2009 Nisan Anneleri buraya

şenayCım sevindim sonunda bir tarihin oldu eminim ki herşey çok yolunda gidecek.Dr' un sana bu seferde 1 nisan şakası demesin sakın delikafadulden

yaaa sev_rey ben diyecektimm.. doktor sana şaka yapmasın diye sen hızlı davrandın..
şenaycım.. hayırlı olsun....

sen c.tesi günü çalışıyormuydun...

sultancım sana da geçmiş olsun canım... şimdi biras daha iyisindir inşallah....

foto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
ay cnm kıyamam sana gerçekten ne kadar zormuş ikiz anası olmak inş.kıymetini çok ama çok bilirler.
boşuna cennet anaların ayaklarının altındadır diye.....
nasılsa doğumdan sonra duble zayıflayacan ne güzel.....

şirvanCım ben sana yazdım ama görmedin sanırım, sonuçta işyerinden sen çalıştığın kadar para alacaksın cuma gününe kadar olanı atıyorum çalıştın, ssk dan para talep edilirken vizite kağıdı götürüyosun ya orada işten ayrılma tarihin gözüküyor, o günleri birde ssk dan almayacaksın yani bilmem anlatabildim mi ?

oyyyyy:1shok::1shok: yavrum maşallah yaw ayakta durmak bile zor böle
kız göbek o kadar büyükki memeler yok gibi maşallah tatlım yaa
sultancım sana da geçmiş olsun canım... şimdi biras daha iyisindir inşallah....
aynıyım ya geda valla hiç iileşemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben de kaçtım kızlarr... pazartesi prensesimi görücem ve sanırım ilk defa nst ye giricem..gelınce yazarım size..optumm cokk

ayyy yaa.... dikkat et artı canım yaaa...
bu arada kıslar bu grip salgınına dikkat edelim abim virüs kapmış ne virüsüyse 1 haftadır hiç kalmadan yatıyor.. hatta iki defa gece aniden hastaneye kaldırıldı.... Allah korusun hepimizi.......

yaaa sev_rey ben diyecektimm.. doktor sana şaka yapmasın diye sen hızlı davrandın..
şenaycım.. hayırlı olsun....

sen c.tesi günü çalışıyormuydun...

cumartesi çalışmıyorum ama yarım gün çalışıyormuş gibi görünüyorduk ssk da. saat hesabı yapmışlardır para öderken yarım günü vermemişlerdir herhalde. bodroyu alamadığım için tam olarak bilemiyorum

inşallah bu kilolar böyle kalırsa depresyondayııııııııııııııııııııım olurum valla

maşallah göbişeee

urla görmesin evini , çok kızar sana ...
temizlik manyağı ya o yüzdenn
urla kafayı yemiş kızımm yerleri silerken doğuracak

ayyy canım benim sen sağlıklı ol da ne önemi var evin... hem merak etme en azından benim senden farkım yok:):):)
sağol tatlım

ben normalde 95 kullanıyodum şimdi 100 leri aştık ama göbeğe bakınca böyle görünüyolar düşün artık halimi

ay maşallah. ama ikiz annesine de bu yakışır. iyi sakla bu fotoları büyük ihtimalle hayatında bir daha böyle olamayacaksın. bir daha ikiz doğurursan bilemem tabi
bunları hayırlı birer insan olarak yetiştirebileyimde yeter istemem artık

benim eşim bugün geliyormuş yemeğe, mesai ye kalmaacakmış bişiler hazırlamak için kaçıyorum bende görüşürüz. bugün güzel bi gündü, herkes iyi haberlerle geldi doktordan. yarın daha güzel olur inşallah.

hadi bakalım kolay gelsin....

ayyy benim eşim de aksine geç gelecekmiş bugün..... zaten tek başıma bişiy yemek canım istemiyo.... offfffffffffffffffff

sorma walla,hislerime güvenıyorum sanırım,ama hazırlayayım bence de..bu arada ben cok pis kahve falı bakarım kızlar,his demişkenn:1rolleyes:

KAhve falı mı?Kahveye de falına da dayanamam.

Şenaycım gözün aydın.Hadi bakalım kaldı 11 gün.Bebişlerine de maşallah

Şenay göbeğine maşallah da Allah kolaylık versin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…