2009 Nisan Anneleri buraya

tuğçecim ağrın sızın yok madem çantanı filan kontrol et bari son bi.
ne olur ne olmaz dimi amayerimseniben

canım lohusa tacıma kadar hazır çantam erken doğum tehlikem olduğu için 28.haftada hazırlamıştım

aslında benim dr da kanaman olursa suyun gelirse hstye gel demişti ama senin kanaman devam ediyor mu fazla hareket etme bari de 1-2 gün daha beklesin bebiş.....

söylersen bide canınız ceker boşverrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın canım ama bebek pis evemi gelsin..............

yavaş yavaş yapıcam inşallah.......

haydin ben kaçtım allaha emnat olun pazartesi görüşmek üzereeeeeeeee

bende yenı uyeyım sanırım nısan annelerı burda 34 hafta 2 gunluk hamıleyım bende ılk bebegım hem korkuyorum hem heycanlıyım..sızın gıbı guzel annecıklerden tavsıye alırım ıns..:)

yarın diyetisyenle randevum var.beni de bu stres ediyor.ne diyecek acaba çok merak ediyorum.2 3 gündür değerlerim biraz yüksek gidiyor.ama diyetin dışına hiç çıkmadım.

15 kişiyiz ama sanki kendim konuşuyormuşum gibi hissediyorum.konuşsanıza nisan anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bursasu randevu alan etoprak diil benim cnm.4 nisan dedim ama pek bekleyecek gibi görünmüyo bı kız. pazartesi nst ye giricem bakalım nedir durum. ay çok daraldım doğsunlar artık yaaa.

bi de ben girsem şu nst ye yaw.çok merak ediyorum.acaba salı günü girermiyim.doktor bişey söylemedi ama

canım doktorun da demiştir gerçi ama proteine yüklen biraz.sebze yemeklerine bile kıyma koy.benim bebek 34+1 de 2250 gr. Dı.3 4 günlük geriden takip ediyor demişti doktor.

35+0 : 2236 gr.. Seninki benimkine göre daha iyiymiş...

canım yap temizliğini ,, aman haaa bebek pis eve gelmesin...
Güzelim sen laf anlamıyosun.. Ben sana laf söylemeye bıktım..

Bari son zamanlarında çağır bir kadın .. Evi temizlesin.. Ikinizde çalışıyorsunuz.. Canından kıymetlimi..

çiçekimi özledimmm:çok üzgünüm:

bizim karılar akşam girer anca...

kızlar herkese merhaba

lily benim de doktorum aynı:) negüsel çok iyi bi doktor memnunun ben sen nasıl yapacaksın doğumu...

Esen ben de çok memnunum, doktorumdan cesaret aldığım için epidural normal istiyorum, çok da korkuyorum bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile3

normal doğum ile ilgili yazdığın bilgiler için teşekkürler :) kızlar normal doğum yapmayı düşünenler için, nefes alıp verme sırasında baş dönmesi hissedildiğinde kese kağıdına üflemek baş dönmesini geçirirmiş. ayrıca yine nefes alıp vermeden kaynaklanan ağız kuruluğuna karşı yanımızda su bulundurmamızı öneriyorlar..

bursasu hastaymışsın galiba, geçmiş olsun, öksürükten şikayetçiysen 1 tatlı kaşığın içine bir çay bardağı zencefil karıştırıp her gün bu karışımdan tüketirsen çok iyi geliyor. tadı çok kötü ama beni bile iyileştirmişti :CüvCüv:

asyacenk belki dediğin gibi hastanede karşılaşırız doğum yaparken belli mi olur hihoyyyt

bursasu randevu alan etoprak diil benim cnm.4 nisan dedim ama pek bekleyecek gibi görünmüyo bı kız. Pazartesi nst ye giricem bakalım nedir durum. Ay çok daraldım doğsunlar artık yaaa.

yaaa bende şaşırdım.. Toprak ın bebeği erkekdi,,

ne zaman kız oldu dedimm.. Nerdeyse kızı arayacaktım....

BU ARADA CANIM SAĞLIKLA BEBıŞıNı KUCAĞINA ALIRSIN...

kızlar bana doktorum 2. doktorum ama asıl doktorum değil.35 i görelim ondan sonra korkma.ne zaman isterse buyursun gelsin.
35 bitti acaba gelse mi artık diyorum ama sonra da yok plmaz 37 bitsin diyorum.çok özledim ben kızımı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…