2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler sultanım.... evet evet benim sornum bu... Yalnızlık ve hareketsizlik bana göre değil.... alışmışım iş hayatına sürekli harekete ve etrafımda insanlar görmeye....
heralde onun etksi var... tüm gün evde yalnız.... havalardan dışarı da çıkılmıyo... ki çıksam da kimse yok yine yalnız... herkes işte ya da yakın arkadaşlar uzak.... offff.... iyiki siz varsnız.... ama işte hep oturamıyom ki.. kaynananma söyleyim de daha erken gelsin dicem ama bu defa rahat olamam... ayyy sakal bıyık meselesi...... neyse inşallha geçer....

hoşgeldin çiçekcim... Can Beye maşallah.. Allah bebeklerimizi bize tez zamanda kavuştursun...sağlıcakla tabi....

kızlar ben bu akşam erken kaçyorum
dinlenmem gerek öptüm ben olmadan doğuran olursa küserim
ii akşamlar

iyi akşamlar kızlar.....

bugün sonuçlarımı götürdüm herzamanki gibi kansızlık aman takmıyorum kafama artık bugün müthiş gerginim akşam yemeğinden sonra avazım çıkana kadar ağladım eşim sarıldı ağla ağla biraz rahatladım sabah yataktan barut gibi kalktım bide üst katımda hayvandan bozma bir kadın var daha yaşında bir kızı var o da yaşında falan nasıl ses yapıyorlar anlatamam insan gibi uyardım anlamadı ona bozuldum akşam üstü yöneticiye söyledim o da bir sürü bahane uydurdu bende saat 1-2 arası ses yapıcam haberiniz olsun dedim ve şunu anladım bu zamanda recep ivedik olmak lazımmış zaten zor nefes alıyorum geceler zor gündüz dinleneyim diyorum mümkün mü ya sabır çekiyordum ama bu gece uzun olacak bakalım yaaa kusura bakmayın kafanızı şişirdim.

ayy canım yaaa.. sters yapma duymamaya çalış dicem ama insan sinir oluyo.. ne anlayışsızmış.... Allah yard olsun...

geda, bursasu, didem1981, iyuksel, roseberry, RUMELıLı, şen_ay

huuuuu mahalle sakinleri.. neden konuşmuyonuz... tabi ben geçmiş okuyo olsam hızınıza yetişilmezdi.... yaramasssınızzzzz..... ama yaaaa.... ben napcam şimdiii... zaten kafam iyi.... siz de olmayınca hepten iyi olurum artık....

geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaa sıpalar 1 nisanda geliyo tuğçenin nişanı geldi dr a gitti

canım ya ekstra mutluyum çünkü can ufaktı biraz ben az kilo alıodum bulantılarım falan vardı ya 3 haftadır bebek için besleniorum oğlum bayaa kilo almış

tuğçenin nisanı geldi kanlı akıntı gitti bidaha gelmedi vallaha ya

eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhdelikafadulden

ii geceler büyülü bahceler

1 saattir gecmiş okuyorummmm
doktora gidenler hayırlı haberlerle gelmiş masallahhhh
hep böyle devam edelim insallahhh

umarım tugce de hayırlı haberlerle gelir

senay bence gayet ii gözüküyorsunnn
sanırım benim göbekte seninkiyle aynı üzülme sekerimmm

urla sen var ya sen kesin kafayı yedinnnnn
cam sil de gör ebenin kini....kocana söylicem valla seniiiii...

bursasu hala iyilesemedin mi insan kaynanasından utanırda iyileşir valllaaa::::)))))))

geda canım yalnız değilsin ki bak burdayızzz:::))))

geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaa sıpalar 1 nisanda geliyo tuğçenin nişanı geldi dr a gitti

sıplar şaka yapcak yani sana çoook sevindim azcık kaldı yani oh ohhhhhhhhhhhhhhhhh:)

can oğlan çırpıydıu biraz ben son 3 haftadır yediklerime çok dikkat ediorum hep bebek için yiyorum maşallah 2200 gramdan 2900 grama çıkmış ona sevindim

can bebek büyümüş annesi daha ne olsun
hem dogumun zor olmasın diye cok büyümüyordur belkiii
:::::::::)))))) düşünceli oglan

Aferin Can bebeğe.Ne güzel büyümüş.Maşallah.

Çok siznir bozucu haklısın ama fazla takmamaya çalış.Sonuçta yine sen yıpranıyorsun.

sorma çiçekcim... psikolojim bozuk benim... kafamı toplayamıyom resmen.....

koçiş lostun yeni bölümünü getirmiş onu izliyoduk bakamadım topiğe
kızlar ben bu akşam erken kaçyorum
dinlenmem gerek öptüm ben olmadan doğuran olursa küserim
ii akşamlar
bye şekercim bye dinlende çabuk iyileş ne menem salğınsa benim dr da hastaydı
ya varya bu öküz cinsleri öyle kibarlıktan falan anlamıyolar hani bi öğretmen olarak böyle söylemem belki hoş diil ama hayatında gerçekleri var yani öküzce konuşana öküzce cevap vereceksin
dizi izliyodum kuzuummm
sağol didemcim :içelim:

kızlar ben cok duramıyacagım
kocacım film getirmiş
izleyelim diyoooo

kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalın

öptüm tatlım mucuk

sorma çiçekcim... psikolojim bozuk benim... kafamı toplayamıyom resmen.....

canımm bak geçen bende senin gibiydim ama sonra annem dedki kızım lohusayken daha çok sinirin bozulur şimdi kendini topla biraz olumsuz şeyler düşünme dedi. bende olumsuz şeyleri çıkardım kafamdan mümkün olduunca düşünemmeye çalışıorum kötü şeyleri bu sadece bebeği düşünmek değil en çok kendini düşünmek önemli. sonuçta biz iyi olursak bebek de iyi olur. sonuçta biz de çok kıymetliyiz sanırım bu arada kendimizin ne kadar değerli olduunu unuttuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…