ehhhhhhhhh alacağınız olsun ben size çok konuşmayın beni yormayın demedim miiiiiiiii klava:
klava:
kuzummm nasıl oldun senkızlay kayınvalidem geldi beni yatırdı laptopuda aldım ysanıma
şu an süpürge yapıyo valla
Allah razı olsun yaa
çok utanıyorum şu an ama bişeyde yaptırmıyor
bende dün rüyamda öyle gördüm hayırlısı bakalım:Saruboceq:şenay çıktınmı kız rüyamda seni gördüm
oğlun olacak senin ona göre eğer doğru çıkarsa demiştin dersinn
sen varya kafayı yedin hee kesin yaniiieheheh evet insan utanır ama olsun yapsın ee son zamanlarımız artık bende yarın kendim yapıcam hemde bir sürü iş
kafamda planlar yapıyorummmm
cekmeleri tekrar düzenlicem........
herseyi yıkıcam yastık yorgan kılıflarını artık bi daha yapmam........
silcem süpürcem camlarıda silerim........
tuvaletin banyoyu temızlıcem fayanslarınını.....
kafamda kuruyorum........
a<llah güç kuvvet versınde yapayım....... yavaş yavaş dinlene dinleneeee
senin doktor ne dedi anlatsanaaa be delikafaduldendelikafadulden
oh kontrolde güzel geçmiş maşallahhhhhhhhhselam kızlar,
biz geldik biraz sonra tahlillerimin sonuçlarını almaya gidicem dün muayenemiz vardı kan idrar ve gaita testi istedi doktorum idrar ve kan tahlillerimin sonuçlarını aldım kansızlık süper her değer çok düşük ama çok şükür tosunum maşallah kilo alıyor bakalım doktor sonuçlar için ne yapacak 10 nisan sezeryan günümüz hava bugün çok güzel 12,katta oturuyorum karnımı açtım oğlumu güneşlendirdim çok hoşuna gitti oğlumun sinehas canım canını sıkma sen kilolarından kurtulursun bebeğinde dünyaya gelince sütün onu besler inşallah önemli olan sağlıklı olsun bizim cep herkülleri benim doktorda 4000 kilodan fazla olsun istemiyorum dedi biz dana gibi olduk doğal olarak onlarında kilo almasını istiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
kız sen beni takip etmiyonmu topiğin fili benim dr giderken hamile pantalonum çok zor oldu başladım ağlamaya ama nasıl ağlama nefesim falan kesildi koçiş sapıttı napıcanı zor geldim kendimeallahım bugün okuduğum en güzel cümle. demek yalnız değilim bende 25 kilo aldım. allah razı olsun iyi ki yazdın vallahi hafifledim.hihoyyyt
yaa işte her ailede var bu olay tatlım hiç üzme kendini 5 parmağın beşi bir diil bizdede ne olursa hemen ben atlarım herkes aynı hassasiyette olmuyokızlar içim çok daralıyooo..az önce annem aradı onlar şehir dışındalar... bu aralar çok rahatsız.. doğuma bile belki gelemeyecek, ablamla aynı şehirde oturuyorlar.. ama ablam çok hayırsız saolsun, kendi derdi oldu mu herkesi ayağa kaldırır, ailesinde bişey oldu mu kılını bile oynatmaz... annem hasta gidip anneme bakayım yardım edeyim demek yok, annemde çok içerlemiş haklı olarak ağlıyo telefonda.. zaten sana da gelip bakamıyorum bi de ablan böyle yapıyo çok üzülüyorum diyor... offf içim daraldı valla, bu halimle kalkıp gideyim desem olmaz, aklım annemde ablama çok kızgınım... her an doğurabilirim ama burada kimsemiz yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kendi halimi mi düşüneyim annemi mi yoksa?? ağlamaktan içim bi hal oldu kaç saattir...
yürü beeeeeeeeeeeee kuzuuuuuuuuuuuuuu kim tutar seniiiiiiiiiirica ederim ne demek :))) amaaaan hiç takmıyorum valla, veririz kızım biz bu kiloları..ben bu kadar çok kilo aldım ama allaha şükür bugüne kadar şu son çıkan kan sorunu dışında hiç bi sorun yaşamadım..ne şeker ne tansiyon ne de başka bişey..turp gibiyiz, napalım bu kadarda olacak..herşey dört dörtlük olmazki caaaanım!
