.spor yapıyorum biliyomusun. dün gece ağladım hatta nooldu bana fil gibi oldum diye kocamda yazık moral olsun diye ben seni böylede seviyorum diyo. kabul etti yani fil olduğumudelikafadulden
olur canım bel agrısııııbugün nedende belim çok ağrıyo.ben 37 bitmeden doğurmak istemiyoruuuuuuuuuuuum
aynı cekilde ama kim yapcak pekii işleri söylüyorlar sadeceeeeofff evet ya bi de o durum var, herkes beni benden daha çok düşünüyor, yok tek başına çıkma yok temizlik yapma yok kendini yorma sanki onlar böyle demese ben yapıcamda... ayyy artık herşey herkes batmaya başladı iyice
bugün nedende belim çok ağrıyo.ben 37 bitmeden doğurmak istemiyoruuuuuuuuuuuum
ay öyle demeyin ya tamam sağlıklı olmak tabii ki güzel ama 25 de alınır mı yahu her hafta 1 kg aldım ben kasımdan beri şaka gibi. yesemde yemesemde aldım. ve de hergün 30-40 dak.spor yapıyorum biliyomusun. dün gece ağladım hatta nooldu bana fil gibi oldum diye kocamda yazık moral olsun diye ben seni böylede seviyorum diyo. kabul etti yani fil olduğumudelikafadulden
kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
urla cnm sen nasıl başardın yahu 13 kg almayı biz senle aynıyız ya ondan sordum. sen normal mi istiyosun sezaryen mi bu arada
ayy cnm üzülme ya ağlama bak bebişide kavuşmana az kaldı
annen için bende üzüldüm ara abanı izah et canım yaa
ne demek 25 te alınırmı?? ben aldım işte! ben sana moral veriyom sen benimkini bozuyon iyi valla! hem yesemde yemesemde alıyom diye bişey yok, yiyoz alıyoz! bende çok hareketliyim, hergün mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum, her işimi kendim yapıyorum ki çok sık temizlik yapıyorum..başta üzülüyodum bende ama napayım keyfimden olmadım heralde, eşim beğenmezse de keyfi bilir ayrıca! benimkide durmadan dalga geçiyo, kim arayıp nasılsınız dese serap yuvarlanıp gidiyo bu çapla başka bişey yapamıyo diyo kaydirigubbakcemile bunada ağlayıp üzülürsek ohhhoooo derdin mi yok senin güzelim...bak yoksa söyle benim kaynanayı vereyim sana delikafadulden
aa evet aynıyızzz
canım 59la hamile kaldım en son 71 kiloydum 12 oluyor toplam
sezeryan olucak allah nasip ederse...........
sen ne istıyorsun......
tarıh verdimi doktorun peki...
ne yapıyor kız kaynanan[
epidural sezaryen. çok oldu gün vereli o 1 nisan dedi ama ben 4 ü diye direttim tamam dedi 4.4.09 sabah 8-30 kısmetse kızımız geliyor teyzesi:ecrin_bebek:bende 59.7 yle hamile kaldım şu an 85 im. allahtan boyum 1.75 de birazcık ondan yırtıyorum. yinede 34-36 bedenden bu hale gelmek üzüyor beni. farkındaysan şu andaki bedenimi yazamıyorum çünkü yok öyle bi bedendelikafadulden
kız maşallah deyin kayananama nazar dğmesin
süpürge yapıyor çekmiyormuş diye çıkarmış sapını eğile ğile süpürüyor valla ya yerlerde şu an bende bu rda size çene yarıştırıyorum
valla e toprak öpücem anacımda ben de çekiniyom kız
az öncede atletimi değiştirdi valla saolsun
ıhamur yaptı ballı içtim
bu arada bana sancılar giriyor çok tırsmaya başladım
aman canım üzme kendini bukadar bebişine yansır sonra zaten senin az günün kalmış.. şuan bebeğini düşün bence minicik sana çok ihtiyacı var .. evet olmaması gereken şeyler ama oluyo işte... herkes aynı duyarlılıkta olmuyor malesef...:1no2:
ayyyy ablan ne gıcııık ne sorumsuz böyle...tatlım yabancın değil ki o ablan senin, ara ve durumu anlat..neden böyle yapıyoki! bende kardeşlerin en büyüğüyüm ve onları ben toparlarım..söyle ablana ya yazık annene, hiç mi hakkı yok ablan üzerinde...hem ilerde kendi evlatlarıda ona böyle davranır o zaman anlar!!
a
canım sıkma canını ara ablanı sakin bi şekilde annem hastaymış işinmi var neden gıtmıyorsun ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dee...
ben yakın olsam gidicem halimi biliyorsun deeeee
ayy cnm üzülme ya ağlama bak bebişide kavuşmana az kaldı
annen için bende üzüldüm ara abanı izah et canım yaa
canım üzülme şuan en fazla dua edebilirsin elinden başka birşey gelmez en güzelide dua etmek zaten,bide ablanla konuş diyeceğim ama olurya bişey der moralin bozulur,şimdi bebeğine daha çok konsantre ol az kaldı yüzdün kuyruğuna geldin Allah yardımcın olsun ve ağlama sen ne hissediyorsan oda karnında o duyguları hissediyor ve senin sesini çok rahat duyuyor bebiş üzülmesin biraz daha sabret
kızlar çok saolun valla, ablamı arayıp konuşmak istemiyorum çünkü o kadar sinirliyim ki ona olmadık laf ederim iyice gerilirim.. şimdi banyoya giricem belki sakinleşirim biraz... desteğiniz için çok teşekkürler, iyiki siz varsınız yoksa içime atmaktan patlayacaktım az daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?