çiçek sen şimdi 37 hafta 2 günlük müsün..
kuzum dağ çiçekim sinemaya gittinizmiii
sıplar şaka yapcak yani sana çoook sevindim azcık kaldı yani oh ohhhhhhhhhhhhhhhhh:)
can oğlan çırpıydıu biraz ben son 3 haftadır yediklerime çok dikkat ediorum hep bebek için yiyorum maşallah 2200 gramdan 2900 grama çıkmış ona sevindim
canım gözün aydın valla, ne güzel artık günün belli, aferin senin sıpalarada uslu uslu duruyorlar...eveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalarayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin
ya valla iice sapıttık biz oynar niye oynadı deriz oynamaz bişey mi oldu deriz hayırlısıyla hepimiz bi doğuraydık...saol megul ii akşamalr bu arada bende kahve falı baktırmaya bayılırım yaa ,
şu an zombi gibiyim ama yinede burdayım
ya kızlar benim bebiş çok hareketli ya korkuyorum bişey olmasın rahatsızmı acaba
maşallah oğluşuna, ya benim nstde hiç sancı çıkmıyor maksimum 20 filan bakalım yarın doktor günümüz ne çıkacak bu seferkızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi
oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte
seni o kadar ii anlıyorum ki bizimde üst kattakinin çatlak bi oğlu var liseyi bitirmiş annesi evde yokken açıyo müziği son ses ama saat filan anlamıyo gece 2-3 gündüz ne zaman canı isterse kaç defa eşim çıkacaktı zor tuttum, dedim kızım doğsun gene açsın o zaman ben yuvasını yapıcam onun dedimiyi akşamlar kızlar.....
bugün sonuçlarımı götürdüm herzamanki gibi kansızlık aman takmıyorum kafama artık bugün müthiş gerginim akşam yemeğinden sonra avazım çıkana kadar ağladım eşim sarıldı ağla ağla biraz rahatladım sabah yataktan barut gibi kalktım bide üst katımda hayvandan bozma bir kadın var daha yaşında bir kızı var o da yaşında falan nasıl ses yapıyorlar anlatamam insan gibi uyardım anlamadı ona bozuldum akşam üstü yöneticiye söyledim o da bir sürü bahane uydurdu bende saat 1-2 arası ses yapıcam haberiniz olsun dedim ve şunu anladım bu zamanda recep ivedik olmak lazımmış zaten zor nefes alıyorum geceler zor gündüz dinleneyim diyorum mümkün mü ya sabır çekiyordum ama bu gece uzun olacak bakalım yaaa kusura bakmayın kafanızı şişirdim.
ohhh yarasın afiyet olsun, yarın bizdede balık günü... valla eşimde sinemaya gidelimmi dedi ama uzun süre oturamıyorum karnım acıyo resmen... evim evim güzel evim modundayım artık..yok tatlım annem yemeğe çağırdı gel istavrit yapcam dedi bende bayırlırım onlara gittik hihihih ama sinemaya gitmek istiorum dourmadan yaa bakalım kısmet olursa
hayır tatlım ben 36+0 ım şuan geri sayımı sezeryan günüme göre yapıorum 8 nisan
sağol teyzecikkk teşekkür ederizzza.s.canım gözün aydın valla, ne güzel artık günün belli, aferin senin sıpalarada uslu uslu duruyorlar...
ya valla iice sapıttık biz oynar niye oynadı deriz oynamaz bişey mi oldu deriz hayırlısıyla hepimiz bi doğuraydık...
maşallah oğluşuna, ya benim nstde hiç sancı çıkmıyor maksimum 20 filan bakalım yarın doktor günümüz ne çıkacak bu sefer
seni o kadar ii anlıyorum ki bizimde üst kattakinin çatlak bi oğlu var liseyi bitirmiş annesi evde yokken açıyo müziği son ses ama saat filan anlamıyo gece 2-3 gündüz ne zaman canı isterse kaç defa eşim çıkacaktı zor tuttum, dedim kızım doğsun gene açsın o zaman ben yuvasını yapıcam onun dedim
ohhh yarasın afiyet olsun, yarın bizdede balık günü... valla eşimde sinemaya gidelimmi dedi ama uzun süre oturamıyorum karnım acıyo resmen... evim evim güzel evim modundayım artık..
ne yedin çiçek,bize de sölesene,benım kı 33+3 de 2300 gr idi,paztsı gıdıcem bakalım ne kadar olmus,kılo alsın ıstıyorum ben de,hamılelık boyunca hıc sut felan ıcemedım ben yaasenağlama
Sezeryanı sen mi istedin çiçek,off ben de cok kararsızım nası olacak dıye,35+2 yım su ann,ruyalarıma gırıyoo wallaha
zeyned bacım söle bakemmmm benim ikinci sıpam kız mı erkek mi
canım ben normal süt içemiorum midem bulanıo günde 3 bardak light süt içtim hergün 10 badem 10 fındık 5 ceviz 2 kivi 1 portakal 1 elma. biri kaşar ye demişti kaşar yedim hep. bunun dışında yeşil mercimek çok faydalıymış yeşil mercimek çok yedim ve bol sebze. bence meyve çocuklara yarıo. bu sayede çırpı oğlum kilo almış çok mutluyum
sultanda rüyasında görmüş bende gördüm erkek diye çok merak ediyorum heee belirsiz yavrucak ne olucak:uhm:2. sıpan bence erkek
aynen ben de normal süt hiç içemiyorum,yürüyen gaz bombası gibi oluyorum içincekaydirigubbakcemile3 ben de dedıklerını yapayım,son zamanlarına yetıstırelım bari
sultanda rüyasında görmüş bende gördüm erkek diye çok merak ediyorum heee belirsiz yavrucak ne olucak:uhm:
sultanda rüyasında görmüş bende gördüm erkek diye çok merak ediyorum heee belirsiz yavrucak ne olucak:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?