2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.yarın görüşürüz.
bu arada şenay valla işin gerçekten zormuş.o göbeği taşımak ne diyim.
hasta olan arkadaşlarım inşallah en kısa zamnada iyleşirsiniz.dualarım sizlerle.

saol megul ii akşamalr bu arada bende kahve falı baktırmaya bayılırım yaa ,
şu an zombi gibiyim ama yinede burdayım

ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba

ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba

Allah iyiliğini versin emi rahatsız çocuk hareket edermi rahat ol töbe töbe

Canım korkma benimki de çok hareketli bende korkmuştum dr.a sordum dün, iyi besleniyodur o nedenle hareketlidir dedi. Ayrıca hareketleri yavaşlarsa beni ara demişti. Yani hareket etmeleri iyi bişey:))

Şenaycım o göbeği nası taşıyosun Allah yardımcın olsun. Bu arada iyi haberlerine sevindim, maşallah ikizlerine mucize bebekler 3 kilo ikiz doğurabilmek süper valla...

taşımıyorum hayatım heeeeeeeeep yatıyorum:icecream::icecream::icecream:yattığım yerden yiyorum yattığım yerden şişiyorummmm 8 aydır yatak mahkumuyum

kız ne bileyim kaynanam da gördü yan yatıyordum anam bir ayak mıdır dizmidir çıkıverdi derimden şook oldum başladım telefonla beklemeye elimde videoya çekmek için ama nafile

Senle aynıyız cnm benim de 1 haziran günlerimiz de bayağı yakın kaydirigubbakcemile

sevindim canım inşallah aynı zamanlardada bebişlerimizi alırız kucağımıza

sinehas bence bebeğin öyle çok ufak değil, benim ki de 35 haftada daha 2300 grdı. küçük de demedi doktor normal demişti. gerçi kızlar daha ufak doğuyorlarmış bide öyle bir söylenti var doğruysa

bilmem artık ne çıkarsa bahtıma ufak olması sorun değil yaa sağlıklı olsunda..

izlemeyin diyon ama orada kocaman link var tıklamışım bi kere napıım izledim işte hem o sancıdan kesseler bile anlamamki..heheh nerdenmi biliyom en son ameliyatım lokal anesteziydi matkapla pamağımı delip platin taktı hiçbişey hissetmedim..

sağol hayatım inşallah benimkide melekler kadar güzel olacak,tosun olsun demiyorum normal standartlarda olsun yeter..

sağol canım şiştim ama daha ellerimi ayaklarımı görmediniz heheh
onlarıda görseniz kendimi atmam lazım bi yerlerden.

hahhaha benim kocamda bana ben seni böylede seviyorum dedi
bende iltifatmı ettin küfürmü ettin anlayamadım dedim :S

öyle canım valla... kocalar anlamıyor ama...

şimdi sorduğum soruyada cevap ver bakalım .. olur mu olmaz mı ..
yok sa tam günündemi gidip rapor almak gerekiyor...

Dr tarih olarak ne yazarsa işyeri de onu kabul eder sanırım,Pazartesi günü 37 haftalık gebelik diye yazarsa sorun olmaz bnce.Ben de sonrasına daha fazla aktarabileyim die Cuma günü değil,Pzt günü almıştım çalışamaz raporunu.

canım bu kadar takma kafana yaa normalde olsa o kadar sorun yapmazdım bende ama hamilelikte baydı benide bu salak tiroit
annem senelerdir hipotiroit hastası kadın pire gibi panik atak ama bi görsen habire kilo alıyo..ama stres daha çok kilo yapıyo boşverrrrrrr......
sakın yemeni içmeni kesme daha tehlikeli annemden biliyom bırak birazcık tombul olalım herkes fit olacak diye bişey yok..

aslında kilosunu takmıyorum yanlış anlaşılıyorum sanırsam rahatsızlığımdan dolayı bebiş geç gelişiyo.boş boş şişeceğine benim gibi şişmesin daha iyi tabiki yeterki sağlıklı olsun..

hayır tatlım ya onu yazan ben değilim..alıntı yaparken hata yapılmış...ben normali bekliyorum..

ŞENAAAAAAAAY allah yardımcın olsun canım benim ben bu halde ayağımın üstüne basamıyorum allahım cidden sabır versin sana. bu arada banada 1 nisan dedi dr ben 4 istedim demiştim ya valla o kadar zorlaşıyo ki taşımak hem kendimi hem bebişi bende mi dönsem acaba 1 nisana diye düşünmeye başladım

en azından gün kesmiş artık çok sevindim valla şaka gibi hakiketen ben senin nisan annesi olacağını düşünmüyodum inşallah sağlıkla alırsın sıpalarını
bu arada göbişin çok güzel hiç dert etme doğumda bişey kalmayacak..

sultanım dert ettiğin şeye bak hareket etmesi kötü bişey değil yaw.
dün akşam biraz acı yedim sanırım ya çok hoşuna gitti yada nefret etti karnımı parçalıyo sandım yediklerini takip et belki öyle bi durumdur..

ruveyda öğretmensin di mi?branş mısın sınıf mı
canım kusura bakma misafir geldi görmedim sorduğunu
ben gelene kadar da çıkmışsın
evet canım öğretmenim. branş. bilgisayar ya da yeni adıyla bilişim teknolojileri:)

çok saol cnm ne bilim dr 1 ay sonraya gün verdi, aslında 15 günde bir vermeye başlaması gerekmiyormuydu ? kafam karıştı valla
canım ben de 36 da gidicem. ondan önce de 32 de gitmiştim. 36ya kadar ayda bir normal dedi doktor bi sorun yok çünkü dedi. ama 36dan sonra 15 te bir ya da haftada bir yaparıs dedi

kız ne bileyim kaynanam da gördü yan yatıyordum anam bir ayak mıdır dizmidir çıkıverdi derimden şook oldum başladım telefonla beklemeye elimde videoya çekmek için ama nafile

canım benim de öle çıkıyo. ama ben eli mi ayağımı anlıyorum. çünkü eller sağda ayaklar solda duruyo.
benim kociş çekti öle videoya hareketlerini baya belli oluyo

Şenay maşallah senin bebişlere.
en azından gün vermiş bak artık günün belli ne zaman doğurcam ben diye takmazsın artık kafaya

ayyy bebek hareketleri.. benim kıs bugün beni korkuttu.. akşama kadar hiç hareket etmedi çok minik kımıldamalar o da 3 kez.. bi de 1 saat kadar önce... korkuyom ama dr da aramadım... bişiy olmaz de mi....

Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum) [Taberani]

Müslüman kadın, hamilelikten doğuma kadar ve çocuğu memeden kesene kadar Allah yolundaki mücahid gibi olup ölürse şehid sevabı verilir) [Taberani]

senağlama çok duygulandım yaa

şenaycım sana bu sevapların 2 katı var maşallah göbişe de bebişleredee

Allah razı olsun canım teşekkürler paylaşım için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…