2009 Nisan Anneleri buraya

offf gene ortalık ayağa kalktı artık alışmamız lazım bu tempoya kızlar.. haftaya bu haberler giderek dahada artmaya başlayacak....

aman yemene dikkat et cnm bol bol süt ve yumurta tüket...
sen medikalparka gitmiyormuydun neden başka dr gitme gereği duydun cnm ?

offf gene ortalık ayağa kalktı artık alışmamız lazım bu tempoya kızlar.. haftaya bu haberler giderek dahada artmaya başlayacak....
evet haftaya cok tempolu gececek gii gelıyor banadaaaaaaaaaa

evet artık yolun sonuna geliyoruz yavaş yavaşşşşşşşşşşşşş

bu ne stres ya süpersiniz hatunlar bende heyecanlandım şimdi. Tuğçe için dua edeceğim.
ınşallah hayırlısıyla kurtulur.
şirvancım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. beslenmene dikkat edeceğine eminim
gerçi olması gereken kilodan çokta az değil bence. hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah
bende yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım. haftanın başından beri bir cuma geçsede cumartesi gelse diye bekliyorum. herşeyin hayırlısı inşallah

ayy canım ağrın var mı?

evet gidecekti sabahtı randevusu öglen işe gelcekti offfffffffff

ana kızz ee sen evdemisin.... hastaneye gitseneeeeeeeeeeeeeeeee

haber ver bizlereee
telin varmı senın muhtardaaa

[E]

canımmm dua edicem elbette ama sende mutlaka haber ver bize...

ay tugceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız heyecan yaptım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi bakalım allahım yardımcın olsun
eşini aradınmı

ne zaman gidion hastaneyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tuğçe sancı filan var mı canım

Aaaa heyecan yaptım.Sancın var mı?Evde misin, yalnız mısın?Allahım ben doğururken ne halde olacağım acaba?sen kan geldi dedin bendeki paniğe bak.Eyvah eyvah

aynen canım..............

dua edicem tugce allahım yardımcın olsun hepimizi allahım bir avazda kurtarsınnnn

kızlar dualarınız için teşekkür ederim doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyorum ağrım yok,Allah Allah çok şaşkınım ya:1shok: korkmuyorum Allah ın izniyle ama acayip birhis doğurmak için acele ederken şimdi keşke biraz daha zaman geçse diyorum hayırlısı Allah tan ben size haber veririm numaram var muhtarda ama sağlıkla çıkarsam inşallah ben msj çekerim:1hug:

evet gidecekti sabahtı randevusu öglen işe gelcekti offfffffffff

ana kızz ee sen evdemisin.... Hastaneye gitseneeeeeeeeeeeeeeeee

haber ver bizlereee
telin varmı senın muhtardaaa

tel var - ararız ..

tugce cıkmış kızlar allah yardımcı olsun...................

şirvan sen nerelerde kaldın beeeeeeeeee

anlat hadi ogluşunu bende cıkacagım

kız hep senmi doktordan sınra kaçamak yapacan ..
Bugünde ben kaçamak yaptımm.....

aman yemene dikkat et cnm bol bol süt ve yumurta tüket...
Sen medikalparka gitmiyormuydun neden başka dr gitme gereği duydun cnm ?

evet oraya gidiyorum.. Bu eşimin erkadaşının eşiymiş,, tanıdık ayağına gittik yaniii.

şirvancım maşallah bebişine
saol canım.. Tüm bebeklere maşallah.

saolun kızlar .. Tüm bebeklere maşallah.

yanımda ailem var yarın dr gidecektim zaten gel derse bugün gideceğim bir çıksaydı

ben çıkıyorum dua edin hepinizi seviyorum ve öpüyorum

allah bir avazda kurtulmak nasip etsin cnm, inş sağlıkla bebişini alırsın kucağına hst.uzakmı sana ne kadar zaman da varıyorsun ?

canım uzak ama arabamız var yarım saatte gidiyoruz Allah razı olsun cümlemiz sağlıkla atlatalım inşallah

Nasıl Bir Çocuğunuz Olacak? testini çözdü ve sonucu İşte Benim Çoçuğum(Ela göz,kumral,erkek) çıktı.

MAŞALLAH canım bebişine ye iç kafana takama bak nasıl kilo alıyo bebişin.............................

yanımda ailem var yarın dr gidecektim zaten gel derse bugün gideceğim bir çıksaydı

tuğçecim korkma hemen canım bazılarında nişan 2 hafta erken geliyo doğumdan ama doğum vaktinde gerçekleşiyo.....................................

tuğçecim allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah senin için ve bebeğin için dua edicem hayırlı haberlerini bekliyoruz.........

ooo e toprak sende bebişe randevulaştın demek
bende kavuşmak istiyoru meleğime şu an dışarda ışıl ışıl bir hava var evimn içi apaydın bahar geldi yaşasın....
bebişte sanki benle kaavuşmak istiyor gibi yada öksürdüğüm için zavallı çocuğum içerde kasılıyor rahatasız oluyor hiç durmuyır

kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin

cnm hayırlı haberlerle gel inş.
bende her wc ye gittiğimde çamaşırımı tuvalet kağıdını kontrol ediyorum sanki birşey görcekmişim gibi geliyır her seferinde
şirvan hoşgeldin cnm bebişe maşllah
bakın urla sanada söyülüyorum bu son ay bebeğin en fazla kilo aldığı aydayız
o yüzden bebeklerimizin kilo almasını istiyorsak bol bol yatıp dinlenmemiz gerek enerjimizi kendimize harcıyoruz ve bebişler faydalanamıyor yiyin istirhat edinki bebiş yedikleeinizden faydalansın

ben de elimden geldiğince okuyorum inşikak tarık surelerini.yusuf ve meryeme de başlarım.

ay kızlar canım bişey cektı nette okudum ot cinsi yazın oluyor..................
offfffffffff olsada yasek

hangi ot ya merak ettim şimdi yazsana.

hadi hayırlısı canım.

kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin

canım hayırlısı olsun.dualaımız seninle.

canım doktorun da demiştir gerçi ama proteine yüklen biraz.sebze yemeklerine bile kıyma koy.benim bebek 34+1 de 2250 gr. dı.3 4 günlük geriden takip ediyor demişti doktor.

hayırlı haberle gelirsin inşallah.........

valla urla bana da haftaya çok tempolu olcak gibi geliyo. patır patır dökülcek millet bizim topicin reytingi tavan yapıcakkaydirigubbakcemile3
ehehe evet

allah hayırlsını versın zamanı nezamasa ozaman

bence git doktora sen gidene kdar doktor ameliyytattan cıkar uzaksaaaaaa

bende cıkıyorum allaha emanet olun........
bende de bi halsizlik varki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…