KAhve falı mı?Kahveye de falına da dayanamam.
Şenaycım gözün aydın.Hadi bakalım kaldı 11 gün.Bebişlerine de maşallah
Şenay göbeğine maşallah da Allah kolaylık versin tatlım.
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.yarın görüşürüz.
bu arada şenay valla işin gerçekten zormuş.o göbeği taşımak ne diyim.
hasta olan arkadaşlarım inşallah en kısa zamnada iyleşirsiniz.dualarım sizlerle.
saol megul ii akşamalr bu arada bende kahve falı baktırmaya bayılırım yaa ,
şu an zombi gibiyim ama yinede burdayım
ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba
ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba
Canım korkma benimki de çok hareketli bende korkmuştum dr.a sordum dün, iyi besleniyodur o nedenle hareketlidir dedi. Ayrıca hareketleri yavaşlarsa beni ara demişti. Yani hareket etmeleri iyi bişey:))
Şenaycım o göbeği nası taşıyosun Allah yardımcın olsun. Bu arada iyi haberlerine sevindim, maşallah ikizlerine mucize bebekler 3 kilo ikiz doğurabilmek süper valla...
Senle aynıyız cnm benim de 1 haziran günlerimiz de bayağı yakın kaydirigubbakcemile
sinehas bence bebeğin öyle çok ufak değil, benim ki de 35 haftada daha 2300 grdı. küçük de demedi doktor normal demişti. gerçi kızlar daha ufak doğuyorlarmış bide öyle bir söylenti var doğruysa
saol cnm inşallah
kız herkes yazdı izlemeyin diye izledinmi akıllım
üzülme ya 1 hafta geriden geliyor en fazla çünkü benim bebiş geçen hafta o kadardı üzülme bak 1 kilo doğan bebekler biile hayattta çok ta sağlıklı üzme kendini ve olumlu düşün
sinehas benim yeğenim 2600 doğdu ama gayet sağlıklı ve melekler kadar güzeldi onu görünce bebek sahibi olmalıyım demiştim şimdi 1 yaşında yürümeye başladı tosun gibi maşallah.sakın takma kafana
çok geçmiş olsun.bebeğina maşallah ya.artık doğum kilolarına ulaştılar bıcırıklar.
valla söyleyecek söz bulamıyorum.klasik oalarak diyebilirim ki neyse ki kökü sen de canım.
maşallah canım cidden çok şişmişsin.aman boşver hamile olduğun belli oluyor.bana hala hamilemisinz diye soranlar var.siniz oluyorum.önümdeki koca şişlik göbek olamaz heralde.
canım iki gündür benim de akıntım da artış var.normaldir diye düşünüyorum.salı doktora da soracam ama normaldir diye düşünüyorum.
ay öyle demeyin ya tamam sağlıklı olmak tabii ki güzel ama 25 de alınır mı yahu her hafta 1 kg aldım ben kasımdan beri şaka gibi. yesemde yemesemde aldım. ve de hergün 30-40 dak.spor yapıyorum biliyomusun. dün gece ağladım hatta nooldu bana fil gibi oldum diye kocamda yazık moral olsun diye ben seni böylede seviyorum diyo. kabul etti yani fil olduğumudelikafadulden
öyle canım valla... kocalar anlamıyor ama...
şimdi sorduğum soruyada cevap ver bakalım .. olur mu olmaz mı ..
yok sa tam günündemi gidip rapor almak gerekiyor...
keşke megulcüm ...bu hastalıktan illah ettim ..Allah başka onulmaz dertler vermesin ama bir insana beddua edeceksen tiroid olsun de diyorum artık...beni alt üst etti ..sadece kilo değil insan psikolojisi fizyolojisi herşey...dr. biri sakarlığa bile neden oluyor demiştibenneyaptımki
Canım benim çok iyi anlıyorum seni.Ne diyeyim tatlım Allah yardımcın olsun.
Bebeğinin kilosunu takma kafana.Benmki de 34+3'te 2400 gr dı.Sağlıklı olsunlar da kilosu düşük olsun.Biz onları çıkıca büyütürüz.
Göbeğine maşallah canım.
Evet ya bazıları emzrirken çok kilo alıyor.
Şanslısın canım.Bence de git ve öp kayınvalideni:)
Urla delirdin mi senbu halde bu kadar iş yapılır mı?Yorma kendini bu kadar sakın.
Canım ya ağlama.Ablanın düşüncesizliğine inanamadım.Bence de ara ve konuş güzel güzel ama ne olursa olsun sakın daha fazla üzme kendini.Annen de kısa zamanda iyileşir inşalah.
ooo e toprak sende bebişe randevulaştın demek
bende kavuşmak istiyoru meleğime şu an dışarda ışıl ışıl bir hava var evimn içi apaydın bahar geldi yaşasın....
bebişte sanki benle kaavuşmak istiyor gibi yada öksürdüğüm için zavallı çocuğum içerde kasılıyor rahatasız oluyor hiç durmuyır
cnm hayırlı haberlerle gel inş.
bende her wc ye gittiğimde çamaşırımı tuvalet kağıdını kontrol ediyorum sanki birşey görcekmişim gibi geliyır her seferinde
şirvan hoşgeldin cnm bebişe maşllah
bakın urla sanada söyülüyorum bu son ay bebeğin en fazla kilo aldığı aydayız
o yüzden bebeklerimizin kilo almasını istiyorsak bol bol yatıp dinlenmemiz gerek enerjimizi kendimize harcıyoruz ve bebişler faydalanamıyor yiyin istirhat edinki bebiş yedikleeinizden faydalansın
eveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalarayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin
canım kusura bakma misafir geldi görmedim sorduğunuruveyda öğretmensin di mi?branş mısın sınıf mı
canım ben de 36 da gidicem. ondan önce de 32 de gitmiştim. 36ya kadar ayda bir normal dedi doktor bi sorun yok çünkü dedi. ama 36dan sonra 15 te bir ya da haftada bir yaparıs dediçok saol cnm ne bilim dr 1 ay sonraya gün verdi, aslında 15 günde bir vermeye başlaması gerekmiyormuydu ? kafam karıştı valla
kız ne bileyim kaynanam da gördü yan yatıyordum anam bir ayak mıdır dizmidir çıkıverdi derimden şook oldum başladım telefonla beklemeye elimde videoya çekmek için ama nafile
Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum) [Taberani]
Müslüman kadın, hamilelikten doğuma kadar ve çocuğu memeden kesene kadar Allah yolundaki mücahid gibi olup ölürse şehid sevabı verilir) [Taberani]
senağlama çok duygulandım yaa
şenaycım sana bu sevapların 2 katı var maşallah göbişe de bebişleredee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?