okudum cnm hepsi hamileler için uygunda
ayy cnm yanlız kalmaya alışık değilsin heralde
ben bi ara nerdeyse her akşam yanlızdım hep burdaydım valla sende muhabbete katıl sıkılmazsın oyun falan oyna netten bebiş içinde ballı süt yada çok şekerli bir süt iç bak nasıl oynuyor yaramaz kız
tamam cnm yapabilirsem yaparım sağol
sağol cnm ya inş. bebişte bugün canıma okudu
şimdi yemek yedim yine coştu velet ne güzel uyuyordu
hoşgeldin yavru kuş
oh oh büyütmüşü bebişi yaa aferin sana maşallah can bebeğe
kızlar ben bu akşam erken kaçyorum
dinlenmem gerek öptüm ben olmadan doğuran olursa küserim
ii akşamlar
iyi akşamlar kızlar.....
bugün sonuçlarımı götürdüm herzamanki gibi kansızlık aman takmıyorum kafama artık bugün müthiş gerginim akşam yemeğinden sonra avazım çıkana kadar ağladım eşim sarıldı ağla ağla biraz rahatladım sabah yataktan barut gibi kalktım bide üst katımda hayvandan bozma bir kadın var daha yaşında bir kızı var o da yaşında falan nasıl ses yapıyorlar anlatamam insan gibi uyardım anlamadı ona bozuldum akşam üstü yöneticiye söyledim o da bir sürü bahane uydurdu bende saat 1-2 arası ses yapıcam haberiniz olsun dedim ve şunu anladım bu zamanda recep ivedik olmak lazımmış zaten zor nefes alıyorum geceler zor gündüz dinleneyim diyorum mümkün mü ya sabır çekiyordum ama bu gece uzun olacak bakalım yaaa kusura bakmayın kafanızı şişirdim.
geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaasıpalar 1 nisanda geliyo tuğçenin nişanı geldi dr a gitti
tuğçenin nisanı geldi kanlı akıntı gitti bidaha gelmedi vallaha ya
geldinmi kızz maşallah can oğlanaaaasıpalar 1 nisanda geliyo tuğçenin nişanı geldi dr a gitti
kızlar ben cok duramıyacagım
kocacım film getirmiş
izleyelim diyoooo
kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalın
kızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi
oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte
iyi akşamlar kızlar.....
bugün sonuçlarımı götürdüm herzamanki gibi kansızlık aman takmıyorum kafama artık bugün müthiş gerginim akşam yemeğinden sonra avazım çıkana kadar ağladım eşim sarıldı ağla ağla biraz rahatladım sabah yataktan barut gibi kalktım bide üst katımda hayvandan bozma bir kadın var daha yaşında bir kızı var o da yaşında falan nasıl ses yapıyorlar anlatamam insan gibi uyardım anlamadı ona bozuldum akşam üstü yöneticiye söyledim o da bir sürü bahane uydurdu bende saat 1-2 arası ses yapıcam haberiniz olsun dedim ve şunu anladım bu zamanda recep ivedik olmak lazımmış zaten zor nefes alıyorum geceler zor gündüz dinleneyim diyorum mümkün mü ya sabır çekiyordum ama bu gece uzun olacak bakalım yaaa kusura bakmayın kafanızı şişirdim.
bye şekercim bye dinlende çabuk iyileş ne menem salğınsa benim dr da hastaydıkızlar ben bu akşam erken kaçyorum
dinlenmem gerek öptüm ben olmadan doğuran olursa küserim
ii akşamlar
ya varya bu öküz cinsleri öyle kibarlıktan falan anlamıyolar hani bi öğretmen olarak böyle söylemem belki hoş diil ama hayatında gerçekleri var yani öküzce konuşana öküzce cevap vereceksiniyi akşamlar kızlar.....
dizi izliyodum kuzuummmgeda, bursasu, didem1981, iyuksel, roseberry, RUMELİLİ, şen_ay
huuuuu mahalle sakinleri.. neden konuşmuyonuz... tabi ben geçmiş okuyo olsam hızınıza yetişilmezdi.... yaramasssınızzzzz..... ama yaaaa.... ben napcam şimdiii... zaten kafam iyi.... siz de olmayınca hepten iyi olurum artık....
sağol didemcim :içelim:ii geceler büyülü bahceler
1 saattir gecmiş okuyorummmm
doktora gidenler hayırlı haberlerle gelmiş masallahhhh
hep böyle devam edelim insallahhh
umarım tugce de hayırlı haberlerle gelir
senay bence gayet ii gözüküyorsunnn
sanırım benim göbekte seninkiyle aynı üzülme sekerimmm
urla sen var ya sen kesin kafayı yedinnnnn
cam sil de gör ebenin kini....kocana söylicem valla seniiiii...
bursasu hala iyilesemedin mi insan kaynanasından utanırda iyileşir valllaaa::::)))))))
geda canım yalnız değilsin ki bak burdayızzz:::))))
kızlar ben cok duramıyacagım
kocacım film getirmiş
izleyelim diyoooo
kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalın
sorma çiçekcim... psikolojim bozuk benim... kafamı toplayamıyom resmen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?