eveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalarayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin
şenayCım sevindim sonunda bir tarihin oldu eminim ki herşey çok yolunda gidecek.Dr' un sana bu seferde 1 nisan şakası demesin sakın delikafadulden
ben 32+2 de rapor aldım. o gün cumaya denk geliyordu. ve şubat ayının 2. haftasının sonu oluyordu. raporda 32+2 yazdılar. şirkette 2 haftalık maaşı verdi. 32'yi baz almadı. sonuçta cuma gününden itibaren raporlu olmuştum
ay cnm kıyamam sana gerçekten ne kadar zormuş ikiz anası olmak inş.kıymetini çok ama çok bilirler.foto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
foto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
evim azcıcık dağınık ama idare edin işte
kız zeyned sen nerde oturuyordun.. ben işten çıkınca size gelicem mm :)))
Gel buyur Şirvancımm,ne demekk,Bakırkoydeyım,bır ay oldu taşınalı,ancak yerlestım wallaa....
evim azcıcık dağınık ama idare edin işte
oyyyyy:1shok::1shok: yavrum maşallah yaw ayakta durmak bile zor bölefoto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
aynıyım ya geda valla hiç iileşemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sultancım sana da geçmiş olsun canım... şimdi biras daha iyisindir inşallah....
yaaa sev_rey ben diyecektimm.. doktor sana şaka yapmasın diye sen hızlı davrandın..
şenaycım.. hayırlı olsun....
sen c.tesi günü çalışıyormuydun...
inşallah bu kilolar böyle kalırsa depresyondayııııııııııııııııııııım olurum vallaay cnm kıyamam sana gerçekten ne kadar zormuş ikiz anası olmak inş.kıymetini çok ama çok bilirler.
boşuna cennet anaların ayaklarının altındadır diye.....
nasılsa doğumdan sonra duble zayıflayacan ne güzel.....
urla kafayı yemiş kızımm yerleri silerken doğuracakmaşallah göbişeee
urla görmesin evini , çok kızar sana ...
temizlik manyağı ya o yüzdenn
sağol tatlımayyy canım benim sen sağlıklı ol da ne önemi var evin... hem merak etme en azından benim senden farkım yok:):):)
ben normalde 95 kullanıyodum şimdi 100 leri aştık ama göbeğe bakınca böyle görünüyolar düşün artık halimioyyyyy:1shok::1shok: yavrum maşallah yaw ayakta durmak bile zor böle
kız göbek o kadar büyükki memeler yok gibi maşallah tatlım yaa
aynıyım ya geda valla hiç iileşemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bunları hayırlı birer insan olarak yetiştirebileyimde yeter istemem artıkay maşallah. ama ikiz annesine de bu yakışır. iyi sakla bu fotoları büyük ihtimalle hayatında bir daha böyle olamayacaksın. bir daha ikiz doğurursan bilemem tabi
benim eşim bugün geliyormuş yemeğe, mesai ye kalmaacakmış bişiler hazırlamak için kaçıyorum bende görüşürüz. bugün güzel bi gündü, herkes iyi haberlerle geldi doktordan. yarın daha güzel olur inşallah.
sorma walla,hislerime güvenıyorum sanırım,ama hazırlayayım bence de..bu arada ben cok pis kahve falı bakarım kızlar,his demişkenn:1rolleyes:
eveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalarayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?