2009 Nisan Anneleri buraya

ya benim nst de 80 civarı iki kasılmam çıktı hatta nst yi 10 dak uzattılar buna rağmen doktor çok soukkanlı davrandı anlayamadım normal mı ki?

ya benim nst de 80 civarı iki kasılmam çıktı hatta nst yi 10 dak uzattılar buna rağmen doktor çok soukkanlı davrandı anlayamadım normal mı ki?

walla çiçekcim ben hıc gırmedım nst ye,pztsı gırerım sanırım..belkı az sayıda ve duzensız kasıldıysa onemlı bısey gormemıstır doktorun..

normal canım benimde çıktı ama şimdi kasılma 15 den falan başlıyo yani 80 den 15 çıkarcan bu biiiir ikincisi 10 dk bekletmesi bakmış işte düzenli aralıklarla geliyomu diye gelmeyince önemsememiş benimkine bende dedim nstde çıkmıyo ama evde kasılmalarım daha sık diye sürekli olması lazım dedi heee bide doğumun yaklaştığı karnının iyice sertleşmesinden anlaşılıyomuş dr dedi karnının her yerinde komple aynı şekilde sertlik olması lazımmış

ne bilim bi de her gittiğimde dr nasılsın diodu bende bomba gibiyim diodum hep bu sefer ehhh işte dedim. hmm anladım bomba patlamış dedi dalga geçti benimle yaaaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…