epidural sezaryen. çok oldu gün vereli o 1 nisan dedi ama ben 4 ü diye direttim tamam dedi 4.4.09 sabah 8-30 kısmetse kızımız geliyor teyzesi:ecrin_bebek:bende 59.7 yle hamile kaldım şu an 85 im. allahtan boyum 1.75 de birazcık ondan yırtıyorum. yinede 34-36 bedenden bu hale gelmek üzüyor beni. farkındaysan şu andaki bedenimi yazamıyorum çünkü yok öyle bi bedendelikafadulden
eheheheheh oh afiyet olsunkız maşallah deyin kayananama nazar dğmesin
süpürge yapıyor çekmiyormuş diye çıkarmış sapını eğile ğile süpürüyor valla ya yerlerde şu an bende bu rda size çene yarıştırıyorum
valla e toprak öpücem anacımda ben de çekiniyom kız
az öncede atletimi değiştirdi valla saolsun
ıhamur yaptı ballı içtim
bu arada bana sancılar giriyor çok tırsmaya başladım
aman ozaman benımde nisanın 1-2 olur ay heyecan yaptım bakkkkk yineeeaa evet aynıyızzz
canım 59la hamile kaldım en son 71 kiloydum 12 oluyor toplam
sezeryan olucak allah nasip ederse...........
sen ne istıyorsun......
tarıh verdimi doktorun peki...
ne yapıyor kız kaynanan[
epidural sezaryen. çok oldu gün vereli o 1 nisan dedi ama ben 4 ü diye direttim tamam dedi 4.4.09 sabah 8-30 kısmetse kızımız geliyor teyzesi:ecrin_bebek:bende 59.7 yle hamile kaldım şu an 85 im. allahtan boyum 1.75 de birazcık ondan yırtıyorum. yinede 34-36 bedenden bu hale gelmek üzüyor beni. farkındaysan şu andaki bedenimi yazamıyorum çünkü yok öyle bi bedendelikafadulden
bende nisan 7 si falan istıyorum.......
karnım acıktı... bişiler yiyeyım baribende çıkıyorum...ıspanak yıkıcam daha...
akşama görüşürüz..
bende bu akşam ısspanak yapıcam kolay gelsin..............
sultancım sağol canımya demek ela gözlü bi oğluşum olacak heheh...................................
ben akşama mantar yapcam ama renkelri biraz sarıya dönmüş.yapmasam mı ki acaba.7 günlükler.
iyüksel belki doğumdan sonra da troid sorunun devam etmez.
urla yapma o kadar işi kız...valla Allah korusun doğurursun ...dün benim dr. o ben 35+2 haftalığım diyince o haftadan gün alırsan 36 olursun dedi yani sen 37 haftalıksın..az kaldı ayol......
Bu arada bana temizliğe kadın gelecekti...randevu ayarlayamadı...hatun haftanın 7 günü dolu...:1shok: Allah daha çok versin ama benden daha çok kazanoyor...yalvar yakar 29 Martı ayarlattım ne olur ne olmaz diye..
Selam herkese...ben halen doğurmadım ama çok sancım var. Bütün gece sabaha kadar kıvrandım. Sabah geçti ama bende hal kalmamıştı biraz uyku birazda hareket ettim, dedim aradan sizlere de yoklama veriim...
Gece bebeğin şekerlerini yaptım biraz, ne olur ne olmaz. Bu akşamda kısmet kociş gelince biraz kendimle ilgilenirim, banyo, bakım falan..vs. Ah bebeğim 1 hafta daha bile kalsa önemli malum. O nedenle pek kalkmamaya çalışıyorum ama hayırlısı...
Biraz geçmişi okuyim yazarım yinea.s.
Urla yaaa yeter artık yapma temizlik falan, Allah korusun başına iş alcan. Bebeğin kordonunun en riskli olduğu haftalardayız aman haa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?