bende 4-4-2009 güzel olabilir dedim dr istersen bekleyebilirim dedi hemşiremiz ne alaka 4-4-2004 olsa tamamda diyince mantıklı geldi valla zaten artık 3 güm 3 gündür modundayım gelsinler işte nisan 1 şakası gibiŞENAAAAAAAAY allah yardımcın olsun canım benim ben bu halde ayağımın üstüne basamıyorum allahım cidden sabır versin sana. bu arada banada 1 nisan dedi dr ben 4 istedim demiştim ya valla o kadar zorlaşıyo ki taşımak hem kendimi hem bebişi bende mi dönsem acaba 1 nisana diye düşünmeye başladım
inşallah kalmaz sabah sizinle konuştum sonra koçiş gelince giyineyim dedim hamile pantolonum zor oldu senağlama bi ağlama krizi tuttu anlatamamen azından gün kesmiş artık çok sevindim valla şaka gibi hakiketen ben senin nisan annesi olacağını düşünmüyodum inşallah sağlıkla alırsın sıpalarını
bu arada göbişin çok güzel hiç dert etme doğumda bişey kalmayacak..
Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum) [Taberani]
Müslüman kadın, hamilelikten doğuma kadar ve çocuğu memeden kesene kadar Allah yolundaki mücahid gibi olup ölürse şehid sevabı verilir) [Taberani]
senağlama çok duygulandım yaa
şenaycım sana bu sevapların 2 katı var maşallah göbişe de bebişleredee
ayy evet rahatladım yaaa sağol canımcanım kusura bakma misafir geldi görmedim sorduğunu
ben gelene kadar da çıkmışsın
evet canım öğretmenim. branş. bilgisayar ya da yeni adıyla bilişim teknolojileri:)
canım ben de 36 da gidicem. ondan önce de 32 de gitmiştim. 36ya kadar ayda bir normal dedi doktor bi sorun yok çünkü dedi. ama 36dan sonra 15 te bir ya da haftada bir yaparıs dedi
canım benim de öle çıkıyo. ama ben eli mi ayağımı anlıyorum. çünkü eller sağda ayaklar solda duruyo.
benim kociş çekti öle videoya hareketlerini baya belli oluyo
Şenay maşallah senin bebişlere.
en azından gün vermiş bak artık günün belli ne zaman doğurcam ben diye takmazsın artık kafaya
ne güzel yazmışsın şeker sağolsenağlamasenağlamasenağlamaBir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum) [Taberani]
Müslüman kadın, hamilelikten doğuma kadar ve çocuğu memeden kesene kadar Allah yolundaki mücahid gibi olup ölürse şehid sevabı verilir) [Taberani]
senağlama çok duygulandım yaa
şenaycım sana bu sevapların 2 katı var maşallah göbişe de bebişleredee
okudunmu prospektüsü ne yazıyoteşekkürler cnm inş. bu kadar sevap alıyoruzdur ne mutlu bize o zaman
benimde koca geldi yemek yapıyor kızartma türü
bu arad kızlar paarol asist die toz şurup bide mentollu bir şurup gibi şeyi suyun içinde kaynatıp baliciler gibi nefes çekiyorum
bunca ilaç fazla değilmi yaa
bişey olmasın çok korkuyorum valla
selam...
tuğce icin ben de heyecanlandım simdi Allah yardımcısı olsun...hayırlı bir zamanda sağlıkla alsın yavrusunu kucağına
senay tarihin hayırlı olsun canım ...insallah kuzuların bekler o zamana kadar...
bursasu kıyamam ben sana inşllah tez zamanda iyileşirsin a.s.
inşallah tatlım bi gelsinlerde sağlıkla:Saruboceq:şirvan ve şenay maşallah meleklerinize... şirvan zaten bu ultrason cihazları çok doğru ölçüm vermiyodu, dr. larda bi tuhaf..150-200 gr eksik diye geriden geliyo diyo.. ama kendilerinin iri dedikleri bebekler fındık kadar doğuyo.. anlamıyom ben bu dr.ları işlerine geldiği gibi konuşuyolar, insanın canını sıkıyorlar..
şenay allah yardımcın olsun anacım sadece göbek var..başka yerlerin o kadar şiş görünmüyo gerçekten..bide pantolona üzülmüşsün ama göbek yüzünden benimkide olmuyo.. 8 ay yatak mahkumu oldun ama sonraki 8 ay 5 dk yatabilmek için gözyaşı dökücen anacım..bence doğum öncesi kilonun altına bile düşersin sen..takma kafanı hiç bişeye o yüzden..
tuğçe allah yardımcın olsun güzel haberlerle dönersin inşallah..
amaaaaaaaaaan niçin mutsuzum dedinnnnn :çok üzgünüm:üzüldüm mutsuz olma kuzuuuuuuum koçiş yok ya sen ondan daraldın kızın gelince birlikte yapacaklarınızı düşün:teselli:kıslar yaa ben çok sıkılıyom
kocam geç gelcek evde bi başıma.... offff.... mutsuzum ben yaaa.... ya da psikoloji bozuk... kızım da hiç hareket etmedi bu gün... şimdi biras biras kımıldıyo....
ayyy noluyo bana.... dua edin banaaaa....
inşallah tatlım bi gelsinlerde sağlıkla:Saruboceq:
amaaaaaaaaaan niçin mutsuzum dedinnnnn :çok üzgünüm:üzüldüm mutsuz olma kuzuuuuuuum koçiş yok ya sen ondan daraldın kızın gelince birlikte yapacaklarınızı düşün:teselli:
geda hareketlerle ilgili sola yat su iç ...sen kendni sıkarsan o da geriliyor ...çok tedirgin olursan bence dr. ara
okudum cnm hepsi hamileler için uygundaokudunmu prospektüsü ne yazıyo
ayy cnm yanlız kalmaya alışık değilsin heraldekıslar yaa ben çok sıkılıyom
kocam geç gelcek evde bi başıma.... offff.... mutsuzum ben yaaa.... ya da psikoloji bozuk... kızım da hiç hareket etmedi bu gün... şimdi biras biras kımıldıyo....
ayyy noluyo bana.... dua edin banaaaa....
tamam cnm yapabilirsem yaparım sağolsultancım bu arada tavuk suyuna çorba yap gribe çoook iyi geliyomuş....
sağol cnm ya inş. bebişte bugün canıma okuduselam...
tuğce icin ben de heyecanlandım simdi Allah yardımcısı olsun...hayırlı bir zamanda sağlıkla alsın yavrusunu kucağına
senay tarihin hayırlı olsun canım ...insallah kuzuların bekler o zamana kadar...
bursasu kıyamam ben sana inşllah tez zamanda iyileşirsin a.s.
hoşgeldin yavru kuşkızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi
oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte
kızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi
oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte
geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaaşenay 1 nisanda mı gelio huzular yaniii ayyy 10 gün kalmışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?