tuğçecim ağrın sızın yok madem çantanı filan kontrol et bari son bi.
ne olur ne olmaz dimi amayerimseniben
söylersen bide canınız ceker boşverrrrrrrrrrrrrrrrben de elimden geldiğince okuyorum inşikak tarık surelerini.yusuf ve meryeme de başlarım.
hangi ot ya merak ettim şimdi yazsana.
hadi hayırlısı canım.
canım hayırlısı olsun.dualaımız seninle.
canım doktorun da demiştir gerçi ama proteine yüklen biraz.sebze yemeklerine bile kıyma koy.benim bebek 34+1 de 2250 gr. dı.3 4 günlük geriden takip ediyor demişti doktor.
haklısın canım ama bebek pis evemi gelsin..............ooo e toprak sende bebişe randevulaştın demek
bende kavuşmak istiyoru meleğime şu an dışarda ışıl ışıl bir hava var evimn içi apaydın bahar geldi yaşasın....
bebişte sanki benle kaavuşmak istiyor gibi yada öksürdüğüm için zavallı çocuğum içerde kasılıyor rahatasız oluyor hiç durmuyır
cnm hayırlı haberlerle gel inş.
bende her wc ye gittiğimde çamaşırımı tuvalet kağıdını kontrol ediyorum sanki birşey görcekmişim gibi geliyır her seferinde
şirvan hoşgeldin cnm bebişe maşllah
bakın urla sanada söyülüyorum bu son ay bebeğin en fazla kilo aldığı aydayız
o yüzden bebeklerimizin kilo almasını istiyorsak bol bol yatıp dinlenmemiz gerek enerjimizi kendimize harcıyoruz ve bebişler faydalanamıyor yiyin istirhat edinki bebiş yedikleeinizden faydalansın
canım doktorun da demiştir gerçi ama proteine yüklen biraz.sebze yemeklerine bile kıyma koy.benim bebek 34+1 de 2250 gr. Dı.3 4 günlük geriden takip ediyor demişti doktor.
söylersen bide canınız ceker boşverrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın canım ama bebek pis evemi gelsin..............
Yavaş yavaş yapıcam inşallah.......
Haydin ben kaçtım allaha emnat olun pazartesi görüşmek üzereeeeeeeee
çiçekimi özledimmm:çok üzgünüm:
lily benim de doktorum aynı:) negüsel çok iyi bi doktor memnunun ben sen nasıl yapacaksın doğumu...
bursasu randevu alan etoprak diil benim cnm.4 nisan dedim ama pek bekleyecek gibi görünmüyo bı kız. Pazartesi nst ye giricem bakalım nedir durum. Ay çok daraldım doğsunlar artık yaaa.
kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?