2009 Nisan Anneleri buraya

ehhhhhhhhh alacağınız olsun ben size çok konuşmayın beni yormayın demedim miiiiiiiiiklava:
kızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor
kuzummm nasıl oldun sen

şenay çıktınmı kız rüyamda seni gördüm
oğlun olacak senin ona göre eğer doğru çıkarsa demiştin dersinn
bende dün rüyamda öyle gördüm hayırlısı bakalım:Saruboceq:

sen varya kafayı yedin hee kesin yaniiiklava:

oh kontrolde güzel geçmiş maşallahhhhhhhhh
allahım bugün okuduğum en güzel cümle. demek yalnız değilim bende 25 kilo aldım. allah razı olsun iyi ki yazdın vallahi hafifledim.hihoyyyt
kız sen beni takip etmiyonmu topiğin fili benim dr giderken hamile pantalonum çok zor oldu başladım ağlamaya ama nasıl ağlama nefesim falan kesildi koçiş sapıttı napıcanı zor geldim kendime
yaa işte her ailede var bu olay tatlım hiç üzme kendini 5 parmağın beşi bir diil bizdede ne olursa hemen ben atlarım herkes aynı hassasiyette olmuyo

yürü beeeeeeeeeeeee kuzuuuuuuuuuuuuuu kim tutar seniiiiiiiiii
kızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
ayyyyyyyy çok heyecanlandım sağlıkla sıhatle alırsın inşallah kucağına
maşallahhhhhhhhhh takmayın kiloyu kafanıza diyorum en ünlü çocuk dr bile ben zayıf figürlü çocuk isterim diyo haftanız daha erken olması gereken kiloya gelecektir

çiçekimi özledimmm:çok üzgünüm:
beni öslemedinmiiiii:a015:

bi de ben girsem şu nst ye yaw.çok merak ediyorum.acaba salı günü girermiyim.doktor bişey söylemedi ama

megulcüm ben de girmedim hiç nst ye. ben de merak ediyorum nasıl bişiimiş özendirdiler bizi:)
ayol kime özendiniz anlamadımki yatıyosun kubanlık koyun gibi belin ağrıyo kopuyo beynin şişiyo yok bi numarası ayoll

insan gelsin diyo ama dr alalım diyincede aman sağlığına bişi olurmu diye üç bucuk atıyo

bende kızdım şimdi dövsün kocan seni git evinde otur

aşkolsun bursasu biz sana yetmiyor muyuz senağlama
aşk olsun cnm öle demek istemedim insan alşıyo ya görmeye ondan

bende yenı uyeyım sanırım nısan annelerı burda 34 hafta 2 gunluk hamıleyım bende ılk bebegım hem korkuyorum hem heycanlıyım..sızın gıbı guzel annecıklerden tavsıye alırım ıns..:)
hoşgeldin cnm bulmuşsun evet güzel paylaşımlar

bursasu randevu alan etoprak diil benim cnm.4 nisan dedim ama pek bekleyecek gibi görünmüyo bı kız. pazartesi nst ye giricem bakalım nedir durum. ay çok daraldım doğsunlar artık yaaa.
ay cnm karıştırmışım vallah kusura bakma
saol cnm ilaç kullanıyom işte

vallaha 2 kere okudum bi b.k anlamadım şirvan iicene salak oldum hastalıktankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayyyy kıslar sabahtan yazılanları okumaya çalışıyom siz bi taraftan dolduruyosunuz... maşallah size yetişilmiyo.... neyse dr. a gidenler hayırlı haberlerle döndü inşallah....

ayyyy tuğçe benle aynıydıııııı.... Allah yardımcısı olssun.....

eveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalar ayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin

cnm böle diceğini biliyodum valla şenayy
kız senide özledim ee bebişler kucağındamı:))
doğurmadan gelmicektin hani

sevgili muhtarım.. Baran Beyin iyi olmasına sevindim... kilosunu da takma....benim kız da 34+1 ya da 2 de 2.279 idi.... yani hemen hemen aynı değerler....

hadi hayırlı olsun cnm 1 nisan he şaka gibi:))
maşallah meleklerine yaaa

ayy şenayyyy.. ne heyecanlı.. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlere.... 3+3 6 kilo.... ay maşallah sana... biz bi tanesiyle bu haldeyiz... MAŞALLAH MAŞALLAH... diyim de nazar değöesin....

şenayCım sevindim sonunda bir tarihin oldu eminim ki herşey çok yolunda gidecek.Dr' un sana bu seferde 1 nisan şakası demesin sakın delikafadulden

ben 32+2 de rapor aldım. o gün cumaya denk geliyordu. ve şubat ayının 2. haftasının sonu oluyordu. raporda 32+2 yazdılar. şirkette 2 haftalık maaşı verdi. 32'yi baz almadı. sonuçta cuma gününden itibaren raporlu olmuştum

sorma walla,hislerime güvenıyorum sanırım,ama hazırlayayım bence de..bu arada ben cok pis kahve falı bakarım kızlar,his demişkenn:1rolleyes:

zeyned hemen kahve içip fincanın için fotolayıp gönderirmişiz he he he

kız zeyned sen nerde oturuyordun.. ben işten çıkınca size gelicem mm :)))

baran için teşekkürler... senin sıpalar nasılmış ,, anlat bakalım..
dövün anacım sizde dövün.. hamile hamile...

davayla vurdu davayla davayla....... :)))

haa şirvan 32+4 de gittim ama 32. haftaya göre yazdılar galiba raporu.

bana da o zaman öyle yazarlar ...

çiçeğinde artık gelmesi gerekmiyor muydu ?

kaynanası kriz geçirmiş....

hadi hayırlı olsun cnm 1 nisan he şaka gibi:))
maşallah meleklerine yaaa

ayy şenayyyy.. ne heyecanlı.. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlere.... 3+3 6 kilo.... ay maşallah sana... biz bi tanesiyle bu haldeyiz... MAŞALLAH MAŞALLAH... diyim de nazar değöesin....

şenayCım sevindim sonunda bir tarihin oldu eminim ki herşey çok yolunda gidecek.Dr' un sana bu seferde 1 nisan şakası demesin sakın delikafadulden
teşekkür ederiz teyzeciklerrrrrrrrrra.s. öyle derse drumuz vururum artık yaniii
Sen_aycım gözün aydıııınn.Cinsiyeti belli oldumu nazlının??
yok tatlım nerdeeeee ultrasona sığmıyo artık sıpalar anasına çekmiş o uyuzz uyuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…