2009 Nisan Anneleri buraya

ne yedin çiçek,bize de sölesene,benım kı 33+3 de 2300 gr idi,paztsı gıdıcem bakalım ne kadar olmus,kılo alsın ıstıyorum ben de,hamılelık boyunca hıc sut felan ıcemedım ben yaasenağlama

canım gözün aydın valla, ne güzel artık günün belli, aferin senin sıpalarada uslu uslu duruyorlar...

saol megul ii akşamalr bu arada bende kahve falı baktırmaya bayılırım yaa ,
şu an zombi gibiyim ama yinede burdayım

ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba
ya valla iice sapıttık biz oynar niye oynadı deriz oynamaz bişey mi oldu deriz hayırlısıyla hepimiz bi doğuraydık...

maşallah oğluşuna, ya benim nstde hiç sancı çıkmıyor maksimum 20 filan bakalım yarın doktor günümüz ne çıkacak bu sefer

seni o kadar ii anlıyorum ki bizimde üst kattakinin çatlak bi oğlu var liseyi bitirmiş annesi evde yokken açıyo müziği son ses ama saat filan anlamıyo gece 2-3 gündüz ne zaman canı isterse kaç defa eşim çıkacaktı zor tuttum, dedim kızım doğsun gene açsın o zaman ben yuvasını yapıcam onun dedim

yok tatlım annem yemeğe çağırdı gel istavrit yapcam dedi bende bayırlırım onlara gittik hihihih ama sinemaya gitmek istiorum dourmadan yaa bakalım kısmet olursa
ohhh yarasın afiyet olsun, yarın bizdede balık günü... valla eşimde sinemaya gidelimmi dedi ama uzun süre oturamıyorum karnım acıyo resmen... evim evim güzel evim modundayım artık..

sağol teyzecikkk teşekkür ederizzza.s.

ne yedin çiçek,bize de sölesene,benım kı 33+3 de 2300 gr idi,paztsı gıdıcem bakalım ne kadar olmus,kılo alsın ıstıyorum ben de,hamılelık boyunca hıc sut felan ıcemedım ben yaasenağlama

canım ben normal süt içemiorum midem bulanıo günde 3 bardak light süt içtim hergün 10 badem 10 fındık 5 ceviz 2 kivi 1 portakal 1 elma. biri kaşar ye demişti kaşar yedim hep. bunun dışında yeşil mercimek çok faydalıymış yeşil mercimek çok yedim ve bol sebze. bence meyve çocuklara yarıo. bu sayede çırpı oğlum kilo almış çok mutluyum

aynen ben de normal süt hiç içemiyorum,yürüyen gaz bombası gibi oluyorum içincekaydirigubbakcemile3 ben de dedıklerını yapayım,son zamanlarına yetıstırelım bari

aynen ben de normal süt hiç içemiyorum,yürüyen gaz bombası gibi oluyorum içincekaydirigubbakcemile3 ben de dedıklerını yapayım,son zamanlarına yetıstırelım bari

valla bende işe yaradı çok mutlu olduk eşimle üzülüoumk kilosu az die:)

sultanda rüyasında görmüş bende gördüm erkek diye çok merak ediyorum heee belirsiz yavrucak ne olucak:uhm:

ayy oylama mı yapsak:)

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…