kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
hatta doğurup dönmek istiyorumsenağlama
yaa yiyiyorum ama bi beceremedim şu çocuğu büyütmesiniklava:
aslında annem alt katta yani kaçış yok habire şu faydalıymış bu faydalıymış diye tıkıyo ağzıma ama nafile faydasını ben görüyom:çok üzgünüm:
kısmeti bu kadar ne yapayım artık biraz daha otursun içerde bakalım ben seni geçicem doğurana kadar ..
geçen yengem telefon etti bana.. nasıl gidiyor hamilelik diye..geçen sene ikizleri oldu onunda, toplam 9 kilo almış doğumda hepsi gitmiş...acayip asabım bozuldu.. eşime söyledim yalandır o sen inanma diye teselliye kalktı..ama sonra annemden duydum o doğumdan sonra alırmış kiloyu,hemde nasıl kilo, bu daha kötü dedi..evet şimdi alalım bebeğe yarasın, doğumdan sonrada verelim..
kızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor
eheheh evet insan utanır ama olsun yapsın ee son zamanlarımız artık bende yarın kendim yapıcam hemde bir sürü iş
kafamda planlar yapıyorummmm
cekmeleri tekrar düzenlicem........
herseyi yıkıcam yastık yorgan kılıflarını artık bi daha yapmam........
silcem süpürcem camlarıda silerim........
tuvaletin banyoyu temızlıcem fayanslarınını.....
kafamda kuruyorum........
a<llah güç kuvvet versınde yapayım....... yavaş yavaş dinlene dinleneeee
senin doktor ne dedi anlatsanaaa be delikafaduldendelikafadulden
kızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, benanber, bigudi54, demet1, ebruli80, Ela-Çınar, Esennn, gungor, iyuksel, köfte:)), lily_of_the_valley, Ruveydax, tuğçe8
ay şirvan daha yok arasammı acabaaaaaaaaa
urla, Armonia, benanber, bigudi54, ebruli80, Esennn, etoprak, iyuksel, megul, selinay2002, zeyned
benanber, bigudi54, ebruli80,zeyned sizler neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzzzzz
evet gidecekti sabahtı randevusu öglen işe gelcekti offfffffffffŞirvan doktora gidecekti diye hatırlıyorum.
kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
Aaaa heyecan yaptım.Sancın var mı?Evde misin, yalnız mısın?Allahım ben doğururken ne halde olacağım acaba?sen kan geldi dedin bendeki paniğe bak.Eyvah eyvah
herhalde bende bılmıyoumama nişanda hemen doğum olmuyor dimi , 2 gün sonra gerçekleşiyor diye okudum sanırım yanlış da biliyor olabilirim....
Kızlar geldİm ben....
Baran bey gayet İyİymİŞ,, bİr hafta gerİden gelİyor dedİ doktor..
2236 gr - 45 cm ..
Bu hafta proteİn yemem gerekİyormuŞ,, İyİ beslen dedİ,,,
normalde 2400 falan olması gerekİrmİŞ,,,
aaa bu arada bende nst ye baĞlandım... Sonunda...
BebİŞ İlk Önce uykuya daldı, sonra bİr tekme yemİŞsİn dedİ...
Zaten fazla durmadım.. 10 dk. Falan ..
Kendİ doktorum deĞİldİ, gİttİĞİm İlk defa gİdİyordum..
Tamam doktor İyİydİ, belkİ tanıdık dİye bİlmİyorum ama ,, hastane Çok kalabalıktı...
Bİrde randevusuz gİdİyosun . İsİm yazdır bekle...
Ayy nebİlİm..
Ben gene kendİ doktoruma gİderİm....
Kadında dedİ zaten ,,İster buraya gelİrsİn, İster kendİ doktoruna gİdersİn..
Ama bu 10 gÜn İyİ beslen dedİ...
ama nişanda hemen doğum olmuyor dimi , 2 gün sonra gerçekleşiyor diye okudum sanırım yanlış da biliyor olabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?