2009 Nisan Anneleri buraya

bende 4-4-2009 güzel olabilir dedim dr istersen bekleyebilirim dedi hemşiremiz ne alaka 4-4-2004 olsa tamamda diyince mantıklı geldi valla zaten artık 3 güm 3 gündür modundayım gelsinler işte nisan 1 şakası gibi

inşallah kalmaz sabah sizinle konuştum sonra koçiş gelince giyineyim dedim hamile pantolonum zor oldu senağlama bi ağlama krizi tuttu anlatamam
senağlamasenağlamasenağlama

teşekkürler cnm inş. bu kadar sevap alıyoruzdur ne mutlu bize o zaman

benimde koca geldi yemek yapıyor kızartma türü
bu arad kızlar paarol asist die toz şurup bide mentollu bir şurup gibi şeyi suyun içinde kaynatıp baliciler gibi nefes çekiyorum
bunca ilaç fazla değilmi yaa
bişey olmasın çok korkuyorum valla

ayy evet rahatladım yaaa sağol canım

ne güzel yazmışsın şeker sağolsenağlamasenağlamasenağlama

okudunmu prospektüsü ne yazıyo

şirvan ve şenay maşallah meleklerinize... şirvan zaten bu ultrason cihazları çok doğru ölçüm vermiyodu, dr. larda bi tuhaf..150-200 gr eksik diye geriden geliyo diyo.. ama kendilerinin iri dedikleri bebekler fındık kadar doğuyo.. anlamıyom ben bu dr.ları işlerine geldiği gibi konuşuyolar, insanın canını sıkıyorlar..

şenay allah yardımcın olsun anacım sadece göbek var..başka yerlerin o kadar şiş görünmüyo gerçekten..bide pantolona üzülmüşsün ama göbek yüzünden benimkide olmuyo.. 8 ay yatak mahkumu oldun ama sonraki 8 ay 5 dk yatabilmek için gözyaşı dökücen anacım..bence doğum öncesi kilonun altına bile düşersin sen..takma kafanı hiç bişeye o yüzden..

tuğçe allah yardımcın olsun güzel haberlerle dönersin inşallah..

kıslar yaa ben çok sıkılıyom
kocam geç gelcek evde bi başıma.... offff.... mutsuzum ben yaaa.... ya da psikoloji bozuk... kızım da hiç hareket etmedi bu gün... şimdi biras biras kımıldıyo....

ayyy noluyo bana.... dua edin banaaaa....

sultancım bu arada tavuk suyuna çorba yap gribe çoook iyi geliyomuş....

selam...

tuğce icin ben de heyecanlandım simdi Allah yardımcısı olsun...hayırlı bir zamanda sağlıkla alsın yavrusunu kucağına

senay tarihin hayırlı olsun canım ...insallah kuzuların bekler o zamana kadar...
bursasu kıyamam ben sana inşllah tez zamanda iyileşirsin a.s.

etoprak haklı bencede ...dr. kilo tahminlerine güven olmuyo...şirvan bebeğin kilosu bence iyi...zaen artık bu haftalarda kilo alıyorlar....süt, yumurta, balık bebeğe kilo aldırır diye biliyom

aleyküm selam.. nasılsınız efendim... iyisindir inşallah

inşallah tatlım bi gelsinlerde sağlıkla:Saruboceq:

amaaaaaaaaaan niçin mutsuzum dedinnnnn :çok üzgünüm:üzüldüm mutsuz olma kuzuuuuuuum koçiş yok ya sen ondan daraldın kızın gelince birlikte yapacaklarınızı düşün:teselli:

geda hareketlerle ilgili sola yat su iç ...sen kendni sıkarsan o da geriliyor ...çok tedirgin olursan bence dr. ara

kızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi

oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte

haklı olabilirsin şenay... insan yalnızken çok karamsar oluyo... oyyy....

geda hareketlerle ilgili sola yat su iç ...sen kendni sıkarsan o da geriliyor ...çok tedirgin olursan bence dr. ara

haklısın.... canım.. benim psikolojim etkiliyo galiba......senağlamasenağlamasenağlama

okudunmu prospektüsü ne yazıyo
okudum cnm hepsi hamileler için uygunda

ayy cnm yanlız kalmaya alışık değilsin heralde
ben bi ara nerdeyse her akşam yanlızdım hep burdaydım valla sende muhabbete katıl sıkılmazsın oyun falan oyna netten bebiş içinde ballı süt yada çok şekerli bir süt iç bak nasıl oynuyor yaramaz kız

sultancım bu arada tavuk suyuna çorba yap gribe çoook iyi geliyomuş....
tamam cnm yapabilirsem yaparım sağol
sağol cnm ya inş. bebişte bugün canıma okudu
şimdi yemek yedim yine coştu velet ne güzel uyuyordu

hoşgeldin yavru kuş
oh oh büyütmüşü bebişi yaa aferin sana maşallah can bebeğe

şenay 1 nisanda mı gelio huzular yaniii ayyy 10 gün kalmışşşşşşş
geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaa sıpalar 1 nisanda geliyo tuğçenin nişanı geldi dr a gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…