aman yemene dikkat et cnm bol bol süt ve yumurta tüket...Kızlar geldım ben....
Baran bey gayet ıyıymıŞ,, bır hafta gerıden gelıyor dedı doktor..
2236 gr - 45 cm ..
Bu hafta proteın yemem gerekıyormuŞ,, ıyı beslen dedı,,,
normalde 2400 falan olması gerekırmıŞ,,,
aaa bu arada bende nst ye baĞlandım... Sonunda...
BebıŞ ılk Önce uykuya daldı, sonra bır tekme yemıŞsın dedı...
Zaten fazla durmadım.. 10 dk. Falan ..
Kendı doktorum deĞıldı, gıttıĞım ılk defa gıdıyordum..
Tamam doktor ıyıydı, belkı tanıdık dıye bılmıyorum ama ,, hastane Çok kalabalıktı...
Bırde randevusuz gıdıyosun . ısım yazdır bekle...
Ayy nebılım..
Ben gene kendı doktoruma gıderım....
Kadında dedı zaten ,,ıster buraya gelırsın, ıster kendı doktoruna gıdersın..
Ama bu 10 gÜn ıyı beslen dedı...
evet haftaya cok tempolu gececek gii gelıyor banadaaaaaaaaaaofff gene ortalık ayağa kalktı artık alışmamız lazım bu tempoya kızlar.. haftaya bu haberler giderek dahada artmaya başlayacak....
evet artık yolun sonuna geliyoruz yavaş yavaşşşşşşşşşşşşşayy canımm. Dikkat et kendine ,, dualarımız seninle bitanem...
Heyecan stres yok.. Sakın olalımmm.. Demesi olay biliyorum ama ,, bir birimize destek olmak zorundayız....
Kaç ayımızı birlikte geçirdik. Yolun sonuna geldik,, ve bunuda güzel bir şekilde atlatacağız...
Gelen şey nişansa - bugün hemen doğum olacak diye birşey yok...
evet haftaya cok tempolu gececek gii gelıyor banadaaaaaaaaaa
ayy canım ağrın var mı?
evet gidecekti sabahtı randevusu öglen işe gelcekti offfffffffff
ana kızz ee sen evdemisin.... hastaneye gitseneeeeeeeeeeeeeeeee
haber ver bizlereee
telin varmı senın muhtardaaa
[E]
canımmm dua edicem elbette ama sende mutlaka haber ver bize...
ay tugceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız heyecan yaptım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi bakalım allahım yardımcın olsun
eşini aradınmı
ne zaman gidion hastaneyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tuğçe sancı filan var mı canım
Aaaa heyecan yaptım.Sancın var mı?Evde misin, yalnız mısın?Allahım ben doğururken ne halde olacağım acaba?sen kan geldi dedin bendeki paniğe bak.Eyvah eyvah
aynen canım..............
dua edicem tugce allahım yardımcın olsun hepimizi allahım bir avazda kurtarsınnnn
ayy canımm. Dikkat et kendine ,, dualarımız seninle bitanem...
Heyecan stres yok.. Sakın olalımmm.. Demesi olay biliyorum ama ,, bir birimize destek olmak zorundayız....
Kaç ayımızı birlikte geçirdik. Yolun sonuna geldik,, ve bunuda güzel bir şekilde atlatacağız...
Gelen şey nişansa - bugün hemen doğum olacak diye birşey yok...
bu ne stres ya süpersiniz hatunlar bende heyecanlandım şimdi. Tuğçe için dua edeceğim.
İnşallah hayırlısıyla kurtulur.
şirvancım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. beslenmene dikkat edeceğine eminim
gerçi olması gereken kilodan çokta az değil bence. hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah
bende yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım. haftanın başından beri bir cuma geçsede cumartesi gelse diye bekliyorum. herşeyin hayırlısı inşallah
evet gidecekti sabahtı randevusu öglen işe gelcekti offfffffffff
ana kızz ee sen evdemisin.... Hastaneye gitseneeeeeeeeeeeeeeeee
haber ver bizlereee
telin varmı senın muhtardaaa
tugce cıkmış kızlar allah yardımcı olsun...................
şirvan sen nerelerde kaldın beeeeeeeeee
anlat hadi ogluşunu bende cıkacagım
aman yemene dikkat et cnm bol bol süt ve yumurta tüket...
Sen medikalparka gitmiyormuydun neden başka dr gitme gereği duydun cnm ?
saol canım.. Tüm bebeklere maşallah.şirvancım maşallah bebişine
bu ne stres ya süpersiniz hatunlar bende heyecanlandım şimdi. Tuğçe için dua edeceğim.
Inşallah hayırlısıyla kurtulur.
şirvancım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Beslenmene dikkat edeceğine eminim
gerçi olması gereken kilodan çokta az değil bence. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah
bende yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım. Haftanın başından beri bir cuma geçsede cumartesi gelse diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah
yanımda ailem var yarın dr gidecektim zaten gel derse bugün gideceğim bir çıksaydı
allah bir avazda kurtulmak nasip etsin cnm, inş sağlıkla bebişini alırsın kucağına hst.uzakmı sana ne kadar zaman da varıyorsun ?yanımda ailem var yarın dr gidecektim zaten gel derse bugün gideceğim bir çıksaydı
hadi 36 haftayayıda bitirmişsin şeker...
allah bir avazda kurtulmak nasip etsin cnm, inş sağlıkla bebişini alırsın kucağına hst.uzakmı sana ne kadar zaman da varıyorsun ?