ayyyyyyyy çok heyecanlandım sağlıkla sıhatle alırsın inşallah kucağınakızlar tuğçe8 olarak 8.ben olacağım herhalde çok az akıntıyla kan geldi doktorum ameliyatta dua edin
maşallahhhhhhhhhh takmayın kiloyu kafanıza diyorum en ünlü çocuk dr bile ben zayıf figürlü çocuk isterim diyo haftanız daha erken olması gereken kiloya gelecektirKızlar geldİm ben....
Baran bey gayet İyİymİŞ,, bİr hafta gerİden gelİyor dedİ doktor..
2236 gr - 45 cm ..
Bu hafta proteİn yemem gerekİyormuŞ,, İyİ beslen dedİ,,,
normalde 2400 falan olması gerekİrmİŞ,,,
aaa bu arada bende nst ye baĞlandım... Sonunda...
BebİŞ İlk Önce uykuya daldı, sonra bİr tekme yemİŞsİn dedİ...
Zaten fazla durmadım.. 10 dk. Falan ..
Kendİ doktorum deĞİldİ, gİttİĞİm İlk defa gİdİyordum..
Tamam doktor İyİydİ, belkİ tanıdık dİye bİlmİyorum ama ,, hastane Çok kalabalıktı...
Bİrde randevusuz gİdİyosun . İsİm yazdır bekle...
Ayy nebİlİm..
Ben gene kendİ doktoruma gİderİm....
Kadında dedİ zaten ,,İster buraya gelİrsİn, İster kendİ doktoruna gİdersİn..
Ama bu 10 gÜn İyİ beslen dedİ...
beni öslemedinmiiiii:a015:çiçekimi özledimmm:çok üzgünüm:
bi de ben girsem şu nst ye yaw.çok merak ediyorum.acaba salı günü girermiyim.doktor bişey söylemedi ama
ayol kime özendiniz anlamadımki yatıyosun kubanlık koyun gibi belin ağrıyo kopuyo beynin şişiyo yok bi numarası ayollmegulcüm ben de girmedim hiç nst ye. ben de merak ediyorum nasıl bişiimiş özendirdiler bizi:)
insan gelsin diyo ama dr alalım diyincede aman sağlığına bişi olurmu diye üç bucuk atıyokızlar bana doktorum 2. doktorum ama asıl doktorum değil.35 i görelim ondan sonra korkma.ne zaman isterse buyursun gelsin.
35 bitti acaba gelse mi artık diyorum ama sonra da yok plmaz 37 bitsin diyorum.çok özledim ben kızımı ya.
bende kızdım şimdi dövsün kocan seni git evinde oturKızlar Şİmdİ benİm ÇalıŞabİlİr. Raporum 37 haftaya kadar ya
37+0 : 3 nİsan cuma gÜnÜ oluyor...
Ben normalde 37+3 de 6 nİsan 'da hastaneye gİtsem ÇalıŞamaz raporu alabİlİrmİyİm....
Almasına alırım da - raporda hangİ tarİh yazar acaba... .
Aynı zamanda İŞİ de bıracaĞım İÇİn - cuma gÜnÜ bırakırsam...
Nİsan ayından 2 gÜn ÇalıŞmıŞ olacam...
Pazartesİ bırakırsam nİsan ayından 5 gÜn ÇalıŞmıŞ olacaĞım...
Şİmdİ sİz bana ne kadar İnce hesap yapıyorsun dİyebİlİrsİnİz. Ama ..
Herleyİ dÜŞÜnmek lazım...
3 gÜnlÜk maaŞ daha alacam... ÇoÇuĞun bez paraları Çıkar İŞte....
Yaaa Çok mu detaycıyım ne .. Bunu kocama sÖylesen ... Kesİn benİ dÖver..
Çok sİnİr oluyor.. BÖyle davranınca.. 2 kuruŞun hesabını yapıyormuŞum....