yaaa bende şaşırdım.. Toprak ın bebeği erkekdi,,
ne zaman kız oldu dedimm.. Nerdeyse kızı arayacaktım....
BU ARADA CANIM SAĞLIKLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN...
sorma ruveyda ya.resmen özendim ben de.zten seninle aramızda bi gün var.heralde bu kontrolde bizi de bu meraktan kurtarır dokotrlarımız
çok saol cnm ne bilim dr 1 ay sonraya gün verdi, aslında 15 günde bir vermeye başlaması gerekmiyormuydu ? kafam karıştı vallaSEVREY canım ya bekleme bence.doktorun çağırdığı gün git.ben geçen cumartaesi gitmiştim.bu salı yeniden çağırdı.bu haftalarda artık doğum olabiliyo her an.
kızlar dualarınız için teşekkür ederim doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyorum ağrım yok,Allah Allah çok şaşkınım ya:1shok: korkmuyorum Allah ın izniyle ama acayip birhis doğurmak için acele ederken şimdi keşke biraz daha zaman geçse diyorum hayırlısı Allah tan ben size haber veririm numaram var muhtarda ama sağlıkla çıkarsam inşallah ben msj çekerim:1hug:
şirvancım maşalah bebişine ama çok da kötü bi kilo değil bence de. Fazla yorma kendini, yemek yedikten sonra dinlen hepki enerji kaybetme..
bence detaycı değilsin ŞıRVANCım bende senin gibi düşünüyorum sonra 4 ay maaş alamayacağız, son maaşımız gibi birşeyKızlar Şımdı benım ÇalıŞabılır. Raporum 37 haftaya kadar ya
37+0 : 3 nısan cuma gÜnÜ oluyor...
Ben normalde 37+3 de 6 nısan 'da hastaneye gıtsem ÇalıŞamaz raporu alabılırmıyım....
Almasına alırım da - raporda hangı tarıh yazar acaba... .
Aynı zamanda ıŞı de bıracaĞım ıÇın - cuma gÜnÜ bırakırsam...
Nısan ayından 2 gÜn ÇalıŞmıŞ olacam...
Pazartesı bırakırsam nısan ayından 5 gÜn ÇalıŞmıŞ olacaĞım...
Şımdı sız bana ne kadar ınce hesap yapıyorsun dıyebılırsınız. Ama ..
Herleyı dÜŞÜnmek lazım...
3 gÜnlÜk maaŞ daha alacam... ÇoÇuĞun bez paraları Çıkar ıŞte....
Yaaa Çok mu detaycıyım ne .. Bunu kocama sÖylesen ... Kesın benı dÖver..
Çok sınır oluyor.. BÖyle davranınca.. 2 kuruŞun hesabını yapıyormuŞum....
şirvan ekonomik krizdeyiz kızm tabi düşünceksin herşeyi.hm kendini düşünmüyosun ki minik baran için yapıyosun hesabını
zeyned kız bu ne rahatlık hazırla tabi.ben her gece yatarken bi süpriz olmasın diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?