Nasıl Bir Çocuğunuz Olacak? testini çözdü ve sonucu İşte Benim Çoçuğum(Ela göz,kumral,erkek) çıktı.
Kızlar geldİm ben....
Baran bey gayet İyİymİŞ,, bİr hafta gerİden gelİyor dedİ doktor..
2236 gr - 45 cm ..
Bu hafta proteİn yemem gerekİyormuŞ,, İyİ beslen dedİ,,,
normalde 2400 falan olması gerekİrmİŞ,,,
BebİŞ İlk Önce uykuya daldı, sonra bİr tekme yemİŞsİn dedİ...
Kendİ doktorum deĞİldİ, gİttİĞİm İlk defa gİdİyordum..
Tamam doktor İyİydİ, belkİ tanıdık dİye bİlmİyorum ama ,, hastane Çok kalabalıktı...
Bİrde randevusuz gİdİyosun . İsİm yazdır bekle...
Ayy nebİlİm..
Ben gene kendİ doktoruma gİderİm....
Kadında dedİ zaten ,,İster buraya gelİrsİn, İster kendİ doktoruna gİdersİn..
Ama bu 10 gÜn İyİ beslen dedİ...
yanımda ailem var yarın dr gidecektim zaten gel derse bugün gideceğim bir çıksaydı
ooo e toprak sende bebişe randevulaştın demekepidural sezaryen. çok oldu gün vereli o 1 nisan dedi ama ben 4 ü diye direttim tamam dedi 4.4.09 sabah 8-30 kısmetse kızımız geliyor teyzesi:ecrin_bebek:bende 59.7 yle hamile kaldım şu an 85 im. allahtan boyum 1.75 de birazcık ondan yırtıyorum. yinede 34-36 bedenden bu hale gelmek üzüyor beni. farkındaysan şu andaki bedenimi yazamıyorum çünkü yok öyle bi bedendelikafadulden
kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
arkadaşlar doğumu kolaylaştıran dualar varmış ..meryem ve inşikak sureleri ...bence artık okumaya başlayalım ...bir de çocuğunuzun güzel yüzlü olması için yusuf suresini okuyun diyorlar...sabah ben okudum (bilgisayardan takip ettim ) valla beni çok rahatlattı
ay kızlar canım bişey cektı nette okudum ot cinsi yazın oluyor..................
offfffffffff olsada yasek
Selam herkese...ben halen doğurmadım ama çok sancım var. Bütün gece sabaha kadar kıvrandım. Sabah geçti ama bende hal kalmamıştı biraz uyku birazda hareket ettim, dedim aradan sizlere de yoklama veriim...
Gece bebeğin şekerlerini yaptım biraz, ne olur ne olmaz. Bu akşamda kısmet kociş gelince biraz kendimle ilgilenirim, banyo, bakım falan..vs. Ah bebeğim 1 hafta daha bile kalsa önemli malum. O nedenle pek kalkmamaya çalışıyorum ama hayırlısı...
Biraz geçmişi okuyim yazarım yinea.s.
Urla yaaa yeter artık yapma temizlik falan, Allah korusun başına iş alcan. Bebeğin kordonunun en riskli olduğu haftalardayız aman haa....
kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
Kızlar geldİm ben....
Baran bey gayet İyİymİŞ,, bİr hafta gerİden gelİyor dedİ doktor..
2236 gr - 45 cm ..
Bu hafta proteİn yemem gerekİyormuŞ,, İyİ beslen dedİ,,,
normalde 2400 falan olması gerekİrmİŞ,,,
BebİŞ İlk Önce uykuya daldı, sonra bİr tekme yemİŞsİn dedİ...
Kendİ doktorum deĞİldİ, gİttİĞİm İlk defa gİdİyordum..
Tamam doktor İyİydİ, belkİ tanıdık dİye bİlmİyorum ama ,, hastane Çok kalabalıktı...
Bİrde randevusuz gİdİyosun . İsİm yazdır bekle...
Ayy nebİlİm..
Ben gene kendİ doktoruma gİderİm....
Kadında dedİ zaten ,,İster buraya gelİrsİn, İster kendİ doktoruna gİdersİn..
Ama bu 10 gÜn İyİ beslen dedİ...
hayırlı haberle gelirsin inşallah.........bu ne stres ya süpersiniz hatunlar bende heyecanlandım şimdi. Tuğçe için dua edeceğim.
İnşallah hayırlısıyla kurtulur.
şirvancım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. beslenmene dikkat edeceğine eminim
gerçi olması gereken kilodan çokta az değil bence. hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah
bende yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım. haftanın başından beri bir cuma geçsede cumartesi gelse diye bekliyorum. herşeyin hayırlısı inşallah
ehehe evetvalla urla bana da haftaya çok tempolu olcak gibi geliyo. patır patır dökülcek millet bizim topicin reytingi tavan yapıcakkaydirigubbakcemile3
allah hayırlsını versın zamanı nezamasa ozamankızlar dualarınız için teşekkür ederim doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyorum ağrım yok,Allah Allah çok şaşkınım ya:1shok: korkmuyorum Allah ın izniyle ama acayip birhis doğurmak için acele ederken şimdi keşke biraz daha zaman geçse diyorum hayırlısı Allah tan ben size haber veririm numaram var muhtarda ama sağlıkla çıkarsam inşallah ben msj çekerim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?