2009 Nisan Anneleri buraya

eee daha ne istiyosun 1.75 boy varmış...hatuna bak yaaa! kızım kaşınma bak gelir seni bulur bu koca göbekle bi güzel döverim...ben 58 le hamile kaldım, boy anca 1.70... senden daha tosbağayım!!klava: oldu anacım hem çocuk doğuracan hemde 34 bedende kalacan nerde bu bolluk...sabret 6 ay sonra olursun tekrar 34 beden kötükedihüso[/QUOTE]

döv valla güzelim takıntılı oldum ben iyice bu hamilelik depresif yaptı beni ömür boyu böyle kalackmışım gibi geliyorcokacimcoook

sultancım sağol canımya demek ela gözlü bi oğluşum olacak heheh...................................

eheheheheh oh afiyet olsun

yarın da hava böyle güzel olur inşallah.kocişle gezeriz biraz.eminönüne gitrmek istiyorum.son rütuşlar için.minik renkli kutucuklar kurdelelr falan almak istiyorum.belim izizn verirse tabi.

selam arkadaşlar...gecmişi okudum...bugun kasvetli bir gün anlaşılan...doğum yaklaştıkça hem biz hassasslaştık hem de herşey üst üste geliyor valla...

Galatea79 ne kadar haklı olsan da ablan kendisi akıl edemiyorsa sadece sen üzülürsün ama yine de bence bir ara ve annenin hastalığını hatırlat... Allah içine merhamet versin ne diyeyim seni de anneni de bu haliyle üzüyor...

Etoprak, armonia, şenay boşverin kızlar kiloları ...etoprak haklı...aldıysanız iyi bir nedenden aldınız...ben hamileliğimde 7 kilo aldım ama ne daha önceki hayatımda hem obez olarak teshis konuldu...hipotiroidden dolayı hep toplu, şişman oldu...hamile kalınca Allahın hikmeti tiroidim aldığım ilaçlarla normale döndü (hayatımda ilk defa) ve kiloyu bebk aldı ama yine hepinizden daha kiloluyum ve hamileyim yiyecem diyemedim..önceki kilolarımdan dolayı ..o yuzden boşverin ay çok uzun oldu ama paylaşayım dedim...

kızalr ben de biraz evin içinde turlayayım.uralnın tavsiyesine uyacam.2 gündür gerçekten çok hareketsiz kaldım.

urla yapma o kadar işi kız...valla Allah korusun doğurursun ...dün benim dr. o ben 35+2 haftalığım diyince o haftadan gün alırsan 36 olursun dedi yani sen 37 haftalıksın..az kaldı ayol......

Bu arada bana temizliğe kadın gelecekti...randevu ayarlayamadı...hatun haftanın 7 günü dolu...:1shok: Allah daha çok versin ama benden daha çok kazanoyor...yalvar yakar 29 Martı ayarlattım ne olur ne olmaz diye..

ben akşama mantar yapcam ama renkelri biraz sarıya dönmüş.yapmasam mı ki acaba.7 günlükler.

yapma istersen canım tabi yine sen bilirsin...

evet gez bıraz dolaş evın içinde hareketlen

cok hareketsiz kalmakta iii degılmiş ama abartma tabi...

iyüksel belki doğumdan sonra da troid sorunun devam etmez.

keşke megulcüm ...bu hastalıktan illah ettim ..Allah başka onulmaz dertler vermesin ama bir insana beddua edeceksen tiroid olsun de diyorum artık...beni alt üst etti ..sadece kilo değil insan psikolojisi fizyolojisi herşey...dr. biri sakarlığa bile neden oluyor demiştibenneyaptımki

oh vallaa ya benım evım büyük degıl 100 m'2
kadın tutmayacagım......... vazgectim
bu hafta kendim az cok yavaş yavaş yapacagım.....................

haftaya zaten gün verır doktor haftayada eltim yardım edicek sagolsun yeter..............

evet ya kadınlar cok kazanıyor.................

arkadaşlar doğumu kolaylaştıran dualar varmış ..meryem ve inşikak sureleri ...bence artık okumaya başlayalım ...bir de çocuğunuzun güzel yüzlü olması için yusuf suresini okuyun diyorlar...sabah ben okudum (bilgisayardan takip ettim ) valla beni çok rahatlattı

urla, Armonia, benanber, bigudi54, ebruli80, Esennn, etoprak, iyuksel, megul, selinay2002, zeyned

benanber, bigudi54, ebruli80,zeyned sizler neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzzzzz

ay kızlar canım bişey cektı nette okudum ot cinsi yazın oluyor..................
offfffffffff olsada yasek

Selam herkese...ben halen doğurmadım ama çok sancım var. Bütün gece sabaha kadar kıvrandım. Sabah geçti ama bende hal kalmamıştı biraz uyku birazda hareket ettim, dedim aradan sizlere de yoklama veriim...
Gece bebeğin şekerlerini yaptım biraz, ne olur ne olmaz. Bu akşamda kısmet kociş gelince biraz kendimle ilgilenirim, banyo, bakım falan..vs. Ah bebeğim 1 hafta daha bile kalsa önemli malum. O nedenle pek kalkmamaya çalışıyorum ama hayırlısı...
Biraz geçmişi okuyim yazarım yinea.s.
Urla yaaa yeter artık yapma temizlik falan, Allah korusun başına iş alcan. Bebeğin kordonunun en riskli olduğu haftalardayız aman haa....

tamam canım dikat ederım ama evım pis

sende kendine dikkat etttttttt

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, benanber, bigudi54, demet1, ebruli80, Ela-Çınar, Esennn, gungor, iyuksel, köfte:)), lily_of_the_valley, Ruveydax, tuğçe8

ay şirvan daha yok arasammı acabaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…