2009 Nisan Anneleri buraya

sorma ruveyda ya.resmen özendim ben de.zten seninle aramızda bi gün var.heralde bu kontrolde bizi de bu meraktan kurtarır dokotrlarımız

MEGUL senin randevun ne zaman dr.la benim durumum daha vahim 36.hftmda gel dedi, ben bari bir hft daha bekleyip öyle gideyim çalışamaz raporunuda alayım diyorum ama ondan önce doğururmuyum ki delikafadulden

SEVREY canım ya bekleme bence.doktorun çağırdığı gün git.ben geçen cumartaesi gitmiştim.bu salı yeniden çağırdı.bu haftalarda artık doğum olabiliyo her an.

SEVREY canım ya bekleme bence.doktorun çağırdığı gün git.ben geçen cumartaesi gitmiştim.bu salı yeniden çağırdı.bu haftalarda artık doğum olabiliyo her an.
çok saol cnm ne bilim dr 1 ay sonraya gün verdi, aslında 15 günde bir vermeye başlaması gerekmiyormuydu ? kafam karıştı valla

Canım hayırlı haberlerle gel işallah. Ama her kan geldiğinde doğum hemen olmuyo benimde bildiğim kadarıyla. hemen panik olma. Dr.un zaten seni yönlendirecektir. Bu arada hislerini çok iyi anlıyorum. bir gün önce bende biran önce gelsin diyoken, son sancı olayımdan sonra aynı korkuları bende yaşıyorum. Bir hafta daha kalsın diye dualar ediyorum. Hayırlısı Allahtan hepimiz için...

Şirvancım maşalah bebişine ama çok da kötü bi kilo değil bence de. Fazla yorma kendini, yemek yedikten sonra dinlen hepki enerji kaybetme..

Kızlar Şımdı benım ÇalıŞabılır. Raporum 37 haftaya kadar ya

37+0 : 3 nısan cuma gÜnÜ oluyor...

Ben normalde 37+3 de 6 nısan 'da hastaneye gıtsem ÇalıŞamaz raporu alabılırmıyım....

Almasına alırım da - raporda hangı tarıh yazar acaba... .

Aynı zamanda ıŞı de bıracaĞım ıÇın - cuma gÜnÜ bırakırsam...
Nısan ayından 2 gÜn ÇalıŞmıŞ olacam...
Pazartesı bırakırsam nısan ayından 5 gÜn ÇalıŞmıŞ olacaĞım...

Şımdı sız bana ne kadar ınce hesap yapıyorsun dıyebılırsınız. Ama ..
Herleyı dÜŞÜnmek lazım...

3 gÜnlÜk maaŞ daha alacam... ÇoÇuĞun bez paraları Çıkar ıŞte....

Yaaa Çok mu detaycıyım ne .. Bunu kocama sÖylesen ... Kesın benı dÖver..
Çok sınır oluyor.. BÖyle davranınca.. 2 kuruŞun hesabını yapıyormuŞum....

Hayırlı haberlerini beklioruz Tuğçe,seni yazdıklarını görünce heyecan yaptımmsırnaşık şey

36 nın icindeyım ben,cantam bilem hazır deellll,yarın herseyımı hazırlıyayımm ya,tırstım ben:1shok:

şirvancım maşalah bebişine ama çok da kötü bi kilo değil bence de. Fazla yorma kendini, yemek yedikten sonra dinlen hepki enerji kaybetme..

kız valla bişey yaptığım yok..
Iş yerinde bütün gün oturuyorum..

Evde de bir akşam yemeği hazırlayıp , sonra yeniden tv. Karşısında yatıyorum...

şirvan ekonomik krizdeyiz kızm tabi düşünceksin herşeyi.hm kendini düşünmüyosun ki minik baran için yapıyosun hesabını

bence detaycı değilsin ŞıRVANCım bende senin gibi düşünüyorum sonra 4 ay maaş alamayacağız, son maaşımız gibi birşey
37.hftlık izne ayrılabilir raporu verirler, işten ayrılma tarihini ona göre belirtirsin sanırım ayarlarlar hani şu tarihten itibaren başlamıştır rapor diye, bizden önce alanlar daha iyi bilir ama bence öyle olacaktır.

şirvan ekonomik krizdeyiz kızm tabi düşünceksin herşeyi.hm kendini düşünmüyosun ki minik baran için yapıyosun hesabını

öyle canım valla... kocalar anlamıyor ama...

şimdi sorduğum soruyada cevap ver bakalım .. olur mu olmaz mı ..
yok sa tam günündemi gidip rapor almak gerekiyor...

valla canım benim o konuda fikrim yok.ama ben de 32. haftada raporumu aldım.32+4 gitmiştim ama.sorun olmamıştı.sizinki biraz farklı olabilir ama.size maaş verilmeyecek toplu para verilecek di mi?ay bilemiyorum ki şirvan ya.muhasebicilerimz vardı bizim nerde bu kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…